Familjedag

Halloj bloggen! Sitter och knappar på ipaden hemma hos min kära kusin. Precis ätit middag och ska väll kolla lite tv. Gårkvällen var kaaos på jobbet! Kom hem och skulle duscha och åka till mina syrror för ena fyllde år, men mådde så dåligt att jag däcka direkt efter badet! Dvs kl 9!! Skit skönt iofs! Idag steg jag iallafall upp, gick till banken och spenderade sedan dagen med mina systrar. Nu ska vi båda sluta blogga och vara sociala. Vilken familjedag det blev! Mys!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

GOD JUL

Sitter hemma framför tv:n. Kom hem för snart fyra timmar sedan och har inte gjort någonting alls. Skit trött, men nu ska jag tvinga mig själv till duschen och sedan in till stan för att inhandla de sista julklapparna och kanske någon klapp till mig själv också. Hihi. Imorgon är det julafton. Känns som det men ändå inte. Konstigt. Efter julshoppingen ska jag möta upp Jessan och åka hem till henne (har fortfarande inte varit där sedan hon flytta) och sedan ska vi äta middag någon stans ute. Megamys. Puss på er alla. GOD JUL!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helgen

Mobil blogg.se kan ju skjuta sig. Funkar ju fan inte. Eller så är det jag som är värdelös. Säkert. Men vi skyller på bloggen. Suttit och pluggat hela dagen. H E L A alltså. Nu har jag precis duschat och väntar på att min baby ska komma så vi kan äta middag. Kanske blir bio också om vi hinner. Time will tell. Imorgon blir det plugg hela dagen och kanske utgång med jobbet. Vore sjukt sköj. På lördag ska jag plugga på dagen också (haha kul liv- snart tenta!!) och på kvällen blir det utgång med alla mina finaste tjejer! Ska bli sjukt kul. Med middag på stan och sedan utgång. Egentligen borde jag inte gå ut imorgon kväll, men kanske är olydig. Får se. Puss på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tacos den första december

Första december idag. Fasiket vad kallt det är dock. Blä. Sitter inlindad i en filt och fryser ändå. Utomhus ska vi ju inte ens tala om. Ändå skulle jag vilja pillra mig ner till Ica för är så sjukt sugen på att äta tacos, och mamma är inte hemma så måste göra det själv. Känns ändå som att det nästan skulle vara värt, och då förstår ni att jag är sugen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget