jag gillar inte tisdagar

Kom nyss hem. Spenderade gårdagen i skolan och skrev grupparbete med min grupp. Sedan mötte jag upp min fina och gick ut och åt middag, myste med film och sånt mys. Idag stannar jag hemma, iallafall tills jag ska gå till skolan ikväll. Åt precis lunch så nu ska jag sätta igång och plugga. Gillar inte tisdagar. Känner att hela min dag blir knas pga att jag måste gå till skolan ikväll. Aja, kan nog vara bra eftersom det är sista seminariet innan vi ska börja redovisa. Idag ska vi dessutom lämna in grupparbetet.  Imorgon blir det kanske skhlm/sthlm med Jasminos för lite shopping innan jobbet. En paus dag från pluggandet. LÄNGTAR!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

på stockholms universitet

Ser ni tummen upp? Lite svårt att fota. Tänk om någon ser mig.. hehe..

Gud vad jag är duktig på att uppdatera helt plötsligt. Kanske för att jag sitter vid datorn och pluggar allldaaaay (alllnight wtf). Sitter iallafall och är duktig på SU. Skriver min del av projektarbetet (eller vad man ska kalla det). Imorgon ska jag hit igen för gruppen ska träffas och vara duktiga tillsammans för en gångs skull. Börjar bli dags för det. Snart ska jag iallafall bege mig härifrån för att gå på bio och se twilight filmen. Den nya alltså. Ingen aning om vad den heter, men det känns ändå på något konstigt sätt som att man borde se den. För att ännu en gång bekräfta att snubben inte är snygg. Innan dess måste jag hinna äta något. Käkar macka här eller påvägen hem varje dag pga att det inte finns något godare (eller någon som vill äta i matsalen). Därför jag gillar att plugga med Damlis på Sh. Då pausar vi alltid med god riktig lunch. Det gör skillnad, för en sådan som mig som lägger så stor vikt vid mat. Oj, vad off subject jag kom från mitt SU ämne nu. Ska fortsätta. Ha ett bra liv tills jag skriver nästa gång.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snyggsnyggaresnyggast


Hej mina små barn. Nu är jag hemma från mitt seminarium om fastighetsrätt. Köpte två lotter, en till mig och en till mamma och jag vann 20 spänn. Jackpott. Eller? Blev gladers iallafall! Glad är jag även att jag klarade av hela denna långa dag och dessutom lyckades skriva klart rättsfallskoncentratet. Nu får jag inte glömma att skicka in det heller. Ska göra det på direkten. Sedan ska jag mysa framför ensam mamma söker och kanske syrianska bröllop med negerbollar (som mamma bakat åt mig för jag har namnsdag hihi) och färsk ananas. Imorgon blir det plugg plugg plugg igen.
Btw, ursäkta skönheten på bilden men var tvungen. Länge sedan man använde webbcamen jöö.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

klart slut

Ursh vad kallt det är. Sitter hemma vid köksbordet och pluggar. Kom hem vid åtta imorse pga att dom ska göra något avloppsrensningsgrej i hela fastigheten. Så här har jag väl suttit sen dess. Känner att jag håller på att somna men om jag går och lägger mig kommer jag inte vakna i tid, och därvid bli jätte stressad. Har endel att göra idag nämligen. Rättsfallskoncentratet ska in idag, vi har fastighetsrättslektion. Jag måste sitta och vänta på avloppsgubbarna halva dagen och ja, J a g  v i l l  s o v a . Punkt slut. Klart slut.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helskotta vad jag saknar det här. vill utomlands i vinter. bläbläblä




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

igår och idag

Tog en liten sovmorgon igår och tog mig tiden att ta en riktigt lång och skön dusch hemma hos min man. Sedan åkte jag och mamma till Nacka forum, där vi kollade runt lite efter en klocka till mig och lite smått och gott. Självklart åt vi en god lunch och fikade. Var hemma igen vid fyra/fem och började göra mig i ordning för att åka till Pernills där vi skulle ha tjejkväll. Mötte upp Tatti på tåget ett bra tag senare och åkte hela vägen. Käka pizza och drack goda drinkar gjorde vi sedan hos Pernills. Det var meningen att vi skulle sjunga singstar och att vi sedan skulle dra in till stan för utgång, men vi hade så jiddrans kul så vi stannade där och jag var inte hemma förens vid fem imorse. Dvs, jag är tröttis idag. Som tur var hade jag fått ta ledigt från jobbet idag (för att jag behöver ha den tiden till att plugga istället) så nu sitter jag och skriver rättsfallskoncentrat. Duktig tjej, inte för att jag är speciellt effektiv med tanke på att jag sitter och skriver här, men ändå. Nu ska jag fortsätta.



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

datorn fungerar

Sitter hemma med min nya dator. Eller egentligen är den inte ny men det känns som det eftersom skärmen har varit sprucken i x antal månader så jag var varit tvungen att koppla den till tvn för att överhuvud taget kunna SE skärmen. Stort plus nu att jag gör det. Skulle precis boka sting biljetter till mamma och hennes kompis men det gick inte. Så måste försöka lösa detta för min lilla mamsa. Sen blir det lunch med Timsan och efter det plugg. Möjligen att jag och mamma möts och kollar på stan ikväll när hon slutat. Med middag och lite sånt där mys. Det blir med andra ord ingen utgång ikväll. Orkar inte. Har pluggat hela veckan och åkt till skolan varje dag med en väska som väger mer än mig själv (typ). Så idag vilar jag min rygg och pluggar hemma istället. Snart tenta. Så cp skadat mycket men det funkar ändå. Oj, vad jag pladdrar om massa skit. Men jag uppdaterar lite granna iallafall. Man får vara glad för det lilla.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blondin eller brunett?

Vaknat upp hemma hos baby och mest tagit det lugnt och pluggat idag. Vi åt pizza efter jobbet och inte så långt efter åkte jag till skolan och var duktig. Typ. Imorgon skulle jag vilja hm. Sola. Springa. Klippa mig. Möjligen färga/slinga. Och jobba. Det sistnämda måste jag. Får se vad mer det blir av morgondagen.

MEN jag behöver hjälp!!

Ska jag färga håret brunt eller ska jag slinga blondt som vanligt?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget