the world's greatest

Pratade precis klart i telefonen med världens bästa jessan. Gud vad bra man mår av att prata med den tjejen alltså. Vi pratade om allt mellan himmel och jord eftersom att vi inte har kunnat prata länge på ett tag -breakups, turkiet, sommarplaner, männen i våra liv, vänner, familj, minnen, ringar, ja gud vet allt. (Bäst så kanske). Nu ska jag få mig en riktigt god natts sömn så jag har tid att packa klart och hinna med allt jag vill imorgon. Natti!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

turkiet imorgon

Thailand sommaren 09

Knas att jag ska till turkiet imorgon. Pratar precis med Jessica som precis kom fram i Grekland. Vi lider med er som kommer bli kvar är i kylan. Eller? För vädertanterna har fel. Det kommer inte bli äcklig värmebölja här hemma. TYVÄRRRRRR. Jag har dock knappt börjat med packningen. Eller jo, det har jag. Men är inte färdig. Så jag kanske borde göra det. Men först lite jordgubbar. Mumsaa

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

suulig dag- turkiet i övermorgon



Vilken finis dag det blev. Såg inatt när jag gick och la mig hur blå himlen var och förstod att idag skulle bli en fin och solig dag. Det gillar vi. Bra att ni ringde imorse och väckte mig. Eller nä. Nu ska jag inte överdriva. Men ni hjälpte mig att väcka mig och gå upp iallafall. Kände mig lite duktig när klockan var kanske halv ett och jag redan var inne i duschen. Det är dagar som dessa som jag är fullt nöjd med att inte ha något jobb. Jag klarar mig ju finfint. Dagar då ingen är hemma och det bara regnar dag ut och dag in, är det dock en annan sak. Men jag har iallafall bestämt mig för att jag ska försöka skaffa ett jobb när jag kommer hem från france. Men det är då det. Idag har jag njutit av min ledighet till fullo. Promenerat, umgåtts med pelin på dagen och tagit bilen ut till fina ågesta nu såhär på kvällen. Vädret har ju bara varit over the top. Trevligt sällskap och te vid solnedgången. Musigt värre. Och glass och stek i min nya bikini på dagen. Nice. (eller nisse som elon säger). Nu ska jag snart försöka sova. Så säger jag alltid och sedan tar det minst två timmar innan jag faktiskt går och lägger mig och somnar. Men nu är det dags att vända tillbaka dygnet litegranna iallafall. Kan ju inte ligga och sova bort dagarna i Turkiet. Fatta att jag åker på fredag. Känns som jag har så mycket jag ska hinna med innan dess. Kanske är bäst att sussa. Natti på er.

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

natttii




Blablabla. Gud så mycket klockan blev. Som alltid. Ska försöka sova nu. På riktigt också. Så jag kommer upp någongång under morgondagen och inte kvällen. Fan vad jag har vänt på dygnet. Totalt onödigt. Såhär kan jag ju inte hålla på i Turkiet. Då är ju hela grejen helt onödig. Så jag satsar på att vända tillbaka på dygnet tills dess. In my as, jag vet. men men. Lite tidigare på kvällen kanske jag lyckas med. Och liiite tidigare på dagen. Aja, ringa hem är det säkraste kortet att väcka mig iallafall. Ställa klocka är inget jag gör på sommarlov. Framförallt inte det sista i hela livet. Då ska det gälla speciella tillfällen. Eller att jag har lovat någon. Det har jag inte gjort. Men hör av dig imorgon pluttan om jag inte har hört av mig. För ja, då sover jag. Puss och godnatt.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

saknar träningen

Det där med träning känns som jag har lagt på hyllan för ett tag nu. Vilket suger. Egentligen vill jag ut i språret just precis nu. Men med tanke på att klockan snart är ett så känns det som att det skulle bli lite våldtäcktsvarning på det. Dessutom är jag sjuk. Springskorna ska dock med till turkiet. Jag saknar friskis också. Direkt när jag är tillbaka från Frankrike ska jag fanemig börja träna som jag gjorde innan kortet gick ut. Mådde så sjukt bra av det. Dessutom ger det mig en ursäkt till att äta allt gottinamnam jag äter. Perfekt. Nejmen jag saknar det faktiskt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tisdag 22 juni

Kollade precis klart filmen systrar i jeans 2. Såg ettan för någon dag sedan då den gick på TV. Hade sällskap ändra fram tills slutet då vi råka dra ut internetsladden och inte fatta någonting. Då insåg vi också att klockan var lite mer än vad vi trodde. Precis som vi gjorde i stan idag. Jag kom iallafall hem med det jag ville. Tom Två bikinisar och ett bar skor (som jag fick av mamma som vi mötte upp). Muusigt att träffa pelinbarnet var det iallafall. Var ju nästan två veckor sedan sist. Vi skaffade dessutom lite planer inför slutet av sommaren som förhoppningsvis blir av. Skulle vara galet. Men säger inget ännu för inget är bestämt.



gotland 09


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lugn och skön kväll

Skön kväll vart det iallafall. Tog ett långt och härligt bad. För er som känner mig så vet ni ju att jag älskar att bada. Varje gång jag säger att jag ska hoppa in i duschen så hoppar jag i själva verket ner i ett varmt och skönt bad. Im lovin it. Åt dessutom en god rostbiffsmacka och nu sådär på kvällskvisten satte jag mig ute på balkongen. Tog ut duntäcket och två filtar, virade dom runt kroppen så jag såg ut som en michelingubbe. Men skönt var det. Pratade i telefon en stund och satt sedan kvar och spelade spel och bara satt. Mysigt värre. Nu ska jag snart hoppa i säng. Imorgon ska jag nog träffa elinpelin barnet som är tillbaka från landet. Kanske blir det stan med Sandra också. Får se hur vi gör. Sen kanske man borde börja packa inför fredagen också..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sjuk fortfarande

Sova på nätterna är något jag kan drömma om nu för tiden. Låg och hostade tills fyra då jag fick tuppjuck och gick och la mig i soffan. Ungefär som om de skulle göra saken bättre. Det kan jag tyvärr inte påstå att det gjorde. En sup hostmedecin gjorde dock susen. Tacka gudarna för den. När jag skulle upp för min planerade lunch imorse mådde jag dock inte fullt så bra igen. Höll på att svimma i duschen så fick ställa in och gå och lägga mig igen. Vilket var precis det jag behövde. Väldigt många timmar senare sitter jag nu här och pratade precis med världens underbaraste farmor. Idag fick jag även biljetterna utskrivna till sommaren. 3 veckor ungefär i frankrike blev det. Reser dessutom med Air France vilket (för mig iallafall) är de bästa så tack för det. Ser fram emot det. Verkligen. Trots att 3 veckor är ganska mycket. Kan inte förstå att det bara var tre veckor sedan jag var där sist. Trevligt ska det bli iallafall!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hoster

Kom precis in. Hostar som en toker. Inte kommer jag kunna sova någe bra inatt heller. Sover dock själv vilket underlättar lite. Kan hosta hur mycket jag vill. Mamma kan dock vakna men det tror jag inte. Inte för att jag Vill hosta. Men det förstod ni nog själva. Åh vad jag hatar att min hals kittlar sönder mig. Är det någon som har något bra tips så är det bara att slå en pling. Ryktet säger att jag skriver sms som om jag vore full. Det är jag inte. Ni behöver inte oroa er. Jag hostar bara!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

puss

Tog mig tillslut ut till rönninge igårkväll. Trevligt som tusan var det! Egentligen mådde jag inte bra en sekund då mitt huvud höll på att sprängas men eftersom att det var så trevligt folk och vi hade roligt ändå så blev klockan tre, fyra.. fem.. och ja, sovdags. Så jag stannade där. Mitt huvud höll som sagt på att sprängas under hela kvällen och när vi skulle sova höll jag på att hosta upp lungorna. Jag kanske borde ta det lugnt. Aa, men nää. Ruttnar så fort jag tänker på att bara sitta rankt upp och ner hemma hela sommaren. Så det tänker jag definitivt inte göra mina vänner. Trots motgångar, sjukdomar och allt vad det kan vara. Om inte allt för länge bär det ju dessutom av utomlands. Hoppas på att min hemska förkyldning är borta tills dess. Skulle vara nice. Så lite lugnt måste jag ta det. Nu ska jag ut på mysig prommis. Älvsjöskogen kanske det blir om det inte hinner börja regna innan vi kommer iväg. Hope not. Hörs senare.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

whattodowhattodo

Ja, hörrni. Vad har hänt sen sist? Viktigast av allt är väl att jag har fått tillbaka min mobil. Förutom det så blev det en liten utgång igår med tjejorna. Och middag på heron. Fancy fancy. Idag har dock varit en seg dag. Har mått skit på de flesta planen. Tänkt massor har jag, och dessutom mått dåligt sedan igår, och blivit sjuk! Lövmylife! Mår fortfarande inge vidare. Trots att halva alvedonpaketet är borta (typ). Men jag ska försöka pillra mig från sängen nu och ta på mig lite kläder. Sätta upp håret och sminkilinka mig. Ikväll bär det trots motgångarna av mot rönninge. Vad gör man inte för sina vänner?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag är en helt otrolig människa

Jag är en helt otrolig människa. HELT FUCKING OTROLIG! Vaknade för snart en halvtimma sedan. Kan knappt sova på nätterna. Nu för att jag har 100 % slemm i lungorna. Tjockt nice! Sen drömmer jag massa drömmar från morgonen till tjugio i två, då jag har något knäpp och går upp. Det är något mystiskt med 20 i 2. Har vaknat då, flera gånger! Aja. Nu har jag iallafall fått tag på min mobil. Livet är räddat. Höll på att få hjärtattack två gånger under det där samtalet. Tyskland och den finns inte. Hjärtklappning gånger 1000000000. Men nu slår hjärtat som det ska igen. Så nu ska jag rulla till duschen. Sedan bär det av till Emsa. Ikväll får jag förhoppningsvis tillbaka min mobil så då mår jag som vanligt igen. OCH ni kan höra av er som vanligt också. Ringer ni nu vet man aldrig vem det är som svarar. Detta har ju faktiskt hänt förut. Men sms är nog lite säkrare. Aja, duschen var det. PUSS PÅ ER
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det är inte alltid lätt att heta Påli

Det blev inte så mycket sömn inatt trots allt. Dock låg jag hemma i sängen och försökte. Men när klockan slog halv två gick jag upp för att ta en köttbullsmacka som sedan gjorde att jag inte kunde sova pga köttbullslukten i mitt sovrum. Great huh? MEN jag kom upp imorse iallafall. Hade ställt minst 5 alarm och självklart ringer det i telefonen 1 minut innan första alarmet ska ringa så jag kom upp. Åkte och lunchade med min moster (utan ex-polisen för han blev upptagen) på ett mysigt ställe vid Gärdet. Efter det var jag mysig och köpte jordgubbar och stekte i Annas trädgård. Mot kvällen gick jag hem en snabbis och blev senare hämtad och åkte och åt på någon resturang i Fruängen. Flängde runt lite i huddsen och åkte sedan hem. Därav glömde jag mobilen i bilen. FAN! Hoppas på att hitta den och få tillbaka den så fort som möjligt. DU läser inte min blogg, men mina kära vänner gör så det är därför jag inte svarar i mobilen. Planerna inför imorgon sprängs inte pga att jag inte har en mobil. Tro't eller ej. Höhö. Men vi kirrar det på något sätt. Facebook/MSN/hemtelephone. Hejdåhejdå.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

DET HÄR HÄNDER INTE

Om min mobil ligger kvar i omers bil dödar jag mig själv. Ok, inte dödar. Men hur fan lyckas jag ? IGEN!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ser fram emot morgondagen (med lite pirr i magen)

Jag lyckades skapa lite spänning här i bloggen ändå. Skämt åsido. Imorgon ska jag iallafall ta mig till Gärdet . Där ska jag luncha med min kära moster och en arbetskamrat till henne. Min moster är nämligen jurist och hennes kollega också. Han har däremot även arbetat som polis. Och eftersom att jag har varit väldigt intresserad av både polis och jurist-yrket så ska vi ta en lunch och prata lite om det. Läskigt, huh? Lunchen är alltså ihopsatt endast för mig. Därav är jag lite nervös! Har dessutom lite trevligheter inplanerat på eftermiddagen/kvällen också så det börjar kanske bli dags att lägga sig nu. Om elva timmar och åtta minuter måste jag fanemig sitta på tåget. Dvs jag måste senast vara nere på stuvsta station om elva timmar och sju minuter. Fem minuter behöver jag på mig att ta mig ner till tåget också. Två kanske om jag skyndar mig. (dvs försover mig). Och nej. Jag ska hålla tiden imorgon. Så godnatt förfan!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skål

Åt och spenderade några timmar med min fina morfis. Sedan tog jag cykeln hem och träffade mamma (som jag inte har träffat på ett jäkla tag pga att hon jämt sover när jag kommer hem). Nu sitter jag dock och skrattar åt So you think you can dance. Inget jag skulle kolla på egentligen, men nu när jag ändå är hemma och inget annat bra går så why not. Fjollboll är inte riktigt min grej. Då ska det finnas boysboysboys i sällskapet och kanske en bira på det. DÅ är fotboll bra. Skål för det!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ansträngande dag?

Gud vilken ansträngande dag gottfolk! Verkligen. Trillar av stolen bara av tanken. Inte! Har legat och lekt stekare en liten stund på balkongen. Varvat med lite MTV och telefonsnack. Telefoner är ju allt en riktigt bra uppfinning om jag får säga det själv. Nu ska jag dunka lite musik, flyga iväg till duschen och sedan gå till huddinge. Där blir det middag och kvalitetstid med min kära morfis! Bra sätt att spendera en vardagskväll som denna. Med tanke på att min mamy dissade mig (haha hoppas du läser det här). Imorgon behöver jag dessutom vara vid Gärdet två timmar tidigare än vad jag vaknade idag, vilket betyder att jag borde gå och lägga mig i en bra tid ikväll. Är lite nervös inför imorgon om jag ska vara helt ärlig. Berättar mer senare. Nu är det duschen som gäller!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sol idag

Precis vaknat. Sjukaste drömmarna vilket gör att man inte vill vakna. Speciellt inte av att hemtelefonen ringer. Men jag kunde somna om. Nu ska jag kolla min mail och sedan ut i solen. Lite lunch kanske ja ska få i mig först också. Känns som det blir lite sent med frukost nu. En prommis i Älvsjöskogen och sol blir som pricken över i:et idag tror jag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tjejdag

Släkte precis lampan och la mig precis i sängen. Gud så skönt det känns att ligga så här tidigt på kvällen. På senaste tiden har det blivit att man inte har lagt sig innan tre iallafall, om inte senare. Vilket har gjort att jag även vaknar när halva dagen har gått. Great huh? Nej, men ikväll blir det nog lite tidigare.

Har förövrigt spenderat dagen med fina Sandra och Jasmine. Suttit på Soft Kök och Bar och chillat galet i flera timmar. Varvat skitsnack med fotboll och sommarplaner. Har även tagit oss ända till STHLM kaffe med mjölk där vi fick i oss lite gottinamnam också. Vid nio tiden mötte jag upp Josse och gick och åt på Mongolisk bbq (den riktiga -im lovin it!). Efteråt tänkte vi kanske dra till Enskede (eller hur de nu var) men jag var för mätt så jag åkte hem och här är jag igen. Med släkt lampa i sängen. Lite ont i huvudet har jag också. Så sova låter galant. Känns konstigt att sova ensam dock. Inte lika mysigt att sova ensam som med någon.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

puss



Spelas på högsta volym här hemma. Pumpad låt! Perfekt låt att peppa till precis när man kommer hem och snart ska hoppa in i duschen. För det är precis det jag ska göra. Sedan bär det av in till stan med tjejorna. Ill kiss you through the phone.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hahahahah

"Ja men han var ju snygg. Inte en sån där biff-stekare som du brukar falla för men...."
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

segobert

Vaknade upp för någon timme sedan. Dvs någon timme tidigare än igår. Plus poäng till mig. Gårdagen var ganska lugn. Städade och köpte mat, det var ungefär det. Fick lite sällskap en stund och sedan kom mamma hem efter helgen. Idag ska jag försöka ta mig till banken och sedan få sällskap igen. Sommarlov är mysigt. Aningens segt dock. Så går det när man inte skaffar sig ett sommarjobb utan lever på föräldrarna hela livet. Höhö. Nejdå. Nu ska vi inte vara såna. Puss på er nu!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

natti

Det slutade med att jag gick hem från festen iallafall. Jävla taxi stockholm. Det var ioförsig ganska skönt. Snabbt gick det också. Nu sitter jag iallafall med en toast i handen, myskläder och filt över mig, framför tvn. Det finns dock inget bra att se. Bara pörr. Så jag ska nog gå och lägga mig. Det behövs nog. Sov ingenting på hela dagen och bara någon timme inatt. Dessutom är klockan ganska mycket. Imorgon måste jag dock städa lägenheten. Fatta om jag alltid skulle bo själv. Gah, värre än värst. Aja, sovgott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

den som kommer över med en sony ericson laddare får en puss

Kom precis hem. Känner mig sådär lagom pigg! Hade det iallafall hur mysigt som helst igår i nynäs. Bastu, bubblis,hotell och mysigt sällskap. Nu är jag dock hemma igen och ska jag lägga mig i soffan, sätta på en film och sova lite. Ikväll blir det utgång med tjejsorna och middag och någon drink här innan. Innan dess kanske jag ska städa upp här också. Ursh, jag hann vara hemma en halv dag och det ser redan ut som ett bombnedslag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hurricane

Ibland bara vill jag hata ditt otrevliga huvud men ibland finner jag den där glimten av galenskap som vi båda två har i oss och då bara går det inte att motstå. Idag älskar jag att vi fortfarande känner varandra, efter så lång tid. För ibland gör du min dag. Ibland hatar jag dig också. Men det blir en annan dag.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget