huuuume

Äntligen hemma med prickar över a! Thank god. Vilken resa. Berättar allt sen. Nu maste jag vila.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

otroligt intressant fran fraaance

Nu var det ett jakla tag sen jag skrev. Eller okej, typ tva veckor sedan. Men anda. Jag horde aldrig av mig till alla er finisar samma dag som jag akte (som jag hade lovat, forlat) men det berodde pa att jag (dum som jag ar) glomde min mobil hemma. Var nastan framme vid arlanda nar jag kom pa det. Idiot. Holl pa att slita mig sjalv i stycken, men mamma tog en svang till lidingo senare pa dagen och jag fick min mobil igen har i frankrike nar min syster kom senare pa dagen. Fin liten mobilhistoria eller hur? Kandes valdigt dumt att lata min nya mobil ligga kvar ensam i koket i tre veckor. Tack for allt mamsa!

For att komma till saken; jag ar ju som jag tidigare namt i Frankrike. Vet inte riktigt vad jag ska saga om allt. Tillbringar mina tre veckor med mina underbara kusiner. Traffar folk, utgangar, badar, solar lite, leker, spelar ds, laser, ater, sover, dricker, hah, ja ni vet..

Kommer iallafall hem pa fredagkvall, sa nu vet ni alla de! Puss sa lange, nu ska jag snart ata middag. Vi ater typ lunch nar ni ater middag dar hemma. Sa tank pa mig nasta gang ni ater mddag, hoho. Annars ocksa!! :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Frankrike i tre veckor

Satt mig äntligen i sängen. Vilket lättnad. Men ändå inte. Jag ska upp om tre timmar. Är det ens någon ide att gå och lägga sig då liksom? Dessutom behöver jag duscha så då kanske jag måste gå upp om två och en halv timme, ännu mer ovärt.

Åker iallafall till frankrike imorgon. För er som inte visste det. Spenderar 2 veckor i Lacanau vid kusten där vi (min franska familj) har hyft ett hus. Sista veckan spenderar jag hos mina kusiner i Aix en Provence (södra frankrike). Ska bli trevligt. Får se om det blir lite väl länge att vara borta men det löser nog sig. Syster ska ju dessutom med nu. Taggish!


två helt underbara hästar ska med också. ska bli så härligt att rida på stranden! (dock inte fölet som ni ser lite av)


Mina söta systrar, och minsta kusinen i mitten


Jag och kusinosvitaminos


Farmor i mina kusiners helt galna hus!


haha knasbild på mig och kusin..

Nu orkar jag inte mer. Får ladda upp här sen när jag kommer hem igen så får ni se. Kommer iallafall hem i slutet på månaden och sedan får vi se om det drar iväg till spanien med brudarna eller inte i början på augusti. Beror lite på min pengasituation. Ha det så fint mina kära vänner, medans jag är borta. Soo long! <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

me like, you tooooo?


Guds bästa barn. Gud så vackra.

Skit härlig dag , verkligen. Kom dock nyss hem och måste därför panikpacka. Har enhel del gjort, men nu måste det bara fint vikas ner, slås in och packas ner. Sen ska allt få plats också. Pressa gånger 10000000.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

klump i magen

I hate this feeling.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

onsdag

Sitter med en kopp te i handen. Åh så gott den här tiden på dygnet. Kom nyss hem från att ha firat våran lilla emsa som fyllde 18! Stor flicka. Jag =liten flicka. Men jag har ju legget. Hade iallafall en trevlig kväll och innan dess var jag över hos pappa en stund och käkade middag och fick mobil. (Min behöver nämligen lämnas in på lagning tror jag. Vet inte riktigt vad som hände där någon kväll i turkiet.) Och innan dess hann jag som sagt träffa A och även kolla the hills. Händelserik dag måste jag säga. Det gillar vi. Imorgon kommer Jessan hem och vi har inte setts på flera veckor så ska träffa henne. Blir antagligen en tripp till stan men sedan måste jag nog börja packa. Åker tidigt tidigt på Fredag morgon så det kan vara bra att ha det gjort.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

the hills

Är helt gråtfärdig. Har precis kollat på näst sista avsnittet av the hills NÅGONSIN! Kan inte förstå det. Har följt det så jäkla länge och alltid tyckt om det så himla mycket och snart är det slut. Helt kaputt. Finito. Ni här hemma som väntar på att det ska komma ut på svensk tv lär få vänta ett tag, men gud va värt det är. Sjukt bra säsong. Verkligen! Nästa vecka är det sista avsnittet någonsin. Gud vad jag kommer gråta. Löjligt kanske, men ni får nog se hur glada ni själva kommer vara när det tillslut är slut. Aja, nu ska jag snart gå till tåget. Hare bra !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

thaimatspuss

Nu jävlar blire stressigt här. Eller nja, nu kanske jag inte ska överdriva. Men ut och springa ska jag iallafall nu. Kläder ska jag snabbt klä på mig också. De får jag inte glömma. Sedan ska jag snabbt hem igen och in i duschen och sedan laga mat. Thai för att vara exakt. Sjukt att senaste killen jag verkligen tyckte om inte gillade thai och inte heller en av mina närmaste kompisar. Kan inte förstå mig på er. Anyways, ska försöka hinna baka också och sedan får vi gäster om någon timme. Efter det blir det kanske en mysig fika med en av mina icke gillande thaimatsvänner. Haha. thaimatspuss på er (bara för att inte överdriva ;))
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mer än så hade jag inte att säga, pusssss


Muusig dag. Jag väntar bara på regnet. För gud så mysigt det skulle vara. Som pricken över i:et.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

att skaffa eller att inte skaffa jobb, de är frågan

Har fastnat i jag-vill-verkligen-skaffa-jobb cirkeln igen. Något som jag har börjat att göra lite då och då nu på senaste. Kollar in massa sidor hit och dit. Fan jag vill verkligen. På ett sätt. Inte alls på ett annat. Men mycket på det tredje. Det är svårt det där. Vad säger ni, ska jag skaffa mig ett deltidsjobb eller ska jag fortsätta leva på mina älskade föräldrar? Tuff question.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en snabbis

Sitter hemma hos morf och kollar på The Hills. Har precis ätit god thaimat och snart ska jag hämta upp Jossan och åka och bada i Gömmaren tror jag. Mysigt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

igårochidag

Vilken trevlig dag det blev igår. Dock väldigt lång. Spenderade själva dagen med anna och josse vid trehörningen. Och kvällen med nåra vänner inne i stan för att fira en av dem. Mycket trevligt må jag säga. God oxfilépasta,höhö. Sista bekymret var dock att jag och mamma precis missade sista tåget hem så vi fick ta sista västerhaningetåget och sedan gå av i älvsjö. Älvsjö som man tror är en stor station- är inte det. Messade runt och fick mms om att vi inte skulle vara framme förens vid 5 hemma om vi nu skulle vilja ta buss. Det blev inte riktigt ett allternativ. När taxi stockholm och kurir inte heller ville svara bestämde vi oss för att GÅ hem. Det tog sin lilla tid men det var faktiskt otroligt skönt. Då vill jag dock till lägga att vi hade gått rätt mycket i stan också. = Jag sov väldigt gott inatt!

Idag trodde ju alla att det skulle bli lika fint väder som igår. Men icke. Istället blev det mulet. Jihu. Vi som hade blivit värsta gänget som skulle till Rålis och allt. Aja, får ta det någon annan dag. Idag blir det nog prommis till banken i huddinge och sedan kanske träffa joss tonight. Antagligen något mer också. Älskar sommaren på det sättet- man bara gör det som faller än in bäst. Lovelovelove
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trevlig dag mina vänner


Ska strax möta upp mina kära vänner. Kanske blir en liten tripp till stan eller till långis eller trehörningen. Får se. Ikväll ska vi fira mino på italiensk resurang med franska vänner. Ska bli trevligt. Nu måste jag rusa. Puss på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lyckad resa till turkis

Lång men kort dag. Kom hem imorse vid sex tiden vilket var otroligt onice. Hostar fortfarande som en rumpa på nätterna och därför kan jag inte sova som jag vill. Sen var det kallt på flygplanet också. Blä. Men det var iallafall underbart i Turkiet. Verkligen. Träffade dessutom Lina, Hanna och Therese (med flera) vilket gjorde resan extra rolig! Så det blev många trevliga dagar och kvällar med några utgångar, sol, bad i havet och i poolen, dejting, shopping, utflykter, kärleksbrev och massa annat. Men störst av allt! Jag har inte ätit en enda kebab på hela veckan (tänk då på att turkiet liksom är kebabens hemland), vilket antagligen måste kännas konstigt för er alla att höra. Men jag visste att ingenting ens kan komma i närheten av kebabtorgets kebab. Skämt åsido. Men inget kebab blev det. Ingen thaimat heller. Men nu ska jag sluta prata mat. Resan med mamsa var iallafall väldigt lyckad! As mysig stad vi bodde i dessutom. Aja, speciellt mycket mer detaljer än såhär kan jag tyvärr inte få ner i min lilla blogg. Ni vet ju att jag har en tendens att bli lite för detaljerad och långvarig så vi får ta det face to face senare mina vänner. Nu har jag iallafall något att gå tillbaka till här i bloggen och minnas. För det kommer jag !


första fotot i turkiet 27 juni 2010

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemma från turkiet

Hemma igen. Trött som ett as men fint väder är det. NICE! Hörs såsmåningom igen....
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget