God jul mina finaste !

Ligger hemma i sängen under täcket. Lyssnar på underbar julmusik och skapar lite stämning som bara Peter Jöback kan skapa. Jul har känts lite överskattat i år. Men nu när jag ligger här med tänka ljus över hela rummet, rött överkast, och min fina röda julstjärna lysandes över mitt lilla rum så känns det rätt bra ändå. Skhlm:s påsarna är snart färdiga inför morgondagen. Snart blir det hemmagjorda köttbullar, potatis och gräddsås. Mumsa. Efter det kanske jag ska ut på vägarna igen och sen får jag kanske lite jul sällis med självaste dj kungen. Får se hur det blir exakt. Nu ska jag fortsätta att njuta över ögonblicket. Peter Jöback gör mig helt knäsvag med julmusiken!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hejpådigmintjej

Och så var man tillbaka igen. Borde dyka ner i filosofiboken för har prov imorgon men jag ooooooooorkar inte. Har ingen lust någon stans alls. Pallar inte. Blöööö. Det är allt jag har att säga. PALLA! Nu vill jag ha lov. Fast ska jobba galet mycket så egentligen kanske jag inte vill de heller. Precis fått nya schemat. Älskar att jag precis säger till I om en sak och sen gör han tvärt om. Knas. Men han är skön ändå :D. Ungdomsgård som sagt. 5 pers på en liten beställning. Knas. Nu ska jag sluta skriva som en fjortis och som en hobbyturk och kanske ta och öppna böckerna. Fast nä. Måste fan sova. Ska upp om typ.. NU! (fem timmar)

Ps: Juste glömde säga. Jessipessi är fast i London stackarn. Och alla flyg är inställda. O:s plan var inställt också. Skadeglädje. Han skyllde på mig. Vad har lilla jag gjort liksom? Kanske för att han tror att jag är gud. Vem vet. Nu vet ni iallfall. tjo brä. vad händer yao. Sov län!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

typ

Lite pinsamt ja. Bajs.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tjääänaREEE

Läskigt länge sedan jag skrev nu. Okej, kanske inte läskigt, men länge sedan var det iallafall. Inte riktigt fixat så jag kan skriva på mobajlen ännu. Men det kommer med tiden. Har varit mycket på senaste. Fyllt år, varit på kalas hit och dit, jobbat, umgåts med mina underbara vänner, middagar, sjuka utgångar (syftar främst på den i helgen,haha), skolan ja massor. Fina tider! Nu har jag dock en JÄVLA (förlåt mig för språket, men det är sant) massa plugg att göra. Sista minuten som vanligt. Softish med lov snart. Jul, nyår, kanske resa, utgångar med favvisarna, jobb, you name it! Massa sovasovasova också. Puss på allt och alla hihi
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

finisar


Tack världens finaste vänner och familj för heelgen! <3

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

grattis moster

Lyssnar på lugna favoriter och chattar på fisboken. Suttit och gjort exakt samma sak i flera timmar nu tror jag. Ganska trött är jag ändå. Borde kanske sussa snart. Har varit och handlat massa och ätit donk med mamma ikväll. Ursh,det var inte speciellt gott. Men vi var båda så hungriga och det var det ända som fanns i närheten. Innan dess var jag i skolan som vanligt. Hade prov och gympa och lite sånt där. Imorgon är det fredag. Jessi kanske kommer på kvällen och hjälper fixa inför lördagen då jag ska ha lite familjevänner över för 18 års firande. Och skola länge på dagen. Lite sovmorgon som tur är. Nu måste jag sussa. Puss på alla.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

onsdagkväll

Sitter med en kopp tée i handen och pluggar naturkunskap. Kul med prov imorgon. Ska bli så skoj. Lyssnar varannat på LTWYL 2. Underbara låt. Och bestämmer lite helgplaner med fina J. Mycket på en gång. Naturkunskapen kanske hamnar lite i klemm. Och så hänger jag ju här också. Hah. Coolast i stan. Måste berätta om bartenderskolan sen också. Kuuul!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det går bra nu

Lite dåligt samvete för mamsingen får jag ju för igår. Men det var så sablans kul ändå. Stannade kvar på donken för bussen kom aldrig, så skulle jag få skjuts. Först och främst jobbade jag lite över. Så skulle jag beställa gratismat som jag fick göra om 2 gånger för vi aldrig åkte hem. 2 CBO åt skogen. Så blev klockan mer och mer och tillslut kunde vi lika gärna vänta tills O stängde dvs runt ett. Gaaanska många timmar senare än vad jag egentligen sluta. Men efter stängning lärde jag mig massa på skoj i köket och så dunka vi hög dålig mc donalds musik i högtalarna. Haha! Sedan fick jag äntligen skjuts men vi blev kvar och väntade på O som kom sen också och hängde här i coolaste området ever. Har nog aldrig skrattat så mycket som igår, sjukt! (typ inte iaf, ni fattar poängen). Idag fick jag dock ta smällen. Inte fyllasmällen utan trötthetssmällen. Blev påtok för få timmar då jag började tidigt imorse. Därav har ni förklaringen till varför jag såg ut som jag gjorde idag.
  Nu sitter jag och planerar lördagen. Ser fram emot den galet mycket nu faktiskt. Blir nog middag med alla finaste tjejorna på TGI Friday´s och sedan utgång med en hel drös av dem. Glad för alla verkar kunna nu också! Det går bra nu måste jag säga! Natti på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tjarrå

Ledig dag. Softish. Måste säga att det händer ganska ofta nu för tiden. Därför har jag börjat vänja mig. Imorse vakna jag dock upp med liten klump i magen. Måste plugga natur till provet i veckan. Och dessutom ska jag jobba ikväll. Brukar alltid bli lite nervös precis när jag kommer i rondellen vid mitt jobb, sen släpper det när jag väl kommit in och hälsat på alla. Men lite nervöst är det ändå innan. Och natur är väl kanske inte direkt min starkaste sida. JUST DÄRFÖR borde jag plugga. Skulle faktiskt bara kolla om mina tider för ikväll var ändrade. Vilket de inte var. Så tjarrå.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ledighet

Fan vad skönt det är med ledighet. Springer runt i hottisar och linne, lyssnar högt på NRJ och kollar ut över den fina snön. Precis tagit ett skönt bad. Funderar på att åka och sola och sen träna. Borde egentligen inte, men vill ändå.


Om exakt en veeecka fyller jag 1818181818181818!!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sov gott världen

Hemma från heldag på jobbet. Köpte sprit till festen jag ska ha nästa söndag innan med mamsa också. Eller sprit och sprit, vin och champagneflaskor. Tyvärr inget jag får halsa själv. Höhö, skämt åsido. Iallafall. Heldag på jobbet. Skulle vilja skriva och dampa sönder här,men ska låta bli. Ganska trevlig dag på jobbet ändå. Ganska. Snälla Besnik skjutsa mig hem också. Tackilitack! Imorgon är jag ledig. Känns shyjt skönt, annorlunda måste jag säga. Jobbar ju alltid på Söndagar. Ska passa på att plugga lite, träna, och kanske fixa lite inför min släktfest nästa helg. Och soova. Gud så skönt. Mina ben värker som vanligt efter ett låångt pass. Natti folket. Vi hörs. Ring inte inatt. Jag sover. Haha.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

klippklipp


Ska precis springa till bussen. Elin ska kliiippa sig. Måste ses. Puss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

typ det jag ville yao

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sommaren 10

hello hun
why dont u talk to me whıle l mıss u so much

Hahah. Älska. Fan vilken bra vecka vi hade i turkiet när jag tänker efter. Hoppas sommaren blir lika bra nästa år! Är ju dock ett tag kvar..eller vad säger ni?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

soft med projektvecka

Soft med projektvecka. Slutar tidigt varje dag. Hade mentorsamtal och vägledning och lunch. Sen drog vi hem. Lite hemarbete blir det väl dock. Nu sitter jag dock och skriver inlämning. Den som jag alltid skriver om att jag ska göra. Haha. Kollar på extreme home makeover också. Gråter samtidigt jag skrattar. Jag är störd. Nu ska jag fortsätta. Planerat att äta en god toast vid tre/fyra. Hahaha. Jag vet. Jag planerar när jag ska äta en macka. Skattar åt mig själv. J dog lite också. Ikväll kommer morfis på middag också. Mys. Därför ska jag försöka sluta gråta och fortsätta med uppgiften. Knas jag är. Men som sagt. Skönt med projektvecka.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ses på 60

Ärsh, vafan jag kör. Palla plugga. :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

onsdag

Sitter och snorar för mig själv. Soft. Tänkte börja skriva ledarskapsuppgiften nu igen. Jessi gick precis. Denna underbara människa! Fan va vi garvar jämt! Åt god mat och hämtade ut min nya fina mobil. Som jag inte ska öppna ännu. Blä. Vill fylla år idag istället. Det kryper i fingrarna. Både mamma och Jessi kom fram till att de vore bäst om mamma tar den för annars kommer jag aldrig kunna hålla mig. SÅ sant. Blä ändå. Vill öppna. Nu måste jag sysselsätta min hjärna med massa annat i tolv dagar. Roligaste i kön på ICA, jag: "Jessi tagga det är bara 12 dagar kvar tills jag fyller år". Det går några minuter och vi går ut ur butiken. " Jessan, fan va långt det är kvar till jag fyller år". Då garva vi igen. Störda människor :). Men som sagt. Nu ska jag tänka på annat. Funderar på att åka iväg och fika med O. Vet inte om jag orkar. Här sitter ju jag i mjukisar och har det så skönt. En kopp té i sängen skulle däremot sitta fint. Då kanske jag kan skriva den där jeekla uppgiften som jag tjatar om hela tiden också. Hm. Time will tell. Imorgon är det skola. Funtar på att somna dirr.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gaaaah

GAAAH! Lycka. Ska strax möta upp min lilla jessipessi och sedan gå till posten och hämta upp mitt paket som har kommit. Ska dock inte öppna de förens om 12 dagar :O tooooooooolv. Hur ska jag orka? :(

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hejpådig

Vilken skön dag. Projektgruppen bestämde att vi skulle ta ledigt idag. Onödigt att gå för så lite tänkte vi. Imorgon kommer vi dock ha plenty of stuff to do. Men det är det värt. Vaknade upp vid halv elva/elva och gick ut på prommis i vintervädret direkt. Hade dubbla sockor, uggs, leggings, mjukisar, långärmad tröja, tjock kofta, vantar, halsduk och vinterjacka. Frös lite ändå. Men himlans skönt var det. Så fridfullt att gå i skogen när solen skiner och det är helt tyst. När man dessutom inte går där så ofta blir det lite extra speciellt. Man känner sig lite extra duktig. Så jag kom hem, la mig i ett skönt bad och efter det blev det thaimat framför oprah. Nu tänkte jag plugga lite. När jag ändå har tid liksom. Frågan är bara vart jag ska börja. Allt verkar så tråkigt...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget