GOTT NYTT AR

Ah, vilken harlig morgon! Sov tills for inte sa lange sedan och de har jag inte kunnat gora pa mycket lange. Sen gick jag och la mig i tid igarkvall ocksa och inte niss i nassen som vanligt. Ikvall ar det nyar, om man kan saga sa? Jag kan. Hoppas ni alla mina vanner far ett galet och roligt nyar! Sjalv ska jag vara med familjen med tanke pa att jag ar i frankrike. Kommer kannas lite konstigt att inte fa ett galet nyar, men tanke pa dom senaste. Men det ska nog bli trevligt anda. Ingenting sager att jag ska halla igen pa Champagnen bara for att jag inte ar ute eller hur. Haha. Jag sager som alltid.

"Champagne gör kvinnan ämabel och mannen kapabel"
GOTT NYTT ÅR !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

frisorsfobi

Farmor kom precis hem fran frissan och sa att hon hade lyckats skaffa mig en klipp tid idag kl 4. Borjar bli lite oroligt. Jag har ju en tendens att fa panik efter att jag har klippt mig. Angest. Och sist jag klippte mig har i frankrike klippte dom bokstavligt talat av halva mitt har. Tror jag aldrig har kant mig sa ful i hela mitt liv. Kan vara darfor jag hade uppsatt i ett halvar i streck senare. Och det vill jag helst inte ska handa mig igen. Eller ja, helst? Det far banne mig bara inte handa igen. Nej, nu ska jag sluta tanka negativt och hoppas pa en helt ok klippning. Sa javla svart kan det val inte vara. Vid 17 ars alder borde jag ha kommit over min frisorsfobi. Nu ska jag hoppa in i duschen. Om 45 ska vi sitta pa resurangen. Later guys!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stumpan och rumpan for life

Jag vill inte annat an att onska en av mina absolut narmaste och basta van Josefin Grattis pa fodelsedagen!!! Trotts att jag skriver sa man knappt kan lasa det pga att tangentbordet inte har alla knappar sa vill jag ju saga Grattis till dig min stumpa!! Hoppas du far en mysig fodelsedag sa far vi ses direkt nar jag kommer hem!!!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bombdad, istid & sommarminnen

Vilken tid vi lever i gottfolk. Hur fan ska jag klara mig fran bombdad nar jag aker hem och mellanlandar i amsterdam? Ar det nagon som har nagot forvanande bra forslag sa ar det bara att hojta till. For det lar behovas. Men nu ska jag inte tanka pa sant. Det ar nog inte manga som kan svara pa den fragan anda, med tanke pa att det verkar vara sa kallt hemma i Sverige att ni fryser fast ute pa gatan. Om ryktet ar sant sa ar det mellan 20 och 30 grader varmare har nar det ar som kallast hos er. Och ta mig inte fel nu, det ar inte 20/30 grader har!! Det galler att lasa nogrant. Men nog ar det varmare allt, men det kunde varit varmare.


En kvall pa Kreta.

Funderar pa att farga haret brunt anda.Eller kanske ska ha kvar det blonda?I-landsproblem?Nejda.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I frankrike

Hej mina vanner. Sitter just nu framfor farfars dator i Provence (sodra frankrike) och ater mina bilar som ar kvar fran flygresan. Tro det eller ej men dom hade jag faktiskt glomt bort. Kanske dock inte var sa smart att smalla i sig de nu sahar men vad gor man? Har iallafall kommit fram val, utan nagra flygkrasher,installda plan eller terrorist attacker. Thank god! Nu ska jag spendera kommande veckan med min farmor, farfar och min jamnariga kusinvitamin. Kusinen borjar dock skolan tidigare an vad jag gor, sa de sista dagarna blir det nog bara jag och mina farforaldrar men det ska bli mysigt de me. Ska bli skont att vara har i Frankrike lite, byta miljo och slappna av. Ska vara duktig och plugga litegranna nu nar jag har tid men annars ska jag bara gora trevligheter sasom bio, shopping i Aix en Provence, umgas med kusinerna (inte bara min jamngamla, men sjalvklart henne ocksa) och farforaldrarna, ata pa den goda resurangen mittemot, vakna upp pa morgonen och ata varma croissanger och baguetter, prata franska och ja, ni forstar. Nu ska jag forbereda farmor och farfars julklappar som ligger utsridda i min oerhort tunga resvaska. Sen blir det kanske en film och sen sussa sangen. Ni far ha det bra sa lange "hors" vi nasta gang jag skriver. Kanske inatt, kanske en annan kvall och kanske nar jag kommer hem igen om 1.5 vecka. Den som lever far se.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

so long suckers

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en aning spårat sådär på kvällskvisten


Mycket snyggare än såhär blir det inte ikväll mina damer och herrar. Jag skäms över att jag har suttit hur länge som helst och funderat över varför jag inte har gått och lagt mig ännu. Och inte gör jag något åt det heller. Sitter och pular med datan istället, och trots de- så har jag inte laddat ner en ända låt till mobilen ännu och klockan är snart 3.
Imorgon ska jag upp ännu tidigare än imorse och imorse var jag ett vrak. Så det är nog bäst att jag släpper taget om bloggen och om datan nu, för annars kommer det här sluta illa. Tur att jag har min mamma och moster som snällt ska skjutsa mig till Arlanda imorgon. Även tur att jag har dom för annars hade jag antagligen missat planet och/eller behövt ta taxi i sista sekunden ut till Arlanda och vem vet vad de hade kostat. Jag vill inte mer än tänka på vad mina älskade farföräldrar har lagt ner för summor för att jag ska komma ner. Något som enligt mig är läskigt mycket pengar. Och själv sitter jag och försöker luska ut hur mycket en taxi kan kosta. Suck. Hade jag haft mitt påfyllda Taxi Stockholm kort nu så hade det inte varit något problem,eller hur? Jag förstår inte vad ni på Taxi Stockholm väntar på. Eller 020 eller Kurir och allt vad ni heter. Först till kvarn är det som gäller. Jag köper direkt. En kund är bättre än ingen kund. Men som sagt. Jag behöver ju inte ta taxi om jag går och lägger mig nu. Så för att kunna släppa alla i-landsproblem ska jag lämna datan och gå och lägga mig. Det är läskigt hur det här spårade ur och det är läskigt hur spårad jag kommer vara imorgon. Men tills dess. Sov gott och dröm sött!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vilken dag

Det har varit en väldigt mysig och rolig dag idag måste jag säga. Lite hurtig också med tanke på att jag gick upp (waaaaaaaaaay) tidigare än vad jag hade gjort om jag inte skulle tränat. Det betyder dock inte att jag har varit nyttig hela dagen men det är petitesser i det stora. Har spenderat kvällen med mamma framför "The Pursuit of Happyness" som är förvånandsvärt bra. Innan dess har jag lyckats packa klart (trots att Tussan bosatte sig i min resväska) och spenderat dagen med A. Bubblat, dunkat fördjävligt hög musik och myst framför "Tomten är far till alla barnen". Nu tänkte jag fylla mobilen med musik och sedan är det väl dags för sängen..eller något liknande..

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

frankrike imorgon- packning på hög nivå


Jag försöker packa men det är lite svårt för min katt ville använda min väska som sovplats. Men jag har ju kommit en bit iallafall. Åker ju imorgon. Är inte nervös ännu fast det beror nog på att jag inte riktigt har insett att jag ska till Frankrike imorgon liksom!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pluttt

Kom hem från en utekväll med brudarna. Blev väl inte riktigt som vi tänkt oss men den sluta iallafall med att alla satt i en trång liten bil och åt donken. Skönaste komentaren kom från S när hon frågade om det var någon som ville ha en meny till - för de ville hon. Tjockisar är vi allihoppa,allihoppa,jaaa meeed...


Nu mår jag illa och ska sova. Sen fryser jag också. Jävla väder det ska vara. Det kan man ju inte gå ut i! Ursh, frankrike nästa! Men nu ska jag sussa för jag mår som sagt illa och fryser. Sen ska jag upp i tid imorgon också då jag ska vara hurtig och gympa på morgonen..ojojoj..Hur skall detta gå?


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

...

Wake up in the morning feeling like P Diddy
Grab my glasses, I'm out the door, I'm gonna hit this city
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
'Cause when I leave for the night, I ain't coming back

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hoppas alla har haft en riktigt trevlig JUL

för det har jag!





Kan tyvärr inte visa många bilder från dagen, då man ser mina trosor på majoriteten av korten. Tänkte skriva något riktigt dumt och tonårigt men jag tror jag håller mig.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagen före doppardagen

Ibland vill jag bara ta självmord på den här jävla bloggen. Eller på(?) mig själv då jag trycker så att allt skit försvinner. Kutt kutt på min arm......

Kom iallafall fram till (i mitt förra inlägg) att julafton inte är ännu. Även fast än att klockan har slagit över 12 och det tekniskt sett är Julafton. För julafton för mig är när släkten träffas- äter superduper god julmat, kollar på Anka (och ingen jävla Anna Anka utan KALLE Anka), öppnar fina klappar tillsammans och har det allmänt trevligt. Inte när jag sitter här och är sur för att jag måste skriva om mitt blogginlägg. Sådeså.


Men, en sak som har skett nu är att Sandrosososososososos(go on forever) har fyllt ÅR! Eller har och har, hon gör det nu! Så därför vill jag än en gång önska min lilla plutt världens bästa födelsedag och GRATTIIIIISSS! Hoppas vi ses imorgonkväll, men annars ses vi garanterat på Fredag kväll. Mycket mycket kärlek till dig fisen!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

julmys i gamla stan

Kom precis upp ur ett varmt och skönt bad. Strax innan dess var jag inne i stan med mamma och moster + kusiner. Var och kollade på NK:s fina julskyltning och på julmarknad i gamla stan, och sedan blev det en mysig fika på det. Perfeket dagen innan julafton!


En bild på kusinerna i somras.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blev hemmakväll

Jag bestämde mig för att stanna hemma i stugan. Känns som det är istid utanför fönstret, men det är det faktiskt inte. Som tur är. Så nu har jag istället för att ta mig ut i kylan, druckit några koppar choklad/te, fått lite mat i magen och pratat med underbaraste Jasminos. Nu tänkte jag se klart The City och sedan kanske göra lite knäck om jag orkar. Det där med packningen får jag ta en annan dag. Jag har ju fortfarande 5 dagar på mig.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

cuz you've got that rock n roll

Nu vill jag inte ha något annat än en fet varm choklad. Åh, så gott det skulle vara. Men aldrig att jag tar mig in till stan för en fika. Faktiskt. Det är alldelens för kallt för det. Gick ut för att möta Anna för inte allt för länge sedan och höll på att dö av kyla. Trodde de var runt -15 grader men det var bara -4,3 grader (?). Min stackars mule höll på att frysa bort. Nu kan jag inte bestämma mig hur jag ska göra ikväll. Men funderar verkligen på att stanna hemma. Göra lite mat till mig själv och sedan sätta mig under en filt med en stor kopp choklad. Bara för det så kan du väll komma hem. Jag saknar ju dig litegranna.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

22 december

Vaknade precis av ett telefonsamtal. Pratade normalt men mina ögon vägrade öppna sig ordentligt på någon minut. Men nu är det inte suddigt längre och jag ser, tack för de. Såg därför precis en gubbe gå förbi utanför fönstret med en fet resväska i snön, vilket fick mig att tänka på att jag också måste börja packa snart. Kanske ska passa på att hämta ner resväxkan nu när jag ändå tänker på det. Sedan ska jag ta en skön dusch, äta och kanske träffa A.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ändrat bloggen lite

Här har jag suttit och dillat mig igenom ett långt test och några rader om vad jag har för mig. Så trycker man på den där knappen man inte får trycka på, och allt försvinner. Fan!

Har iallafall ändrat lite på bloggen för jag hade inget att göra. Kände inte för att sova så jag började pula lite här och detta blev resultatet. Var länge sen jag hade det såhär rent och enkelt. Det kan delvis vara ganska trist men just nu känner jag för att ha det såhär. Ni får hänga med om ni vill och se om jag ändrar eller inte. Tills dess.. Godnatt, sov gott så hörs vi imorgon!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shoppingdag med tjejerna

Har spenderat absolut hela dagen på stan. Och ack så trötta jag och Josse var vid 9 , vi (läs:jag) var så hungriga så vi i panik fick springa runt på centralen för att hitta något vettigt att äta. Det slutade med att vi dissade färdiga halvruttna sallader och delade på en meny på Burger King istället. Gud så mycket godare det var än samma gamla äckliga donken.

Jaja, vi sprang iallafall runt på stan idag jag,Josse och Anna. Själv köpte jag inte några julklappar förens jag hade köpt två klappar till mig själv MEN nu har jag iallafall köpt några klappar (fler än jag tänkte, blev lite inspererad där i slutet- måste ju köpa till mina käraste). Så nu är jag färdig med klapparna till julafton. Om jag är glad? Ja, vilken lättnad. Sen är det ganska bra att jag inte har så många att köpa till eftersom att alla pengar är totalt kaputt nu.

En mysig fika hann vi också med på älskade Sandys. Jag och Josse är i smyg stammisar där. Så idag har jag inte varit speciellt nyttig.(Syftar speciellt på dom där den där kladdkakan & negerbollen jag och josse delade på.. och jaa.. menyn på Burger King. Men nu ska jag sluta leka matblogg. Jag har faktiskt gått en hel dag(i tajta jeans- känns som de borde bränna lite extra då) på stan så något måste jag ju ha bränt. Vem bryr sig ändå? Jag gillar att vara tjock!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stan med anna och josse


Idag blir det en dag på stan med dom här två. Härligt!!
Idag ska jag faktiskt vara duktig och inhandla julklappar för nu känner jag att tiden börjar ryka ihop. Sen ska jag kolla lite frissan grejer för jag har ångest över att göra det själv. Sen blir det en lååång och mysig fika!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inte långt kvar ..

Har varit en trevlans dag med sofie i självaste Huddinge. Hon var duktig och fick med sig en hel del julklappar hem. Själv fick jag bara med mig saker till mig själv. Illa. 4 dagar kvar till julafton och jag har fortfarande inte inhandlat dom där små söta klapparna jag så gärna vill hitta.


4 dagar kvar till julafton. 7 dagar kvar tills jag åker till Frankrike.


Muppbild. Jag saknar er. Ska bli skönt att komma bort och träffa er lite.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det förgyllde min dag..typ..

Tänk vad ett litet sms kan göra. Tacka den smarta mannen som uppfann mobiltelefonens bästa funktion! Och inte bara just de smset utan funktionen överhuvudtaget. Jag är otroligt nöjd eftersom att den är med mig överallt och för att den dessutom gör min kväll lite mindre sur och ensam och lite mer social och glad. Va ensam och sorglig jag låter. Men ikväll gör det inte så mycket. För jag har ju mobilen och lite människor som jag faktiskt skulle kunna prata med på andra sidan väggen.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

party och skhlm

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårkvällen. Hehe. Jag bestämde mig iallafall för att dra ut med brudarna på fest. Ja, kvällen slutade bra iallafall, förutom när jag väl kom hem men det är en annan femma. Blev en del missförstånd också som var lite jobbigt men hoppas du förstod att de inte var något illa menat. Nu ska jag efter mycket om och men till SKHLM. Växla och spendera pengar. Det gillar vi. Nu går bussen strax. See ya

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

crazy lady??

Ska jag stanna kvar i det klara eller ska jag in i dimman ikväääll?? JAG KAN INTE BESTÄMMA MIG! BLIR GALEN

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shopping i farsta centrum

Nyss hemkommen från Farsta centrum. Coolaste centrumet ever? Fick dessutom reda på att det är byggt på 50-talet- ha, det visste ni inte va? Fick med mig en hel del hem. Min underbart snälla morfar köpte fiina klappar till mig som jag dock vet vad det är, men det är det lätt värt för jag fick precis det jag ville.
Jag har dessutom ännu en gång fått det förklarat att jag har grov beslutsångest. So i've heard liksom..

Men det får bli mer shopping någon annan dag nu på lovet(!!!!!) också för jag köpte inga julklappar. Surprice surprice eller hur? Nu ska jag äta goood thaimat because I freaking love it!!! Sen blir det utgång, vi ses i dimman lovers..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget