bara så ni vet...

Väldigt mys var det när f'tt sl bussen aldrig kom idag. Det njöt jag av. Kul att jag vänta i hundra minus UTOMHUS. Skit kul vare. Hade verkligen skrattat om jag kunde. Nu vare ju så att jag blev en fucking istapp så jag inte kunde det. Dessutom kom jag försent till jobbet. Tack så jävla mycket. Inte för att jag fick smisk för det direkt men iallafall. Var så kall så jag trodde jag skulle frysa fast. Så det blev ganska kort arbetspass, fyra timmar eller något sådant. Tiden gick väldans snabbt. Och nu har jag kollat ensam mamma. Sista avsnittet. Ganska besviken, men vet inte. Whatever. Ska sussa snart. Puss på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

måndag

Projektveckan i skolan har inletts. Kommer bli en liten annorlunda vecka på så sätt. Men det är bra med omväxling. Tror inte det kommer bli så överdrivet långa dagar heller vilket är bättre än bäst. Kom hem vid ett idag tror jag. Har suttit och kollat massa grejer till iphone och nu har jag äntligen beställt den. WII! Reunerad familj. Tack mamsa! Du är den bästa- i alla lägen! Så nu är jag superduper gladis. Ska snart till jobbet. Ganska kort arbetspass, men ska passa på att äta nu innan jag åker. Så behöver jag inte bli smällfet på donken mat utan låta mina gäster bli det istället. Haha. Sen tänkte jag se ensam mamsa när jag kommer hem. Fan. Jag vet. Har fortfarande inte sett det! Finalen och allt. Jaja. Nu: mat. Tuff dag..eller?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det går bra nu

Ännu i en sköj dag på jobbet. Älskare. Fick skjuts av galningarna själva hem också. Det går bra nu! Nu ska jag åka från morfar. Trevlig helg. Vi hörs imorgon efter jobbet. Efter ensam mamma. ÅH, sista avsnittet. Älska.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredag

Vilken dag. Morgonen var värst. Funderade på att stanna hemma hela dagen. Halsen dödade mig. Men så tvingade jag mig själv att gå upp. Tog en näve halstabletter och tryckte i mig och gick till skolan. Var där hela 20 minuter innan vi börja. Det händer inte ofta kan jag säga. Så gick lite ärenden och sådär. Efter skolan mötte jag upp J på stan och gick runt där. Fick med mig bla en klänning hem. Sen blev det möta upp M för att äta på Jensens. MUMSA. Imorgon blir det jobb. Dock ledig på kvällen så får se vad som hittas på då! Det talas om utgång, men vi får se hur de blir. Nu ska jag snart sova. Om jag inte fastnar framför filmen jag precis börja kolla på. Men men. Jobb imorgon i alla fall. Puss på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

palla

Mitt blodsocker är nere på noll. Känns det som. På dåligt humör. Blä på allt. Har i alla fall varit ute på middag vid odenplan ikväll. Blev bjuden på god italiensk resturang. Oxfilépasta. Hiho. Tack så mycket. Blä nu vill jag bara gå och lägga mig. Att alla mina lärare ska skicka sms och säga att morgondagen blev inställd pga .. inte fan vet jag.. något.. och att jag får vara hemma hela morgondagen. Tänk om det vore så bra. Istället ska jag vara pigg och allärt redan klockan åtta imorgonbitti. Kyss mig långsamt. (hahah). Nu ska jag gå och dö lite tror jag. Ses.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

projektarbete

Sitter fortfarande i skolan med fina jessi. Skriver till massa unga föräldrar till vårat projektarbete. Vi ändrade ju vårat syfte eftersom att allt gick prutt i vårat förra. Så nu idag har vi haft ganska mycket att göra. Men vi har ändå jobbat på bra och det här kommer förhoppningsvis bli bättre. Nu ska vi skriva en handbok för unga föräldrar och förut skulle vi skapa gemenskap hos en grupp unga föräldrar. Att hitta dom, att dom skulle bo i stockholm, ha rätt ålder, kunna, ha tid osv osv var gaaaanska svårt. Därför vart vi tvugna att byta idag. Fan va det tog emot först. Men nu känns det fan bra! Kan bli skojsigt.

Sitter väl här ett tag till och åker hem sen en snabbis. Duschar och gud vet allt. Sen blir det middag hos en kompis. Puss kram puss puss kram.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vågra sova

Varje varje varje kväll jag sover ensam säger jag alltid att jag ska gå och lägga mig nu. Då brukar klockan vara runt 11/12. Lagom sådär. Kunde egentligen lagt mig tidigare men oddsen är små. Aldrig aldrig aldrig blir det att jag sover innan.. ja.. 02:00. Aldrig. Det är inte bra för min skolgång. Inte alls. Idag har jag dock både varit i skolan, tränat och pluggat lite granna. Så idag borde jag vara trött. Dessutom sov jag högst 4-5 timmar inatt. Så vafan sov! Vad är problemet? Ändå kommer jag sitta här om två timmar och inte ens fundera på om jag ska sova eller inte. Har ju sovmorgon. Men vafan hjälper det?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tisdag

Kom nyss till morfis. Eller nyss och nyss men ganska. Skrev däremot nyss klart svenskan som jag inte lyckades skriva på lektionen. Stört att man inte får ner något på lektionen bara för att, men nu när jag kom hem så var det bara att kladda ner något. Kaaanske för att sandra satt och pladdra precis brevid mig. Höhö, who knows. :)
Nu ska jag iallafall skriva över det på datan och få det ivägskickat till svenskaläraren. Sen ska jag leta lite bloggar inför projektarbetet och förhoppningsvis hitta några vi kan kontakta. Efter det blir det träning, alltså ut i skitvädret igen. Går ju fan knappt att gå. Hihi, åt thaimat idag förresten. Bara så ni vet. Så thaipuss på er.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Godnatt gottfolk!

Kom precis hem från jobbet. Skrattar fortfarande åt vissa som jobbar. Har så roligt på jobbet! Tur det. Själva jobbet gick dock sådär. Gjorde någon konstig tabbe när det var jag som ansvarade för ALLT. Konstigt? Nää. Bra! Imorgon då jävlar är det skola. Från åtta. Blä. Tiden jag börjar är det värsta. Sen är ju filosofin inte det roligaste kanske. Inte bokdiskussion som man inte har läst klart boken heller. Därför ska jag sätta mig i sängen med en kopp tée och läsa Doktor Glas nu. Inte om 10 timmar som det alltid blir. Utan Nu! Godnatt gottfolk!



glaad tjej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shit

OMG! Mitt hjärta stanna precis. Jag vet inte vad jag ska säga. Vill bara ringaringaringaringaringa digdigdig nu! NU NU! Shit. En mening. Två ord.Gah! Hjälp!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndagkväll

Precis sett ensam mamma. Missa förut för var inne i stan på en fika. GUD! Nästa vecka väljer dom! Självklart jobbar jag då. Skit! Får se på webben då också. Aja. Vilken skön helg det har varit gottfolk! Lite party och lite chill och lite shopping. Inget jobb. Haha precis som det ska vara. Nästa helg blir det dock mer jobb. Och mindre vila. Har morgondagen ledig och ska passa på att få lite duktiga saker gjorda då. Kanske iallafall. Sova hyfsat länge men inte FÖR länge. (som vi råka göra idag). Läsa min svenskabok känns som ett jävligt hett tips då vi har uppsatsskrivning och bokdiskussion på tisdag och torsdag. Kanske borde börja. Jobba på kvällen ska jag göra också. Så kom gärna förbi och ta en burgare och gör min arbetstid lite kortare. 16,45-21,15 tror jag det var.



fredags innan middagen och utgång

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inget jobbbbbbbbb

Idag mår jag som jag förtjänar. Hehe. Så kan det gå. Nu ska jag packa mitt pick och pack och ta mig till tåget snart. Kista galleria står på schemat. Inget jobb. Thank god!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredag och fyra dagars ledighet

Klockan har precis slagit om till fredag. Vilket betyder ledighet. Lycka. Upptäckte dessutom precis att jag tydligen inte ska jobba fredagikväll heller. Ännu mera lycka. Då hinner jag hem och duscha och allt innan vi drar på middag. På dagen tänkte vi svänga förbi saco mässan och funderar på att åka till stan efter det. På kvällen blir det som sagt middag ute med mina finisar Jessi och Sandris och sedan utgång. Ska bli sjukt skoj. Nu ska jag sova. Somna innan två är mitt mål. Jävla uppochnerhögervänsterframochtillbaka sömnbehov jag har.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

så långt bort från min värld man kan komma

Läste precis om en tjej som är gravid. 14 barre. Läskigt. Hon verkar dock så lyckligt så hon inte vet vad. Jag blir bara rädd. Tanken om att jag själv skulle kunnat blivit gravid med N för snart fyra år sedan är skrämmande. Tänk om jag hade haft en fyra årig son eller dotter. Nej, det går inte ens att tänka sig. Det ligger så långt fram för mig så jag inte ens kan tänka mig det. Kan ni? Fjortonårig tjej, fjotis,kungsklippeskolan bubblan, söndermulad varje vinter, springandes med en barnvagn. Njaaaa. Den här tjejen verkar dock redo. Trots att hon precis fyllt 14. Jag skulle inte ens vara redo idag. FYRA år senare än henne. Vet inte ens om jag är redo om 4 år. Kanske. Antagligen en himla massa mer än idag.  Sjukt olika vi kan vara ändå. Det verkar som om hon tom ser fram emot deras andra barn när hon inte ens har tryckt ut den första. Obeskrivligt för lilla mig. Lilla 17 åriga Paula. Hoppas verkligen att vi får ihop gruppen till vårat projektarbete om unga föräldrar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tuuuursdag

Kom precis hem från simning i huddinge hallen. Mjölksyragrejs. Fick dock ingen mjölksyra men några tår försvann på köpet där ett tag. Vårat lag var självklart bäst. Minns dock inte vad vi kallade oss. Men bäst var vi. Helt klart. Ett lag påstod sig inte tävla. Ursäkter sa vi. Riktigt sköj var det iallafall. Duscha och basta och åkte hem. Innan dess var jag i skolan och höll bla tal. Åt på donken (cassen tvinga mig- säger vi haha). Och hade några hyfsat meningslösa lektioner däremellan. Nu ska jag äta middag. Man blir alltid så hungrig efter att ha badat. Hörs senare! 4 dagars ledighet vääääntar. Det går bra nu.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hej emma (som tycker om mina överskrifter)

Skulle ätit ute godgodgod thaiis igårkväll för var så jiddrans sugen och mamma var borta. Men så somna jag. Sov från innan fem till efter nio. Sen kunde jag inte sova på natten. Duktig tjej. Idag har jag dock varit duktig och skrivit fem timmar långt svenska nationella. Precis som alla andra treor i gymnasiet. Men iallafall. Snart blir jag hämtad för att åka och kolla på tv och mobil. Efter det blir det middag och träning. Puss på er.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

busybusy

Fan va stressigt allt blev. Jobbade igår också. Somna nästan på bussen dit. Ville fortsätta åka. Blä. Innan dess var jag en stund till morfar och innan dess en stund i skolan. Kom i tid och allt. Idag är det dock en ny dag. Sovit kanske fem och en halv timme. Score! Har svenska nationella tal. Älska livet. Var så trött när jag kom hem igår men var ju tvungen att skriva skiten. Hade som tur var börjat men det är ju så jäkla mycket som ska stämma och hittas inför ett tal. Men säckade ihop strax före ett och blev väckt strax före halv sju imorse. Det var iofs väldigt bra. Nu är jag redo för talet. Har skickat iväg allt jag behöver på mailen. Och talet är färdigt. Nu ska det bara övas. Frukost skulle vara gott också. För en gångs skull kurrar min mage väldigt mycket efter frukost. Kors i taket. Imorgon är det svenska nationella skrivdelen också. Älska livet ännu mer. Sent igårkväll lovade jag mig själv att jag skulle gå direkt hem efter skolan och bara vila. Det behöver jag. Verkligen. Vill dock träna. Inte gjort det på länge. Så antingen blir det träning endast ikväll eller så tar jag det lugnt för mig själv. Jag <3 TV:n you know. Ensam mamma har jag inte heller hunnit se. DÅ är man busy.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Godmorgon världen


Jag vet att det här kommer låta jättekonsigt när det kommer från mig. Men jag tror jag kommer hinna i tid idag. Haha. YEEEY! Gladalärare.se

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pluttos

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hejdåhelgenhejveckan

Vilken bra helg. Har knappt rört mig utanför mc donalds kretsarna men ändå haft en sjukt bra helg. Verkligen. Sjukt mycket bättre än förväntat. Klamydiaprutt kretsarna kring sensation slapp jag också. Något positivt med att inte vara arton.Hehe. Mycket tal om det i helgen. Att jag fyller arton snart alltså. Inte bara jag som tjatar om det, med andra ord. Tur det. Hihi. Nu ska jag plugga lite och sedan förhoppningsvis hoppa i säng. Kanske kollar på ensam mamma som jag har missat ikväll också. Imorgon är det skola som gäller dock. Hyfsat kort dag som tur är. Tyvärr jobb efter det. Hinner egentligen inte. Verkligen inte. Men men, what to do. Ingen som vill/kan ta mitt pass så jag får väl göra det bästa av situationen. (så säger jag bara).


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vinter

Är det inte lite mysigt ändå att vintern har kommit? Alla bara klagar. Jag tycker det är jätte mysigt! Jag älskar att ha vinterjacka på mig. Att gå i knastrande snö. Att ta mysiga promenader i kylan så man får rossiga kinder. Dricka varm choklad och té med mjukisbyxor och en stor filt. Såklart hatar jag skorna. Förenade tåg. Bittra människor. Isen som gör mig rädd. Tanken på att många fler dör under vinterhalvåret. Men ändå. Lite mysigt måste ni väl hålla med om att det är. Jag fyller år. Det är lucia. Många vänner fyller år. Det är jul (!!!) Hur mysigt är inte julen liksom. Älskar att de har börjat sätta upp juldekorationerna i H centrum nu också. Mysig känsla att gå förbi julgranen på morgonen när man gått upp. Eller vakna upp och dra upp persiennerna och se att det snöar. Vita stora flingor. Ha snöbollskrig. Vilka minnen!  Jag tycker om vintern iallafall. Bara så ni vet. Godnatt på er.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inspration tack?

Fan va dålig man är. Måste plugga till religionsprovet men örkar inte. Det är ju så tråkigt. Behöver insperation. Någon rolig jävel som sitter och nöter in allt i mitt huvud samtidigt som dem underhåller mig och får mig att glömma allt annat. Depression? Haha, nejdå. Skulle bara vara trevligt och insperarande. Roligt framförallt. Så hör av dig om du känner dig träffad. Helt ok om du ser ut såhär. Heelt ok.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

haha



Hahaha. Vad glad jag blir. Ibland gillar jag facebook en himla massa ändå. O hade stolt lagt upp sin middag. Som han faktiskt hade lagat helt själv också. Sjukt kul! Det roliga är hur han sedan har presenterat maten. Man ser verkligen att det är en killes tallrik. Tomaterna är ju bara slängda rakt på maten. Hahaha. Det gjorde min dag tror jag. Skönheten & Odjuret hiho 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hrj

Precis ätit god middag. Eller för en stund sedan. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på radio och trixar runt på datorn. Dataproffs som man är. Ska alldelens strax byta om för intensiv pass. Kommer bli jobbigt. Det var så skönt att ligga lite i sängen. Somnar nästan. Men snart skriker nog mamma att vi snart ska åka så off I go. Så jäkla skönt när an väl är där. För att inte tala om efteråt. Efter kanske jag möter upp en kompis i stan också. Får se. Annars blir det G.G och tidig kväll.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blä

Kom precis hem. Försov mig imorse. Men hann allt ändå. Hade en lektion och gick hem. Åkte. Whatever. Mår skit. Asont i magen. Har sjukskrivit mig från jobbet ikväll. Har tal att skriva men mår så jiddrans dåligt. Sömnbegäret är stort dessutom. Bläbläblä. Godnatt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget