idag dör vi, imorgon kör vi

Halloj bloggen. Här kommer jag igen. Med en sjukt ond handled och en maassa trötthet i kroppen samt en hungrig mage. Den ni. Vakna och kom hem tidigt imorse då baby skulle till jobbet. Jag trodde att jag skulle klara mig på den lilla sömn vi fick, men icke. Däckade för 2-3 timmar sedan och vaknade nyss. Skulle behöva åka till Huddinge eller Skärholmen/Stan/Nacka Forum men vet inte om jag orkar och hinner. Kanske måste orka iochförsig. Imorgon börjar jag ju skolan. Juridisk introduktionskurs ska jag läsa på Stockholms universitet det kommande året. Ska bli så jävla spännande men kommer vara sjukt nervös imorgon. Nu ska jag äta en fet macka och sedan lite jordgubbar som jag köpte cp dyrt nere på ICA. Kanske får ajg lite energi av det så jag klarar av mina små uppgifter idag, snart blir det andra bullar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Niklas Marcus Jensens dop i bilder


Vi börjar med föräldrarna och pluttisen Marcus


Marcus med prästen och alla nära


Jag,Andreas,Marcus,Jasminos och Sandrisen


Alla var siälvklart väldigt glada!


Dom hade ordnat med bord och fika utomhus och vi hade tur med vädret


Jag var glad!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

marcus

Kom nyss hem. UTAN MOBIL. DAMP. Precis när man behöver den som mest (jag behöver den iofs nästan dygnet runt) för att kunna kontakta mina fina vänner så ba poff väck. Igårkväll glömde jag den på exakt samma ställe som jag tror att den ligger på nu också. Men då hämtade jag den så hann ladda (helt i onödan) inatt. Nu sitter jag på helspänn hela jäkla tiden för att jag inte vet hur och när jag ska kunna få tillbaka den. Palla mig. Nu måste jag börja göra iordning mig annars kommer det bli sådär jätte stressigt och jag kommer missa 15 tåg och komma för sent. Inte ok idag när fina Marcus ska döpas! Juste sa jag det? Jag ska på doooop :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stockholms universitet

Tänkte börja med att säga vad jag gjorde igår. Men vad fan gjorde jag igår? . . . Jo, juste jag jobbade och var sedan i stan med Jessi. Åt godaste thaimaten på Koh Panang (ngt sånt) och tog sedan en drink och rullande sedan hem i bilen till baby. Såg en läskig film och sov otroligt gott sedan. Tog hand om plutt och åkte sedan hem och laga mat. Nu sitter jag här, har varit duktig och fixat csn och bra plugg app till mobilen. Öppnade precis min tele2 faktura och fick spader. Nästan 2 lax. KUL! Pung på den. Aja, får betala den på banken imorgon och ringa Telefucking2. Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, plocka undan efter lunchen och sedan göra mig iordning för att åka till Stockholms univeristet. Ska dit på reservupproåp vilket egentligen känns rätt onödigt men kan vara bra att ha varit där en gång innan jag börjar så jag kör på det ändå. Snällaste Mallanbrallan följer med mig som moraliskt stöd också! Me like! Nu måste jag börja städa så jag hittar lappen där all info finns om vart vi ska. Blir himlans jobbigt annars. Puss på er.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

puss på er

Älskade blogg. Nu är jag tillbaka. Mår apa. Trött som tus(s)an och ont i magen. Inatt flyger jag och mamsa till Grekland. Corfu närmare bestämt. Ska bli nice. Kommer sakna alla dock. Varför är det alltid så? Trots att man har turen att få åka utomlands så saknar man allt hemma ändå. Knasigt. Ska bli nice med lite finare väder iallafall! Har hunnit med sjukt mycket grejer idag så nu borde jag kanske sova. Ska stänga väskan och vara nöjd över att den inte är fullpackad som man alltid envisas med att den måste vara "jag kaaaanske kommer använda den här nåågongång på semestern, den får följa med den också". Nu är jag för trött för det. Bikini har jag packat ner ett ex antal så det borde jag egentligen klara mig på. Pass är kirrat i väskan också. Och lite av varje av allt annat. Palla, det får lösa sig. Nu ska jag sussa, kanske äta något först, ringa mina finaste finisar och säga att jag kommer sakna dom och SEN sova. Kommer vilja döda för att jag kommer vara så trött när klockan ringer och taxin står utanför och tutar mitt i natten. Natti mina finisar, och ha en bra vecka så hörs vi alla när jag kommer hem om en vecka (19de).

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det går bra nu

Cigg på ballen med bästa! Strax sussa, imorgon grekland. Det går bra nu!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

titta vad duktig jag är

Jag skriver bara när jag är sur. Som sist. Men faktum är att jag för det mesta inte är arg/sur. Har haft skönaste dagen idag måste jag säga. Igår drog jag och Mallan till Hässelby. Mitt ute i ingenstans kändes det som, bara för att det är så jiddrans långt hemifrån. Tog iallafall taxi till stan och sov sedan med min baby. Kom hem i förmiddags och har bara tagit det lugnt sedan dess. Chillat galet med andra ord. Ikväll blir det fest hos en kille på jobbet. Ska bli nice med tanke på att det är många från jobbet som kommer. Ska supa alla under bordet! Haha. Imorgon blir det dock jobb. Blä blä. Tur att jag har vilat hela långa dagen. Funtar på att sola lite nu. See ya lovers.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

FU

allt jag har att säga nu.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget