snabbis

10 sakar om mig
1. Är du singel? japp
2. Är du lycklig? Ja!
3. Är du uttråkad? lite halvt
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? nej?
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? verkligen inte
8. Är du en cooling? om man frågar mig,ja :)
9. Är du från Irland? nej?
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja
2. Har du nånsin blivit sårad? ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? har hänt..
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? mycket möjligt
7. Är du kär? nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? antagligen

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Beror på. Kärlek tror jag
2. Hår eller ögon? Båda
3. Katt eller hund? Hund (ändå har vi katt :/ )
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca cola!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? båda
8. Pengar eller lycka? Lycka, (men pengar skadar inte direkt)
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil !!!

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? hmm..
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? många gånger
4. Hoppat Bungee Jump? på heron för lääänge sen
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja,tyvärr
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? skulle väll säga som ordspåket säger "hela dan,varje dag"
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja,kaninen.fast sen blev det en lättnad
10. Velat försvinna? Ja
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

minusplusplus

Dagen började med att vi som skulle tända ljus i kyrkan skulle samlas 5 minuter innan alla andra för att hinna lite till kyrkan i förväg.Självklart sover jag för länge men hinner ändå.Nästan iallafall. Vi skulle mötas 20 i jag kom 18 i? Självklart hade dom gått utan mig! Iallafall när vi kom till kyrkan berätta prästen lite grejjer och sen började adventsgudstjänsten. Jag,Edgar,Simon,Gabbe och Jocke hade blivit tilldelade att vi skulle tända ljus.Man började bli lite halvnervös när vi gick upp på "scenen" i kyrkan.Jag som skulle tända det sista ljuset fick självklart problem! Först trodde jag att elden skulle slockna,som tur var gjorde den inte det (!) Men självklart så går veken på ljuset av (det som jag ska tända) så jag får jätte problem med att tända det och blir kvar där en stund.TILLSLUT får jag äntligen liv i skiten och lyckas (!)men blev ju lite halv mobbad för det där efteråt.Om man säger.
Franskan blev också helt knäpp.Vi skulle köra någon sånn här "ställa sig upp-vänta på att få skrika ordet lek".Och i min hjärna så var det omöjligt att vänta och det betydde minuspoäng för gruppen så några blev förvånande ledsna över att dom inte vann. Tur att vi hade Anna på laget iallafall!
Efter skolan tvingade jag med Jossan till något nytt solarium.Tog en härlig snabb solning där och sedan bussen hem.Efter det blev det många OC avsnitt och goda pankisar! Härlig dag!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tända ljus och läsa dikt? det här kommer inte sluta bra

har precis kommit hem från skolan.Superskönt  eftersom att det inte finns några läxor eller prov som måste göras!Iförsig har jag lite kvar på musikanalysen men den kan jag ta senare.Idag på musiken togs det beslut om att jag ska läsa en dikt på lucia?Och imorgon ska jag tända ljus på andvändsgudstjänsten (?) Ikväll ska jag iallfall till Huddinge gymn,och i eftermiddag ska jag nog bara ta det 100% chill! Funderar på att power-napa en stund (eftersom att jag blev lite störd på lunchen).Kanske lägga mig i soffan och kolla på the oc? Eftersom att kanal 5 har tagit det dumma beslutet att sluta sända one tree hill på eftermiddagarna så sänder dom oc istället,och det har gjort att jag blir sugen på oc igen! Inte bra! Men men .. nu ska jag chilla vidare , hare<3

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vafan!

vafan är det här för skit ? ingen one tree hill? Istället så sätter dom igång den första sesången av OC!? Den som jag har ? ÅÅÅÅÅ!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndagar borde byta namn till ångestdagen

precis som alla andra söndagar kommer ångesten över att det är Måndag imorgon och det betyder att en hel jobbig skolvecka står på schemat ! Hörde något bra förslag om att man skulle ta bort Söndagar fast då blir det ju Lördagarna som blir ångestdagarna! & det går ju inte !! Förr kunde man chilla på söndagar men nu är det bara plugg,plugg,plugg..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

äntligen helg igen!

OCH så var det helg igen! KAN DET BLI BÄTTRE? allt förutom att det är pissmycket inom skolans område nästa vecka också så det är väll egentligen inte sådär jätte härligt som det brukar vara.Men men. No provet gick väll helt okej, (hoppas jag) använde tyvärr inte mitt super tips som jag fick i veckan för att få MVG men iallafall..Vikarien vi hade påminde mig om någon men kan fortfarande inte komma på vem..Det kommer väll.. Idag hade vi tyvärr SO, P tillbaka..Höll på att dö i slutet så mycket som jag hade skrivit! Efter plugget vare ovanligt mycket folk kvar så jag,nicke,matte& markus drog hem till nicke och fick reda på en hel del roligt om Niclas.Bara för att jag vet att du kommer läsa det här så ska jag inte säga vad men roligt var det iallfall.Inget att skämmas övergubben! (haha). När klockan slog något över 4 börjar jag tjata om OTH och även fastän att Niclas tycker att det är skit så såg vi på det.(innerst inne gillar han det säkert :)) Har precis käkat thai mat, SKIT GOTT ! och nu ska jag ta och ringa folket.. trevlig helg !
<3
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

serious

jag behöver verkligen nya jeans,vill ha ett par nya av dom gamla.Dom som jag har nu,som det är feta hålet i.Trivs superduper i dom och jag vill ha dom! Synd bara att pengsingarna är slut och om det inte är någon hemst snäll gosse utifrån som vill spendera entusing på lilla mig så blir det hål-brallorna ett tag till. Varélse jagvill eller inte!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

slappis

Var varit värsta sköna slapp-dagen idag.Började först med engelska.Kom lite försent men det gjorde inte så mycket tror jag för vi hade vikarie.Samma sak på svenskan, tråkig vikarie,så vi skulle bara sitta och läsa.Sen var det lunch, gott :) Klyftpotatis har vi i prencip aldrig fått i skolan,men det var riktigt gott (!) Sen bar vi oss iväg till franskan,blev en slö och rolig lektion.Jag och anna satt som vanligt och roade oss med att titta på s & p som förövrigt är väldigt målmedvetna i skolan! Sen var det matte, fick lite gjort där faktiskt,för en gångs skull! Och sen slutade vi! Kortisdag! Nu är det snart One Tree hill,så nu måste jag rusa! Hare!

<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

GALET BRA !

Helt galet bra avsnittet var idag asså! Jag rent av smälte! Har helt klart blivit beroende !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

så är det

Jag ville bara säga att gårdagens inlägg blev konstigt i slutet pga att jag fick lite brottom.Östra gymn var som sagt väldigt fint,frächt och så,så det kommer väll komma med någonstans på ansökningsblanketten men inte först,tror jag.Imorse var jag iallafall hos studevägledaren.
Höjdpunkten idag var att det inte var någon SO,sista lektionen,så det var skönt :)
Annars är grymt taggad på OTH avsnittet som går i eftermiddag! Vad jag än gör så får jag inte missa det! (lite överdrivet kanske men)... Nu ska jag plugga,igen! åh,skoltrött! Franska och No. Jippiiii

<3

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

galet

Idag bar det iväg till skolan igen.Hade massa sköna lektioner och efter lunch gick vi till kvb för att ha franska.När vi väl var där får vi reda på att vi ska kunna en text med svar utantill i slutet av lektionen,så jag och anna börjar träna.Hon frågorna och jag svaren.Tiden bara rusar förbi och plötsligt säger Kicki (våran underbara franskalärare) att det bara är en och en halv minut kvar tills alla ska börja redovisa.Anna och jag får naturligtvis panik och börjar läsa upp dom för varandra,vi kommer till hälften och där tar det stopp.Kicki pekar på några för att dom ska börja. Jag och Anna kunde då alltså knappt hälften av våra frågor och svar.Dom första personerna börjar redovisa och vi upptäcker redan då att vi har svarat fel på första frågan! Första frågan? Hur misslyckat är inte det.Eller egentligen var det bara årtalet som var fel men iallafall.. Folk börjar göra bort sig mer och mer! Ena gruppen kan ingen något alls,den andra fattar man noll i för att dom pratar så tyst och när det väl kom till oss hann vi bara svara på typ 3 frågor sen slutade vi ! Vilken otrolig lättnad! 
Nu måste jag skynda mig för mamma skriker att det är mat och sen ska jag med jossan till Östra gymn för att checka in det lite.. Rykten säger att detär väldigt fräckt! :) Skriver sen..

<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ONE THREE HILL & ANDRA AVENYN !

image9image10
Helt klart bästa serierna!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ett gott skratt förgyller min dag,tack <3

Min deppardag förvandlades helt plötsligt till jätte rolig när jag fick några väldigt roliga meddelanden om att vad jag ska skriva på mitt no prov på torsdag! Väldigt fyndigt och det kommer absolut bli ett MVG ! YEAH!
 

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Från bästa dagen i veckan till den sämsta,hur kan det gå så fort?

Precis som förväntat blev det en väldigt trevlig kväll igår! :) Fick jävligt brottom när jag kom på att det var mindre än en kvart kvar tills jag skulle ta bussen.Och själv gick jag runt i mjukis/hemma-kläder så jag fick skynda mig jävligt mkt! Men bra som jag är,så hann jag både duscha,klä på mig,fixa pengar,springa till centrum,hyra film och kliva på bussen inom den korta tiden. Trodde absolut inte att jag skulle hinna,men det gjorde jag:). Först blev det middag på thai-en, som förövrigt nästan var helt tom (jag som trodde att det skulle vara packat :$ ).Sen bar det hem till Erik och där blev det Saw med tre Tänder och inte fingrar..Måste få erkänna att den va lite äcklig då och då..Framförallt-Mald gris sörja, hinkar med blod och spya!
Nu ska jag käka frukost och efter det får jag förhoppningsvis bort min söndags ångest!
HATAR DEN! HATAR SÖNDAGAR!


<3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

för livets goda stunder- helgen

lördagar är riktigt sköna dagar
idag har jag varit duktig!:) Har både varit på gymn-mässan och köpt jacka!Stolt faktiskt(!) Träffade förvånande många jag kände på mässan faktiskt..fast det var bättre idag för i Torsdags kom man hem med papper från alla gymnasier i hela sverige i prencip..Så idag fick man mer det man själv ville och blev inte påtvingad en massa papper.Skönt!Jag tror jag ska gå någon sam-språk tror jag.. Iallafall..Senare när jag väl kom till länna-sport (det ända stället där dom hade min jacka) hade dom massa andra jackor också så jag passade på att prova dom också men tillslut blev det en boomis ändå!
Ikväll blir det thaimat,riktigt taggad faktiskt :) (haha) Och sen antagligen Saw med tre fingrar :) kul kul! Njuter verkligen av helgen även fast jag går runt och känner mig lite groggy och halvtrött ..

<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jacka OC & skräckis :) It´s gonna be great!

Igår var det gymnasiemässan som gällde! Blev väll egentligen inte så mycket smartare av den men det var trevligt iallafall.Nu måste man bara gå igenom alla dom paprerna man fick. Trust me,det var många! Idag är det fredag igen,skönt! Dock inget one three hill, ingen aning om varför? Känns som jag börjar bli lite beroende av den serien nu, precis som THE OC förut..aja.. Ikväll blir det släktträff istället för att umgås med vänner, känns ju jätte kul! Men som tur har jag ju min syssling som också kommer ! :) Imorgon måste man kila iväg till den där jeekla mässan en sista gång, åka och kolla på jackan och sen blir det lite mys, middag och skräckis :)! Kan inte förstå hur jag ska klara av nästa vecka och veckan efter den så ska verkligen försöka ta vara på min helg !

Läste nyss en sann liten slogan från en kompis blogg..
"Vi tänker sällan på vad vi har, men ofta på vad vi saknar"


K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

glada nyheter

min jacka finns! Någonstans jag vet inte var! Men i alla dom tre färgerna jag funderar på så då vet jag vad jag ska göra i helgen! Skriver mer sen,ville bara säga dessa otroligt goda nyheterna,(haha)

<3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vad är det här?

Idag efter skolan åkte jag och anna till huddinge för att ta en titt på min boomerang-jacka som jag hade bestämmt mig för att köpa(!) Men när vi väl kommer in till BOB så finns den inte kvar i någon av dom färgerna jag ville ha..bara i vit,..och jag menar jag kan ju inte gå runt i en VIT boomerang jacka? Snällt och med humöret som höll på att sjunka frågade jag vänligt folket som jobbade där och då kom med dom otroligt goda nyheterna att jackan är slut i S i hela stan!!! Det ända stället som hade dom var typ någonstans i Norrland! Norrland? Sen tjattra hon något om att den inte skulle tillverkas något mer i vinter..Det kändes ju verkligen toppen! När jag äntligen nästan hade bestämmt mig..så nu måste jag på jakt efter en ny jacka, anna lovade mig att följa med till stan och hjälpa mig efter mässan imorgon,får se om det blir så! Annars tog vi en snabbis till tjockis-donken för att trösta oss lite och sen bar det hem i kylan igen !brr..

<3

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

första snön

Första snöbollskriget idag! fast det var litet,allafall mot mig,och det var skönt ;) Efter ett tag blev det ju bara slask och det var inte sådär jätte trevligt,och självklart så missade jag och anna bussen till franskan så vi vart tvugna att gå dit :O (!) Förut brukade vi alltid göra det,men då var vi inte helt dygnsura och kalla och allt det där..Det låter kanske som om jag hatar vintern just nu,och det är helt fel! För det gör jag verkligen inte! Iallafall, idag beslutades det om att vi inte kommer ha något matte-prov på tordag (överlycklig)! Har också insett att jag verkligen,verkligen,verkligen behöver ny vinterjacka och ny kofta och nya skor och nya jeans...Men jackan får jag nog ta i första hand! Funderar på att gå ner och ta mig en liten solning efter denna dag,och en smörgåsboden -choklad på den ! Det skulle sitta väldigt fint!
K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

för livets goda stunder

Helgen blev precis som trott, väldigt nice! Fredagen blev riktigt späckad och Lördagen också,Trevligt,sånnt gillar jag! Söndagen spenderades hos morfar (iallfall en del av den).Eftersom att det var fars dag och min egen far inte hörde av sig förens idag så var jag snäll flicka och följde med mamma till morfar.Där blev det godismiddag,kortskrivande, och skvaller om morfars turkiet-resa :).
Har precis kommit hem från skolan.Snart måste jag göra bild-analys och sen är det one three hill :) Senare i veckan är det matte-prov, jobbigt(!) fast det gick lite rykten idag om att det kanske inte blir av för att vi kanske ska på heldag på gymn-mässan då.Så det hoppas jag stort på! Fast då blir det 3 prov nästa vecka :/ Vi får se. Nu måste jag kila.. Måste bara få säga att det är exakt en månad idag tills lilla jag fyller år ;Dhaha

<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

äntligen helg!

Fan va skönt! Kvällens planer kommer väll inte riktigt bli som planerat men det blir nog nice iallafall. :) Imorgon blir det nog iallafall stan på dagen (kanske solning) och på kvällen ska jag träffa lilla erik..ska bli trevlans ! Sen så har smarta lilla jag kommit på att det är fars-dag på Söndag så jag kanske ska passa på att träffa papsen då...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ANNA ÄR HEMMA!<3

Ja,det är sant! Anna är tillbaka igen :):) Imorgon är det fredag och då kommer hon till skolan! Det är också fredag och det betyder att det snart är eller är, Helg! Fatta va skönt! Själv har jag endel inplanerat så jag ser fram imot den skarpt!

<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

redan onsdag!


Idag har jag haft samtal,alltså utvecklingssamtal, det gick faktiskt över förväntan.Brukar alltid vara skit nervös innan,visst det var jag nu också men det gick bra under självaste samtalet så mamma var glad när vi gick därifrån :).So-grejsen gick väll också helt okej,hoppas jag,även fast jag inte hann med den sista. Längtar tills helgen igen! Och lov! Imorse kände jag hur jag verkligen ville stanna kvar i sängen,men jag kämpade mig upp ändå.Duktig som jag är. Efter school följde jossan,sofia och sofia med mig till coop, (snälla som dom är<3) och jossan med mig hem igen också! Vi käka tjockis mackor och kollade på one three hill,(som vanligt).Men så helt plötsligt var jossan tvungen att rusa för att hon kom på att det var sång för henne 10 minuter senare.Så det var bara att kuta till tåget.Jag fortsatte att kolla till det var slut och nu sitter jag här.Kanske blir träning ikväll,får se om jag orkar.. Imorgon kommer Anna hem! Funderar på om hon kommer komma till skolan imorgon eller på fredag, antagligen på Fredag! :( ...

<3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fyra helt sanna påståenden

E - du gör mig så jävla glad,<3
Min säng är den som har stått mig närmast nu på lovet! det har varit
underbart!
Morfar åker till Turkiet imorgon ,utan mig!
Skolan börjar
imorgon! URSH!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

upp och ner

Ena sekunden är jag fylld av glädje
medans i den andra är allt svart och jobbigt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget