Första advent

Har spenderat min första advent tillsammans med Jossan på stan. Var väll kanske inte det smartaste jag har jort med tanke på att jag har blivit jätte förkyld igen! SUCK ! Hostar och snuvar som en idiot och mina "Paula-andningar" kan jag bara inte sluta med. (Får ju ingen luft annars).

Jaa.. På våran lilla tripp till stan så lyckades iallalfall Josse komma hem med en julklapp medans jag bara hittade saker till mig själv. Egoist javisst. Men jag har faktiskt pengar kvar till julklappar. Nu är det bara att hitta dom snabbt så jag inte bränner pengarna på något annat. Vilket jag har en tendens att snabbt göra.

Nu ska jag borsta gaddarna och sen bege mig till sängen. Får se om jag blir hemmaliggandes imorgon. Hope not!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lördag

Kom precis hem från hotel frukost på Skandic på Östermalm (tror jag det var). Var där med mamma och det var smarrigt iallafall. Efter det har vi sprungit runt lite på stan och så. Tittat på julklappar men ändå har jag hållit i pengarna och inte shoppat någonting alls till mig själv. Var dock väldigt nära. Får se om jag åker in imorgon istället.Haha.

Är trött som ett as eftersom att mamma drog upp mig rätt tidigt imorse. Så ikväll blir det nog ingen större utgång.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag imorgon

Kämpade hårt för att gå upp och gå till skolan idag. Hårt var det, men jag klarade det. Direkt när jag kom dit var det precis lika tråkigt som jag hade trott men eftersom att jag ändå hade kommit så var jag ju tvungen att stanna kvar.  Som tur var vart eftermiddagen lite roligare med fika och lite sånt.
Imorgon ska vi tydligen ha avslappning på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi och bowla hela klassen. Bowla har jag inte gjort på år och dar, och tycker inte att det är speciellt roligt heller så vi får se hur det blir med det. Skönt att det är Fredag imorgon iallafall!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

....

"What you see is never what you get"
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skolan och sommaren

Äntligen funkar min dator igen ! :D Har hållt på och fixat och trixat hela eftermiddagen och det känns väldigt bra att den är igång nu igen. Nu är det bara ljudet kvar att fixa på datorn och sen vänta på mobilen som förhoppningsvis kommer om 2 veckor.

Idag har jag iallfall varit i skolan. Vi har temavecka och vårat "tema" är studieteknik och stress. Folk i min klass är nämligen väldigt stessade inför prov och sådant, (även jag) så därför får vi ha en chill-vecka och lära oss studieteknik och liknande medans alla andra klasser måste jobba med riktiga tema-arbeten. Rätt skönt faktiskt.

Fick även nyss reda på att jag kanske ska till USA på språkresa i sommar ändå. Hos en familj till några vänner till oss i Frankrike. Inget är spikat och klart men kanske så. Mamma tyckte jag skulle fundera på det. Vill men ändå inte.
Känns som det blir en rätt intensiv sommar då,
ska försöka hinna med att

jobba    (tänkt så iallalfall)
Thailand  (ÄLSKA, hoppas hoppas hoppas!)
Frankrike  (hälsa på lite släkt och vänner och så..)
USA   (språkresa)

Tvekar på att det kommer bli allt. Elr det FÅR inte bli allt. Kommer inte hinna det. Nu ska jag iallafall äta middag. Lööv suckers!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

svåra problem

Mår värre än värst. Vet inte ens vart jag ska börja. Mår alltifrån pytonorm till asilla till pytonorm igen. Ursh,jag hatar att vara förkyld. Det är okej, när man fortfarande kan göra saker, men när man mår så pass dåligt att man bara vill ligga i sängen på en Lördagkväll då är det inte bra alltså!

Sen har jag varit och lämnat in mobilen så nu har jag ingen mobil heller. Eller jo, just för tillfället har jag en trasig gammal som inte går att ladda så när den är urladdad DÅ har jag ingen. Hoppas det funkar att låna Jossans!!  De plus att jag inte har en fungerande dator stänger mig ute lite från mitt egna liv känner jag. Fördetmesta är man inte hemma och hur ska man då kunna få tag på folk?
Men det löser väll sig, men så att ni vet, får ni inte tag på mig så är det (antagligen) inte för att jag inte vill prata med er utan för att mobilen är döööööd!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

onödigt igen och igen

Antar att det inte är en kotte som läser det här längre eftersom att jag aldrig skriver. Ledsen för det. Eller egentligen inte, det har varit skönt utan dator också. Men nu är den installerad där hemma, dock inte internett så jag sitter som vanligt hos morfar och fixar allt plugg i sista sekund. Men det fixar sig nog rätt snart där hemma, så jag kan börja skriva igen.

Mitt nya liv är skolan. Och skolan är helt galen. På alla sätt och vis. Lever livet, trots alla läxor så har jag sjukt kul. Words cant decribe..Haha!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Äntligen SAW 4

Ska äntligen se SAW4, för alla som vill veta. Har velat se den sjuuuukt länge nu och såg jag att SAW 5 snart kommer på bio så då kände jag att jag var tvungen att se 4an innan 5an. Är iallfall med Jossna nu. Vi har tköpt tjockt med tjockismat så natten kommer bli tjockt najs. Hahha, vet inte vad jag giddrar om så nu ska jag gitta. Ha det gött bröder!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget