i´m gonna miss you babe!

Det visade sig bli en väldigt trevlig dag igår trots allt. Gick upp sådär vid lunch ,tog det extremt lugnt.Tog ett mysigt bad och bara var hemma,tills jag skulle gå och möta anna eftersom att hon ska till Thailandet i 10 dagar utan mig :O . Det skulle bli en kortis men jag tror vi stod där i backen ett bra tag faktiskt! Efter det gick jag hem,kollade på One three hill, självklart! Sen bar jag mig in till stan för att möta erik och ta en fika. Det visade sig att jag inte alls hittar något bra på centralen,men tillslut hittade vi varandra, som tur var ;). Tog en prommis till ett mysigt cafe som tydligen skulle ha väldigt goda latte. Men eftersom att jag inte är lika stor flicka och dricker kaffe så tog jag som vanligt en choklad (A) ,hah. Det var godkänd den med!  Satt där några timmar och sen bar vi oss hem igen..

Mitt lov har verkligen blivit lycklat, har kunnat vara med massa vänner men också tagit det jävligt lugnt och sovit läänge på mornarna!
Det är så det ska vara !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndag-smuldag med jossan

idag ska det bli en riktig smuldag :)sköööönt!

först nu snart ska jag
duscha
sola
träffa jossan i huddinge (gå runt där en stund)
träna
middag
fika i stan


ha en trevlig dag, för det ska jag ha :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

solning med grabbsen ,hah

Nicklas och Mathias har lovat att följa med mig och sola solarium någon dag,nu på lovet.Blir väll någon dag efter onsdag eftersom attr nickepicke nu är på landet.Ska bli en kul :)

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nya tag

idag är jag nog på lite bättre humör,har tillslut fått tag på er  era rackare! Sen är det ju äntligen lov också! Och fredag! Det där jag sa igår om att jag inte har någon att prata med stämmer inte för jag har mina två absolut bästa, och då menar jag bästa vänner A & J . Jag skulle verkligen inte klara mitt krångliga liv utan er :) Ni stöttar verkligen mig när jag verkligen behöver det, även om det är helt klart sjuka grejjer ibland..Ni betyder SJUKT mycket för mig!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vad skulle vi göra utan värme?

Nu var det väldigt länge sen jag skrev, tror jag har tröttnat på det här med blogg faktiskt.Sen sist har det väll hänt ganska mycket fast ändå inte.Idag var jag och matte inne i stan,han köpte ett skärp och jag en hamburagre & paj(a)! haha, skulle faktiskt köpa en kofta också men så blev det inte. När jag och matte väl var på tåget och hade kommit till Stuvsta så tyckte vi att vi satt så bra på tåget så vi fortsatte åka och sen orkade vi och vågade inte gå ut på en del ställen men när vi kom till östertälje tyckte vi att vi hade kommit ut lite för mycket på landet(även fast östertälje kanske inte är landet,) så då gick vi av och missade tåget som gick hem så då fick vi stå där och frysa.Som tur var kom tåget efter en sådär 10-15 minuter. Skönt att komma in i värmen igen!
Nu sitter jag bara här ska väll ringa folket och kolla vad det blir ikväll, hare!
puss & pill
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

länge sen

Nu var det länge sen jag skrev . Igår vart det resturangbesök på mongolisk barbeque (me like) med papsen.Trevligt att träffas eftersom att vi typ inte har träffats sen Frankrike..Det är som du var igår jag vill att du alltid ska vara!Det är då jag verkligen räknar dig som min pappa.

Föresten så har jag köpt en jacka nu! Eller inte en jacka men en väst. Det blev ingen canada goose väst för att jag itne hittade någon så det blev en vanlig typ esprit väst istället.Fast igår när jag satt i bilen påväg till resturangen så såg jag en butik som faktiskt hade dom,men men..Får se vad det blir för någon riktig vinterjacka i år.Har inte riktigt bestämmt mig.
Idag var det iallafall en hyfsat kort dag så efter skolan åkte jag och jossan till huddinge en snabbis för att jag skulle göra några ärenden och hon kolla på jeans.Egentligen ville hon ha med mig in till stan men de fick bli BOB i Huddinge istället, eftersom att jag hade lite läxor att göra. När jag väl kom hem var det det "nya" favoritprogrammet nämligen ONE TREE HILL, så jag blev väldigt glad eftersom att jag missade det igår.Ja, även fast jag var hemma och var sjuk. Skandal! 
Just nu känner jag bara för att gå ner till solariet och steka i en kvart, men känner att min budjet inte riktigt har råd med det just nu, tyvärr.Stuvsta är ju typ en av dom dyrare solarerna men också den närmaste så det jämnar ut sig. Är man lat så är man. Älskar man att sola så gör man. That´s just me !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mysig fredagskväll!

Eftermiddagen började med att jag och jossan åkte in till stan för att byta en tröja.Det självklart ledde till att vi stannade där och jag hittade ännu en jacka jag vill ha,och konstigt nog var det en annan sorts jacka också, nämligen en snygg peak-skidjacka..Så nu har jag TRE  jackor jag vill ha! Jossan tyckte att det inte var så viktigt med en ny skidjacka eftersom att jag redan har en, men jag måste faktiskt få påpeka att det var ett väldigt onödigt och dåligt köp jag gjorde när jag köpte den.Den är helvit och man ser störd ut i den.Men men.. Helt plötsligt kom vi på att klockan var halv sex och det var då vi skulle möta jossans mamma & Lars för att äta Indiskmat så vi fick rusa till tåget men vi hann rätt gått ändå. Stort + till att tunnerbanorna inte går lika sällan som pendeltågen! Det jag försöker komma till är att jag vill tacka Katarina, Lars & Jossan för en trevligt middag på stan!
När jag väl kom hem från stan gick jag för att träffa en kär gammal vän, det var länge sen men som vanligt lika trevligt ;) haha!


PUSSPUSS
Paula

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kanelbulledagen

Dagen började med en liten sovmorgon,skönt! Sen några lektioner sen lunch, blev soppa,kan inte förstå varför man serverar den soppan utan att servera ett annat mål också. helt obegripligt!aja,efter det bar vi iväg till franskan,som slutade ganska galet.Kicki(franska-läraren) bestämde att vi skulle köra ord-lek, och det slutade med att alla skrek ut alla möjliga ord i munnen på varandra,ganska kul faktiskt!Efter det var det matte med rullbandet,mitt under lektionen ladda helt plötsligt min mobil ur och jag blev ganska ledsen eftersom att jag hade tärrat massa folk med "ha en bra kanelbulledag " :) och ville se folks reaktioner,men det fick jag inte. Inte just då iaf. Efter skolan gick jag hem och i eftermiddags var jag och solade, lugnt bästa kvarten på dagen! Nu har jag äntligen fått sola så nu är jag glad igen.
puss & pill


Paula

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

djurgårn

idag var det dags för ännu en av Kungis special dagar,och idag var det djurgården.Går man i Kungis eller har gått så vet man att det innebär att vi ska ha jogging-dag. Ingen derekt jätte hitt, men har man rätt folk med sig så ordnar det sig alltid, och det gjorde det också. Kommer verkligen sakna klassen sen när sommaren kommer,10 år med vissa 5 år med andra, det känns som en evighet.På vägen hem passade jag på att klaga och säga hur sjukt mycket jag hatar den inspelade rösten som säger "mot södertälje .. och sen kommer någon helt annan miffad röst och säger Centrum"Stör mig helt sjukt mycket på det!Ursh! 
När jag ändå håller på så måste jag berätta att jag inte heller gillar att jag börjar bli helt kritvit nu igen! Var länge sen jag var och hälsade på hos mitt älskade solarium and I miss it like crazy!Häromdagen berättade josse att hon skulle få ett solarium hemma,och hell va glad & avis jag blev!  Efter skolan bestämde jag mig för att åka och hälsa på min morfar,(som bor i huddinge). Snäll som Markus är så sjussa han mig hit,hihi :)Tackar för det! :) 
Dagens bästa!
vi från den fina delen av stan ,  (stuvsta) ohyeah!

nu ska jag ta och åka hem igen,
puss och pill
var du vill

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jacka eller väst?

image6 vs image7

måste bara få fråga vad ni tycker? jag har ju inte derekt publicerat den här bloggen till någon alls nästan så jag kommer väll antagligen inte få något svar men iaf :) har funderat på Canada Goose västen ett jävla tag nu alltså,tycker den är fin,men jag vet inte, den är ändå ganska gammal.. sen har vi ju boomerang jackan som också är najs,har tyvärr bara hittat en bild på en begangnad men dom ser ju ut så så..vilken tkr ni jag ska köpa? elr ska jag inte köpa nån av dom? it´s for you to decide ..
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ett stort grattis till sofie !


(gammal bild)image5
Stort grattis till dej min vän <3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget