happy birtday

Kände mig väldigt dum idag när jag fick reda på att Jonte fyllde år igår. Dessutom så var det han som berättade vilket gjorde det hela lite mer pinsamt. Förlåt! Därför så ska jag hylla honom här i efterskott även om han aldrig kmr se det här! Det är tanken som räknas! (även om det är försenad)SÅ..

GRATTIS I EFTERSKÅTT JONaTHAN!

Skål för den snygga bilden också..haha
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

steek på stan



Har haft en skitskön dag på stan. Närmare sagt runt kungsan. Passade också på att fota lite eftersom att vi snart ska skiljas åt och eftersom att utflykter är Kungis GREJ, helt enkelt. Vi var alltså på statsvandring,och efter det blev det glassandes i solen med matsäck och klassen. Soooooft!!
När vi hade slutat stannade jag och Jessan i stan. Och fick två nya vänner. Kan fortfarande inte sluta skratta åt det, för kul var det! Efter några timmar så kände vi att det började bränna för mycket på hela kroppen så vi åkte hemåt och gick direkt till Vårdcentralen. Där skulle jag få lite information om dittan och dattan. Sist jag var på V.C så hatade jag tantan jag får gå hos, men hon som jag var hos idag var riktigt trevlig. Efter det vart det en snabbis förbi mig och sedan till Huddinge för att träna. Höll på att dö av hunger när jag kom hem!! Men nu är jag mätt och belåten och ska snart gå och kolla på film. Skönt med sovmorgon imorgon också!



Johanna som som vanligt inte vill vara med på kort. och Jessica som gärna ställer upp även när hon äter.Haha!Medans Jessan gärna visas på bild
Vid lunchen i kungsan. Josse,Lucas,Anna,Sofie & Damla

    
Stek efter skolan.. Hell va skönt!


Dock märkte vi att det kanske blev lite överdrivet på friskis..

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helt underbart

Nu är allt i skolan helt slut. Kan inte bli lyckligare! Det har visat sig att allt jobb man har lagt ner också har gett  resultat så det är man glad för! Nu är det bara tramsdagar kvar i skolan, inget mer plugg och vanliga lektioner.
Såhär ser schemat ut tills på Torsdag då vi slutar!

*  Imorgon- Statsvandring vid kungsträgården börjar 10,05  (haha 15) ca:14,00
* Fredag - Skolan, 9,30 Balfix, Picknick och lekar (haha JA,jag ska gå ut nian, tro det eller ej)
HEEELLLG !:D
* Måndag- Heldag på Skansen  9,50-14,00
* Tisdag - Lådbilsrally + städning (skolan)  10,00- (?) 
*  Onsdag- dagen- balfix. Eftermiddagen stan köpa blommor till lärarna och fixa balhåret hos frissan. Kvällen balen. 
*Torsdag- Skolavslutning- 9,30  

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sista läxan för terminen (?)

Är äntligen färdig med den där jävla SO uppgiften. Tråkigt som fan var det och ändå var jag så trött så jag satt bara och skrattade. Suck, verkligen! Men nu är skiten skickad och klar, nu ska jag försöka lära in en sång i skallen. Kan väll inte vara så svårt..

Hoppas verkligen att det var den absolut sista grejen nu i Kungis. Förutom musiken imorgon. Anita våran hemkunskapslärare kommer säkert komma på något man ska ändra och fixa. Det har ju i stort sätt alla fått göra.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ohyeah

Jag håller helt ärligt på att få riktigt jävla damp på den här bloggen. När jag ska spara och publicera så försvinner allt. Sen orkar jag inte skriva om! Så har det hållt på några dagar nu. Har också varit rätt mycket i skolan så har inte hunnit skriva så mycket pga det också. Idag var det Ma-prov och Franska uppsats som skulle skrivas. Som tur var så fick jag höra att jag hade höjt mig lite granna också, så det blev jag glad för. Matten säger jag bara Hej och Hejdå IG! I don't care, du kan ändå inte sänka mig!

Fick också reda på att i sommar ska jag och mamma åka Birka Paradise. Bokades idag. Trevligt värre.

Snart är det mat och sen ska jag göra mina två sista läxor för grundskolan! How great is that?! En SO läxa som jag är försenad med och sen träna till Musik uppsjungningen imorgon. Önska mig lycka till!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

:/

Jag vill inte bry mig, men jag kan inte motstå. Fan och helvete!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tooodiiiieee

Sitter nu hemma hos Jossan. Bestämde precis att jag ska sova här, alltid trevligt, var ett tag sen. Bussarna går ju dessutom så dåligt här ute.. Hoppas ni får en bra Fredagskväll! Nu ska vi kolla på en film och äta tonvis med godis. Imorgon är det kalas/+fest och innan det ska jag försöka hinna med farsta med mamma. Får se hur det kommer gå.. På kvällen kanske jag tar mig till Lidingö också.


Toooodiiiiieeeeee
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mystiskt

Någon väldigt konstigt hände precis. Våran granne som är gammal och grå och röker så mycket så att man känner det från en mils avstånd, verkar vara borta. Eller egentligen så vet vi inte riktigt. Fastighetsskötaren kom förbi och undrade om vi hade sett till honom, vilket vi inte har. Hans enda vän har inte heller sett eller hört något. Inte har han någon släkt kvar heller. Dom har testat att plinga på dörren, ringa hem, knacka fönster ,ringa polisen, kollat alla sjukhus och i prencip allt. Nu börjar det alltså gå rykten om att han kanske ligger där inne död (?) Hoppas verkligen inte det. Trots att han förstör hela våran korridor med röklukt(!) Hoppas på att han är bortrest någonstans. Men jag menar, borde man inte säga det till sin ända vän då?...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vals?

Härligt att det bara är tre vanliga skoldagar kvar för oss i Kungis. Resten av dagarna ska vi på utflykt och allt vad det är.. Och imorgon är det Fredag. Tror vi ska gå igenom dansen imorgon på gympan. Ursh och fy, jag vill verkligen inte dansa. Onödigt och jag kan inte, så jag har häldre lektion, hur konstigt det än må låta. Sen är det bara jobbig och tråkiga lektioner imorgon, så jag får se hur det blir..

Idag har jag iallafall bara varit med Jessan och tränat med henne,vilket var himla kul! Har inget jag måste råplugga till ikväll så jag mår fin fint! När jag verkligen tänker efter så har jag faktiskt det, så jag måste sluta göra de och gå någon annan stans..

Todieee

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

serie nörd :)

Kort idag i skolan, som tur är! Kom hem någon gång efter 1 och började plugga direkt. Behövdes ju eftersom att vi har prov imorgon och jag knappt hade börjat. Men det visade sig att det inte var så mycket svårt iallfall. Kan iallfall grunderna nu. Har bara någon enstaka grej kvar.

Iallafall (!) så gjorde vi inget speciellt idag på hemkunskapen, vilket var himla skönt. Dock var det inte så gott med cheescake/ glass som det första man åt på morgonen,men men. Fick även tillbaka proven, som jag inte fatta någonting av, och hann inte fråga heller. Många på kö och musikprovet väntade. Hoppas på VG på det. Sen var det äcklig lunch och sedan svenska. Då fixade vi klart till balen och lite sådant.

Nu har jag (för ett tag sedan) kollat klart på "The Hills"och ätit. Är hemma ensam för tillfället, vilket är himla skönt. Håller på att plugga och kolla lite det sista. Väntar förväntansfullt på att "Gossip Girl" ska laddas klart.(Haha,vilken tv-serie nörd jag är! ) Måste röjja undan här och sedan tänkte jag kanske sätta mig och läsa. Om inte GG har laddat klart då förstås..


later
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tråk

Börjar dagen med Hemkunskap,suck.. Sen har jag  musik prov, sen svenska, och sen slutar jag. Gissa vad jag ska göra när jag kommer hem? RÅplugga NO, 

Sometimes life´s not so good at all
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

studiedag

Kom hem för en stund sen. Har spenderat min lediga dag med Jessan. Vi möttes någongång innan 12 och promenerade ner till pizzan för att käka en fet (?) sallad. Precis lika god och fräsh som vanligt! Efter det tog vi bussen hem till henne för att plugga. Pluggandet blev mest "SOLO och COSMOPOLITAN" läsning, men det funkar bra det med. Framåt eftermiddagen åkte vi och badade i Huddinge Hallen. Var ett jäkla tag sen jag var där alltså. Det var faktiskt väldigt roligt. Simmade några längder och gjorde saker vi inte fick i rushkanan, med dom små. Alltid lika kul!  Imellanåt blev det bastu- ångbastu och vanlig bastu. Sen framåt kvällen fick vi skjuts hem.

Väldigt trevlig och skön studiedag faktiskt! Nu när jag har kommit hem har jag ätit litegranna, pluggat och kollat på Andra Avenyn. (Precis som alla andra Måndagar.)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sajk

13 minuters skidåkning eller 3,6 timmars aktivt sex
Förbränner: En munk

3 timmars shopping
Förbränner: 1 latte, 1 wiernerbröd

1 timmes bilkörning
Förbränner: En cheeseburger

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra gjort

Vill verkligen sätta ut en bild på klänningen jag köpte idag, men jag ska stå imot och inte göra det. Blir inge kul annars.

Kom nyss hem från Vedugnen. Åt en fet biff! Gott som faan  var det!

Var ju då som sagt inne i stan och köpte bla klänning till Balen idag. På tåget hem hände en väldigt komisk sak. Först när jag och mamma stiger på tåget går vi direkt till en som vi trodde var " tom sex-stolars-plats", men det var den inte. Visst, vi hade fått plats, men grejjen var den att det var värsta fyllot som satt där. Så vi fortsatte att gå i gången och kom tillslut till där den vagnen skulle ta slut, och där finns det två lediga platser så vi satt oss där. Snett framför oss sitter det två fjortisar, två riktiga enar, med ränder och idomin och hela paketet. Och med fjortismusiken som alla hör. Så jag sätter mig ner med ett stön, kollar på mamma och ger en "suck" min. Och plötsligt kommer det in en kanske två år äldre tjej och bara helt enkelt frågar oss om vi gillar deras musik. Mamma var snabbast, och svarade efter kanske en hundradels sekund -Nej! Och så bara vänder sig tjejen om och säger till fjortis-tjejerna att stänga av för att ingen ändå tycker att det är bra, och att det är brist på respekt mot folk. Haha, jag ville bara göra en "give me five" men det kändes lite dumt. Vi kollar på varandra och nickar lite granna, "bra gjort" typ.. Sen så ser man tjejen sitta där och nästan flabba på sig,och samma sak var det för mig.  Fjortis-tjejerna bara satt och viskade med varandra. Haha,dom blev så sjukt ägda. Var så bra gjort! Dagens medalj gick till henne ! Vem du nu igen var...


Älskar verkligen människor som säger ifrån. Kommer ihåg förut någon gång när jag åkte buss så var det en tjej med barnvagn som skulle ut där bak, men chaffisen bara stängde dörrarna och fortsatte åka. Det var sjukt mycket människor som kollade bak på henne (som satt där framme) men ändå så gjorde ingen någonting. Hon roppade att någon skulle säga till chauffören men ingen gjorde det. Jag som satt någonstans i mitten av en ganska proppad buss, fick helt damp på alla och bara flög fram och sa till. Då var jag verkligen sur på alla där! Varför kan man inte bara göra något för någon annan någon gång? ÅÅÅ!

Men men.. Bra gjort av tjejen på tåget idag iallafall!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dag på stan med två riktigt bra vänner

Blev en tripp till stan idag efter school, med Matte och Jossan. Var trevligt. Kollade runt på lite allt möjligt och brände pengar på ingenting som vanligt. Suck! Men jag kollade på min klänning idag igen, tror det får bli den. Den är faktiskt fin, tycker jag iallafall, och mina kompisar verkar också gilla den. Och konstigt nog lyckades jag och Jossan övertyga tjejen från Scala att jag skulle få lägga undan klänningen tills imorgon kl 11. Så imorgon ska jag nog in med mamma en snabbis. På kvällen imorgon ska jag, mamma och morfar, fira morfar på vedugnen! Wii..

image83

image84
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tråk?

Test från L blogg !

Jag har:

[ ] egen boxer
[ ] egen dvd
[ ] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
summa: 5

[x] säng större än vanligt  vanligt?
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel (ngt gammalt nån stans:P)
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[ ]bor i hus
[x] två bilar i familjen
summa: 3


[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[ ] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero
[ ] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 4


[x] Mamma
[x] Pappa
[/ ] Bror (haha M )
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 7,5

[x] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
]x] varit i USA
[x] varit i Storbritanien
[x] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[x] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[?] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
[x] varit i Malmö
summa: 11

[x] mer än 5 skor
[ ] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygpan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 8

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[ ] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] har har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00
summa: 8

[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort  / ganska?
[ ] du får alltid pengar när du ber om det
[x]du har en hel del vänner
[/] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3
Summa: 5,5


[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] platttång
[ ] laptop
[ ] gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] stereo
[ ] surroundljud
summa: 3


[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[x] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[x] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig
summa: 3

Totalt: 62

0-10 : Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal.
51-70: Sluta tjata om saker, du har ju massor.

71-90: Överklass, snobb!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gossip girl

Såg precis avsnitt 16 av Gossip Girl. Snacka om plötsligt slut. Blev helt chockad över den sista meningen. Eftersom att den inte har släpts/visats på tv ännu så ska jag inte berätta vad hon sa men konstigt var det. Det var allt jag hade att säga. Tack för mig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stolt bästavän

Vill inte säga något mer än Grattis! Grattis till min käre vän som fick MVG på alla nationella ! Egentligen är jag inte ens förvånad, men för att göra henne glad :) ! Och så är jag ju faktiskt väldigt väldigt stolt ! (trots att jag själv inte är så bra, hihi, men jag är faktiskt nöjd med mina betyg på nationella också.- De gick över förväntan,och det är ett stort steg att ens ha klarat av dom och att 9an snart är slut. Vilket by the way är vääääääldigt trist!
image81
Snyggare än så blir det tyvärr inte idag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kungisdag

Har varit en helt ok dag,som vanligt.  Franskan är helt mongolid och jobbig, så den suger. Men resten funkar väll. Egentligen funkar franskan också, men den är helt enkelt super trist. Känns så dumt att behöva gå till Kvb och allt också. Gjorde dessutom bort mig lite på moppen,men men, that's me!  

Efter skolan var det iallfall "Kungisdag" eller med andra ord, "en dag då alla ungar från min skola tvingas vara där efter skolan, trots att vi har slutat och så." Konstigt nog fick vi faktiskt något gjort! Hör och häpna! "Min" lilla grupp bestämde oss för att göra placeringen till balen. Och det var verkligen krångligare än vad jag trodde. Verkligen. Alla ska matcha, och alla ska få sitta med dom man umgås med, samtidigt som lärarna ska tryckas in, samtidigt som ingen vill sitta vid lärarna osv. Krångligt krångligt.

Imorgon är det kort dag.Skönt! Tyvärr börjar vi dock med hemkunskap och bjudning. Stressigt kommer det bli, men efter det är det bara musik, och eftersom att jag inte ska ha uppsjungning den här veckan, så ska vi bara sitta utanför och chilla. Och efter det är det lunch, (om det blir äcklig lunch är plånboken redo) och sedan svenska, utan lärare.
 Ska se till att inte somna försent ikväll, (som jag har gjort dom senaste kvällarna)
Så om ett tag kallar sängen, men nu tv:n  <3

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

svåra och avgörande val

Så har en hel helg gått nu igen. Har iförsig inte gått fort alls eftersom att jag bara har slöat i solen, i prencip. Har varit hur skönt som helst! Dock har jag ett avgörande val att göra ikväll. Gymnasieintagningsvalet.  Kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska göra. Beteende på Sjödal först eller Huddinge språk ? Försöker fråga ut alla som jag känner som går på dom skolorna, och har även fått lite tips, men dras ändå till den båda två. När jag tänker ok, jag bestämmer mig för Huddinge så hittar jag någon negativt med den och något posetivt med Sjödal, och samma sak när jag gör tvärt om. Så jag får se hur det slutar...

Nu måste jag tillbaka till mina funderingar och sen blir det Andra Avenyn som jag nyss missade,och sen ett varmt och skönt bad! Hare gött !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

solig lördag

Hade endel planer för dagen men tror att jag bara bosätter mig på balkongen framför solen ändå. Verkar skönast! Det är ju redan jätte varmt och klockan är ju ingenting. Men eftersom att solen inte är på rätt sida om huset ännu så ska jag passa på att städa mitt rum lite granna. Elr vad tycker ni?
image80
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

solning på g

Vilken underbart fin dag! Har verkligen varit fint hela dagen. Dock var jag tyvärr i skolan fram till tre men efter det blev det solning på balkongen i sällskap med morfar som var här. Fick även tillbaka engelska nationella, så nu är det bara matten och lite av Svenskan kvar, hoppas dom går bra. Engelskan gick väll ungefär som jag trodde.


Nu ska jag gå ut och njuta av den sista solen, innan mamma kommer hem med käk. Hoppas ni får en bra helg!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dagens horoskop

Tror ni på horoskop? Såhär stod det nämligen om mig idag. Måste faktiskt få säga att det inte stämmer det minsta! Har varit en lugn och skön dag, utan någon som helst överraskning!

Skytten 23/11-21/12

Onsdagen blir spännande men också ansträngande, med många överraskningar och oväntade förslag.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

huvudvärk

Riktigt riktigt chill hela dagen. Var i skolan till för ungefär en timme sen och nu ska jag bara slappa mer tror jag. Funderar på att åka till morfar,men har ont i huvudet så jag får se. Hade också tänkt att träna Ki/Box ikväll, så jag hoppas verkligen min huvudvärk går över, har ingen lust att sitta och knapra tabletter..

Jag har föresten hittat skor jag ska ha på balen, nu är det bara klänning och allt därtill som behövs hittas.. Jag har klarat av den lättaste biten, undra om jag någonsin kommer över den svåra (?)
För alla som vill veta så är det ett par vita (typ) Pumps, men inte helt vanliga utan mer med lite glansigt "balklännings" tyg. Så det måste jag åka och köpa någon dag. Har lite andra saker på listan också..För den som vill veta..

Nu ska jag lägga mig i soffan och se om min huvudvärk förhoppningsvis blir bättre. Om några timmar är det The hills också, som jag ar missat flera dagar i rad...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

What Happens in Vegas

Oj, det blev en rätt så stressig dag, men ändå inte. Har iallfall hunnit med en hel del. Började ju som sagt dagen med Matte nationella, helt underbart att ha alla nationella gjorda nu. Efter det blev det lunch och sen iväg till franskan med Anna. Sen slöjd som vanligt och elevens val slapp vi nästan helt! Fick ändå ganska bråttom hem eftersom att jag skulle vara på Vittra Södermalm kl 15,00. Tvingade även med Josse dit, tack för det vännen !
Runt 5-snåret var det slut så jag bestämde mig för att vandra mot city där jag skulle möta mamma. Svängde förbi lite affärer på vägen dit också, men det blev inte köp, fanns varken pengar eller tid för det.

Jag skulle alltså möta upp min mamma vid Skandia på drottningdatan kl 18 för att vi skulle gå på förtidspremiär på filmen "What Happens in Vegas". En sådan där film som det egentligen räcker med att se dom första minutrarna för att förstå vad filmen kommer sluta med. Ingen direkt jätte hitt enligt mig, den hade väll sina goda stunder men inte många. Finns helt klart bättre filmer enligt mig, men alla har vi ju olika smak.. 
Ni kan ju kolla va ni tycker..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget