SATS

Kom precis hem från spinn-passet på SATS. Det var kul, inte alls lika jobbigt som jag hade trott.Kan ju självklart inte påstå att de inte var jobbigt alls för det var det,men jag hade tänkt mig att jag inte skulle orka något alls.Min "halv morbror" sa att ja fuska,men det tror jag inte på.haha!  det bästa av dagen var att vi inte hade någon So så vi sluta SÅ mkt tidigare,skönt! istället svängde vi förbi hem till nicke och meckade lite med hans moppe.Ikväll vet jag inte hur det blir, antingen chill hemma elr ut elr in med ngn/några någon stans , vi får se..

puss och pill
var du vill
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

påtal om systrar

image3

 
syster, du är så söt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Time to face the truth.

"trött på skiten, lägg till deliten" det är precis så det känns för mig att du har gjort.men även fast jag kanske skulle vilja så kan jag bara inte ta bort dig. jag hoppas bara att du någon gång inser  det du lovade farmor att aldrig göra!Det är inte rättvist att du ska bestämma saker när du inte tar ditt ansvar annars..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

onsdag - provet avklarat

skönt att no-provet är avklarat, gick väll sådär hyfsat bra,synd bara att jag suddade ut den sista som faktiskt var rätt. Dumma mig!  annars har väll dagen varit helt ok. nu ska jag snart kila iväg till mitt älskade friskis & svettis, jossan banga som vanligt på att följa med men jag känner att jag verkligen måste träna nu.Ska spinna för första gången i mitt liv på fredag,med min.. jaa vad blir det, halv morbror  Jonas, som cyklar till jobbet varenda dag så jag tror att han kommer äga mig hårt tyvärr! Han kommer antagligen orka hela passet medans jag orkar 5 min av det. om ens det. kanske skriver senare om saker och ting ordnar upp sig annars är jag hemma och surar.

puss och pill
var du vill
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

...

Ny dag. Kom precis hem från gymnasie-"mötet" som hölls av studievägledaren. Det är intressant hur alla blir helt kräpptysta när han pratar,annars hör man alltid lite prassel och snack i bakrunden men inte när han pratar..inte för det mesta iallafall, sofia & sofia ( noll- orna som dom kallar sig själva),stack ut från mängden och pratade och hade roligt för sig själva men annars verkade alla lyssna..tyvärr gjorde inte det här mötet mig mycket klokare, har fortfarande ingen som helst aning om vad och var jag vill gå, men det kommer väll.. Imorgon blir det no-prov ,känner mig väll inte derekt jätte säker men jag får hålla tummarna på att det går bra ändå.Fanns väll inte sådär jätte mycket mer att rapportera om den här dagen förutom att lunchen var äcklig. Förut tyckte jag att det för det mesta ,nästan alltid, var god mat men dom har börjar göra en massa konstig mat nu för tiden,förstår inte varför?  aja , puss och pill på er ! 
 

Paula

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blogg?

För att börja den här bloggen på ett helt ärligt sätt så måste jag få säga att jag har ingen som helst aning om varför jag skaffade den, fick bara den galna idén i helgen. Mitt fina bloggnamn fick jag från jessica som tyckte att jag skulle heta "jessicastringpling" men det kändes lite konstigt eftersom att det är Hon som kallar sig själv för det,så jag fick komma på något liknande i min stil och då blev det, "blingstring". Helt otroligt fint,eller hur? antagligen så kommer jag tröttna och sluta skriva här ganska snart men iallafall! Idag har det bara varit skola, hade gympa ute på ip för första gången den här terminen och vi körde den sporten jag är absolut bäst på ,nämligen fotboll. Sen vart det lunch och efter det några lektioner till och sen hemgång. Derekt när jag kom hem kom jag på att jag måste börja träna till no-provet som är på Onsdag eftersom att det är gymnasieinformation imorgon kväll..jobbigt! För att koppla bort datorn en stund och fokusera på läxorna satte jag mig i min skönaböna säng och efter en stund råkade jag somna. Som tur var väcktes jag av telefonen en stund senare,annars hade jag sovit hela kvällen, dvs inget i natt.så tack josse! anledningen till att jag somna var nog att jag inte sov mycket i fredags då , (jag och några vänner) sov hos min morfar,som var borta för några dagar.Det vart en lyckad-chill-kväll ändå även fast det vart endel strul på dagen.måste bara få säga ett ENORMT tack till min älskade anna,som hjälpte mig där..Du är helt otrolig! Nu ska jag kila, vi ses väll  <3

puss&kram
Paula

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Välkommen till min nya blogg!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget