sjukhelg

Vilken underbar helg. Sajk. Varit sjuk i influensa hela helgen. Hann som tur var med en snabbvisit på jasminos middag och fest i fredags, men sen gick det utför. Legat i sängen med feber,hosta,huvudvärk,förkyldning,aft i munhelevetet, halsont och såna där härligheter. Idag mår jag bättre. Gud så skönt. Kunna resa sig ur sängen liksom. Wunderbart. Aningen uttråkad är jag dock. Borde egentligen städa rummet, plugga jobbgrejer och massa men det känns ändå som lite väl ansträngade. Dumt känns det också att sitta inne nu när våren är här. Men men bäst så kanske. Nu ska jag ta och försöka få i mig någon mat. Later.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

eftermiddag med josefin

Halloj bloggis. Nu är jag tillbaka. Mår bättre förutom lite huvudvärk men är definitivt på fötterna igen iallafall. Awsome känns det. Fick lite panik när jag såg att Avicii konserten var inställd imorgon och ringde tjejerna direkt. Det visade sig som tur var inte vara sant. Så imorgon smäller det. Förutom det, så har jag spenderat eftermiddagen med fina joseful. Hihi. Nu ska jag dricka te med mamsa och sedan sova tror jag. Vi kanske hörs imorgon, annars ses vi i vimmlet!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemma idag igen

Hemma idag igen. Idag mår jag dock lite bättre. Men öppning hade jag nog inte klarat. Får se om jag stannar hemma hela dagen eller om jag orkar ut något. Vill hitta något nytt att ha på mig till imorgon. Kanske sola. Köpa mariekex. Ja, sånt där. Som jag inte borde göra när jag är sjuk. Men som sagt, vi får se. Later.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget