Valborg

Denna omtalade dag. Alla sprit-smugglare kryper fram ur sina skal och dras till idominet och foundation-randen. Eller är det kanske tvärt om? Så är det i vårat älskade Sverige. Haha, nej men man vet precis vilka man skulle möta vinglandes uppe vid vattentornet kl 9 ikväll, om man skulle dit. Så blir det tyvärr inte (känn sorgen) utan ikväll blir det brudar brudar brudar. Bättre än så blir det aldrig!  Skål för ikväll och ta det lugnt! Inte för att jag någonsin har varit eller vill till Maria Pool så tror jag inte ni vill det heller. Festa lagom! Lagom är alltid bäst, som en vän alltid brukade säga....
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hurry Hurry!

Igårkväll var jag och Jasminis inne i stan och såg 17 again. Den var väll ganska bra, ganska typsik tjej-film. Vet inte riktigt om jag rekomenderar den men kanske sen när den kommer ut på film. Men på bio är det inte lika självklart..

Idag ska vi iallafall in till stan. Hoppas jag får med mig något fint hem. Jasmine hittar alltid massa hyfsat  billiga men BRA saker så hon får hjälpa mig! Nu måste jag skynda mig. Ska snart iväg och jag måste hinna med duschen, äta, bädda, ner till kemtvätten och gud vet vad. Skynda skynda helt enkelt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kycklingRÖRA

Har varit en skön dag. Skulle egentligen haft två gruppuppvisningar men så blev det inte eftersom att en i gruppen var sjuk och sedan gick Jasminis hem också. Då blev det tråkilitråk, självklart. Men dagen var skön ändå. Äcklig mat var det i skolan så jag och Jasmine kunde inte hålla oss från Castello. Det blev en hemsk baguette med kycklingröra. Som ni ser så var det väldigt mycket RÖRA som antagligen till största delen var gjort av majonäs (med lite curry för att få lite färg på det). Äckligt som fan såg det ut när jag hade pillat bort allt jag kunde, men efter det var det helt ok med lite kyckling, torrt bröd och gurka.Haha!


Är iallafall trött som tusan just nu. Ska gå och göra Gino. Väldigt skönt att jag slipper gå till skolan resten av veckan. Är man bäst så är man. Dessutom är det ju Valborg på TORSDAAG!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kalla den vad fan du vill

Jag försöker hålla mig. Jag vill ta en sista bit av en neger/choklad-boll där borta i kylen. Men jag borde inte. Jag har ett riktigt stort val framför mig. Riktigt stort. Iallafall i den här sidan av jordklotet.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

älska!!


För inte för allt så länge sedan var vi på utgång i våran älskade stad. Efter det hamnade vi på Mc' Donalds och det här fick vi med oss. Ett himla gäng med balonger. Överlyckliga var ordet! Så från någonstans på söder vandrade vi i natten med ett 50-tal ballonger och ett jävla gott humör! Som pricken över i:et gick vi runt och sjöng massa låtar också. Bla halleluja. Helt enkelt, en natt vi sent kommer glömma !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Igårkväll blev ...

Igårkväll blev det restaurang med våra franska vänner. Tänkte gå ut efter det men hade inte riktigt orken. Det blev iallafall en väldigt trevlig kväll!

Vi alla utanför Victoria i Kungsträgården

Det var fullt på nästan alla resturanger i stan. Men tillslut hittade vi platser på ett jätte fint ställe utanför Operan i Stockholm. Minns inte riktigt vad det hette. Dålig som jag är.

Men skålande blev det självklart!

Fransmännen blev jätte glada för att det fanns en Fransk-tidning och...

God mat, självklart!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

härligt väder

Tjohej bloggen! Jag kom precis hem från Elin. Sov där igår eftersom att utgången slutade runt hennes kvarter. Första gången,hihi! Men nu är jag hemma igen iallafall. Känner mig ganska äcklig. Eller inte ganska utan mycket äcklig. Så nu måste jag hoppa in i duschen, tvätta håret och borsta tänderna 10 gånger om. Sen kanske det bär av mot stan för lite sol och glass.


Riktigt jävla snygg bild på mig och Elin hos Sandris i början av kvällen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sooooooooooooooooool

Har nyss kommit hem från stan med Jasmine (och Sandra en stundhihi). Det blev lite (rätt mycekt) shopping för Jasmine och efter det en fet jävla SANDYS macka! Mumsilumsi! Nu ska jag tvätta bort sminket och sätta mig på balkongen. Sen kanske jag träffar Ansi en stund. Känns som den här dagen har varit jätte lång men det är nog för att vi sluta halv 12. Den ni!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

springilicious?

Känns som jag snart ska spricka. Jag har nämligen precis käkat fetaste tallriken med mat. Själv åt jag också. För mamsen är på bio. Så det blev kött,pommes och sååååås. Och en hel del grillkrydda på det, självklart.
Funderar på att skutta ut på en joggingtur, för mitt ben känns bättre nu. Skadade det tidigare idag på gympan. Lyckat, jag vet. Nej, nu måste jag städa undan allt i köket och sen kanske det blir joggingtur. Det skulle sitta fint! Och efter det ett bad!

Imorgon är det freeedag people, freeeeeeedaaaaag! Underbart att helgen är tillbaka!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Färdig!

Måste få säga att jag är lite lätt skillad ibland. Jag läste dock inget av min bok igår men jag lyckades ändå skriva en uppsats om boken. Duktiga lilla jag! Blev precis klar, sitter hemma hos morfar för hemma kan jag inte koncentrera mig. Så nu ska jag nog börja dra mig hemåt igen. Ikväll är det Brothers and Sisters och jag har inga läxor! Kan det bli bättre?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

DEAR NOBODY

Det finns inte så mycket jag verkligen inte gillar. Eller egentligen kanske det gör det. Men det mesta går i perioder. Allt förutom en sak. Jo, just att läsa böcker. Har kompisar som läser så fort dom kan och har kompisar som i stort sätt aldrig läser. Så jag tror inte att det är dom jag påverkas av. Delvis kanske. Men ändå kan jag inte finna nöjet i att sätta mig ner med en kopp té och en såkallad härlig bok och bara läsa.
Ibland när jag väl börjar läsa en bok som vi måste läsa i skolan eller något liknande så börjar jag med den men jag slutför den nästan aldrig. Sitter för det mesta på redovisningen och säger, "jo men slutet vad väll bra". Aha, kan du motivera det? " ehm... alltså jaa.. bra liksom". Visst låter jag oerhört intelligent? Nej, men faktum är att jag har oerhört svårt för att ta mig tid till att faktiskt läsa en bok. Och en skolbok som då är obligatorisk borde jag väll lyckas med? Men det är på gränsen.

När många hör det här ger dom mig alltid tipset att försöka läsa så jag kan hitta min typ av bok för att sedan fortsätta läsa liknande böcker i samma genre. Faktum är att det stadiet har jag passerat, tro det eller ej. Jag vet vad jag vill läsa, när jag väl läser. Men jag har ingen som helst aning hur jag ska få mig själv att sätta igång med läsningen. Anledningen till att jag ens tar upp det här tråkiga ämnet är att jag har en bok på engelska som jag borde läsa från skolan. Eller jag borde ha läst ut den för någon vecka sedan. En, två kanske. Men jag hittar som sagt inte kraften till det.

Antar att jag får låta tiden gå och någon gång i mitt nästa liv kanske jag vaknar upp en dag och är jätte sugen på att läsa. Vem vet? Tills dett får jag försöka vara aktiv tills lärarna kommer och frågar om min läsförståelse. För att förstå boken utan att ha läst den, kan vara svårt. Tom för mig!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nu är helgen slut igen

Sitter med en vaniljmunk i handen och funderar på vad som har hänt under dagen. Och helgen. Tror jag har haft en "träffa gamla vänner helg". Helmysigt har det varit! Sofia och Jessan igår och Jossan idag. Cykling hem till Jossan från träning till míddag hemma hos henne. Jag kämpandes där fram och hon chillandes där bak. Just like old times!


Nejmen det har varit en trevlans helg. Men imorgon börjar skiten igen. Ska bli trevligt att träffa mina söta små bruttor (självklart) men inget nice annars. Ryktet spred sig om att det kanske var engelska nationella imorgon också(!) men nu verkar det ha lugnat ner sig och bara varit ett rykte. Fick lite lätt panik där. Har ju franska imorgon, räcker inte det liksom?

Har gått runt med huvudvärk hela dagen så nu tror jag nog att det är dags för mig att hoppa till sängs.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lördagar är ju bara för härliga

Att vakna upp och faktiskt må som en människa idag, känns annorlunda. Men förjävlabra! Så redan nu (12.50) ska jag strax ta tåget till Hammarbysjöstad. Har varit där några gånger förut eftersom att jag dansade där förut. Men det var ett tag sen. Idag ska jag inte dansa, utan träffa Jessan. Var länge sen så det ska bli trevligt ! Får se om solen lyser upp lite mer också, skulle vara skönt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

natti

Det blev en lugn kväll hemma hos Sandris. Ellerja, lugn och lugn, S &J var helt extas, och därför blev jag också lite flum. Haha! Knäppon! Vi kom iallafall tillslut fram till videobutiken i huddinge någongång innan dom skulle stänga. Precis när vi kommer dit går M:s moppe sönder dessutom. Men det ordnade sig tillslut iallafall.
Hursomhelst så blev det inte mycket filmtittande så jag bestämde mig för att ta första(?) nattbussen hem. Fick dessutom sällskap av sofia i telefonen,vilket var väldigt trevlans. Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag. Godnatt gottfolk!


Jag och Sofia för 50 000 år sedan. Eller ja, slutet på 2006. Snart tre år sedan.
Ändå så minns jag det som om det vorde igår.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Crossfire- löser allt

Har äntligen fått min mobil nu. Hihi! Bäst är den! Stod på elgiganten i säkert en timme helt själv med gamla mobilen i högsta hugg och försökte välja vilken färg jag skulle välja. Tillslut tyckte de flesta att silver var bäst men killen på elgiganten tyckte svart, som jag från början hade varit inne på, så det var ett tufft beslut.Haha!  Men det sluta iallafall med en silver!

Annars har jag bara hunnit med skola och sova hos papsen och syrrorna inatt. Det var väldigt mysigt måste jag säga! Har nog aldrig känt mig så välkommen där!

Nu har jag precis ätit pankakor och ska börja göra iordning mig för att dra till Sandra. Torka håret, platta(?)/ locka(?) hitta kläder i min stökiga garderob. Allt känt lite jobbigt måste  jag säga. Nej nu ska jag skruva upp högtalarna och sätta på LADY! Lite musik löser allt!


Eller varför inte .....

?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Färgat hår, skola & Media Markt

Det har väll hänt lite allt möjligt idag känner jag. Började med skola. Självklart började vi kl 8:00 med att ha bokdiskussion om boken jag precis har börjat med. Och sen en ganska värdelös och lång kriminologi. Men duktig som vi är så fatt vi där fint på stolen ändå. Efter det vart det pannkisar i skolan och den direkt till stan.
Eller frissan rättare sagt. Blev många sköna timmar framför spegeln med hårmassage, tidningsläsande och självklart färgning. Var tungen att insistera på att jag ville fortsätta vara blond men det gick bra och det blev ett ganska bra resultat. Inte så JÄTTE stor förändring utan bara lite annorlunda. Tror inte det direkt kommer synas, så det är bra. Det ser naturligt ut dessutom. Stort plus. Vill helst inte gå runt med vitt eller gult hår som man ser 10 000 m bort att det är färgat. Så jag tror hon lyckades. Riktigt trevlig frisör dessutom! Synd bara att hon normalt jobbar på Åland.


Ikväll har jag varit en sväng till Media Markt. Har fått tillbaka pengarna för min mobil eftersom att den har varit inne tre gånger för samma fel. Och dessutom hittat den nya mobil jag vill ha. Dock behövde jag tyvärr lägga till en summa utöver min gamla mobils pris så jag fick inte med mig någon mobil hem idag. Tyvärr. Har som tur är min snälla morfar som ska hjälpa till så jag kan få den mobil jag vill ha ändå. Taack!! Hihi.. Så någongång i slutet av veckan är den min! Wii! (Mobilen från inlägget under- vet fortfarande inte vilken färg dock)

Nu måste jag hoppa i sängen. Kände att det blev på tok för lite sömn för mig i natt. Godnatt på er mina kära barn!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

svåra val



Vilken tycker ni? Svart eller silver?
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tillbaka till vardagen

Kan inte förstå att skolan börjar imorgon igen. Obegripligt är ordet! Ursh och fy och blä, är det enda som finns att säga. Har ruskigt mycket att ta igen eftersom att jag var sjuk veckan innan lovet. Prov och antagligen läxor också. Så nu åker alla böcker upp på skrivbordet igen och helgerna är det som håller en vid liv. Tillbaka till vardagen helt enkelt.

Annars har jag spenderat dagen med Elin inne i stan. Vad jag har gjort vill jag berätta för mina kära vänner personligen först innan jag vill skriva det här. Blir roligare så. Det är absolut inget att oroa sig över och inget stort har hänt så bli inte för besvikna sen.  Vi käka iallafall på Taco-bar (för första gången!!!!) och Elin tog hål i örat. Där uppe ni vet.

Jag har ju också det så jag hittade en liten bild jag kunde klippa i. Haha!

Så mycket mer än så har inte hänt idag. Det blev varken gäster eller till moster ikväll.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag hatar rubriker

Tur att jag stannade hemma igår. Var så trött och sliten så jag gick och la mig redan vid 10. Underbart att sova mer än 13 timmar. Ändå känner jag mig inte 100% utvilad. Knäppt. Idag ska jag och Pelin in till stan en snabbis och göra hemligt ärende. Haha. Kanske fotar så ni får se sen när jag kommer hem.  Får se om jag hinner med träning kl 4 också. Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen få i mig någon mat. Ikväll tror jag våra gäster ska äta med oss, men om det inte blir så blir det grillning hos moster.
Have a nice day focs!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

10 sek senare

10 sekunder senare ringer papsen och säger att vi ska skjuta upp mitt lilla besök. Känns lite hemskt att säga det men lite skönt känns det faktiskt. Funderar på att bara stanna hemma. Vi har ju faktiskt gäster. Behöver sooova dessutom. Annars blir det grillning eller träffa Ansi som precis kom hem från en tung vecka i fjällen. Vi får se. Time will tell!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

igår och idag

Nog blev det utgång igår minsan. Blev lite sent eftersom att vi inte åt middag förens vid nio tiden. Riktigt riktigt hungrig var jag då eftersom att jag inte hade ätit något sedan frukost. Så lite mat satt fin fint. Efter det blev det hurrycurry in i duschen och på med sminket. Sedan spring spring till bussen och sedan mötte vi upp resten av brudarna.

Det blev iallafall en trevlig kväll tillslut, dans och tjohej! Just as we like it!Mitt humör vände när jag träffa brudarna. As always,hihi. 
Min och Elins morgon var dock inte lika rolig. När vi väl hade kommit hem från en lång (inte) vandring och tagit omvägar för Statoil och allt som hör därtill så fick vi inte många timmars sömn eftersom att båda skulle upp tidigt idag. Kände mig dessutom som en vandrande zombie utan röst när det plingade på dörren tidigt imorse. (Kanske kan bero på att jag såg ut som en? )Vem fan kan det vara som kommer och plingar på våran dörr kl 9 på morgonen? Vem utsätter sig själv för det? Och andra? Mig? Elin? Hah, det var ungefär det jag tänkte när jag vart tvingad upp ur sängen efter bara någon timmes sömn. Ursh! Som tur var det bara ett  snabt besök så jag somna snabbt om.

Så efter ytterligare några timmar skulle man upp igen. Mamma har nämligen precis haft kalas. Och innan dess har vi burit stolar och brod hit och dit, bakat, förstört mat och gud vet vad. Men lite trevligt var det allt tillslut. Och snart ska jag ta mitt pick och pack och glida hem till pappa, lite halvt mot min egen vilja. Blir självklart inte tvingad men hade gärna varit hemma sista kvällen också. Men det ska iallafall bli skönt att få träffa mina söta små syskon.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dålig dag


Ikväll får vi gäster från frankrike. Känns jäkligt segt måste jag säga. Är på jäkligt dåligt humör, så det passar verkligen inte. Fransmännen har en tendens att vara rätt högljuda men dom här är inte bara det utan supertrevliga också. Och eftersom att jag hade en dålig dag sist dom var här också så känns det inte så bra att ha det idag igen. Hoppas dom gör mig på bättre humör.

Annars då? Ikväll ska jag nog träffa bruttisorna. Efter middagen dvs. Får se om det blir utgång eller inte. Hoppas på det. Annars händer det säkert något annat kuligt. Visst?(!)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nick Lackey


Kan inte låta bli att sjunga med. Härlig låt! Dessutom är han snygg. Vad mer man man begära liksom?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dumpa honom

Jag lyckades få med mig lite grejer hem ändå. Både till mig och mamsen. Men mitt ska nog bytas imorgon, knäpp som jag är. Men ikväll blir det bio. Närmare bestämt tror jag det blir "Dumpa honom", verkar vara en typisk tjejfilm och det gillar vi. Eller hur?



Ett gäng smarta, roliga och extremt dedikerade tjejer försöker lära sig kärlekens komplicerade koder för att hittar den rätte.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

SKHLM

Känns som att det är sista dagen på lovet. Och delvis så är det ju det också. Om man bortser från Måndagen. För helgen är ju helgen. Så idag ska jag till SKHLM med Pelin och försöka hitta en present till min käre mor som ska ha "kalas" här på Söndag. Får se om jag hittar något mer fyndigt också. Kommer antagligen inte hem med någon present utan något onödigt till mig själv. Ego som jag är. Haha!


Pluttistunga + Elinplutt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget