parad-valborg

Skoldagen vart rolig och konstig. På våran lilla bylåla-skola så har vi att alla klasser ska klä ut sig efter ett speciellt tema och gå en liten runda runt centrum och sen får den klass som varit duktigast något sorts pris. Idag missade vi helt och hållet priset. Eller snarare hela paraden. Våran klass hade bestämt temat vatten. Så vi skulle alltså ha vattenpistoler, påsar och vatten balonger , och bli genom blöta. Det var det som var själva meningen. Men precis innan paraden fick lärarna tupp-juck och sa att vi var diskade för att det hade gått över styr (?) Vad som nu menas med det.. Så då fick vi leka städare och plocka upp allt skräp vi hade lagt överallt och skyffla ur alla liter vatten från kapprummet. Ingen höjdare direkt. Så som straff fick vi alltså inte gå paraden utan sitta inne och läsa en bok och imellanåt städa.


Ikväll är det valborg, eller ikväll och ikväll.. Har inte riktigt jätte sätta planer men ska till Anna om någon timme och kolla The Hills (love it) och sen ska vi ut och äta.. Sen möter vi nog upp dom andra och hamnar väll någon stans.. Who knows where ..Antagligen trehörningen med lite grillning och annat!

Ha en trevlig valborg iallfall, och sup inte sönder er! Känns så onödligt..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

Har varit en ganska skön Måndag. Var bara i skolan, och sen tog jag och Jossan en skön cykeltur i Älvsjö-skogen.  Imorgon funderar jag på att åka till morfar för att träffa honom och kanske tjäna en peng. Har ju ont om sådanna.. Sen kanske det blir träning. Varannan dag är väll ganska bra. Om man bortser från alla oerhört jobbiga gympalektionerna dvs. (haha)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag hittar hela tiden nya saker jag vill ha

Oj! Nu har en hel helg passerat igen! Nu för tiden går allt bara så snabbt, hinner knappt med. Det där kanske var lite lögn eftersom att jag i stort sätt bara har tagit det lugnt i helgen men iallfall. Det har verkligen varit jätte skönt. Känns också underbart att vi inte har SO provet imorgon som alla andra har! (moahaha)..Så jag har inte behövt plugga som en gris den här helgen. Med andra ord ingenting. Ni hör hur bra det låter,eller hur?

En härlig vecka väntar! Måndag och Tisdag vanlig skoldag. Onsdag bara städdag på skolan och sen slutar vi. Onsdag kväll, ja tack (!) , Torsdag och Fredag lediga + en hel helg! Jag hoppas hoppas hoppas att det inte kommer vara för jobbiga dagar i skolan och att "lovdagarna" blir awesome.

Har även kommit på att jag verkligen måste fixa en ny mobil. Min är verkligen redo för sopptippen! Vad tycks om dessa? Har länge funderat på den högra, men det har ju kommit fram att den inte är den bästa. Men trots det så kan jag inte sluta suktas.. den är så fiiin..  Sen är nog den vänstra bra. Har bara en kompis som har den men ingen i rosa. Lite festligt med rosa och den verkar myycket bättre än den högra. Walkman och allt. Funderar starkt på den. Frågan är bara hur jag ska fixa fram pengsingarna.. Jag är inte direkt någon person som gillar att spara. Eller jag kan snarare inte spara, så enkelt är det.


image77   VS. image78
Jag hittar hela tiden nya saker jag vill ha, men den här är viktig för mig! Om jag skulle behöva välja en sak jag skulle ta med mig till en öde ö, skulle det UTAN TVEKAN vara mobilen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mariah Carey - My all

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

den där jäkla franskan

Blev en kort dag idag! Skönt med tanke på att vi hade natonella prov i matte andra lektionen. Men som tur så fick vi sluta efter språken så det var väll någon gång vid halv 1. Jag, Anna och Jossan drog till Jossan. Käkade lite gottisar och solade lite. Sen var det dags för mig att börja plugga till det där jeekla franska provet som vi har imorgon! Så vi fick iallfall låna Jossans cykel så jag skjutsade Anna på pakethållaren. Haha, gick väll sådär.. Men kul var det! Solen stekte verkligen idag. Längtar så det pirrar i hela kroppen tills den där helt sjukt snygga brännan fastnar på alla! Damn hot !

Nu måste jag återvända till pluggandet. Var jätte mycket mer än vad jag trodde, och jag kunde mindre än vad jag trodde också. Haha,lyckat liksom? Och tyvärr började jag plugga på riktigt till provet först idag. Inte bra, inte bra..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

smygspan

Ingen illa syn man fick tag på idag alltså.

Het brun bränna
Söt
Äldre
Lekande med ungar
Sån där lockande v ringning (som kan vara bögigt som fan,men inte idag,ickeicke


Snygg är bara början! Och nej, jag är inte kär. Det är bara vår..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

veckans överraskning

Haha, tänk att jag fick äran att vara Annas "veckans överraskning" ! Överraskningen var att jag hade varit ute och joggat, hon ringde mig nämligen under min lilla tur.. Inte för att jogga är riktigt min grej, utan mer hennes om man tänker efter.. Men det är skönt att bara komma ut i skogen och i luften ibland.

Anna var tilloch med stolt över mig, ojojoj.. det är inte ofta ! Hi five för den !  (haha)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nice helg

Det blev grillning tillslut i Lördags iallafall. Eller egentligen inte grillning men vi drog till Trehörningen för första gången det här året och det var jätte trevligt! Träffade en hel hög med jätte trevliga människor!

Idag har jag inte gjort så mycket.. Gick en promenad till Huddinge med Anna men that´s it. Vi besökte även de döda på kyrkogården. Fråga inte varför. Annars har jag inte gjort så mycket annat, städat och chillat. Mycket prat i telefonen också..

image76
Skål för mig och Matte, trots att man inte ser någonting!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helg

Tänk att en hel vecka redan har passerat! Känns inte som det! Igår var jag med Jessan in till stan. Först in till Odenplan och sen till city.. Var riktigt trevligt, köpte två par skor,( ett par som jag har haft förut, bara för att ha,och ett par nya vita.), käkade ute också. Lite onyttigare den här gången men iallfall.. Fick reda på en hel hög med skvaller som jag fortfarande inte kan sluta tänka på. Köpte också en take away choklad från John Chris, som locket var sönder på så jag slängde den nästan direkt. Dumt jag vet, men det var så jobbigt. Sen köpte jag nog inte så mycket mer, ändå brändes många hundralappar, sorgligt nog..

Idag funderar jag på att åka till Ikea och kolla runt eftersom att jag ska göra om mitt rum Totalt i sommar. Allt ska bort, förutom datorn, telefonen och sängen. Nya tapeter ska upp, och jag har myyycket att bestämma mig för. Beslutsångesten är mitt största hinder!
Ikväll blir det kanske grillning, om det inte är för kallt. Skulle vara mysigt! Annars blir det något annat.. Who knows what..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ute mat är godast

Var sjukt gott med Thaimat igår. Ett ställe jag verkligen kommer gå till igen! Ligger ändå hyfsat nära centralen och det var så fint därinne! Dom hade målat solnedgång och dekorerat rummen som en djungel, as fint! + att det var jätte god mat också. Riktig thailänsk mat liksom, inte jätte mycket försvenskat som börjar bli allt för vanligt!

Idag var det iallfall gröt i skolan,vilket jag aldrig kommer förstå mig på. Aldrig. Om man ska äta det ska man äta det till frukost, men det ska absolut inte serveras i en skolmatsal till lunch! Så eftersom att jag var så negativ till maten idag gick jag och Jessan till pizzerian och käka en otroligt god och fräsh sallad. Kyckling,paprika,sallad,rödlök,avocado, you name it.

Ikväll är det träning som gäller, precis som dom flesta andra Torsdagarna. Känns skönt, ska passa på att köpa lite pennor när jag ändå svänger förbi i Huddinge. Om jag kommer ihåg det förstås..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Grattis mamsen

Super skönt att ha Hela nationella i både svenska och engelska avklarat. Och muntliga i matte. Nu är det bara 2 matte prov kvar. Dom värsta ioförsig men iallfall...

Så det blev en jätte kort dag idag i skolan. Började 9, hade nationella, sen kort-världstråkig musiklektion, sen svenska nationella (bara att diskutera) och sen slutade vi. + att vi hade haft lång lunch därimellan också. Ändå var klockan liksom 10 över ett! Så eftersom att min mamma fyller år idag gick jag hem till henne, men hon åkte iväg till stan för någon timme sen. Ska möta upp henne och Jonas, för att gå och käka THAI på någon resturang. Eftersom att det inte blev någon thai med matte i Fredags så ser jag fram emot det ikväll. Och självklart fira mamsen lite.



GRATTIS GRATTIS <3!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tack

Fan va kul det var igår på Backstreet boys konsären ! Verkligen!
På dagen kände jag inte riktigt för att gå eftersom att man tänker BSB som värsta smörsångarna som springer runt på scenen,men det visade sig att det var jätte bra och jätte kul. Deras låtar var lite rockinsperade så det var också nice. Fungerar ju inte att sätta upp några bilder just nu, men ska göra det om jag kommer ihåg, sen när det funkar igen.

Iallfall.. Konsären började med EMD ("snygg erik", matthias och danny) som var förband. När man hör det så tänker man bara åh, ännu en smörgrupp. Men icke sa nicke, inte dom heller. Det visade sig att dom inte var så dåliga som vi hade trott trots allt.
Sen kom det någon till snubbe som var minst sagt vältränad men det var allt han hade, enligt mig. HAN VAR SMÖÖÖÖR SÅNGARE! och alla vet ju att jag inte gillar smör..

Sen tillslut kom backstreet boys ut och alla blev helt galna. Det var 4 st 20 åringar som skrek så vi höll på att få tinnituss. Jag menar, visst, man SKA skrika på en konsär men jag blev fan orolig för att dom aldrig skulle kunna prata igen. Ojojoj,.. vilka fans. Jag som trodde att det skulle vara massa 10 åringar där. Men igen, icke sa nicke.

Tack Britta! <3



Påtal om helt andra saker så var Damlas klänning jätte fin idag. Den som hon ska ha på balen. (eller kanske ska ha?) Den var hur som helst jätte fin.
Skulle också vilja ha något liknande fast en vit.. Men vi får se hur det går med den saken..

Sen en andra sak, imorgon bitti har vi nationella igen. Engelska! Trååkigt.. Har inte börjat bli nervös ännu, men det kommer imorgon-bitti, I promise!
Sen fick vi tillbaka ena delen av Nationella Svenska idag, gick verkligen bättre än förväntat :) Stolt över mig själv, (haha)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

reklam

Sitter och kollar på OC men nu är det reklam,så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva lite nu. Har haft en skön helg! Dock är det inte sådär jätte kul med en ny skolvecka men vad gör man?

Fick precis ett sms från en kompis om Engla, tjejen som blev mördad. Att så många som möjligt ska tända ett ljus i fönstret för att stödje Engla och hennes familj ikväll. Kl 21,00, är det bestämt! Skulle självklart ha gjort det om jag var hemma men tyvärr så är jag ju inte det. Ska ju på BSB konsären på Hovet med Britta ikväll. Så jag tänkte att jag skulle engagera mig lite själv, så jag skicka sms et till alla på min kontaktlista och nu skriver jag det här. Tycker att det är en fin sak att göra. Så hoppas många gör det!

Nu börjar OC igen, vi hörs..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra lördag

Det otroliga var att jag skulle klippa mig idag! Tro det eller ej, men det är gjort! Jag lovar! Som tur var inte så mycket, men ändå. Är riktigt stolt över mig själv faktiskt.

Så jag fick gå upp hyfsat tidigt idag för att hinna med tiden mamma hade bokat hos frisören kl 12. Hon är ju nämligen en sån som inte gillar att stressa. Så runt 11 tiden tog vi tåget in till stan, strosade runt i lite affärer och gick och klippte oss båda två. Sedan stannade vi kvar i stan tills på eftermiddagen. Kollade affärer. Köpte en sommar- jacka, underkläder, present till mamma, sen en helt UNDERBAR bukett rosor. Trots att det var mamma som köpte rosorna så blev jag så jädra glad. Verkligen mina favoritblommor. Röda, kan det bli romantiskare? Var iförsig inte så romantiskt eftersom att det som sagt var min mamma som köpte dom men iallafall! Sen köpte vi massa vindruvor, och sen var händerna och armarna fyllda så då begav vi oss hemåt igen. Imorgon(eller när jag har tid) ska jag åka till Huddinge för att köpa ett/två par skor som jag hittade. Och strumpbyxor!


För er som undrar så är min lillasyrra med på "EXTRA EXTRA" ikväll kl 22,00 på 3 an. Vet inte riktigt vad hon gör och så, men ser ni en helt underbart charmig unge så är det min syrra! Så ikväll måste jag se till att vara hemma till 22,00. Funderar på att åka över till Lidingö för att se med dom, men vi får se hur det blir med det..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fullt hus

Fredagskväll, fatta vad skönt! Har arbetat med det där jädra No arbetet hela veckan och är helt slut efter det. Hörde att Sofie och Jp skulle käka Thai ikväll så då blev jag och Anna också sugna på det. Men så när Anna inte längre kunde, så sprack det. Synd! Men som tur var så hade Matte lite av samma problem så vi bestämde oss för att käka han och jag. Take away thai, kom vi fram till. Det dumma var bara att när vi väl kom fram till Thai-en så var det stängt så vi fick dra till pizzerian och käkade sedan hos mig. Trevligt det också! Allt det skrattet kommer förlänga mitt liv, haha!Du är allt en lustig sak matte!

När vi precis hade käkat klart kom det ett helt gäng killar inrasande. Som tur var kände vi alla. Var; Nicke, Jonte, Gabbe, Markus och Patrik. Blev fullt hus och full rulle. Många historier och krachar. Trevligt Trevligt.. När Matte nästan (?) somna i soffan kände vi att det var dags att gå hem. Och nu sitter jag här. Gick alltså från tjejkväll till grabbkväll! Men jag klagar inte, precis lika trevligt det!

Imorgon händer en stor grej! En stor grej för mig iallfall! Berättar mer imorgon.. You can't wait right?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det är inte lätt

Det där med att jag skulle sova en vecka stämde inte riktigt. Inte ens en hel natt blev det.. Vaknade vid 3 och trodde klockan var 7-8,men icke sa nicke. Somnar om och någon kvart senare dyker min mamma upp och klagar på att min mobil har vibrerat hela natten, och att jag derekt måste stänga av den. Självklart gör jag det, men vaknar igen efter tre timmar och vet inte vad klockan är eftersom att mobilen är avstängd och eftersom att jag inte har någon annan klocka i mitt rum. Så då får jag sätta på den igen, snabbs som tusan får jag stänga av ljudet, och jag hade tur (!) för precis efter såg jag mobilen lysa upp och ett nytt meddelande trillade in i inkorgen.
Eftersom att vi inte hade någon SO nu på morgonen så har jag sovmorgon till 9,40 , vilket är otroligt skönt! Men nu är det bara 40 minuter kvar så nu måste jag skynda mig in i duschen, fixa mig och sen springa till skolan. Ha en trevlig Fredag!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

see yaa

Vilken jädra dag alltså. Gick i skolan till 2 tiden och efter det satt vi kvar till halv 6 för att bygga klart vårat hus. Höll på att dö av trötthet! Så när jag kom hem hann jag bara äta lite snabbt och sen gick jag och la mig. Sov i någon timme och vaknade upp och fick lite panik över att jag har passa läxor att göra. Delvis No:n som jag inte ens hade börjat med. Nu sitter jag som ett spöke framför mina papper och skriver om en uppfinning i hemmet. Nämligen lampan. Håller på att somna, är så sjukt seg och orkar ingenting. Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig och sova i en vecka. Det känns iallfall så..

Nu måste jag fortsätta så jag kan hoppa i sängen och sova snart.. Ses om en vecka!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

obildat språk

Började med hemkunskap imorse, precis som alla andra Onsdagar. Ursh, tantan gör hemkunskapen så spänd hela tiden pga betygen. Vilket gör den tråkig. Så imorse tänkte jag precis som alla andra Onsdagar :"jag kanske ska skrita i den?" "Bara idag". Men så blev det inte, tog mig i kragen och pillrade mig dit, än en gång. Hade praktiskt prov och fick laga mat, gick sådär. Men men..
Efter det var det Musik, lika tråkigt där med. Hon måste vara den sämsta läraren? Och sen hade vi egentligen Svenska men jobbade med huset till No:n då, och sedan ända till någon gång efter 5, då vi kände oss rätt ensamma på skolan och att det var dags att tralla hem.


Ringde precis en snubbe från Tele2 som ville fråga några snabba frågor. Snäll som jag är så kunde jag svara. Var inga svåra frågor utan mest " Har du haft några problem sen du bytte till Tele2?" eller " Vad är det viktigaste med blablabla.. " Iallfall, det jag skulle komma till var att killen jag pratade med lät väldigt vuxen jämfört med mig. Jag sa "typ" och "liksom" flera gånger i varje mening, medans han pratade så tydligt så det nästan blev jobbigt. Och tom jag märkte hur stor skillnaden var. Kanske borde bilda mitt språk någongång.. Någongång i framtiden iallfall..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Varför fattar inte folk vibbar?

Rubriken kan väll inte säga mer? Jag rent av hatar när folk inte förstår andras vibbar. Speciellt när dom är så sjukt självklara! Man ska väll inte behöva säga allt rakt ut? Kan folk inte bara förstå vad man menar ändå? Åh, störande!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

school + träning

Träning var jätte skönt igår! Känns så bra när man sitter och tar det lugnt i bastun efteråt,älska det. Fast det blir nog inget förens på Torsdag, om jag ens hinner då. Hoppas på det. Huset på No:n tar upp rätt mycket tid och eftersom vi inte är dom snabbaste kommer vi nog få sitta kvar efter skolan de kommande dagarna. Men men, snart är det helg(nästan iallfall).

Ser fram emot "Brothers and Sisters" ikväll. Antar att det är fler än jag som ska se de..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

Hemma från plugget igen. Vart en helt okej dag. Inte sådär jätte jobbig,vilket var himla skönt. Gympan var också rätt kul så jag är nöjd och glad. Vi slutade också tidigare för att So:n var inställd så vi fortsatte lite på vårat hus en stund innan jag fick ont i huvudet,och gick hem. Och här är jag nu. Hoppas jag blir bättre för om någon timme ska det tränas. Får helt enkelt knarka i mig några alvedon och se vad som händer..Lite Oc kanske hjälper också..?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lovely

Har inte hunnit skriva så mycket i helgen. Men enkelt kortfattat så har jag väll varit med vänner. Lite folk här och på resturang i Lördags och sen igår var vi hos sofia för att bygga på vårat älskade hus.(Haha),jag och mina puttinutt grejer.Hoppas det blir som vi vill nu då!
Kanske sätter in lite bilder på det sen, när min blogg inte är helt störd. Nu måste jag springa upp till skolan. Första lektion: Gympa!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lördag

Helt underbart att det är fint väder idag också! Får se vad jag ska hitta på, men lite senare ska jag träffa Anna och spendera dagen + kvällen med henne. Och ikväll blir det kanske resturang med hela brudgänget. Efter det är det lite oklart men det blir nog bra hur det än blir! ¨

Föresten kändes engelska nationella helt okej igår! Tror det gick hyfsat brá..Hoppas på det iallfall!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

första andra tredje

För det första är jag sjukt trött. Skulle inte ha legat uppe igår.. För det andra så har jag engelska nationella nu såhär på morgonen. Jätte kul(?), känns inge bra. Och för det tredje. Kolla vädret? Mulet och dimmigt, för någon dag sedan var det faktiskt varmt och soligt ute. Don´t like this!
Och så slutar jag kl tre. Så det här kommer kanske inte sluta så bra. Men efter skolan får jag nog lite sällskap här hemma, som tur är. Så jag får helt enkelt trösta mig själv med det. Ha en bra dag ! <3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

me like

Kort och bra dag idag. Sånt gillar vi! Framförallt jag! Tog iallfall en mysig prommis i älvsjöskogen med Jossan på eftermiddagen. Sen hem och kollade på lite OC och sen iväg till Friskis igen. Skönt att träna som vanligt! Idag var det med Anna.

Har inga jobbiga läxor över mig vilket känns underbart. Tyvärr är det nationella engelska imorgon. Men det får man väll ta. Finns inget jag kan göra åt det så.. Annars tror jag att det blir en bra helg faktiskt! Det är ju trots allt Fredag imorgon. Hur skönt är inte det ?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget