taggaaad

Det är helt sjukt hur taggad jag är inför morgondagen. Eller alltså, inte till att börja klockan åtta. Det är ganska regält åt helvete, men att vi har mösspåtagning efteråt! Och att jag och brudarna förhoppningsvis ska grilla på kvällen och att vi ska hela klassen ut och umgås och dricka lite goda drinkar på eftermiddagen. Och självklart att vi ska ut på kvällen. Damp på att jag börjar klockan åtta dock. Nu ska jag snart ut och säga hej och godnatt till en kompis och sedan sussa så jag orkar upp imorgon. Kommer vara sjukt tpl då men men. Puss mina fina.


Ps. bilden är på moi och sandra idag på gympan. Hell yeah. Ds

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemmadag

Har varit hemma hela dagen. Försov mig imorse och mådde inge vidare så jag bestämde mig för att stanna hemma eftersom vi bara hade en lektion. Så har mest tagit det lugnt, pluggat lite (eftersom jag ligger cpefter), tagit två bad, insett att jag missat 50 gossip girl avsnitt men ändå inte kollat klart på ett helt, ätit thaimat och ja, ni vet. Ikväll har jag lurat iväg mamsa till ikea så där blir det antagligen lite ikea-middag och sedan ska jag försöka hitta en soffa till mitt rum. Behöver fixa till rummet inför studenten verkligen då alla ska komma hit på mottagning. Få upp min TV på väggen, ut med skrivbordet, köpa soffa osv osv. Farmor och farfar kommer ju! För er som inte redan visste det. Megaglad är jag!   Innan IKEA kanske det blir en snabb sväng förbi jobbet för att hämta lite saker jag glömt och kanske blir det tom middag där. Who knows. Time will tell.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

läkaren och lite annat nonsence

Varit hemma hela kvällen vilket känns lite konstigt och annorlunda. Brukar alltid träffa någon. Konstigt. Men planerna krockade ikväll eftersom jag var tvungen att åka till huddinge jour vårdcentral. Där fick jag betala 150 riksdaler för att träffa en läkare som inte kunde svenska som gav mig rådet att dricka mycket vatten. TACK, men det kanske jag kan lista ut själv va? Visst att du inte kan 100 procent korrekt svenska, vem fan kan det? Men du ska kunna ge mig ett bättre svar än ordet vatten när jag betalar för det. tycker jag. Men aja, whatever. Vatten it is. Det var iallafall en av anledningarna till varför jag blev hemma ikväll. Glad är jag ioförsig om vattnet hjälper. Jag borde plugga. Som igår. Då jag däcka. Men imorgon blir det en hyfsat kort dag i skolan så det kanske ordnar sig ändå. Time will tell. Nu blir det tée.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

godnatt världen

Vilket helt jävla underbart lov egentligen. Mår sådär superbra. Kom precis hem från en brabrabrakväll. Sitter och äter en krispig donkensallad haha. Vilken dag. Finaste vädret. Halva dagen spenderades dock inne, men det blev en snabbis ut till sjön ändå. Imorgon börjar skolan igen.  O r k a r i n t e .  Har så läskigt mycket jag ligger efter med så vill ta lite självmord. För jag orkar inte. Blä. Aja. Borde sova. eller plugga.. Dum jag är. Här är några bilder från Mallis som jag var på i början av veckan (för er som inte redan visste det).




ok. nu somnar jag. godnatt världen

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

im back.. eller?

Hej bloggisen. Sjukt länge sedan nu. Sist var de deppmode över ALLT som hände för det var så sjukt mycket. Inte deppmode på riktigt men aa det var mycket som hände. De är det fortfarande, därav varför jag inte skriver som förut. Tänker ofta att nu ska jag in  på bloggen och skriva av mig lite men så händer något annat och jag glömmer (läs:facebook). Har iallafall haft lov i en vecka nu. Väldigt behövligt. Imorgon börjar dock skiten igen. Döda mig. Har så mycket att göra idag att jag var tvungen att missa påsklunchen ute på tynningö. Känns sådär när det är så fint väder. Jobbar iallafall inte. Aja. Pladder. Måste plugga. Pussis
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

deppmode?

Det är helt sjukt vad mycket det är som händer i mitt liv just nu. Kan inte ens förklara. Det är galet. Helst av allt skulle jag bara vilja ta med mina finaste och åka till något riktigt varmt och skönt ställe. Vid havet. Och solen. God mat. Och inte så mycket mer tankeverksamhet än så. Vore skönt. Snart blir det Mallis med mamsa iallafall. Ska bli väldans skönt. Läskigt mycket nu innan bara. Klump i magen. Och så händer allt annat pang bom precis nu också. Och så måste man bestämma vad man ska göra resten av livet senast på fredag. Kul.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tja

Kör på blus och mina nya svarta Levi's jeans. Blir annorlunda att gå ut med det. Men de blir höga klackar och lite lockat hår så de blir lite mer klätt än vanligt. Me like. Ikväll firar vi snyggaste Jessan! Imorgon jobbar jag 10,30-19,30. Ska bli riktigt intressant. Ryktena om personalfesten har redan börjat spridas. Jag vill veta mer mer mer så jag kan mobba alla!!! Men nu har jag tyyyp kirrat skjuts in till stan av en sjukt gammal vän. Haha låter som han är 100 år. Men ni get it. Vi hörs darlings.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hej och hejdå

Hemma igen från MR resan. Bästa. Har haft det as bra. Tänkte bara säga det. Orkar inte skriva. Puss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget