årets festligaste dag

"Champagne gör kvinnan ämabel och mannen kapabel"
GOTT NYTT ÅR !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nyårsafton

Gick och la mig tidigt igår pga att jag hade sjukt ont i huvudet.Ganska bra eftersom att jag redan är uppe nu,kl 11! Det mest sjuka var att när jag väl kom till vardagsrummet så roppar mamma,-titta titta,det SNÖAR! Och det gjorde det! Mysigt såhär till nyårsafton,fast det kommer nog inte hålla tills ikväll men iallfall..Nu ska jag vandra till köket för att käka lite frulle och sedan förhopplingsvis få skjuts till Siba i Kungens Kurva för att titta på mobil.Sen ska jag väll fixa lite fix och trix och sedan träffa anna för att sen bege oss till lite trevligheter ikväll! Wii...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

åh,dumma mig!

OCH så hände det igen! Jag missa one tree hill! Och trots att jag hade blivit påmind och allt så hann bara se sista tio minutrarna och eftersom att jag har missat så himla mycket så förstod jag inte så mycket.Men som vanligt var det jätte bra ändå!
image23
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

josefin pettersson officielt 15!

image22
Grattis vännen<3 lööööv you
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mysig eftermiddag på John Chris

Hann inte med mycket kollade i affärer alls innan jag och Matte stötte på Anna och Clara inne i staden. Vi hamnade mitt i all folkrusning mitt på Drottninggatan en bra stund,men beslöt oss sedan för att gå och fika på John Chris.Satt där,snackade och hade det trevligt. Chokladen hade perfekt mycket grädde. Sen kom det kompisar och kompisar till dom som efter ett tag blev minst sagt motbjudande så vi sprang snabbt därifrån..Egentligen trodde jag att vi skulle käka i stan men så blev det ju inte,så vi tog tåget hem igen. Nu sitter jag här vid datorn igen,funderar på att ringa Josefin som jag förövrigt saknar något sjukt! Känns som om det var väldigt länge sen vi sågs fast det var det egentligen inte.Saknar dig iallfall!

image21
(Imorgon är det hennes stora dag,hon fyller 15! )


 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

i´m back

Nu är jag tillbaka i Svealand igen. Skönt att få ligga i sin egen säng men vädret här rent av suger! När vi gick på planet på hemresan var det solingt i Paris och när vi gick av planet i Sthlm regnade det,det var mörkt som attan och bara ruggigt. Julen i Paris är verkligen inte som julen här.Den innehåller inte något gott julbord (!) den är inte alls lika stor som här.Ne, nästa år blir det jul hos moster som vanligt!

Annars var det trevligt där.Deras shopping är ganska enorm.Man kan väll säga att tex louis vuitton affären som jag hittade en väska för 25 000 kr som jag ville ha,var ungefär lika stor som farsta centrum. Men trots det så köpte jag faktiskt ingenting.Det var ingen rea alls och jag hittade inget jag ville ha sådär,(som inte kosta 25 000kr) så jag sparar pengarna till rean här i Sthlm.Hoppas jag hittar något fint! På tal om rea så ska jag och Mathias in till the big city  (om man kan kalla det det), och checka in den lite och sen ta en fika.Nu måste jag rusa, vi ses <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jouyeux noël

GOD JUL TILL ALLA DÄR UTE
framför allt till alla mina underbara kompisar som har terrat min mobil med massa gulliga sms! big love to you <3 Hoppas alla fâr en trevlig jul för det förtjänar VI ALLA !! :) (pengarna tog slut pâ mobilen sâ det är därför jag inte har svarat!)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

imorgon bär det av

skönt med lite sovmorgon imorse,men den blev inte allt för lång eftersom att det alltid är någon som ringer på morgonen,idag var det vänner från frankrike.Det är ju verkligen det man känner för när man har kämpat sig upp för sängen för att svara.Prata franska,jippi..Men men, det gjorde iallafall så att jag kom upp,åt lite frukost, städa rummet lite granna,(dvs bädda sängen),sen bar det av till huddinge centrum men mamma där jag snabbt skulle hitta något att ha på mig på julafton.Finns ju inte sådär jätte många affärer att välja på men jag hittade en fin tröja och leggins ändå. Sen åkte vi för att hämta morfar som skulle komma hem till oss på jullunch.En av hans julklappar va så roliga så jag höll på att ramla av stolen och han fatta ingenting.Det var nämligen så att mamma hade köpt en lykta men sen kommit på att hon inte kunde ge den till den hon ville så då tänkte hon att hon kunde ge den till morfar.Men självklart ska hon testa den för sig själv först och när morfar öppnar paketet har hon inte bytt ut stearinljuset som satt inuti.Såg ganska myrorna ut,men sjukt roligt!  Morfar hade även köpt samma present som jag hade till mamma självklart så det var lite misslyckat också.Men annars fick alla lite smått och gott.Trevligt med julbord också!

Imorgon bär det iallafall av tidigt till Paris,ska bli kul.Så jag önskar er alla en riktigt god jul.
Från mig till er  en riktig god jul!
;D <3
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

glada nyheter!!

Har precis kommit hem från en mysig dag med mina kära vänner Anna och Josefin.Det vi hann göra var i stort sätt att laga mat,äta mat och kolla på tv. Men det var trevligt ändå! Duktiga som vi tycker att vi var,gick jag och anna både dit och hem igen.Kallt men samtidigt skönt.Tänk att vi lyckades att prata om julbelysningen hela vägen hem(haha).
Fick precis reda på att Mino ska med oss till Paris på söndag.Trevligt Trevligt! Så nu måste jag nog snart börja packa.Har inte kommit så långt nämligen.Men jag har tagit ner väskan från vinden och lagt i två skärp.Så jag har börjat iallafall.
Imorgon måste jag till huddinge (eller vad det blir) en snabbis för att hitta något att ha på mig på julen.Lite senare på dagen blir det jullunch/middag med morfar och på kvällen fika med erik och sen antagligen packning.Måste få ihop allt imorgon eftersom att vi åker rätt tidigt på söndag. Trevlig helg!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

äntligen lov

Var precis och tittade efter ny mobil, men fastnade lite mer för det där med ny tv!Skulle behövas på rummet,min stora burk behöver nog snart skrotas den med! :) Får se hur det blir med den saken. Sitter iallafall och kollar på mina betyg,dom blev faktiskt inte precis som jag trodde utan bättre så det är skönt!Men verkligen inte på topp ännu,men vadå, det är ju en termin kvar ,right? :)
Efter skolan tog jag med mig jossan hem, vi dela på en pizza och satt vid köksbordet och försökte få in i våra huvuden att det verkligen Är lov! Det har fortfarande inte riktigt fasnat..  Efter någon timma sådär,så tog vi tåget in till city,gick runt och letade klappisar och fikade.Riktigt mysigt. Bestämde mig i sista sekund för att köpa det jag skulle köpa från början.Present till mamma.Så nu har jag det överstökat! Vi snurrade runt där ett bra tag men sen blev vi för trötta och kilade hem till mig igen. Ikväll hoppas jag att jag får ta det lugnt hela kvällen. Inga jobbiga människor ska få störa mig! Funderade ett tag på det där med att stänga av mobilen, men jag menar,jag behöver ju inte överdriva..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

klump i halsen ,pirr i magen

Sista skoldagen idag! Konstigt nog känns det inte så där jätte bra,med tanke på betyg och sånt skit. Jobbigt att vara nervös när man redan egentligen vet resultatet.Men när vi väl har slutat och man har släpt det där med betyg för en stund ska jag och jossan i till stan för att handla mina första klappisar! Något som verkligen behövs(!),kanske inhandlar något att ha på mig på julen också.Nyår får jag ta i Paris eller sen när jag kommer hem.
Önska mig lycka till sista dagen!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nya intressen

Nej ursh, har total tröttnat på internett..Förut kunde jag sitta här i timmar och det kändes som minuter men nu sätter jag antingen på datorn för att skriva blogg,lyssna på musik eller säga något till någon på msn/playahead.Men det känns så meningslöst och tråkigt nu för tiden! Har fortfarande på datorn för det mesta men det är för musiken..Det där med spel och youtube och sånt verkligen totaldissar jag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Stolt som tuppen

Stolt som tuppen tog jag mig till friskis och tränade idag.Var väll några veckor/månad sen,så nu kände jag att nu var det dags.Inga läxor,och trots att ingen kunde följa med så åkte jag ändå.Tänkte sola men mamma ville ha sällskap till IKEA så då fick jag strunta i det och ta det någon annan dag istället.Antagligen imorgon.Kanske tränar då också.Sån här är jag! Helt plötsligt så går jag och tränar flera gånger på en vecka och sen lägger jag av i några veckor och så börjar jag igen.Det där med regelbundet är svårt,speciellt med alla jävla läxor och prov som är stup i kvarten! Men nu sådär innan jul behövs det ju också.Tänker inte snåla med ett piss i jul,äre jul så är det!

Har föresten kommit på att jag kanske borde skriva en liten julönskelista men det är svårt att komma på vad man verkligen vill ha.Men idag när jag kollade ner på min mobil(en av alla dom tusen gångerna jag gjorde det) så kände jag att jag verkligen vill ha en ny.Den här helt uppochnervända gröna motorola mobilen känns helt fel.Så jag ska önska mig en mobil! Närmare bestämmt en S500i, (för er som vill veta) ..den svarta.Den är lugnt snyggast,ingen grön mobil igen bara, då kan jag lika gärna behålla den jag har(nästan).Om jag inte får den,vilket är ganska troligt,kanske jag tar saken i egna händer och köper den själv! Om jag någon gång lyckas spara mina pengar och inte bara slänga bort det på skit, dvs godis,resturang,fika,tuggummii,mobilpengar,osv.
Men mitt nyårslöfte ska bli att ta bättre hand om pengar !
Sen som alltid önskar jag mig pengar, alltid bra att ha!
Kanske något ipod liknande, (?)
Sen hittade jag en rosa kamera som var asläcker i somras i Frankrike men vet inte om den finns här och inte heller vad den heter..
Sen hoppas jag på shopping i Paris när vi är där!
Sen finns det ju massa smågrejjer som är bra och kul att få som, foundation, YSL mascara,presentkort, årsförbrukning på extra professional tuggumin (om det fanns,skulle det behövas)sen kmr jag inte på något mer, finns ju massor av mer grejjer men har inte riktigt tid att tänka mer, måste skriva lite julkort..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skööönt!

Fatta va skönt! Jag har precis kommit hem från sista riktiga skoldagen innan julen! Imorgon bär det av till gamlastan och julmarknad med klassen,ska bli mysigt,förhopplingsvis är det inte för kallt heller så man inte dör av kyla,Och på Onsdag tror jag att vi bara ska städa i skolan och på Torsdag slutar vi! Sen blir det lite lov där tills på söndag då jag drar till Paris,åh :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kommer det bli någon riktig jul?

image19
Tänk att det faktiskt redan är tredje advent!!Det känns verkligen inte som det!
Har inte gjort någon knäck,Ingen daim,
Det blir ingen jul hos moster i år,
Har inte köpt några julklappar alls,
Det har inte kommit någon snö,
Inte tänt det trejde ljuset ännu,
Inte skrivit någon önskelista,
Inte fått den där riktigt härliga julkänslan
och ändå så är det jul om 8 dagar :O




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Med rätt folk blir allt trevligt!

Igårkväll tog jag och några kompisar en sväng in till "the big city", gick ganska direkt in till kungshallen där vi satt rätt länge.Käkade som vanligt stans godaste kebab(möjligen lite överdrivet,men såserna är goda haha).Trots att det var ganska stimmigt så hade vi det trevligt.Senare bar det hem till mig,där vi hade det skittrevligt men självklart så måste någon komma och förstöra! Blir så jävla sur när man alltid ska ställa upp för den men den inte tillbaka.ÅH! Riktigt jävla besviken vart jag! fandig!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

männens tips och idéer

fíck en liten förfrågan av en vän vad jag tyckte,och kände att jag var tvungfen att sätta in den här.
´Det är här på internett killarna lär sig,

MÄN - Gör er av med er AFC-Desperation



Att vara en man med lyckad framgång hos kvinnor handlar inte om att man har en stor arsenal av snygga raggningsmanövrar eller olika metoder för att få tjejer intresserade. Snarare så handlar det om din insikt i den kvinnliga världen. ALLA kan memorera olika "tekniker" men FÅ kan ändra HUR de tänker. Kvinnor är inte dumma, de kommer att avslöja var och en av er som använder töntiga "tekniker" och "baktankar". Men ni som verkligen ändrat tankesätt kommer få mängder av kvinnor att öppna ögonen för er.

Att ha framgång är inte att använda sig av ett gäng knep och tricks. Det är snarare att ändra tankesätt. Det är viktigt att vi slår fast det eftersom det leder oss in på ordet "desperation". Jag ska förklara. I slutet är vi alla desperata med begär. Vi skulle aldrig söka efter svar eller ställa oss själva frågor om det finns någon för oss om vi inte är ute efter en flickvän eller FLERA flickvänner. Vi vill alla ha en kvinna, eller kvinnor, Wink men vårt begär och våra känslor plockar fram desperationen.


Jag minns när jag frågade några av mina kvinnliga vänner hur en speciell kompis, som anses vara väldigt desperat, betedde sig. Och svaren var inget annat än entydliga. Han gav kvinnor alltid uppmärksamhet helatiden, som om de vore det viktigaste i hans liv. Han ringer hela tiden, även om han själv inte anser det. Han ringer direkt upp när han såg att hon ringt o.s.v. Han tar varje tillfälle han får att prata med kvinnor och berättar gärna allt om sig själv direkt. Han är alltid tillgänglig och han vill ALDRIG GÅ IVÄG från tjejerna utan förföljer dem ständigt. Han håller alltid med kvinnan i allt hon säger. Säger hon "det är vackert väder" så håller han med utan att framföra sin egen åsikt. Han vågar aldrig säga emot henne. Han tillägger alltid saker som visar att lyssnar på henne men kommer sällan med egna tankar som VERKLIGEN visar att han lyssnar. Förmodligen eftersom han är rädd att han ska säga något hon inte gillar.

Vad kan vi dra för slutsatser av detta? Jo, den här killen höjer hellre upp kvinnan än sig själv.

Tänk dig om en kvinna gjorde att det ovanför för dig. Tänk dig en kvinna som är HELT BESATT av dig. Hon ringer dig hela tiden. Hon är alltid tillgänglig för dig. Hon spenderar all sin fritid bara FÖR DIG. Allt intresse för den här kvinnan kommer snart att försvinna. Varför? Därför att du för dig själv tänker två saker: "Ingen annan vill ha henne" OCH "Om du kan få henne BESATT av dig, så kan du säkert få en ÄNNU BÄTTRE kvinna att i alla fall bli lite INTRESSERAD av dig". Hennes desperation släcker intresset. Samma sak är det för kvinnor.

Kvinnor blir inte attraherade av desperata män. PUNKT! Det finns ett sätt att förinta desperationen. Det är inte ett enkelt "trick" som kommer döda din desperation. Det handlar heller inte om hur du klär dig, pratar eller vart du går på dejtar. Nej, nyckeln till framgång handlar om hur du tänker. Nyckeln till att ta kål på din desperation (och få kvinnor att bli intresserade) är att TÄNKA och verkligen TRO PÅ att du är "Det stora kapet".

Jag har förklarat det här för min kompis men han svarar "Tjaa, jag antar att det är sån jag är." Tillslut kommer han innse att den skyldiga faktorn till att ingen är intresserad av honom är ingen annat än HAN SJÄLV. Det är INTE tjejerna som är dumma. Så om någon säger åt dig att du uppför dig desperat, anta att det stämmer också och genomför förändringar, även om de är små. Ta aldrig risken att vara ens lite desperat.


Åter till att "vara det stora kapet". Desperata killar gör inte det här. De saknar tro och de ser hellre kvinnor som det stora kapet snarare än dem själva. De tror att det är kvinnan som ska bli "tillbedd" snarare än dem. De kommer att förvandlas till en "snäll kille" och vi vet ju att "Nice guys finish last" eller hur. Jag själv brukar kalla dessa för "Kompiskillar" (eftersom de passar PERFEKT som jättebra vänner till tjejer). Men AFC är mer gångbart internationellt.

En bra förförare sa engång att: Om du behandlar en tjej som en guldklimp så kommer hon tillslut tro att hon är en guldklimp. Och när hon tror att hon är en guldklimp kommer hon snart att DUMPA DIG eftersom DU har gett henne intrycket att hon är BÄTTRE än dig. Och så fort hon tror att hon är bättre än dig så kommer hon anse att hon är värd bättre och tillslut ERSÄTTA dig med någon bättre, eftersom du gett henne bra anledningar till att tro att du inte ÄR VÄRDIG HENNES STORHET.

Handen på hjärtat män. Om vi tror att vi kan knulla någon bättre så kommer vi att vilja det (sen om vi gör det är en helt annan sak). Som en vän till mig förklarade "Det finns bara två anledningar till att en kille INTE vill ha sex med en tjej. Antingen tycker han att hon är oattraktiv eller så är han homosexuell". Det betyder att ÄVEN om du har en flickvän så har du tänkt tanken att ha sex med HENNES SNYGGA POLARE. Men du gör det inte, fastän du vill.

Exakt samma gäller kvinnor. De kan också attraheras av andra än dig. Så ge henne inte en anledning att dumpa dig, som att "DU INTE ÄR VÄRDIG HENNE" tillexempel. Det är TVÄRT OM. Det är DU som är guldklimpen. Det är hon som ska vara glad att hon ens får EN CHANS med dig.

Det första steget att nå en kvinnas hjärta och bli en sann att SE DIG SJÄLV som en sann charmig prins. När du TROR att du är den charmiga prinsen, det stora kapet, så kommer all "desperation" som du tidigare sände ut försvinna och en aura av attraktivitet kommer att omge dig istället. Kombinera detta med allt tidigare du lärt dig så kommer du att bli oemotståndlig. __________________
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

i´m gonna miss you

"Why'd you have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much?
It's bad enough we get along so well.."
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lucia

Haha,det blev en kul dag alltså.Började tjugio I åtta när jag egentligen skulle ha börjat  fem över nio(!)(iförsig inte så kul)Kom till gympasalen och där var alla.Började fixa outfiten lite grann och sen bar det av till första luciatåget. Blev helt och hållet katastrof, inte alls bra. Musikläraren blanda ihop allt och alla och jag glömde helt bort min dikt när jag skulle läsa den. Jag och Anna börja asgarva när killarna börja sjunga och när rullis skulle fota oss.Det var något extra ordinairt att se,I can promise you that!Men som tur var gick det bättre på den andra föreställningen (med diktläsandet alltså).
Efter det blev det fika,musikprov och lunch, fika igen (?) och sen sista föreställningen som skulle äga rum i stuvsta kyrka (ooo). Denna lilla kyrka rymmer inte många kroppar men det var väll sådär halvfullt.Som tur var så gick det bäst på den föreställningen,(med tanke på att dom hade betalat för att se oss).
image18 
(påväg till första(?) tåget)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

paris över julen

har precis fått höra hur många som helst som ska på värsta solsemestrarna över julen,bali,hawaii och allt vad det är..och bli bruna och fina,och själv ska man till Paris och kommer inte bli mycket snyggare för det.Iförsig finns det regält med shopping där men om man tänker solmässigt. Egentligen borde jag inte klaga,tänk på dom som inte ens har mat att äta, och jag klagar över att jag bara ska till Paris ! Nej,det ska bli himla kul faktiskt,hälsa på sjukt roliga vänner så det kommer nog bli riktigt najs iallafall(!)
image16
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

byxmyndig

jaha, så har den dagen gått..kan väll egentligen inte säga att den har gått snabbt,för det har den inte,men att jag äntligen har fyllt 15 är skönt.Så nu är jag byxmyndig.HAHA, väldigt viktigt ;) eftersom att min mamma kommer läsa det här om ett tag så ska jag göra det klart och tydligt för henne att det här med byxmyndig är en väldigt stor grej för mig.. hahaha  (inte)
Idag började vi iallfall träna till luciafirandet som äger rum i våran skolmatsal som minst sagt är minímal! Kommer bli rätt kul imorgon med tanke på att jag knappt kan hälften av låtarna,vi har en kille som lucia, och för att ingen kan ordningen på låtarna(inte ens musikläraren). Kan inte förstå att det faktiskt är folk som har betalat för att se på oss. Stackars gamlingar,dom kommer bli så besvikna. :)
Jag och några till ska vara pepparkaksgubbar, eller gummor om man ska vara exakt.Så på lektionen fick vi konstruera otroligt fina hattar till oss, visst äre fint att man ser att jag hade så jäkla brottom så jag var tvungen att häfta klart den?
sen så hade jag lite speciell design på min också,alla andra hade 1 prick,men jag hade två,(haha)wow 

haha,jag är ju allt en speciell prick, tack för en bra födelsedag homies <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

je vous aimes <3

image12
fick ett väldigt gulligt grattis kort från mina favorit kusiner- tusen tack!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snart ny vecka - min vecka


Har precis gjort klart kostuppgiften,känns skönt att äntligen bli färdig. Imorgon börjar skolan igen,jippi.Men nu är det inte långt kvar till jul så jag siktar på det. Sen så fyller jag ju år i veckan också så, och så är det lucia( man får sluta tidigt ,förhoppningsvis! ).Sen vet jag inte vad det är mer som händer.Lite prov sen förra veckan och ett nytt den här.Men det är nog inte så svårt. Nu ska jag gå och knapra på något gott, sover hos morfar så vi har köpt hem det ena med det trejde.:) ha det så bra <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helvete åt söndagar

Det här känns inte bra,klockan är snart tolv och jag har inte hunnit med någonting.Det är Söndag! Söndag,Söndag,jag hatar Söndagar! Måste försöka ta mig hem snart, fixa en stor fet varmchokladpå vägen och sen sätta mig vid läxorna och plugga.Känns precis som alla andra Söndagar, helt och hållet piss!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

klockren

haha nicke !

"personlighetsproblem"- den satt du mitt i prick
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget