typsådärjätteduktigflicka

Fan vad dålig man är som inte ens i närheten har öppnat en skolbok under helgen. (Inte någon annan bok heller för den delen). Sämst sämst sämst!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

wehitthehotel

Jag har officiellt vaknat upp ur mitt koma. Sängen slutade locka och jag orkade plötsligt ta de där två långa stegen till datorn. Duktiga lilla jag. Gårkvällen var iallafall väldans trevlig. Började här hemma hos mig med brudarna och lagade god mat och förade innan vi drog mot thehotelroom. Glömde självklart champagnen på vägen dit(såjävlamycketdamppåmigsjälv) men vi klarade oss med de andra, och hade en awesome natt ändå! Idag har jag ju dock inte mått lika bra, men det var det väl värt! Har hittat endel roliga/snygga/fula/knäppa bilder på kameran och mobilen som antagligen kommer upp här imorgon. Endel iallafall. Nu ska jag gå och borsta gaddarna och lägga mig i sängen och kolla på film. Imorgon börjar jag inte förens vid 1. Skål för det! Snart helg igen..(nästan)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mobilbloggar direkt från sängen

Vilken söndag! Har legat i sängen i princip sen jag kom hem och här ligger jag fortfarande kvar. Allt för slö för att lyfta på ändan och gå ett steg för att komma till datorn. Istället ligger jag och chillar galet, smsar, lyssnar på lugn musik, pratar om gårdagen och är allmänt super trött. Gårkvällen tog tydligen på krafterna. Nu ska jag fortsätta med slöandet. Kanske kanske orkar jag ta mig till datorstolen senare. Den som lever får se!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tillbaka från dimman

Sova nu, berätta sen!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vem är motta och varför skulle jag vilja dricka med honom

Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room,
you can bring your girlfriends and meet me at the hotel room.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sovdags ?

Nu ska jag snart sova så jag kan komma upp imorgon. Får se om jag spenderar dagen på stan eller hemma. På eftermiddagen/kvällen ska jag möta upp mina käraste för middag (?)+ förning och framåt kvällskvisten blir det mer trevligheter. Skål för mina brudar, morgondagen och singellivet!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

"Kärlek är inte att vilja vara med någon dygnet runt. Det är att vilja vara med någon livet ut. Hur kär är du i din pojkvän?"

What about kärlek vid 18 års ålder, tror ni att det kan stämma? Eller tjaa.. Att man träffar sitt livs kärlek när man är 17? Hur många chanser till riktig kärlek får man i livet? Jag tror att allt kan hålla om det är riktig kärlek, om det är värt att satsa på och om båda personerna känner likadant. Jag tror, att du kan känna en otrolig dragning till en person, men att det inte behöver vara just sån kärlek som överlever i decennium.

För att ett förhållande ska hålla i längden känns det som att båda två verkligen kan se sin framtid med varandra. Så vad ser ni, ser ni framtiden tillsammans med era älskade? Jag gör det. Det låter absurt när jag skriver det, eller när jag säger det, men jag kan se våra barn, alla resor och mål i livet som vi kommer uppleva tillsammans. Jag vill ha honom vid min sida genom alla svåra tider, och alla glada tider. Jag har precis fyllt arton och har hittat riktig kärlek. Orimligt? Kanske. Men det går inte att förklara för er som aldrig upplevt det.


Läste det här häromdagen och blev helt tagen av hur rätt hon har. Man märker att texten kommer direkt från hjärtat. Inga undantag eller undanflykter, inga misstag eller förfinanden, utan bara direkt från hjärtat. Är glad att jag har fått uppleva känslan förut men trots det glad över att jag inte upplevde den den här gången. Det hade ju bara varit  fel. 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag

Jag hann inte i tid till matten imorse, surprice? Men ack så nära jag var. Så dom där ynka minutrarna räknas inte. Iallafall inte för mig. Men vad ska han göra liksom? Kom i tid resten av dagen så vafan. Nu tänkte jag hoppa i ett bad (josse kommer skratta) sen kommer Josse faktiskt hit och så ska vi fixa oss till kvällen. Och sedan bär det av till Linda där det ska firas 18 års KALAS/FEST/GREJSMOJS. Trevlans lär det iallafall bli. Sedan kanske det blir stan efter det,den som lever får se. Det är ju förfanemig fredag! (Och lördag imorgon) NICE!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

att hinna eller inte hinna, det är frågan

Morgondagen lär ju bli precis lika långrandig som den alltid blir. Eller ja, sedan de nya schemat iallafall. Håltimme OCH börja tidigare liksom. Allt på fredagen. Och + det så slutar jag med franska(!) Inte bra, inte bra. Men nu ska jag sluta sitta här och tråka mig. Istället ska jag" packa ner " gympa kläder tills imorgon och lägga mig för att läsa min nya SOLO som jag fick hem idag. Och som sagt.. Vi börjar ju tidigare än tidigast imorgon så jag måste hinna med lite skönhetssömn också. Mitt största eller iallafall första mål för dagen imorgon är att komma i tid till matten. Tror ni jag klarar det? Tveksamt. Men jag kan ju alltid försöka.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

B ä t t r e

Fyfasiket vad ont jag hade i huvudet idag. Var nära på att spy (på riktigt alltså) innan jag tillslut hann hem och lägga mig och ta tablett. Nu sådär 6 timmar senare mår jag bättre. Mycket bättre. Delvis för tabletten och sovstunden men även för chipsen, thaimaten och badet. Tack för det! Och tur det! För det är fan helg snart!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

huuuvudväärk

Sitter i skolan och mår bajs. Har så jävla ont i huvudet så jag tror det sprängs snart. Verkligen! Funderar på att gå hem. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det där imorse. Jobbigt var ordet. Nu tror jag jag går. Fan jävla huvud!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

att orka orka

Pratade precis med Jessan. Tackar gudarna för att jag fortfarande håller kontakten med den prima donnan. Hon hjälper mig på ett sådär bra sätt när problem kommer in i min värld, vilket det gör ibland. Precis som i alla andras liv. Och förhållanden. Det verkar dock som att inte alla kan handskas med dom problem som uppstår i livet, i förhållanden och i vardagen. Vissa gånger svider det till regält i hjärtat och vissa gånger behöver man bara lite stöd att orka. Ibland finns det tillräckligt mycket där för att orka. Ibland inte. Imorgon ska jag orka. Orka för min morfar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

simhall

Inte blev det någon sub idag inte. Utan det blev självklart thaimat. Hallå liksom. Sandys och Thai for life! Och innan skolan var jag duktig och var och simmade med mamsen.  Sen hann jag med någon enstaka kvart i skolan och nu sitter jag här igen. Trött som få. Simhallar har en tendens att göra folk trötta, men det var mysigt med ångbastu och lite badhus-känsla ändå. Är oerhört stolt över att jag faktiskt gick upp och tog mig dit innan skolan började!

Nu ska jag skriva klart historian och vara lite duktig skolmässigt. Sen kanske maila mina små lärare för nästa vecka ska jag vara hårmodell. Gah, äntligen ska jag få fixa till mitt hår!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

äckel soppa imorgon till lunch, kanske blir en sub? ellöör?

Har precis kollat på PH, precis som 90 procent av dagens ungdomar har gjort. Orginelt? Nej, men spelar roll. Håller fortfarande på Kristoffer. Och nu inser jag att ordet precis inte passade in så bra egentligen. För 44 minuter sedan om jag ska vara helt ärlig. Careface. Men det innebär iallafall att jag måste gå och sussa nu. Imorgon börjar jag inte förens halv ett så jag hade tänkt att åka och simma med mamma innan jag börjar. Efter det blir det skola i några timmar (förhoppningsvis inte för länge) och sedan tillbaka igen. Nu värker mina ben. Sova nästa.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

träning

Kom precis från badet (hehe), och dessförinnan från solariet(som faktiskt blev av) och fika med tjejerna. Ikväll ska jag köpa träningskort och träna medel styrka på friskis. Åh, va skönt det ska bli att komma tillbaka. Gillar friskis! Blir 5 året nu tror jag..!? Men nu ska jag äta och sedan åka. Hoppas på skjuts för annars blire jobbigt. Pussssssss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nattieftereeerPH

Precis kollat PH. Kvällens höjdpunkt. Verkligen. Programmet är ioförsig ganska galet i sig. Folk pippar galet framför kameror och Jackie, ja, hon gråter, stackarn. Men det är bra ändå. Har alltid hejat på Kristoffer som ev. stavas med C men det är skit samma. Men nu vet jag inte. Han börjar ju bli ganska psykad av spelet. Han med.  

Nu ska jag iallafall lägga mig. Ganska nöjd med läget. Lyssna på min otroligt sköna "lugn musik" spoty lista och somna till den. Åh, så trött jag har varit idag. Efterlängtade sömn! Sov gott mina vänner!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helghelghelg

Jag vet absolut inte vad jag ska säga så därför sätter jag in lite bilder som inte alls har med saken att göra.

 













Nu vill jag gräva ner mig själv i min säng tills det blir helg. Helg helg helg.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vavava?

Jag orkar inte med skola imorgon. Fan varför ska helgerna gå så jävla snabbt för?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snabba cash

Har suttit i telefon med Jossan i en halv timma och tillslut och då menar jag verkligen tillslut hittat biljetter till Snabba Cash ikväll. FAN VA VI HAR KÄMPAT! Man kan ju fråga sig hur jävla svårt det kan vara att hitta biljetter till en föreställning men svaret är så enkelt att det är sjukt svårt! Speciellt nu såhär i början. Nu ska jag lyssna på Tomas Ledin-Helt galen i dig (lyckosång) , fixa här hemma och sedan hoppa i en dusch och sedan kommer J hit. Sen blir det feting middag på stan och sedan bio bio bio. Me likelikelike!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag vet inte vad jag skriver, typ

Har lugnat ner mig en aning. Blev hemmakväll tonight. Funderar på att gå ut på en promenad med en kompis och sedan komma hem och baka en liten kaka. Vet inte riktigt vad bara. Någon smarrigt lagomt till någon film. Ja, ni förstår hur pass planerat det här är. Skriver allt knas som ploppar upp i min hjärna.

Något jag däremot vet är att jag ska träffa Jossan imorgon efter att hon slutat jobbet. Det blir förhoppningsvis bio och fika/middag. Trevlans värre, huh? Mycket mer än så vet jag inte. Så adjö mina vänner.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

svårt att bestämma sig

Svårt att bestämma mig för vad jag vill hitta på tonight. Funderar på att bara vara hemma. Ta det lugnt, köpa lite tjockisgrejer och kolla på en film. För jag är ganska trött. Men å andra sidan så skulle det vara nice med utgång ikväll igen. Och biokväll skulle inte heller sitta fel. I-landsproblem? Nejdå.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

försten genom dörren

Så var man hemma igen. Hungrigare än någonsin. En kebab från kebabtorget skulle sitta underbart fint i min tjocka mage. Eller en pizza eller sallad nere från pizzan. Eller om det är någon som sitter hemma och håller på en fet sourcream påse med godgodgod dipp så kan ni gärna komma hit med det med. Jag kan offra mig. Så det är bara att höra av sig. Jag kan ge er lite betänketid och medans kan jag hoppa i ett bad. Känner mig lagom fresh sedan gårkvällens bravader, speciellt eftersom att jag har levt i samma kläder ända tills nu. Mumsigt! Nu är ni säkert jätte många som står på kö utanför porten. Försten genom dörren!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ska bara slänga ut grannarna

Åh vad jag skulle vilja att mina bästa tjejor bodde precis vid mig nu. En varsin lägenhet på första våningen. Kunna ses, prata, parta,plugga, fika, tjocka och ja, allt ni vill. En kanelbulle, en donken meny en oxfile och en chipspåse. Perfect match! Flyttar ni för min skull? BRAAA :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bada nästa :)

Äntligen äntligen hemma. ÅH! Har hänt mig så sjukt mycket knäppa och störande grejerna idag. Imorse kom jag försent, och ikväll glömde jag mobilen kvar i skolan. Jippi. Fick åka tillbaka och allt som hände påvägen går inte ens att beskriva. Så det blir tyvärr inte så mycket vila idag. Panik hela jävla dagen. Nu ska jag för första gången ta det lite lugnt och hoppa i ett bad. Finns det något bättre? (Antagligen) men inte just nu.. Sedan ska jag äta här hemma med mamma och morfar. Sen får jag nog lite sällskap och sedan ska jag vidare till Sandrutt och föra och fixa lite inför kvällen och sedan blir det utgång med brudarna. Great, huh? Kommer aldrig hinna allt i tid. Men det kanske hjälper lite lite iallafall om jag går från bloggen nu. Så hejdå. Puss och kram och allt sånt där trevligt. Trevlig kväll!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag imorgon

Har inte gjort någonting av det jag sa idag, förutom att vara i skolan ikväll. Det gick jätte snabbt och var ganska roligt. Jag, Jessica och Elin hade iallafall kul och tramsade runt och presentationen gick jätte snabbt! SF nästa. Imorgon är det Fredag. Lite gympa, lite matte och lite franska och sedan är vi frisläppta igen. Utgång väntar. Och lite andra trevligheter.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget