hata rubriker

Hemma från skolan. Bra seminarie måste jag säga. Inte sådär cp svårt så man inte fattar någonting. Utan lite klarare iallafall. Träffade Jossis på en fika strax innan. Mys. Nu ska jag strax sova. Trött som tusan. Det var länge sedan. Imorgon ska jag träffa Jessan på dagen och sen kanske det blir tjejmys med tjejerna på kvällen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Thailand med stort T

Omg. Kollar på resor till thailand. VAD JAG VIIIIIILLLLLL!!!! Helt galet. Älskar thailand. Saknar thailand. Saknar sallad och kycklingspett på stranden. Saknar försäljarna på stranden med ett hjärta av guld. Saknar maten. Saknar vädret. Shoppingen. Människorna. Omgivningen. Hotellen. Poolen. Stranden. Havet. Utflykter. Bananbåten. Vill åka vattenskoter nästa gång. Pannkaka med nutella och banan vid en kjorre på stan. Majskorl. ÅÅÅ majskolv. ÅÅÅ allt. Jag vill inte ha en ring att sätta på ringret. Ett löfte du inte är säker på att du kan hålla. Jag vill inte ha smycken värda en förmögenhet. Jag kommer ändå tappa bort dom. Den mannen som vill mitt bästa ska ta mig till thailand. Och inget annat. Punkt.










(hitta bara massa dåliga och fula bilder- men jag vill dit ändå. sådetså.)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

borde ta tag i mitt liv he

Lite dålig på att uppdatera. Kan dock inte skylla på att jag har så mycket annat att göra istället, för det har jag inte. Eller jo, jag har, men det betyder inte att jag gör massa annat viktigt. Måste komma igång med pluggandet, vända på dygnet, laga min mobil, sola, ämna in datorn, csn, blablablabla 1000 grejer. Imorgon har jag föreläsning också. Panik vad mycket grejer. Aja, sovdags.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredag redan

Mycket nu. Var på sen föreläsning igår med huvudvärk. Släpade på en 100 kilo tung lagbok hela vägen, som vi inte ens använde. KUL. Efter det träffa jag Simon och hängde galet. Long time no see. Idag vakna jag seent som vanligt. Helt och håller vänt på dygnet. Vill vända tillbaka på skiten men det går fan inte. Nu måste jag skynda. Ska till stan med Sandrisen och äta lunch och kolla lite. Som sagt, vänt på dygnet. Ikväll blir det middag med mamsa ute och kanske utgång efter det med brudarna. Puss på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

slut på helg

Vilken helg. Lite annorlunda än hur dom brukar se ut, varit ute rätt mycket både på dagarna och nätterna. Idag jobbade jag. Tog taxi till jobbet. Haha. Var död första halvan men vakna till på eftermiddagen och mådde lite bättre då. Nu är jag hemma, nyduschad och påklädd i mjukisbyxor. Det är sånt där mysväder ute då man verkligen bara vill ligga hemma med sin man, i mjukisar och kolla på en film. Myskläder är ju kirrat och film blir de inte utan ensam mamma avsnittet, och min man har jag inte heller brevid mig. Men skönt äre ju ändå att ta det riktigt lugnt en stund innan man lägger sig såhär på en Söndagskväll. Ska skriva en lista på vad jag skulle behöva få gjort imorgon, så jag faktiskt får någonting gjort. Ska egentligen vara hos tandläkaren 07,45 imorgon men det kan dom fetglömma! Aja. Nu ska jag gotta med te och en muffins från jobbet framför ensam mamma söker. Hoppas den här säsongen kommer bli braaa!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

natti

Min lila Jessa drog precis hemåt. Stackaren ska upp med tuppen och jobba tidigt imorgon. Därefter ska vi ses och stana. Nice, länge sedan. Det är vad vi gör bäst. Med middag på stan självfallet. Mumsa. Innan dess ska jag försöka hinna med att plugga lite granna tänkte jag. Gå ut och springa borde jag också. Skulle vara så skönt. Aja, har ont i magen så ska slå min man en pling och sedan sova. Vi hörs väl. Puss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

chill helg

Bra dag. Sjukt chill. Legat hemma hela dagen pga att jag kännt mig lite krasslig. Nu ska jag iväg och vara barnvakt till mina två kusiner och en kompis till. Mys, det blir nog tacos, chips , godis och massa mys framför någon bra film ikväll. Imorgon jobbar jag tidigt så det passar perfekt. Lugn helg. Vi hörs gottfolk.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tråkig uppdatering

Första dagen på SU klar. Dock bara välkomsdag så så märkvärdigt jobbigt var väl inte det. Imorgon är första föreläsningen som ska bli mycket spännande. 18-20. Sedan ska jag träffa min baby och sedan är det fan fredag. Imorgon eller Fredag måste jag hinna med att köpa massa studiematreal som kostar mucho money. Spännande. Innan skolan ska jag försöka hinna med solning (börjar bli snögubbe igen), lunch med Jessan på stan, kanske som sagt köpa böcker och lite sånt mys. Vad ska det egentligen bli för väder imorgon? Hm. Nu ska jag lägga mig i sängen, slå en pling och sedan läsa mig till söms. Har ju faktiskt köpt en bok idag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget