höstlovet

Nu var det nog en vecka sen sist. Förstår hur ni har lidigt. Min data har nämligen totalkrashat, och det måste köpas nytt. När det väl har skett, måste den installeras. Och eftersom att jag och mamma inte direkt är några tekniker måste antagligen papsen eller Jonaskommer över och göra det. Och gud vet hur länge det kommer ta.. Iallfall den förstnämda.

Anyway. Lovet börjar sinka mot sitt slut. Känns väll lite tråkigt. Men jag har hunnit tagit det lugnt, varit ute lite, shoppat lite, umgåts lite och ni vet.. allt det där. Allt som har saknats har varit mina två bästavänner. Dom man bara kan sitta uppochned med i bara mjukisbrallor och inte göra någonting. Men men, har inte deppat över det utan gjort det bästa av saken.

Hoppas ni har haft ett bra lov !
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Höstlov

Fredagkväll. Bättre än så kan det inte bli. Hade ioförsig en väldigt seg men rolig dag i skolan. Lyckades göra en rolig dans på gympan och sen var det mest tråklektioner. Svenska och engelska, ja, skit tråkigt! Hade en massa andra lektioner också men vem bryr sig. Efter skolan skyndade jag mig iallfall hem, lämnade mina böcker och mötte upp Josse för en tripp till stan.
 

Fika och shopping, vad annars?
Kan inte fatta att det är lov riktigt ännu. Det kommer väll på Måndag. Shit,va skönt!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

yey :D

Känner mig lite stolt över mig själv faktiskt. Klarade datatestet ganska fint. Satt och var nästan säker på att gå IG eller iallfall på gränsen till G i slutet av testet. Men det visade sig att jag inte fick det. Hurra för mig. Slipper hoppa av kursen då ju. Super-duper.
Dessutom ska jag få pengar ikväll, imorgon ska plånboken fixas och på eftermiddagen ska jag möta upp Jossan för lite shopping och fika. 
Min mamma fick även fast anställning idag! Hon har jobbat på det stället i 6 månader som provanställd nu men idag skulle hon få besked om hon fick stanna eller inte, och självklart fick hon det! Grattis mamsen!

Så mycket mer än det hade jag inte att säga. Kanske att det känns tjohelsike (haha mitt egna?) bra att det nu istort sätt är lov. Har dock lite småläxor till imorgon, men inga prov. Wii..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stumpan och rumpan helt enkelt

Känner lite dåligt samvete. Missade precis en kompis lilla modevisning och design-day på hennes gymnasium. Grejen är den att det hade varit kul att se henne gå för första gången som en liten modell. Hade kanske fått träffa lite av hennes kompisar men framförallt henne, hon åker ju till New York nu på Lördag den lyxputtan. Hoppas det går bra för henne ikväll allafall! Om du läser det här,så får vi försöka ses innan du åker gumsilumsi <3

Finaste bilden på oss,någonsin! Den ska ramas upp!

K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, ha det bra!

Datakunsap suger! Nu lägger jag av för dagen. Dessutom såg jag precis att  BROTHERS AND SISTERS har börjat igen vilket jag blev väldigt glad över. Dock börjar det inte förens halv 11 ikväll, känns som lite sent men det får jag ta. Det är ju trots allt lugn dag i skolan imorgon. Fika med tvåorna (fråga inte varför) och sedan film.

Min kväll
Kolla Andra avenyn kl 20,30 1an
Tadet lugnt?
Bothers and Sisters 22,25 5an
SOOOOOVA




Sova var så otroligt underskattat när man gick i högstadiet. Då kunde man gå och lägga sig mitt i natten, vara lite trött i skolan men ändå klara sig bra. Nu funkar inte det. Skulle jag gå och lägga mig 12 varje kväll nu skulle jag dö i skolan.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gah, snart lov

Hann aldrig börja med datorkunskapen igår, tyvärr! Så jag började imorse. En halvtimme kanske jag hann kolla lite för första gången innan jag skulle dra till plugget. Gjorde klart det sista av No tentan på lunchen också.Haha.
Direkt när jag kom hem från skolan började jag med ECDL( datorkunskapen). Nu har jag precis klarat den andra modulen,(dock inte den första)men är lyckligast i världen ändå. Nej visst är mitt liv roande? Jag hinner inte göra ett piss annat är att gå i skolan, plugga och sova på veckorna. Sedan är det ju lite annorlunda på helgerna men jag sover och pluggar ganska stor del av mina helger också. Iallfall sover. Sedan är kvällarna höjdpunkten på hela veckan! Tackar gudarna för att dom finns! Då är det party eller umgås med vänner som gäller, ingenting annat! Längtar väldigt väldigt väldigt mycket tills lovet börjar på Fredag. Gud va skönt!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

YES

Äntligen färdig med den där jävla No tentan. Tråkigt så jag dör. Synd att jag börjar i sista sekund som vanligt. Alltid gör man samma misstag och alltid klagar man efter. Trots det blir det för det mesta ingen skillnad nästa gång. Det är Paula i ett nötskal.

Iallafall, tror jag missade att publicera mitt förra inlägg. Handlade iallfall om hur jag vände min lördag. Eller hur Mr O gjorde det. Haha. Idag har jag bara varit i skolan. Börjar känna mig riktigt stressad. Har hemtenta i No tills imorgon som jag började med idag. Som tur är är jag färdig nu ikväll också. Sen har jag en hel kurs i datakunskap som jag inte ens har börjat kolla på. Och tentan är på Torsdag. Vissa säger att det är jätte svårt vissa tycker att det är lättare. Jag är en av dom som inte vet ännu. Bra Paula. Ännu en gång.

Jag i Söndags när jag träffade lite folk i släkten. Här är vi på prommis på ett helt underbart ställe i Nynäshamn (tror jag det var.)







Om jag inte skriver så mycket i veckan så vet ni alltså varför.. Nu ska jag gå och äta lite och sen kallar sängen. Sov gott och vakna pigg. Det är mitt motto för natten. Tror ni ens att jag klarar det?
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tråkigaste lördagen på länge

Har verkligen haft den tråkigaste Lördagen på riktigt riktigt länge. Höll på att få et total breakdown ieftermiddags. Hade nämligen bestämt att ses idag med en kompis, och då sagt nej till dom andra som hade frågat. Men självklart är min kompis telefon helt paj, och så har hon glömt bort att vi skulle ses idag. Så här har man faktiskt ansträngt sig för att vi skulle få hitta på något,(eftersom att det var så länge sen) och så blir det inget, och alla andra är då redan upptagna med sitt. Den svider. Speciellt när man kommer till den punkten att man inte orkar göra någonting annat än att bara ligga upp och ner. Man orkar knappt ta upp telefonen och när man väl tar upp den vet man inte vem man ska ringa. Ingen passar liksom in för tillfället.  Aja, inlägget var inte till för få någon på dåligt humör eller för att J skulle få dåligt samvete. Verkligen inte. Det kan hända alla. Inlägget var nog mer till för att jag skulle få "klaga av mig lite", och nu är det gjort.

Om någon timme ska jag börja göra mig iordning för kvällen. Först ska jag och mamma äta på Vedugnen. Var alldelens för länge sen. Har redan bestämt att jag nog ska ta en såndär riktigt saftig biff. Haha. Sedan får vi se om kvällen får en såndär drastisk vändpunkt eller om det här bara är en otursdag eller något. Tappar jag min mat i knät när jag äter eller välter drickan över hela bordet, tar jag det som en otursdag och går hem direkt efter middagen. Gör jag inte det, kanske det bådar gott.. Only time will tell
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

varm-choklad


En sån där goding från Espresso House skulle inte sitta fel nu alltså!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snabbis

Kom precis hem från Anna. Jag har kommit underfund vad min "snygging" heter.Jippi. Inte för att det gjorde saken mycket bättre men iallafall.(haha).. Nu vet jag inte vad jag ska äta till middig. Funderar på att gå och köpa pizza eller sallad på pizzerian eller kanske thai vid gula kiosken? Eller ska jag bara ta något vi har hemma? Kan inte bestämma mig, kanske åtekommer när jag har gjort det och faktiskt fått något i magen. Brukar piggna till lite då.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

höstlovet- frankrike vs Sverige

Har kollat upp det där med Frankrike-resan som skulle vara så skön att åka på på Höstlovet. Men det visade sig att det fanns någon biljett med helt okej pris kvar till DITresan, men på hemresan var det kaputt överallt. Inte en normalpris biljett till Nice eller Marsielle (Södra frankrike) gick att hitta. Såvida inte någon har 12 000 kr och lägga ut bara sådär?

Egentligen vill jag inte åka typ dom här lågprisbolagen som Ryan Air för dels så känns som inte så trygga och dels så är det altid massa förseningar och skit med dom. Jag vill verkligen inte låta som någon bortskämd skitunge som inte kan åka annat än första klass och grejer, för som ni hör så har jag åkt med tex Ryan Air förut. Vill helst åka med Air France. Dom går snabbt, det är enkelt att byta i Paris med stora bolag och framförallt det är/känns säkert. Har nämligen fått reda på dittan och dattan om vad flygbolagen gör (har en farbror som är pilot) och inte gör mellan landningarna i olika städer. Inget jag ska skrämma er med dock! 
Anyway, det jag skulle komma till är att jag skulle kunna åka med iprencip vilket bolag som helst för att komma ner till farmor och Co.
Få träffa dom, bara ta det lugnt, festa lite med kusinen, umgås med alla, prata franska, äta godmat, ha en farmor som skämmer bort en till max, känna att det faktiskt finns ställen på den här galaxen som inte har istid vid den här tiden på året. Nej, nu blir jag nästan lite ledsen. Kan iförsig spendera mitt lov i sängen, med lite härliga kompisar (inte i sängen dock), halloween, sola solarium, kanske gå på skönhetssalong osv. Frågan är bara om det är bättre eller sämre? Kan dock inte riktigt komma på ett 100 % vettigt svar till den frågan.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trötter

Det blev inte mycket pluggande igår inte. Somnade kanske halv 7 när jag bara skulle "vila" två minuter före pluggandet.Haha. Vaknade iallafall någon kvart senare då mamma kom hem, sen somna jag om igen, vaknade när hon kom hem igen efter träningen och fick  då massage för min rygg gjorde så jävla ont! Sen (otroligt nog) somnade jag igen och sov ända tills nu.
Nu måste jag dock plugga. Skönt med sovmorgon. Sen ska ajg duscha, klä på mig och dra till skolan. Önskar jag slapp det sistnämda men men. Sånt är livet, right?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

resursdag= ledig dag

Trodde det skulle bli jätte skönt med en ledig dag framför tvn typ. Men riktigt så blev det inte. Hade dock trevligt igår. Kom hem någongång vid lunch idag, duschade gjorde lunch och satte mig och gjorde presentationen till samhällen imorgon. Min grupp var lite seg på den så vi fick alla en del att göra idag. Mitt huvud står helt stilla just nu. Kan inte riktigt tänka alls. Speciellt inte på moderat-grejer. Dessutom har jag antagligen sovit konstigt inatt för min rygg smärtar som bara den. Trots att det är såhär synd om mig (haha) så har jag franska och engelskaläxa att göra också. Jippi, gud va jag älskar skolan!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jag saknar värmen


Kan inte hjälpa det. Men GUD vad skönt det skulle vara att komma ner till farmor och kusinerna i Södra Frankrike nu. Jag saknar värmen så jag fryser snart till döds. Likaså gör min hud, det är därför den är vit som snövit.
Funderar verkligen stenhårt på att ta en sista minuten resa ner till Frankrike på lovet alltså. Samtidigt som det bara skulle vara så himla skönt att åka iväg så är det också så himla skönt att stanna hemma och bara ta det lugnt också. Vara lite ledig från allt pluggande och bara kunna umgås med sina nära och kära. Nej,det här tåls att fundera över.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helgen

Mår riktigt bra efter den här helgen. Har varit kanoners! Dock så börjar skolan igen imorgon. Tror inte att jag kommer vara den piggaste eftersom att det inte blev många timmars sömn inatt. Men det är det värt. Nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig. Ska bara kolla på Andra Avenyn först.(haha sämsta programmet, i know) Godnatt på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sweetsweet weekend

Hej alla barn, nu är det (inte) barnprogram!  Däremot är det HELG! SKÖÖÖNT !  Sitter just nu hos Jossan, har käkat tacos i mängder och nu ska vi ut ett tag. Skönt med luft! Imorgon är det Jasmine´s som gäller. Ska bli nice. Och träffa syrrorna och papsen (somjag förövrigt inte har träffat på TJOCKT länge). Ska bli roligt det med! Verkligen! Är det någon jag verkligen avgudar så är det min minsta lillasyrra. Hon är helt underbar. Finns ingen tjej som henne alltså. Önskar henne allt gott i livet! Den bruttan kommer lyckas, de vill jag lova!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sooner or later, I'll get what I'm asking for

Kom nyss på att det är fotografering imorgon i skolan. Tänker inte direkt klä upp mig men iallfall. Skönt som tusan eftersom att vi missar lite av 2 timmar-samhälle. Dessutom ska vi ha god fika då också. Haha. Låter inte helt dumt.  Ska även vara med på gymnastiken imorgon. Har inte varit med där många gånger alltså. Kanske 2 av 10,eller något liknande. Dumma "sjukdommar"!

Är det något roligt ikväll på tv? Nej? Inte för oss som inte gillar att glo på "Bonde söker fru" eller "Aktuellt". Kanske kanske blir Efterlyst. Då kommer jag säkerligen i sängen tidigt ikväll också. Låter inte det strålande?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

seeeg



Först och främst, stort grattis till Jessica !

Redovisningen blev rätt bra idag trots allt. Filmen vi gjorde var ju då liiite skämig,men vad gör man inte. Dom flesta grupper hade faktiskt ganska bra redovisningar. Jaa,det är väll det jag har spenderat min dag på. När jag kom hem började jag plugga lite halvt och så gjorde jag vofflor,vilket var väldigt gott. Nu är jag sjukt trött på plugg och har ingen skollust alls. Inte ofta man har det, tänker väll dom flesta. Men jo, mer än såhär. Jag är trött som en jag-vet-inte-vad helatiden(!) Det ända jag vill nu är att gå och sova.


Här är Jasmin och Sandra lagom till sista redovisningen. Gissa vad dom redovisa om..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Vinter i början på oktober?


Onsdag morgon. Känns riktigt bra eftersom jag är helt färdig och det är långt kvar tills jag ska gå/springa till tåget. Känner mig nästan helt utvilad. Kunde gott ha sovit någon timme till egentligen men känner mig inte som ett kvrak som jag brukar göra på morgonen. Iförrgår tror jag bilden togs för då hade jag på mig mössa för första gången den här vintern. Trots det var det ruskigt kallt ute. Vintern är påväg vänner!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tussis

Dum som jag är så stängde jag bara av ringklockan imorse och fortsatte sova. Som tur var kom mamma in för säkerhets skull 10 minuter innan jag egentligen skulle gå så jag fick lite brottom. Men jag hann faktiskt med tåget,tro det eller ej. Imorgon är det iallfall stor redovisning och jag ska vara vid skolan någongång vid halv 10 så det borde jag klara av. Tänkte sova direkt efter "Desperate" ikväll.


Och så har jag pluggat Engelska till provet och Tussan ville joina lite..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inget foto idag inte..

Jag lyckades slippa skolfoto idag trots allt. Eller min klass skulle snarare inte fotas idag. Istället fick vi gå på oändligt många lektioner och den sista slog väll allt i tråkhet. Som vanligt, franska. Min lärare är en riktig skojjare alltså.
Nu ska jag återgå till pluggandet,(som jag precis börjat med) och sedan ta något att äta. Imorgon börjar jag åtta.Ursh ursh ursh,säger jag bara! Rädda mig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndagmorgon

Var det bara jag som inte kunde sova igårkväll och inte kunde gå upp imorse? Lyckades dock med bådadera efter ett tag, men kämpigt var det. Här kommer en låt som passar bra på morgonkvisten! Trevlig Måndag !

Riktiga videon finns IGEN på youtube!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Take a bow

Tänk att Gossip Girl har börjat nu igen. Det kan väll inte ha varit många kottar som inte satt bänkade framför TVn då inte. Klockslaget var 19,00 va? Själv kollade jag inte eftersom att jag redan har sett det avsnitter + några fler längre framåt. Lite synd men jag kan inte hjälpa det!

Har iallafall varit en superhelg. Inget sup och sväng men en himla del annat härligt. Orkar inte gå in på allt, det är ändå inget alla här bör veta (inget ni inte bör veta heller). Men iallfall! Det var precis vad jag behövde! 2 dagar till på det här skulle därimot sitta fint. Eller fler, om det är så..


Har fastnat för den här låten också. Jag vet att den inte direkt är ny och topp på listan men bra är den iallfall. Hittade dock ingen video bara det här.
Listen and enjoy!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Naaaaw


Mår man inte sjukt bra av den här bilden?
Jag gör iallfall det! Det är på båten på Korsika i somras.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sjukling

Precis som jag trodde blev jag sjuk. Riktigt sjuk, sådär så man bara vill att det ska försvinna direkt. (Vill man väll med dom flesta ,men iaf). Det gick iallafall över hyfsat fort. Är bättre redan nu, vet inte om jag bara var matförgiftad eller magsjuk. Magsjuk brukar man ju vara längre liksom.. Mådde iallafall pissråtta imorse/inatt när jag vakna men nu mår jag bättre. Men hann ju inte till skolan för det. Dumt eftersom att vi har prov, men jag funderar på att dyka upp bara sista lektionen för att göra provet. Det blir så jävla jobbigt när man måste skjuta fram det, och så är det ju första provet i gymnasiet. Känns dumt att missa det! Anyway,  det får bli en lugn helg den här helgen för jag måste bli 100% frisk. Ha en bra helg vänner!

Ps:Mitt rum ser bättre ut nu Anna, synd att du antagligen inte hinner se det bara..
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget