the end


Skål vänner! Helgen är tyvärr slut!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helgen

Fyfan va skönt det är med helg! Jag och Jessica sitter typ och sover på lektionerna, och räknar ser minutrarna det är kvar som vi måste sitta och lyssna på den där tråkiga läraren. Nu har jag fått chansen att sova ut lite på morgonen, det var underbart. Sen just det där med att man kan göra precis vad man känner för på helgerna, det funkar liksom inte på veckorna. Då ska man träna, gå till lektion efter lektion och allt det där. Var även lite osäker på om jag hade hamnat rätt dom första dagarna i skolan. Men har kommit iunderfund om att jag nog inte har det! Börjar komma närmare alla och det känns skönt och lärarna kommer nog funka bra också. Dom flesta,hoppas jag iallafall.

Här är lite bilder på mig och mitt "nya hår"

Blir lite olika med och utan blixt, men ungefär så ser det ut iallafall.. Like it or not, I dont care
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Fredag

Nu är jag hemma igen efter en lång dag i skolan, sedan snabbt till stan för klippning och slingning (i x antal timmar). Mamma kom som ett brev på posten och betalade och bjöd sen på kebab. Hihi! Men nu är jag tillbaka och ska snart iväg till Jossan. Sen kanske vi möter upp lite annat folk, får se.
Nu måste jag iallafall dra, sätter in bilder på håret sen också! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

klippning

(helt ofixat hår,som ni kanske ser ,hihi)

Imorgon är det klippning och slingning som gäller. Har fortfarande inte bestämt mig exakt hur jag ska klippa mig men det blir nog inget speciellt. Topparna och lite till, mycket till? Vågar jag det,vill jag det? Hm, jag tror inte det. Jag älskar mitt hår, samtidigt som jag tycker att det är jätte jobbigt att ha det utsläppt, därav har jag det uppsatt precis hela tiden.  Och det är ju ganska värdelöst.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jessaaan

Nu ska jag snart rusa iväg för att möta Jessan. Hon kommer direkt från skolan och vi ska hem till henne. Själv slutade jag way tidigare än jag förväntat mig. Trevligt trevligt. Dessutom vann vi "fajten" mellan SMBE A och SMBE B . Hihi. Men nu ska jag packa min träningsväska för vi ska ju vara uktiga och träna ikväll:D weee
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Steg upp jätte tidigt i onödan för någon halvtimme sedan. Börjar inte förens kvart i 10. Konstig tid jag vet? Idag har vi iallfall "gemensam ämnestid" hela dagen så vi ska typ först ha NO, innan lunch, och efter lunch ska vi spela brännboll med SMBE08B, alltså "parallellklassen". Får se hur det kommer gå. Någongång efter fyra(då jag slutar) ska jag möta upp Jessan och träna senare ikväll. När jag var och tränade för några dagar sedan var jag helt död efter,haha, så jag känner att jag måste börja träna mer och mer nu.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Have a good one!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

suck

Hade skrivit "värsta" texten och satt in massa bilder och så tycker jag på den där knappen man inte får trycka på och vipps så är allt borta. Bra Paula, Bra!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött

Kom precis hem efter at ha spenderat min kväll med Jessan på bio. Närmare bestämt "sex and the city". Den var riktigt bra faktiskt. Mötte upp en hel del gammalt folk på tåget hem också, härligt. Har dessutom hunnit med en liten shopping i Skhlm idag. Lyckades få med mig ett par jeans hem också! Helt otroligt, lite tjat blev det men tillslut fick jag som jag ville. Tack! 
Jag fick inte i mig någon varm choklad påvägen hem så jag är dundertrött. Höll på att somna på tåget, tur att jag hade massa folk som underhöll mig. Men nu ska jag hoppa till sängs. Imorgon ska jag försöka åka till morfar och sedan träna i stan på kvällen. Vi får se hur det går för mig.




Ps: Jag lyckades klanta mig igen! När vi hade gått upp från tuben, ni vet när man ska gå igenom spärrarna? Dom där som snurrar som man måste ha kort för att komma igenom. Där lyckades jag sätta ena foten på ena sidan men hade den andra kvar på andra sidan (förstår ni?) Självklart fastnade jag men tog mig snabbt igenom ändå. Trots det kunde killen bakom mig inte hålla sig för skratt och kläckte ur sig " en sån har man aldrig sett förut".. HEHE, sa jag och låg generat.  ATT JAG ALLTID LYCKAS! (haha)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sjuk lagom till helgen?

Nej! Jag får inte bli sjuk! Jag känner mig fan helt utbränd, trots att vi har haft oendligt många raster idag, och när vi väl hade lektion gjorde vi inget avancerat heller. Om man inte kallar tårtbakning och lekar utomhus avancerat dåra. Mitt huvud gör ont och min nacke värker som fan, samtidigt som min mage värker efter två middagar. Fråga mig inte varför..

Var iallafall med Jessan till stan en stund. Självklart missade jag tåget men när det väl kom ett nytt tåg såg jag något jag aldrig sett förut. Gubben som var runt 50 + hade gråa tajta brallor som gjorde att man såg precis alla kurvor ända upp till ni vet vad. Det var helt sjukt! Det såg ut som om han hade en 2-3 dm lång bonge samtidigt som den låg ner ihopprässad i hans tajta brallor och kanske några tennisbollar instoppade också. Aldrig sett något så hemskt. Tycker verkligen synd om killen. Jag och Jesica kunde självklart inte låta bli att garva lite för oss själva. 
Många killar skäms ju över att dom har "små" men tänk er in i hans situation. Herre jösses! Poor Guy!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

secret story

Det är i sånna här väder känner jag bara för att gå ner till Stuvsta solarium och bara sola. Snart börjar jag igen alltså!

Har precis provat lite kläder. Känner att det verkligen behövs rensas ut massa saker från min garderop snart. Det bara svämmar över med massa skit. Men det finns så mycket som hör till kategorin " ne, jag kanske, kanske kommer andvända dom någon gång.. tänk om tex.. ". Även fast det är sågottsom ruttet. I helgen tror jag jag ska införskaffa lite nya kläder. Hade också tänkt att klippa mig och slinga håret. Är sjukt "taggad" för det! Mitt hår ser verkligen hemskt ut just nu, vilket kanske inte är så jätte bra eftersom att jag börjar gymnasiet nu. Däremot vet jag inte hur jag ska klippa det..
När jag var i Frankrike och på Korsika med min kusin i sommras började jag kolla på ett program som hon kollade på hela tiden. Det var skitbra! Självklart är Sverige för segt att ha något sådant. Det var lite som Big Brother fast sjukt mycket bättre! Handlade om att alla hade en hemlighet och man skulle försöka komma på varandras. Den som jag tyckte var bäst var


Jag älskar hennes frisyr !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

första dagen

Nu har jag klarat av första dagen. Den var helt okej måste jag säga! Fick lite småprylar av skolan och började speeddata i klassen,men lärde inte känna alla. Det kanske man inte ska begära efter första dagen heller. Hoppas iallafall det kommer bli bra i klassen. Det är ju det som avgör nästan allt.

Efter skolan åkte jag hem till Anna och satt där och snacka om dagen. Vi var ju bara tvugna. Och det visar sig att vi kommer ha huvudlektionerna på samma våning så då kommer vi ju stöta på varandra ibland ändå.

Imorgon börjar jag tidigt. Ursh va jobbigt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gymnasiet

Nu har jag kommit hem igen. Fika på Mojo:s är alltid lika mysigt. Det var ett bra tag sen vi sågs så" there was a lot of catching up to do." Fick iallafall börja laga mat kl 10 på kvällen eftersom att vi bara fikade. Fika före maten, jätte bra,haha. Imorgon är den stora dagen, jag börjar gymnasiet. Kommer nog vara död av nervositet! Och död av trötthet. Så nu måste jag nog börja göra iording mig för sängen. Sleep tight!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hur ska det här gå?

Dags att gå och lägga sig igen. Imorgon (idag) är dagen före den stora dagen. Shit! Måste börja förbereda lite saker också.. Framåt lunch ska jag möta upp Jossan och luncha med henne och antagligen vara me lilla henne efteråt. Sen mot kvällen var det bestämt en fika med Erik. Long time, no see. Dock får jag inte komma hem för sent.
Jag kan ju inte köra på mitt gamla rejs, att gå upp en halvtimme innan skolan börjar. Hamna i koma dom första 10 minutrarna, Bada (ibland duscha) och gå upp och fixa allt 5-10 minuter innan skolan börjar. Och sen komma försent. Det går inte nu. Nu måste jag gå upp i vettig tid, äta frukost(!)(ist för att käka tuggummi hela dagen), duscha (!)(inte bada), klä på mig, sminka mig, och sen ha god tid på mig ner till tåget (!), ta tåget, komma till skolan och komma i Tid!
Klä på mig och sminka mig kommer jag klara av. Det är en del av vardagen. Men resten? Håll tummarna för mig!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

PAJ, Paula Anna Josefin

Kom precis från Jossan med Anna och Linda. Träffades bara sådär en liten stund eftersom att det var som sista kvällen man kunde göra något på sommarlovet. Det blir nästan som ett hejdå för alltid. Fast det får det inte bli! Det ska det inte bli! Det blir det helt enkelt inte! Anna och Jossan har varit mina bästa vänner hela högstadiet. Varför skulle vi inte kunna fortsätta vara vänner? Så dumt när folk säger att man aldrig mer kommer ses . Visst vi kommer inte ses som vi har gjort nu, men vi har ju våran 3 månaders grej? Jag vågar knappt säga det, men vi sa ju faktiskt "the nerds 4 ever",haha!



'



Det senaste året har vi varit för fina för att visas på bild så det har inte blivit så många och kommer därför inte visas. Den var bra va?

Love you babes!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

SMBE08A - Sjödal

SMBE08A - Sjödal fick jag nyss reda på att det blev för lilla mig. Känner ju två andra som också ska gå SMBE men som kom i B, hoppas jag inte kommer i en klass full med miffon. Haha! Skriv om ni ska gå SMBE :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sov för fan!

Det här med att vända tillbaka dygnet funkar inte för mig alltså. Satt faktiskt på min film tidigt men hittar ändå saker jag vill göra istället för att gå och lägga mig. Dom två sista dygnen har jag varit ett vrak. Speciellt det sista. Idag gick jag runt och hade huvudvärk, ont i ögonen och gick runt som ett ufo för att jag hade sovit för lite. Ändå kan jag inte gå och lägga mig. Man vill ju passa på dom här sista dagarna. Den 20 de börjar plugget och jag måste ta mig upp många timmar tidigare än i morse. Vill inte ens räkna på hur många det är! Nej, nu ska jag tvinga mig ner i sängen för jag kommer sova så gott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lyckat

Väldigt lyckad kväll igår må jag säga. Har inte sett någon av bilderna ännu och vill nog inte se dom heller. Kul att vi blev nästan alla tjejer också. Dock var det bara jag och Jossan som sov över. Pankakorna satt som pricken över i (et) niss i nassen också.

Idag har iallfall min moster och hennes man varit här och tapetserat. Nu är det helt klart, bara storstädning och nya möbler så är jag nöjd. Dom är på ingång. Om någon halvtimme ska jag möta upp Jossan vid Thai-en. Tror jag tar samma sak som för några dagar sedan. Haha. Älska thai!  Vi kanske drar in till stan och möter gänget där ikväll. Det är ju the Voice (som jag iförsig aldrig lyssnar på). Trist att det börjar så sablans tidigt bara. Aja, vi får se hur det blir.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av mot thai-en. Mums!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Im Back

Tillbaka till civilisationen igen. Skönt måste jag säga. Men stressen börjar direkt, kom hem för en kvart sen. Nu har jag duschat och slängt ut lite grejer från väskan. Snart ska jag klä på mig och sen rusa iväg till Anna där tjejerna håller till. Känner att jag har lite bråttom eftersom att dom väntar på mig. Men jag har ju mina medmänniskor som är lika sega som jag. Ja, Sofie och Jossan är det jag pratar om, självklart. Haha. Nu ska mjukisbrallorna på, jävla plåga att sitta på tåget i tajta jeans som trycker till i höften så fort man rör sig en halv centimeter.
Nu måste jag rusa.. love my friends
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

a la fredag

Goodbye lovers!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dalarna

Har för inte så länge sen fått det helt bestämt att jag och mamma ska till några vänner i Dalarna för några dagar. Närmare bestämt tills på Fredag. Om vi inte får sjukt tråkigt och åker hem tidigare,dvs. Så då vet ni varför jag inte är här hemma och svarar, finns på min mobil istället. Som vanligt,dvs!

Tänkte visa er lite bilder från förrr förr förr förr förr, jaa.när det nu igen var, sommaren. Men dom ville tydligen inte nu. Så kanske försöker lite senare. Love brothers
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Godmorgon

Fan va onödigt det är att gå upp när man ändå inte gör något på dagen. Så har det varit dom senaste dagarna. Alla är helt galna i sina jobb. Och om det inte är jobbet så är det släkten. Vad är det här liksom? Skäms på er!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kalaset förut idag


Mats, Morfar, Jag (sitter böjd som en gris,jag vet) och Moster


Mats och Samuel, Födelsedags"barnen"
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nöjen,huh?

Jo, tjena att den här dagen skulle handla om nöjen. Visst det var trevligt hos min moster ,men det var allt. Ikväll tänker jag inte sätta foten längre än till Godismonstret(Videofönstret) som ligger runt hörnet. Det är ingen höjdare när man sätter på sig kort kjol och linne bara för att det är fint när man går hemifrån och sedan 10 minuter senare spöregnar det. Så just nu sitter jag i vintermjukisarna, kofta och STRUMPOR, (vilket jag inte har haft på mig på ett halvår, åh så skönt). Regnet bara öser ner, ska jag ta mod till mig ändå och springa ner till Godismonstret? Ja, här kan jag ju inte sitta..

Kommer lite bilder från igår, lite senare. Hej så länge.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

090808

Skytten 23/11-21/12

Lördagen handlar mest om nöjen. Viss risk för svartsjuka eller andra kärleksbekymmer under dagen.

Hmm.. vaknade för en timma sen och har bara hunnit proppa i mig en Billys, som inte ens var god. Åt bara för att jag blev tillsagd att göra det,dumt. Nu tänkte jag hoppa i ett bad och sedan runt 4 bär det av till 50 & 8 års kalas. Min mosters man och min typ kusin fyller. Vet inte om jag kallar det "nöjen" men det kanske blir lite av det ikväll, det är ju trots allt Lördag. Keep in toutch!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stockholm 2008

Hemma från stan igen. Åkte in med tjejerna någongång efter fyra,tror jag. Hittade på lite av varje fram till vid 9 då vi hade beställt bord på Mongolisk BBQ. Lika gott som vanligt, och härligt att vara där med tjejerna också. Därifrån kommer man aldrig hungrig,det är en sak som är säker. Hade iallfall en trevlig kväll.

Efter det spanade vi in Stureplan och Kungsan. Eftersom att Stureplan kändes lite 20+, så flög vi runt lite överallt i hopp att hitta något för oss. Haha,nejdå! Sen när vi väl kom hem med tåget så har jag inga nycklar och mamma var inte hemma så tjejerna fick hålla mig sällskap en stund.Hihi. (Tack!<3)
Men nu är jag inne i värmen och dom också!

                                     
 Jordin Sparks ft Chris Brown -  No Air



Hjärtat sitter i halsgropen, med rädslan över att aldrig mer få träffa dig


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget