snart jul

Goddagens. Känns som att det är Söndag av någon konstig anledning. Har varit hemma nu i en vecka och det håller på sätt och vis på att göra mig galen, samtidigt som det är SÅÅÅÅÅÅ skönt. Verkligen mega bra har det varit. Bäst av allt är väl att jag har haft tid och vara massor med min kärlek som får mig att må mycket bättre. Köpt julgran och fixat med den är väl det mest händelserika som har hänt egentligen. Och att jag har fått världens finaste klocka av min man. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Känns apa, men what to do. Jobba stängning- ännu värre. Ska dock hinna med att träffa Sandra på lunch så det är kul.

På fredag måste jag inhandla de sista (läs: flesta) julklapparna också. Inte ens bestämt vad folket ska få. Julafton i år kommer iallafall bli kanon mycket bättre än tidigare år då både morfar och mannen min följer med och firar. Längtar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

121212

Då var man 20 då. Vilken himla dag det har varit. Inte sån där dag som man tror att ens 20 års dag ska bli. Full med roligheter, första gången på systemet, fet utgång osv. Men när jag tänker efter så har jag haft en jäkligt bra dag tack vare min käraste. Imorse hände en riktigt jobbig grej men då kom min andra halva direkt, finns ingen som honom. Finare människa får man leta efter. Har iallafall varit på pizzerian och ätit lunch, på vårdcentralen och fått god middag och champagne av mina närmaste. Perfekt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget