The difference between genius and stupidity is that genius has its limits

Kom hem från jobbet för någon timme sedan. Kaos sista halvtimme/timmen. Hela DT systemet la av, skit mycket folk kom helt plötsligt till resturangen och skärmarna inne i köket dog dom med så köket visste inte vad dom skulle göra. Haha, crazy som alltid i kurvan. Nu gör jag dock mänskliga igen. Fan och helvete vilken tid det tar. Kommer ändå inte få något bra betyg på det eftersom att det inte är speciellt invecklat och analyserat skrivet. Men alla punkter man ska ha med i en raport kan ändå ta sig. Imorgon är det dessutom Tisdag. Gillar inte tisdagar. Dubbel lektion med pottan, lång dag, börja tidigt. Ja, typ de. Och så är man alltid trött. Mest tröttheten som förstör. Aja. En liten macka och té på det här så kanske det inte blir så jobbigt trots allt. Imorgon väntar skola, övning inför redovisning efter skolan och sedan hemgång. Antagligen plugg. Funtade på att ta stan imorgon, men tror inte det blir så. Inget jobb iallafall. Aja, nu kör ja! Herrå.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Paulaprutt i ett nötskal

Sitter i sängen med en bulle och en topp té. Ska skicka iväg mitt arbete till mailen så jag kan jobba med den imorgon efter skolan- på skolan. Om det inte blir så att jag åker hem mellan skolan och jobbet. Får se. Packa väskan måste jag göra också. Haha. Packa väskan? Vem gör det egentligen? Inte packat skolväska kvällen innan sedan lågstadiet. Typ. Det kommer jag dock alltid ihåg precis innan jag ska kuta ner till tåget så smart vore det kanske att börja förbereda kvällen innan som man gjorde när man var liten. Om ens då. Haha. Kläder är också omöjligt att välja innan så det utesluter vi helt. Kanske bara ska försöka hoppa i säng nu på direkten så slipper jag tänkta på allt sånt här onödigt. Det ryktas dessutom om att det är någon bra film på TV ikväll. Och nej, inte solsidan.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndag

Det blev ingen shopping idag. Blä på det. Men det är bara tråkigt om man måste stressa när man shoppar. Jag vill ha en fet heldag på stan liksom. Köpa upp halva världen, eller iallfall det som går på kortet. Äta god lunch, gå igenom alla affärer man vill in i och inte bara hälften. Blir nog dock inte nästa helg heller eftersom att jag jobbar då. Plus Måndag och Onsdag. Mamma ba älskare. Inte. Så därför var jag tvungen att göra klart lite skit som skulle varit inne när jag var sjukis. He he. Jag? Sen? Näärå. Aldrig. Lite duktig känner jag mig dock som har fått lite vettigt gjort. Skönt har det dessutom varit att bara vara hemma känner jag nu, ladda inför veckan. Eller något.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra helg

Fredagsnatten var riktigt lyckad. Började dåligt med tappat legg så fick åka hem direkt men det slutade riktigt bra på Pure. Galen kväll med Mallan. Bland andra. Me like. Sen igår blev det jobb hela dagen fast fick stå i DT:n hela dagen så jag var glad tjej. Skön dag på jobbet blev det faktiskt. Skulle kanske ha dragit ut efter jobbet men dog i soffan direkt när jag kom hem. Förlåt kära vänner! Idag blir det plugg. Kul. Förhoppningsvis hinner jag med lite shopping med Jessi i eftermiddag. Men får se. Nu ska jag käka lite frulle. Puss på er.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Löningshelg here we go!

Känner mig lite kluven. Pratade precis i telefon. Jobbigt när det känns som det är något fel med en vän men man inte riktigt vet. Jätte jobbigt. Vet inte vad jag ska säga nu heller. Blir utgång snart. Med lite annorlunda folk. Tråkigt att inte ha finisarna med sig men kul med nytt folk också. Vet dock inte hur jag ska lösa mitt problem. Hatar när inte allt är som det ska. Vill ha mina fina vänner vid min sida och att dom ska må bra. Allihoppa. Kan inte allt bara stämma? Ska slå en till pling och sedan tagga med en vinare tror jag. Löningshelg here we go!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kirrat

Inskickat och kirrat. Skönt. Tänkte först skita i svenskan nu när jag kom hem så sent. Trött från skolan och stan, men vafan bäst att ta tag i det så jag slipper det i helgen. Nu kanske man borde bege sig till sängen dock. Börjar åtta imorgon. Till halv fyra. ÄLSKA. Och ja. Jag kommer klaga över det varje Torsdag fram tills det sker någon förändring. Dvs tills studenten. Men håll ut. Såå långt är det ju faktiskt inte kvar. Det är väl det som håller alla vid liv. Helger och att studenten närmar sig. Fan vad galet egentligen.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

cv och personligt brev

Blev faktiskt sjukt pepp på att söka jobbet i Paris som jag skriver mitt CV och personliga brev till på svenskan. Hade det inte varit så att jag behövde skriva det på engelska eller franska hade jag nog skickat iväg det. Trots att det är någon dag sent. Nu vet jag dock inte. Men det hade varit roligt och hade nog passat mig ganska bra faktiskt. En månad på Disney land i Paris. Jobb. Pengar. Lek. Vänner. Förbättra franskan. Och engelskan. Vore något. Men aa. Som sagt. Vi får se. Drömma kan man ju alltid göra. Men till och börja med kan jag ju skriva klart skiten på svenska. Trettioen minuter kvar tills jag måste ha skickat in den. De går nog. Om inte facebook tar över världen. Vilket ioförsig är ganska troligt. Hiho. Time will tell.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blä

Kom precis hem från stan med Jossis. Liten fika och lite koll på stan. Eller åhlens och H&M var det vi hann innan dom stängde. Precis duschat och ätit också. Nu vill jag sova. Typ. Kolla lite tv kanske. Borde skriva svenskan som ska in idag. Har ju en massa kvar. Hm. Blä. Fredag imorgon. Varit taggad på utgång, nu vet jag dock inte riktigt. Lång dag i skolan väntar också. Ännu mer blä. Pallish brä. Lördag blir det jobb iallafall. TJOCKT länge sedan!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skolan

Sitter i skolan med finaste Jessica och jobbar med projektarbetet. Går ganska bra faktiskt. Vi har fått endel gjort idag, tro det eller ej. Nu ska vi nog snart gå hem dock. Båda ska vara tillbaka igen vid sex då vi ska vara med på infokvällen för SMBE linjen. Kuligt värre. Vi får fika och biobiljett. Haha. Vad gör man inte? Puss på er alla. (tror jag)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag

Var precis på prommis. Kallt som tussan men skönt med luft. Hunnit med en hel del idag faktiskt, banken, skomakarn, lite plugg, bad, lagat mat, prommis, ja och så lite annat. Imorgon väntar lång dag. Börjar åtta och slutar tio över tre. Jobbigast att börja åtta. Min kropp är inte skapad för att börja åtta. Kunde inte sova igår, kämpigt var det då att GÅ UPP klockan åtta. Imorgon ska jag vara på lektion klockan åtta. Hoppas ni lider med mig. Aja, ska pillra mig till stan efter skolan och träffa finaste Jessi iallafall! Inte träffats på länge pga thailand så det lär bli endel shopping och sedan god middag med en massa snack på stan. Mys!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

för jag vill ha sommar

Hemma från skolan. Såhär tidigt(!) jag vet, as skönt. Känns lite konstigt dock. Typ vad ska jag göra nu? Umgås? Nej för folk är antingen på jobbet eller i skolan. Jobba? Nej ska inte jobba ikväll pga G som gjorde schemat och inte I. Skönt ioförsig. Skola? Nej för har slutat. Träna? Nej för är sjuk fortfarande. Så aa. Ioförsig har jag massa skolarbete som fortfarande är sent och måste in. Blä. Orkaliksooom. Skriver som en utomjording. Skulle vilja gå på bio kanske ikväll. Kan inte riktigt bestämma mig. Skulle vara mys för jag gör aldrig de, men ändå lite jobbigt på något sätt. Haha. Vi får se. Nu borde jag skriva min loggbok. KUUUUL LIV.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

frisk

Äntligen frisk. I stort sätt helt och hållet. Hållit mig hemma i en veckas tid så det borde jag fan vara. Skrivit religionen har jag lyckats med idag också. Helskotta vad bra det känns. Nu måste jag bara läsa igenom den och lämna in imorgon. Och skriva analysen på mänskliga och loggboken sen kan jag andas ut tills allt nytt kommer. Ska iallafall gå till skolan imorgon. Ganska kort dag så jag hinner nog hem och göra lite imorgon. Nu ska jag äta pankisar med mamma och kolla på tv. Allt för sent ska det väl inte bli ikväll heller. Puss på alla.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag lever

Jag lever. Halvt om halvt men jag lever. Fan vilken vecka det har varit. Haft helvetesinfluensa med minst 39 grader varje dag. Legat i sängen i fyra dygn i sträck utan knappt någon mat. Magsmärtor som inte går att beskriva. Huvudvärk. Tabletter i mängder. Hostmedicin som tillslut ledde till idiotambulans. Missat första veckan på terminen har jag också gjort. Känns kul. Nu är jag iallafall på bättringsvägen och hoppas jag kan gå på Måndag. Saknar livet. Det tar emot något sjukt att inte gå ut med tjejerna ikväll. Blä. Men jag skulle nog svimma redan på tåget om jag skulle ut ikväll. Så skippar det för allas skull. Inget jobb heller. Där har jag inte varit på sjukt länge känns det som. Nästa månad kommer dom nog vilja att jag jobbar mycket. Men men, det är då det. Nu ska jag lägga mig i sängen igen. Förstår inte hur jag kan vara så trött jääääääääämt.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

måndag ledig med huvudvärk och plugg, kuuul

Vakna precis. Håller på att bli sjuk. KUL! Jätte skönt i halsen är det. Verkligen. Egentligen vill jag bara krypa ner under täcket och mysa framför tvn typ hela dagen. Men jag måste ju plugga. Helvetesplugg! Ska iallafall ta tag i skiten nu på en gång så kanske jag hinner med en fika på stan med finaste Jessan i eftermiddag. Hoppas! Puss sålänge!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndagkväll från mobilen som vanligt

Ligger i sängen och kollar på något CSI program. Pratade precis klart i telefon, mamma blev nog glad för nu kan hon sova. Hihi. Våran gäst mino gick precis. Änglasjäl! Innan dess tränade jag och aa.. Inte så mycket mer. Skönt det har varit och vara ledig i helgen. Annorlunda. Lite som gamla tider sa mamma. Äta middag hemma, träna på söndagar och sådär. Nu ska jag nog snart sussa. Skönt att vara ledig imorgon. Har dock sjukt mycket att göra så måste ändå gå upp i tid. Blä. Men puss på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lördagkväll

Ligger i soffan hos mina kusiner. Precis lagt dom små grynen. Mätt som tusan. Ätit/lagat god tacos och ätit massa godis och chips. Allt fanns.dipp, chirre, godis, läsk, chocklad you name it! Inte helt fel att vara barnvakt åt dom här finisarna! Kollat på film och lite så har vi gjort också. Superglad för fick hem mitt efterlängtade paket idag! Trött som tusan bara. Somnar nog snart jag med.. Däckad barnvakt haha. Gårdagen var faktiskt riktigt kul. Hängde på Donken efter stängning som vanligt. Halva krogen går hem, andra halvan går två meter och köper upp halva mc Donalds. Hb så det bara skriker om det, slagsmål och allt som tydligen hör till.killar! Haha! Kul var det iallafall. Nu ska jag ringa J som är hemma igen! OM jag är glad! Extas över att vi är lediga på måndag också! Kan det bli bättre?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredag

Hemma från skolan. Klev precis ut ur duschen. Innan dess satt jag en stund framför tvn. Lustig känsla. Länge sedan känns det som. Gud vad skönt med Fredag. Börjar dock känna mig väldans trött nu. Snart blir det middag, kanske en liten nap (aa eller hur, dröm vidare) och sedan fixa och möta upp brudarna. Först blir det nog att möta upp Malin och grabbsen på Metro och se Dj kungen bevisa att han är kung på DJ golvet. Haha. Sedan får vi se vart kvällen bär oss, fixade på Lobbsan så antagligen dit. Funderar på att möta upp Jessan på arlanda klockan 6 imorgon också. Måste bara hitta denna fina själ som inte ska ut och parta ikväll, dvs inte dricka, inte jobbar imorgon, har bil, vill träffa fulla mig niss i nassen, skjutsa mig till arlanda så jag får överraska finaste Jessi som kommer hem från thailandet. Så man får lite extra snögubbsångest. Får se om det är någon som nappar. Känner du att du är den rätta så har du antagligen mitt nummer också så hör av dig. Vilken tid på dygnet som helst. Hah. Aja. Nu måste jag springa och äta för mamma tjatar. Puss på er finusar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jagvetaldrigvadjagskaskrivahärsåjagskriversåhär

31 minuter kvar till det är fredag. Självaste miss emsa smsade och sa att vi inte hade första lektionen imorgon. OM jag blev glad. Saved my life! Nu har jag skrivit klart helvetesuppgiften. Eller den har varit klar ett tag, men gjort massa annat onödigt som telefonsamtal, prommis, facebook, bloggar aa you name it. Pinsamt hur dålig man är på att plugga. Vill ha helg. Helt sjukt att jag inte jobbar alls. Min räddning iofs. Imorgonkväll blir det utgång, kanske hinner få min tv då också. Antagligen inte. Men på Måndag så. Utgång iallafall. Med tjejsorna den här helgen, ska bli sköj! Först helvetesdagen. Fortfarande inte pluggat till provet. På Lördag skulle jag vilja shoppa men det hinns nog inte. Ska träffa kusinerna och vara barnvakt antagligen på kvällen. Länge sedan! Nu måste jag sova. Idiot. Plugga menar jag. I sängen får det bli. Kolla igenom, får plugga imorgon. Effektiv tjej. Hej IG. Puss påer, sov sött.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

paulahjärtalivetpunktnu

Precis varit på prommis. Insett att jag kommer få G i filosofi har jag också gjort. Blä. Bajs på det. Mitt första G. Ville ju inte ha det. Men egentligen. Det är det ämnet som jag faktiskt kan ge mig själv ok att få G i. För himlans vad jag och Fridisen har haft tråkigt på dom lektionerna. Förutom att vi lärt känna varandra och haft varandra dådå. Precis pratat med filuren har jag också gjort. Kanske blir G i religon också, pga min lite halvt försenade inlämning. Gillar inte dig. Blä för dina kurser. Tråk. Ångest för betygen. Kommer antagligen inte få MVG av pottan heller bara för det. (vägrar att inse att det kan vara mitt eget fel och skyller allt på henne, haha) Nu borde jag plugga till filosofiprovet imorgon. Men vill jag? NÄÄ. Så tack men nej tack. Tänkte kolla tv men det är inget bra som går. Aja, imorgon är det fredag. Kommer hata hela dagen. Tills jag slutar. Som är äckligt sent. Börjar äckligt tidigt också. Jag älskar livet, märks det? Nej men seriöst. Det gör jag! Imorgon är det fan Fredag. Då jävlar blir det utgång efter den här veckan...jävlar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

typ torsdag

Idag vill jag inte döda allt som kommer i min närhet. Inte för att jag ville det igår heller, men nära därtill tror jag. He he. PMS kväll. Idag är jag sjuk. Det är följderna. Kul. Ont i huvudet framförallt. Så jag stannade hemma idag. Vill egentligen träna ikväll men borde väl kanske inte det. Åt en förträffligt god lunch för en stund sen. Marinerad kyckling, tzatsiki, pasta och löök. Mumsigt värre. Nu ska jag skriva klart filosofihelvetet innan jag får pms på den också. Puss på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lite så känner jag

Nu går jag och dör ett tag. Tack och fuck you all. typ.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

åh

Är PMS barn. Skit sur. Orkar inte. Blä. Ledsen tjej. Inte ens lugna favoriter funkar. Kom precis hem från M. Ville till friskis men nu hinner jag inte med tanke på att det stänger om en halvtimme. Bajs på det med. Har så tråkigt så jag spyr. Fick en tv idag. Inte levererad dock. Tusen tack fina morfar! Ändå är jag inte glad nu. PMS på allt. När jag mår dåligt vill jag träna. Förbannad jag blir för att jag inte kan de. Tror jag ska kolla på Dear John och gråta lite. Plugga kan gud fetglömma att jag ska. Lärarna också.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sovdags

Im back. Alive. Skönt var det att träna, trots att ledaren var sjukt tråk och musiken var för låg. Speciellt skönt är det alltid efteråt när man sitter med apelsin i bastun hah. Tanterna var jobbiga dock. Satt och skrek som fjortisar. Käft liks. Aja, jag ligger redan i sängen så ska försöka få rejält med sömn inatt. Så lär de väl inte sluta men man kan ju alltid hoppas. Lite sovismorgon imorgon. Skönt. Längtar efter shopping. Tiotals ballerinaskor, thailand, mys, värme, ny väska, god mat, nya kläder. Ja, lite nytt helt enkelt. Vem fixaar?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Ligger i sängen nu igen. Trött som tusan. Kommit hem och pluggat lite och nu känner jag för att sova någon timme som jag gjorde igår. Vore väldans skönt. Men då kan jag väl inte sova inatt igen. Blä. Jobbigt. Börjar lite senare imorgon iallafall. Snart blir det middag och sen träning. Första för året. Köpa nytt kort och allt. Det behövs känner jag, hehe. Älskar Friskis. Fan gått där i över fem år nu. Aja, nu ska jag sussa lite innan middagen. Pussmeny hih
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pussmeny

Allt man behöver mitt i pluggandet är ett litet samtal. De fick jag precis. Blev väldigt gladis. Pussmeny på dig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget