Grattis

Sitter hemma hos morfar. Tog en sväng förbi här eftersom det var länge sen och eftersom att jag ändå var i Huddinge. Innan dess hade jag hunnit med shopping för x-antal hundralappar på H&M och sista livmoderhalscanser-sprutan.  Så pang på allt!  Nu sitter jag här och har tillochmed hunnit äta lunch. Normalt så har jag precis gått upp och inte hunnit med någonting, så det betyder framsteg.


 Vill passa på att ägna en liten rad till min kära vän Josefin som fyller 16 idag. Grattis gumman ! Hoppas du får en trevlig födelsedag !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skön dag

Vaknade precis lika sent idag också, just pga att jag inte kunde sova igårkväll. Oväntat nog åkte jag till stan utan att köpa något idag också. Effektivt va? Kan aldrig hitta det jag vill. Men har iallafall bestämt mig vad jag ska ha till nyår och har bara dom sista detaljerna som väntar på mig i Huddinge imorgon.  Åkte in med Jessica idag, vilket var väldans trevligt. Har inte träffat henne på gud så lång tid! Kul iallafall!

Nu ska jag snart ner till centrum för att möta upp grabbarna för solning. Småpojkarna kan ju inte själva därför måste dom ha med mästerexperten Paula. Eftersom att det är så underbart skönt att sola så följer jag självklart med. (Om dom lyckas komma iväg någongång!!!) Efter det blir det en sväng förbi Annapanna <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndag

Känner mig lite lätt stressad inför nyår. Har inte köpt någonting! Vill framförallt hitta ett par riktigt snygga klackar. Hade egentligen tänkt att åka med Jossan in till stan idag. Men så blir det inte. Vi gick upp ur sängen påtok försent så det hanns inte. Men ska försöka besöka någon affär imorgon och förhoppningsvis hitta något lämpligt.

Så idag ska jag försöka hinna med lite annat smått och gott. Kanske städa,läsa,kolla på film, sola och lite så. Sen ikväll ska jag träffa Jossan. Trevlans trevlans
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

morgondagen

Har ingen aning om vad jag gör uppe. Har suttit och kollat lite med bloggen och andras bloggar lite. Men påtok för länge. Så kul är det faktiskt inte. Tiden bara svischar förbi. Jag som hade tänkt att kolla på Shrek 3 som jag köpte idag. Haha, synd, får nog bli imorgon..

Imorgon ska jag förövrigt träffa Matte och Josse igen. Tog en fika med dom och Jonte och Gabbe förut idag. Men imorgon blir det solning för mig och matte och möjligen stan med honom och Jossan. Vi får se hur det blir.. Sov gott nu. Ni som inte redan sover..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

BESTÄLLT TAXI TILL NYÅR

Glir galen på allt och alla! Har ringt runt till varenda taxibolag i detta land! Var fucking omöjligt att få en taxi den tiden jag vill på nyår. - Vi har en 1 minut över 12 slaget, funkar det ? JO tjena liksom.. Då kan man ju lika gärna vara kvar hemma.
Nej ursh! Tur att dom var hyfsat trevliga iallafall för jag blev nästan rädd där.
Har iallafall tillslut lyckats fixa en taxi till nyårsnatten. Go me!
Tänk grönt-åk gult, blire! För dom som inte vet. Taxi020. Plingar det till i hjärnan då? Bra!

Så för er som ska åka med mig, ni vet vilka ni är. Om ni vill veta hur många hundringar ni måste lägga ut på taxi så kan ni ju slå en pling.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hallelujah

Har fastnat framför youtube. Och Molly Sandén. Den här låten är ju så sjukt bra och hon gör framför den sjukt bra också så självklart ska den få vara med på min otroligt kända och berömda blogg.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Juldagen

Det är väll Juldagen idag? Eller är jag helt ute och cyklar? Har ingen aning. Men juldagen lät bra.
Blev väckt vid halv1-1 snåret, och gick upp strax därefter tack vare att min farmor och kusin (från frankrike) ringde. Pratade lite om sommaren och hur dom hade och skulle fira julen. I frankrike firar man nämligen ofta julen på Juldagen och inte på Julafton som vi gör. Men det verkade trevligt så i'm happy.
Idag blir det ännu en slödag. Har precis kollat på SATC the movie men jag tror det blir någon mer film idag också. Kanske ska börja på min nya bok också. Who knows?  Läste även att det är massa filmer på tv ikväll, alla nästan samma tid dessutom. Runt 8-9 snåret är det både Shrek 2, Piretes.. och Ondskan. Har självklart sett alla men iallafall! Får se vart dagen leder.. Ha en trevlig juldag gåttfolk!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Julmys

Vad gör alla på Julaftonskvällen? Endel sitter väll fortfarande hemma och myser. Medans andra är ute eller påväg ut på rajtan! Dock har jag inte åldern inne för de, (fint och duktig jag/det lät) så jag ska bädda min säng. Börja kolla på lite tv apparater på internett och sen ska jag ut och se en film med mamma. Är man inte ute ikväll ska man faktiskt ta det lugnt med familjen. Det är ju trots allt det julen är till för !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Julafton

Är hemma från julfirandet nu. Det blev en riktigt trevlig julafton måste jag säga!
Här kommer lite mobilbilder från dagen.

Såhär såg granen och paketen ut när vi kom !


Först lite glögg och småprat..

Sen jul-buffén som jag glömde fota. Fan.


 
Min snälla morfar !
Under kalle-anka..


Mams!


Och tillslut kom tomten och alla barnen blev...



(lite blyga) Men LYCKLIGA när dom såg att tomten inte var farlig.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

God Jul

Stannade en dag extra hos pappa men nu är jag hemma igen. Home sweet home! Hemma känner man sig alltid bäst! Dock är jag sjukt glad att fira julafton hemma hos min moster imorgon. Jul hemma eller jul utomlands är inte samma sak. När det gäller julafton,så ska jag helt enkelt vistas i min mosters hus, däremot nyår ska vara olika varje år. I år blir det hejsvejs med alla gamla brudarna. Ska bli nice!


Precis som i Lördags. (elr vare fredags?hmm.. någon av dagarna iaf) med söta Jasmine och Sandra
Speciellt söta på den här, tycker jag vi är ! HAHA!


Jag och syster. Sådär lagom slitna igårkväll..


Jag och minsta syster imorse..


tjooockiisbiiilld


Hoppas alla får en trevlig jul  !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gårdagen och de kommande dagarna

Det blev en lyckad kväll igår måste jag få säga. Allt klickade rätt bra och vi var inte sent ute, som alltid annars så GO oss!
Idag ska jag åka till papsen. Tror jag stannar över natten också. Så alla vet.
Det var allt jag hade att säga. Puss och kram. Vi ses när vi ses !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bus-mus

Tänka sig att det är jullov. Gud va skönt! Har inte riktigt satt mig in i känslan eftersom att det inte ens har gått en hel ledig dag, men iallafall. Skönt som tusan ska det bli! Och jag ska faneme bli helt frisk! Men ikväll ska jag träffa Anna och Josse och antagligen se på film.
Imorgon ska jag antagligen till Jasmine först och käka middag och ha lite föris. Och sedan blire utgång tror jag.. Trevlans trevlans alltså! hihi.. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skriva lite julkort och köpa lite mer julklappar till mig (hihi)och till resten av släkten..

Jag har förövrigt köpt min första julklapp idag! Fucking great huh? NU måste jag göra iordning mig, bussen går om en halvtimme. Pusselipuss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shitshitshit

SHITSHITSHIT! Kom precis på att jag inte köpt någon julklänning ELLER nyårs-klänning. Panik typ. Framförallt för julen. Har fan inte ens börjat kolla. Imorgon skulle vi brudar kanske fika efter skolan men i helgen måste jag hitta en riktig klänning! Eller iallafall något fint att ha på mig på julafton. Måste dock inte köpa några skor eftersom att jul firas inomhus hos min moster och då kommer jag ändå inte ha något high-heels på mig. Men ett par riktigt tajta high-heels till nyår skulle inte sitta fel. Och så måste jag investera en locktång. Eller en sån där som gör skruvar. Det är så fiiiint! Skulle gärna vilja gå till frisören och helst slinga och klippa mig också (iallafall klippa mig). Men ofta att jag kommer få en tid till de nu liksom.



Det är precis som vanligt. Paula är ute med allt i sista sekund. Men det är lugnt. Jag klarar mig. Det gör jag alltid!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pang på

Jag tycker jag var duktig som gick till skolan idag. Eller egentligen, varför skulle jag inte? Men det var duktigt iallafall. Endel stannade faktiskt hemma för att plugga till samhälls provet som var sista lektionen men jag kände att jag var tvungen att gå. Speciellt eftersom att jag inte har varit med mycket alls på gymnastiken och inte heller på franskan de senaste veckorna. Men idag så! Hade gympa med en annan klass också så vi fick lite förändring i det hela. Och körde någon totalt meningslös lek i slutet som ingen fattade någon ting av. Fick värsta flashbacken från sex-års eller något. Kanelbulle-leken kallade vi det. Därav flashbacken.
Samhällsprovet gick iallafall bättre än förväntat. Wii...


Fick precis frågan om vad som händer i helgen och kom på tanken om att FAN va nice det skulle vara att göra något sådär sjukt spontant som att åka upp till fjällen, utomlands eller finlandsfärja. Suger att det är så himla mycket gränser på ålder för sådana saker. Annars hade det bara varit pang-på med alla brudar. Fatta va nice!!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

börjar bli lite långtradigt

Börjar bli trött på att plugga nu. Sådär lagom 3-4 timmar efter att ha börjat idag igen. Fortfarande Geografi och Natur-tentan. Har knappt hunnit börjat plugga till ett stort prov i samhälle som äger rum imorgon eftermiddag. Det vankas IG. Inte bra! Får damp om jag bara får G på det här arbetet. DAMP!
Nu ska jag traska ner till ICA och handla mat. Sallad tror jag det får bli till lunch idag. (Missade ju julbordet idag i skolan, vadå misslyckat liksom? )
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lalala

Det visade sig att det inte var Brothers and Sisters ikväll, vilken besvikelse. När jag för en gångs skull har tid att kolla på TV så går det inget. Istället har jag suttit och nördat framför datorn. Även skrivit rent och klart hemtentan. Eller egentligen långt ifrån klart, men har skrvit in en hel del in på datorn iallafall. Funderar på att åka över till morfar och fixa det sista också. Imorgon alltså. (idag tekniskt sätt). Aja who cares. Nu ska jag sussa. Hörs imorgon!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hör och häpna

Idag har det gått lite bättre med pluggandet. Har lyckats börja och ändå skrivit en stor del av min hemtenta som vi fick idag. Den ska vara inne senast 16,00 imorgon så vi får morgondagen ledig. Skönt!

En stor anledning till att jag klarade av att plugga idag var för att jag känner mig lite motiverad till det. Om jag får VG på den här sista uppgiften får jag ett säkert VG i Natur. Skulle sitta bra. Natur har aldrig varit riktigt mitt favoritämne och jag har därför aldrig satsat på det men just det här kapitlet är ganska intressant. Handlar bla. om Global uppvärmning. Vet inte riktigt om jag kommer lyckas sätta det här VG:t eftersom att hemtentan är 2ämnen och ganska svårt. Men man kan ju alltid hoppas. Fick även tillbaka ett prov idag och blev väldigt possetivt överraskad. Well done!

Sitter även hemma hos morfar, vilken gör att jag inte har 1000 andra saker som jag kan göra samtidigt. Det underlättar pluggandet! Men snart ska jag nog traska hemåt för ikväll är det ju Brothers and Sisters, can't wait!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ååååååh

Borde sitta och plugga. Men jag kan inte. Kan helt enkelt bara inte. Det står helt stilla och jag kan inte koncentrera mig på någonting så fort jag öppnar den där boken. Har testat en himla massa gånger idag men det funkar helt enkelt. Så vad gör man?

Jo man tar det lugnt och fördriver tiden med annat. Såsom att kolla på Blondinbellas nya "Tv-dagbok". Ser fram emot att se fler och se om hon spelar lika blond som i det här avsnittet, framöver. "Jag gillar inte att tvätta och stända men att shoppa" var väll inte direkt något nytt, eller?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndag

Ska försöka lägga upp bilderna från igår , ikväll brudar.  Nu ska jag snart göra mig iordning för en tripp till stan. Idag IGEN, ja! Ska in och möta morfar och kolla på västen och bestämma mig om jag ska ha den eller inte. Eftersom att det är min snälla morfar jag ska få den ifrån (födelsedag) så är det honom jag måste få mina sista råd från. Nu väntar duschen.  Hörs efter Gossip Girl ikväll !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

brudibrudibrudaar

Måste säga att jag hade en väldigt trevlig födelsedag igår. Tack vare alla trevliga människor runt omkring mig! Och självklart brudarna som gjorde min dag och tillslut kväll också. Fick massa jätte fina presenter också, kan fota allt lite senare så får ni se. Har väll inte så mycket att säga om kvällen, vi körde efter "time will tell" och det ledde tillslut till något bra. Men kallt som fan blev det för mig och Elin ut i småtimmarna. Mer än så blir det nog inte sagt.





Ikväll ska jag dra hit de "gamla" Kungis brudarna. Ska bli trevligt för det var ett tag sen vi sågs allihoppa. Det blir väll lite chill-kväll alltså. Ska bli skönt!  Nu ska jag göra mig i ordning och ta en tripp in till stan tror jag. Får se om jag får någon med mig eller om jag tar en snabbis själv.  Skulle vilja sola också men icke. Då blir jag bara sjuk igen..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Min dag

Jag klarade inte av någonting. Kunde knappt stå upp i morse och trots att jag försökte så inninorden så gick det inte. Jag kunde bara inte. Så jag stannade hemma idag. Först skulle det bli bara halva dagen, eftersom att jag inte kunde vara med på simningen när jag är sjuk. Men nu har det ändrats till hela dagen. Med tanke på allt så behöver jag den här dagen att ta det lugnt.Ska sova tidigt ikväll! Imorgon blir det hejvilt åt alla håll och kanter så det blir bra med lite extra vila - Om jag inte vaknar upp som imorse dvs.  Ska iallafall gå på provet, sen hämta min mobil från lagningen och sen vara barnvakt. Det är planen !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Paulaklagar

Kan inte säga annat än att jag mår skit. Fullständigt skit. Min kropp är varm som en ugn och mitt huvud bultar som jag vet inte vad. Vet inte vad jag ska göra. Har jätte mycket viktigt pågång under hela dagen. Så jag kan inte bara skippa den, även om det känns som att kroppen ska bryta ihop totalt just nu. Förkyldningen har kommit tillbaka också, trejde gången gillt. Fyfan jag spyr på allt! Godnatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pusselipusspuss typ?

Har inte skrivit på någon/några dagar nu. Vet inte riktigt varför, har varit påväg men aldrig riktigt orkat genomföra det fullt ut. Men nu är jag här. Sur och besviken över att förtfarande inte ha min mobil, eller skolkatalogen OCH att vi har ECDL-tenta på Torsdag och Engelska Nationella sak på min självaste födelsedag på Fredag. Skam! Men mest besviken är jag över mobilen! Den är tydligen i Mariehamn eller något liknande, bara för att dom inte kunde laga den här i Stockholm. Gaah, blir galen. Inte för att ni kanske bryr er. Men jag skriver som sagt för min egen skull. Nu börjar snart favvisen "Brothers and Sisters" och tänkte hinna måla naglarna också. Och duschen skulle vara nice också. Haha. Så off I go.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemma igen

Kom precis hem från min moster där det var födelsedagsfika. Blev uppdaterad lite på vad alla hade gjort den senaste tiden och fick även reda på att min moster och jag har köpt likadana mobiler, Igen. Hon var jätte stolt över den och blev lite besviken när hon såg att jag också hade en, men det är kul. Andra gången gillt,moster! :)
Idag är det nog exakt två veckor sedan jag lämna in min mobil. Hoppas jag snart får sms om att hämta tillbaka den. SAKNAR! Min nuvarande mobil suger så..



(jag fick också present hihi)


Nu väntar kvällen. Först blir det middag hemma och sen antagligen utgång. Hade iförsig sagt att jag inte skulle ut ihelgen men det blir lugna takter ikväll.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Nu och alltid

Sitter och skriver brev. Kan ni tro det? Och på franska också. Därför går det jäävligt segt. Men framåt går det,sakta men säkert! Skriver alltså blev till min farmor. Känns som det kommer bli flera sidor långt eftersom att jag inte har skrivit på väldigt väldigt länge. Men det är det värt.

Du ligger varmt om hjärtat farmor! Nu och alltid!


(vi på Korsika i somras)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget