9-19

Halloj. Läget mina hundratalstusentalsmiljoner läsare, finns ni ?
Haft en sådär dag på jobbet, haft så sablans ont i huvudet och varit så jädrans trött. Förstår inte varför jag är så trött hela jäkla tiden. På Måndag morgon ska jag kolla upp det på vårdcentralen iallafall. Har suttit och letat lite jobb nu efter jobbet(nytt alltså). Lagat lite mat och tagit ett bad. Skönt att gå hem i en vettig tid. Imorgon blir det 9-19 igen. Woopwoop. Nu ska jag kolla lite på resor, dricka en kopp te, ta mig en magnum mini och sedan gå och lägga mig. Long day tomorrow. Men då får jag träffa min fina igen. Alltid något bra att se fram emot! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

love my life .. typ

Och så jag var tillbaka. Lite mer nöjd idag. Eller något. Skulle gått och donerat blod idag men fick inte ledigt från mitt älskade jobb. Surprice huh? Så har jobbat 945-19 istället. Kul kul. Nu har jag ätit middag för mig själv, hängt tvätt och suttit och fixat lite grejer vid datorn. Cv och personligt brev ska jag fortsätta slipa lite på nu. Sen blir det väl hemmafruar och läggdags efter det. Imorgon blir det 9-19 igen. Jippi.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

missnöjd

Jag känner mig på något sätt missnöjd med mitt liv just nu. Vill ha förändring. Nu. På torsdag är första intervjun. Vill ha torsdag nu. Och ledigt fram tills dess.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kanelbullensdag

Kanelbullens dag. Inte ätit en ända. Men det gör inte så mycket, tänkt på Josse som säkert har ätit flera stycken vid det här laget. Istället har jag jobbat och slitit. 10-19. Två rusher. Två Gap tider. Mcdonalds språk, alla fattar nada. Kommit hem, ätit några mackor, tagit ett skönt bad och sedan satt mig här för lite effektivt jobbande. Nu är jag ganska slut. Ska gå och lägga mig. Ledig imorgon. Då ska jag ut på stan med Damlisen och vidare till barkarby sedan med min fina. Kanske blir bio eller filmmys hemma sedan med mannen min. På lördag ska jag övningsköra igen! KUUUL! Ser fram emot det SÅ mycket.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget