girls night out

Nu ska jag hoppa i ett bad. Sedan fixa lite mat och fixa mig själv lite. Sen bär det av mot huddinge för solning och sen möta upp bruttsen på Fatburen. Wish me a good night!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

i-landsproblem

Är det bara jag som börjar bli riktigt trött på snön nu? Vädret ligger hela tiden mellan -1 och +1. Hopplöst. Snö/isen kommer, fryser och försvinner. Kommer fryser och försvinner. Häromdagen var det däremot väldigt mysigt att kliva ut i den snasstrande snön. Men jag menar, hur länge höll den? Nu är det bara is kvar, vilket gör att man alla halkar vilket bara är störande. Och så sandar dom. Där det är som halast finns det inget grus och där det finns som mest grus finns det ingen is. It all somes down to one thing, I can't wear heels tonight!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

igår på stan

Helg igen! Superskönt måste jag säga! Igår blev det en lugn kväll. Var på stan på dagen med Elin och en stund med Sandra och Emsi. Framåt kvällen skulle jag äta middag på stan med mamma så de gjorde vi och gick sedan i lite affärer. Slutade med att jag köpte en handväska som jag velat ha ett tag + lite annat smått och gott. Uuh, väskan ska lätt med ikväll! Kvällen är inte helt spikad ännu men vi har några förslag. Utekväll blir det med brudarna iallafall.



Innan dess ska jag försöka hinna med lite plugg och kanske solning. Och så måste jag städa upp lite här hemma. Ser ju ut somvanligt  skit i mitt rum.. Men jag trivs,jag trivs!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

love clothes

Plugga är som sagt inte mig grej. Lyckades göra franskan men inte mer än så. Men det räcker! Något jag gillar är däremot kläder ! Bli medlemar ni med så kan ni vinna prisentkort helt gratis!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

franska <3

Jag har fan inte lyckats med mycket vettigt idag alltså. Synd det, med tanke på att jag slutade hyfsat tidigt. Det mest vettiga jag har gjort idag är väll att laga pannkakor? Och det säger väll allt?
Läxor är sådant man lätt stöter bort och tänker " jag gör dom sen, det är lugnt". Sen när SEN är fortsätter man bara och sen slutar det med att man sitter precis innan lektionen börjar. Så är det iallafall för mig och franskan.
Antagligen för att jag klarar mig hyfsat OK även om jag inte råpluggar. Men grejen är den att det är dumt som tusan, eftersom att jag skulle kunna ha lärt mig och legat på hög nivå precis hela tiden om jag hade pluggat hela tiden. Rätt dumt när man tänker på det. Men mycket snack och ingen verkstad. Nu ska jag försöka vara lite extra duktig och faktiskt göra läxan till imorgon. Tro det eller ej, men jag har faktiskt börjat. Börjat, people. Börjat!

Jag som ska läsa franska Steg 5! Jag älskar franska samtidigt som det ibland kan vara så sjukt tråkigt så jag döör..Antar att det är så med det mesta!Nej, fram med böckerna nu!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

middag

Nu ska jag gå ner och handla. Ikväll är inte mamma hemma så jag ska laga pannkisar. mummmsss

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

taggad för hockeyn

Kom ganska nyss hem från skolan. Eller rättare sagt från hockeyn. Var sjukt taggad för Huddinge gymn skulle möta Sjödal. Var väll mest jag som var jätte peppad och några till. Men roligt var det iallafall! Alla sa att Sjödal sög, och tyvärr finns det ju inte så mycket att argumentera mot eftersom att dom förlora. Men vafan. Jag tyckte dom var bra ! Alltid något!

Blev faktiskt väldigt imponerad av hockey. Inte direkt så att jag skulle vilja spela men ballt att kolla på när dom slänger dig efter puckeln och åker snabbt som fan på skridskorna. Sen är väll hockeyspelare generellt rätt snygga? Eller, vad tycker ni? Har jag helt fel kanske? Det är ju bara ett litet extra plus liksom..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Rosettfrisyr till Josse, DET HÄR ÄR STOOORT!

Innan jag går och lägger mig

Josse!!! Är den inte underbar? Kan inte tänka på någon annan än dig när jag ser den här frisyren. Det är ju en FUCKING ROSETT ON THE HEAD!!! Kan det bli bättre eller? Someday you'll thank me..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gotland & New York can't wait!

Kom precis hem från Friskis med massa brudar. Härligt,men jobbigt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen men först måste jag berätta!

Idag betalade vi brudar (Jag,Sandra,Elin & Jasmine) in dom första pengarna till våran Gotlands-resa i sommar. Ska bli sjukt kul. Ska dit lite under Sthlms veckan dessutom. Vi kommer ha SJUKT SJUKT SJUKT kul! Can't wait!

Dessutom pratade jag med pappa idag och det är nästan säkert att vi ska till New York, bara han och jag på Påsklovet. Det ska också bli sjukt kul! En helt annorlunda "sjukt kul",självklart. Men ändå! Hoppas verkligen det blir av!


(en galen paulis i höstas)

Så nu vet ni, haha. Var tvungen att berätta. Är så gladers! Nu väntar duschen....
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shoppaholic

Är sjukt sugen på att köpa skor. Och kläder. Och väskor. Nu, sådär halv 12 på en Söndagskväll. Sitter inte den bra? Nej men hur underbart skulle det inte vara att springa runt i något stort tomt shoppingcentrum med bara några vänner? Kunna ta allt man vill ha? De måste väll vara alla tjejers dröm? Om inte en del killars också..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pluggis

Det här med att plugga framför datorn när man har tusen andra tankar i hjärnan funkar inte för mig. Det är helt klart! Frågan är bara om man har så mycket styrka att sätta sig och börja plugga? Man blir väll så illa tvungen. Så nu lämnar jag er för en stund. Try to survive!



Ger er en sjukt bra låt och för att inte tala om videon. Värd att se om och om igen..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

spänning spänning

Det blev en trevlig tripp till Skhlm igår med Sandra och Jasmine. Hittade både det ena och det andra. Allt förutom det jag åkte dit för att köpa kan man väll säga. Men hittade iallafall ett par riktigt snygga skor, torrshampoo, ett linne,en lång t-shirt och en "festklänning". Blev jätte nöjd!  Sen blev det även utgång igår. Hade väll dock roligast hos Jasmine.

Idag blir det lite plugg och mycket sovande tror jag. Vi ska även bestämma om jag och brudarna ska till Gotland i sommar eller inte. Pengarna måste nämligen senast börjas betalas imorgon! Spänning spänning!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

huvudvärk

Gick och la mig väldigt tidigt för att vara en fredagskväll igår. Precis när jag kom hem från Jossan. Vilket kanske var runt 11. Var helt död för natten innan hade jag inte sovit många timmar och därför hade jag sprängande huvudvärk.  Vaknade upp 12 timmar senare och har fortfarande huvudvärk. Inte sprängande,som tur var. 
Hade egenltigen tänkt att dra in till stan som ni vet. Men jag tror inte det blir av. Vet inte heller om utgång blir av ikväll heller. Vill inte bli sjuk så jag missar skolan. Men vi får väll se hur det blir i eftermiddag/kväll.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ALLA <3 kebabish

Det blir nog ingen festis ikväll. Funderade ett tag men kom fram till att jag och Jossan skulle stanna hemma istället. Passar bra eftersom att jag har lite huvudvärk. Har haft det sen lunch då det var KEBAB i skolan och jag åt SJUKT MYCKET. Lektionen efter kände jag mig helt yr och kändes som om jag skulle svimma/spy. Då kanske det blev en aning för mycket mat.


Sandra gillade också maten idag:D (Hahah)


Imorgon ska jag försöka att röra mig in till stan för att köpa en väska och kanske något linne. Känns som det var jätte länge sen jag shoppade. Och speciellt en väska. Så om jag hittar någon fin så ska jag slå till. Om den inte är för dyr alltså, vilket jag har en tendens att hitta.

Nu ska jag sätta mig i bilen och dra till Jossan. Trevlig fredagskväll!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skolan

Somnade inte förens vid två-tre inatt. Vilket resulterades i att jag försov mig imorse. Hade 20 minuter på mig innan jag skulle gå till tåget, då mamma kommer in springandes i mitt rum och frågar om jag inte börjar 8 idag. Och visst gjorde jag det. Konstigt nog hann jag med tåget och kom i tid till skolan. Hann ju inte äta någon frukost så det blev tyvärr ingen vidare träning på gympan men lite granna iallfall.  Det känns iallafall i kroppen att jag gymmade två gånger igår. Det vill jag lova!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gymma imorgon igen, fast i skolan

Vad gör jag fortfarande uppe? Jo jag sitter och gör gympa läxa. Inget komplicerat men lite tid tar det. Tur att jag började igår. Nu är jag iallafall färdig och ska gå och packa gympa och skolväskan till imorgon. Då blir det mitt egna lilla kontruerade gym-pass på gympan i skolan. Ska bli spännande att se hur jag kommer orka det. Valde nämligen Boxning som sport och kan väll inte riktigt påstå att mina armmuskler är sådär fit for fight. Menmen.. Man måste ju börja någonstans,eller hur?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

congratulation

Tänkte bara kika in en snabbis. Skulle egentligen gå och lägga mig men så blev inte fallet. Kom precis hem från middag med papsen. Jensens boefhuse blev det. Smarrigt värre. Var riktigt trevlans! Innan det var det skola och snabbis på gymmet. Nu tänkte jag bara passa på att säga GRATTIS TILL LINDA SOM FYLLER STOR FLICKA IDAG. 17 år. Inte illa!


Födelsedagsbarnet, Josse och jag, för länge sen!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Paula fixar

Inte blev det någon läsning här inte. Istället bestämde jag mig för att ominstallera min mobil, eftersom att den cpade och för att jag inte kunde komma in på inkorgen. GANSKA störande,om man säger så. Men nu är det fixat! Tack och lov!
Nu ska jag laga lite mat och sen måste jag dra mig till träningen. Pussis
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gladers

Har tråkigt. Orkar inte plugga och det är bara skit på TV. Ikväll ska jag träna men det är många timmar kvar tills dess. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får väll dränka mig själv i skolböckerna. Eller kanske läsa min Svenska-bok? Va sägs om den? Jag. Läsa.  

Fick föresten nya "Tema" grupper idag. Helt okej tror jag att det kommer bli. Hade iallafall tur att komma med Jasmine! Wi <3! Fick även reda på att jag fick VG som slutbetyg i Naturkunskap A. Gladers här alltså!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snöflingor

Haft full rulle hela dagen. Hade skola från nio till halv fem. Sedan träffade jag Jessan och vi åkte och badade i Huddinge hallen. Simmade tom några längder, hyfsat många. Så duktiga var vi! Hihi. Hann även med lite solning och lite bastu. Nu kom jag precis hem och ska få i mig lite sallad tänkte jag. Sedan läsa lite läxor och sedan ta det lugnt. Hade svårt att somna inatt men tror inte att det blir några problem ikväll. Är helt slut i kroppen.

BTW, det snöade lite idag. Tänka sig!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snabb uppdatering

Filmen igår var bra. Typisk tjej-film, men bra! Kom dock hem i tid och kunde somna i hyfsad tid också vilket var ett stort plus. Dock fick mamma dra mig upp ur sängen idag vid 12. Vet inte varför det var så himla nödvändigt?
Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Gjort Lite läxor och varit ute och sprungit.

Imorgon är det lång skoldag som gäller och efter det bad (& solning)och fika med Jessan! Ska bli trevlans!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bröllopsduellen

Det blev inte en sån där perfekt kväll igår. Men det var väll kanske inte vad vi hade räknat med heller. Vad vet jag. Men trevligt hade vi. Lärde känna lite nya människor vilket alltid är trevlig, men det blev en tidig kväll för jag var inte på humör att dra vidare och så var jag trött som ett as. SOM vanligt!

Ikväll blir det iallafall bio med självaste Elinpelin. Vi ska se Bröllopsduellen. Hade premiär igår tror jag. Den verkar skön att kolla på när man är trött en Lördagskväll. För det kan jag lova att jag är. En typisk tjej-film. We love it!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

HELG!

Hur skönt är det egentligen inte att det är helg? Helt underbart! Ikväll blir det utekväll med massa brudar och imorgon blir det bio tror jag. Känns som en perfekt helg. Bara för att jag säger det nu kommer säkert allt gå åt helvete. Nej,det får det inte göra! Utöver det har jag inte så många planer, plugga lite självklart men inget mer. JO, träning på Söndag också.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

as

Det är kämpigt att blogga. Att orka blogga. Jag har inget vettigt att säga. Inget att säga över huvud taget egentligen, ändå loggar jag in på blogg.se och fortsätter mig framåt. Idiot! Är trött som ett as och är nöjd as hell över att jag inte tränade efter skolan idag. Nu tvingar jag mig själv att plugga ECDL men snart ska jag sluta. Hoppas det går något bra på TV ikväll så jag kan slappa där.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

resursdag

Har haft resursdag idag. Och därmed så var jag helt ledigt. Har varit jätte skönt. Speciellt att kunna gå upp lite när man ville. Så imorse gick jag upp runt 11 och någon timme senare åkte jag in till Kungsholmen och lunchade med mamma. Svängde sedan förbi västermalmsgallerian när jag ändå var där. Efter det åkte jag hemåt och ikväll har jag varit och tränat på Gym-mix. Step intervall för att vara mer precis.

Men imorgon är det skola igen. Men inget prov vilket är jävligt skönt. Nej nu måste jag gå och sussa. Annars kommer jag aldrig upp. Sov gott!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget