färdigpluggat

Skönt att äntligen vara färdig med pluggandet! Har egentligen bara gjort klart hemkunskapen,men iallfall.
Hörde från en kompis att han hade suttit ÖVER 2 och en halv timme på ett prov.Tycker det är helt sjukt,strångt gjort! Jag tycker det är jobbigt att göra en liten hemma läxa och tycker att jag är ambiskös när jag sitter och gör matte på eftermiddagen.Och pluggar på söndagar.Men att sitta över 2 och en halv timme på ett prov och missa två lektioner slår nog mig.Antigen var det ett extra långt prov eller så är du bara väldigt bra på att skriva.Måste ta reda på mer om det där.. men nu är det sovdags snart... Hoppas det gick bra för dig! <3
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

money money

Sitter och gör hemkunskap,jätte kul såhär på kvällskvisten.Men jag överlever.
Har gjort lite matte och problemlösning och lite sånt idag.

Mitt förra inlägg försvann putts-väck. Skrev inget intressant egentligen,bara att jag tyckte att Vittra var en ganska bra skola igår.Och att jag fick min dagliga dos av hot choclate också. Vilken jag inte har fått idag! Men hittade lite pengar i en jeans ficka i morse så jag glädjer mig för det lilla..
Så är det när man så fort man har pengar andvänder dom till bara onödiga saker.Sån är jag helt enkelt.
Inget jag vill ändra på,jag mår bra av att leva lyx,den tiden jag kan det.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söders höjder

Snart bär det av till Södermalm,närmare bestämt "Vittra".Gymnasieskola som ligger på söder. Får se om det är något att ha..hoppas på en stor hot-choclate också!

Wish me good luck..

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdag 14,00

Har klarat av ännu en torsdag.Inga höjdarlektioner idag men dagen är kort så det funkar ändå.Iallfall den här veckan.Nästa vecka är det  Nationella i Svenska på Torsdagen.Ursh,vill inte tänka på det.

image30


Nu ska jag sätta mig i soffan,skriva en planering till hemkunskapen,försöka få reda på vad det är för franska läxa och sen kolla på andra avenyn avsnittet jag missade förut.
Såg föresten på den nya serien Gossip Girl igår.Den va precis som jag trodde,en bra tjejserie.Någon som jag defenitivt kommer följa.Efter det såg jag "I huvudet på gynning". Inte alls lika bra som första gången.Och efter det blev det Brothers and sisters.

Vaknade inatt över att jag låg på en av hörlurarna till mobilen.Inte så värst skönt,nej.Upptäckte att jag också hade lyssnat på Rihanna-please don´t stop the music hela natten.Så jag tackar gudarna för att inte hörlurar-sladden  åkte ut ur mobilen.Kanske inte den bästa musiken att vakna upp till..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

beslutsångest

Dagen innehöll inget speciellt. Lite träning till Nationella på både matten och svenskan,Lunch,ingen franska,film på engelskan,slöjd och inget elevens val. Riktigt nice när jag väl tänker efter!

Imorgon är det iallfall hemkunskap,ingen höjdare.+ musik.Ingen höjdare där heller.Ska ha något slags prov,inte riktigt säker på vad faktiskt.Men på hemkunskapen ska vi nog baka bröd eller bullar eller något liknande så jag hoppas på att det inte är för ansträngande.

Har föresten ett väldigt svårt dilemma ikväll! Det gäller min nya vän,TV;n!

Går sjukt mycket ikväll,och igår gick det ingenting.Varför är det alltid så?

Ny serie, gossip girl 20,00- 21,00  - Sägs att den är väldigt bra.
Andra Avenyn 20,00-20,30, också skit bra serie  (som jag försöker följa)
21,00-22,00 börjar det otroligt roliga programmet- I huvudet på gynning, ett måste!
21,00-22,55 -50 first dates,aldrig sett, är den bra?
22,00-23,55 Alla älskar alice, har iförsig sett den,men det var länge sen
22,00-22,55 Brothers and sisters, en serie jag också försöker följa!

Hur ska jag göra? Måste allt går samma kväll? ÅH!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

flaggor åt konungen (?)

Har precis satt i mig min dagliga dos av hot-choclate.Mums!
Var iallafall ner till centrum en snabbis förut idag,och kunde inte låta bli att märka att det satt flaggor på bussarna.Tänkte självklart varför? När jag sedan kom hem ett tag senare kom jag fram till att det är för att det är "konungens namsdag" (?)Förstår inte varför hela Sveriges bussar ska köra omkring med flaggor bara för att "konungen" har namsdag? Som om någon ens bryr sig om han har namsdag eller inte?

Han har bara blivit född till en rik man i en flott familj som inte har jobbat och tjänat ihop pengar själv, utan har ärvt det från någon jeppe som heter nästan lika dant som honom och levde för många många år sedan.
Han och hans familj gör inget annat än glassar runt med massa oförtjänta pengar i alla deras slott som dom knappt kan hålla räkningen på.Sen får man ju inte glömma att ibland åker dom och ska representera vårat underbara land på någon bal någon stans. Väldigt viktigt!

Självklart finns det folk som dyrkar kungen och drottningen.Som skulle göra vad som helst för att få prata med dom eller vad dom nu vill göra.Den personen är inte jag.Känner inte heller till någon i min umgåtskrets som skulle vilja det heller.Iförsig skulle det inte göra mig något om jag gjorde de,för alla får ju tycka som dom vill.Men jag kan inte finna något speciellt intressant om snubben,så därför tycker jag att dom helt enkelt skulle kunna hissa flaggor åt mig när jag har namsdag också,eller helt enkelt låta bli.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

må bra vecka

Såg precis ett gammalt avsnitt av Kyle XY.Skönt att inte känna att man har 1000 läxor att göra! Har faktiskt inte mycket alls att göra den här veckan.Lite matteläxa och franska i prencip.Allt skit kommer först nästa vecka.Då är det två nationella i SV + annat.
Behöver verkligen den här veckan.Utan stress och prov och allt sånt skit..
Ska försöka somna lite tidigare ikväll,blev på tok för sent igår!Wish me good luck..
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

min anna panna <3

Det visade sig precis att min lilla vän ANNA har skaffat blogg!

http://www.annasegna.webblogg.se/

checka checka checka!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bakkortet är redan länsat

Söndagkväll,redan! Har varit en skön helg,kunnat göra vad jag vill och inte stressat runt på 1000 olika ställen.Därimot är jag långt från utvilad.Har väll inte blivit allt för tidigt man har lagt sig.

Idag har jag iallafall inte gjort så jätte mycket.Vaknade ganska tidigt,runt 10-11.Gick upp,gjorde nada till någon gång vid två tiden.Då hade jag och erik-en vaknat lite mer till liv och bestämde oss för att träffas.Hoppade snabbt in i duschen och träffades sen.Planerna sprack redan när vi möttes,ingen god choklad/kaffe där inte.Vi skulle nämligen testa smörgåsbodens kaffe.Eller Erik skulle.Men självklart var det stängt och vi fick ta en smaklös och äcklig kaffe/choklad på pressbyron istället.Smaka i prencip bara vatten.Ingen höjdare.Gick en prommis runt i Huddinge och sen var det dags för mig att bege mig hemmåt igen.

Har lagat thai-mat här hemma till både mamma och morfar.Skulle egentligen testa rätten som jag har valt att göra på hemkunskapen.Blev ganska bra faktiskt,smakrik. :)

Ikväll ska jag vara hemma.Kanske göra matte-läxan(om jag orkar),fixa lite för imorgon.Sen är det massa filmer som jag vill se också.Har redan sett dom men det var ett bra tag sen.Synd bara att alla går samtidigt...
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

someone

I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep me real and who knows always
Baby I like to have you in my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking on the one that I've been waiting for
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

killar/tjejer

Ett av gårdagens heta samtalsämnen var,vad man egentligen ska köpa i present till en kille? Någon av killarna sa då direkt att det var mycket svårare att köpa prisent till en tjej?Men vadå?Jag fattar nada! Hur kan det vara svårt att köpa till en tjej.Det finns ju så otroligt mycket!Smycken,smink,kläder,serie-boxar,billiga parfymer! Men till killar? Det beror ju självklart vem killen man ska köpa presenten till är,men det är så ofantligt mycket svårare.
Försökte iallafall fråga ut vad man kan köpa,som inte kostar flera hundra kronor och som inte är ett par strumpor.Och fick absolut inget vettigt svar alls! Någon som har någon strånade idé till detta problem?

Själv älskar jag att jag få presenter.(who doesn´t?)

röda rosor är underbara,min favorit

något som jag verkligen skulle vilja ha är årsförbrukning av extra Professional,om det är möjligt,skulle behövas:)hah!

bjuden på fika blir oftast jätte mysigt

"vanliga" presenter som jag nämde tidigare,kläder och sånt, är för det mesta trevligt,

Skulle kunna göra den här listan miltals lång men det orkar jag inte.


Ett fett leende,MAAASSSA KÄRLEK och vänner !
Bättre än så blir det inte!






 

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

MOJO

Kom precis hem från stan.Fikade på Mojo´s med Gabbe,Matte,Anna och Jonte. Fick min dagliga dos av hot-chocolate.Fyllde på grädde x antal gånger.Tjockis Tjockis.haha.
Eftersom att Gabriel och JonAtan skulle bowla så åkte dom bara till Årstaberg men jag och Matte fortsatte till Stuvsta-town.Fick oss ett gott skratt på vägen hem.
Nu ska jag käka,förhopplingsvis blir det något gott!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trevlig fredag

Igår var en trevlig dag! Efter att sluta skolan kl tre,skulle jag snabbt hem och duscha och sen till stan med Matte.Som slutade med att Gabbe,Jonte och Nicke också följde med.Seg som jag är missa jag tåget och var tvungen att sitta och vänta i evigheter helt själv.Mötte iallafall upp folket på centralen,fick min första choklad för dagen.Mums!

Strosade runt på stan men var ändå ganska effektiv för att vara mig,köpte både jeans och ett linne. Framåt kvällen blev det middag(sjävklart tog jag samma vanliga onyttiga). Åkte hem vid nio och kom till Jesica kanske vid tio eller något.Hann inte med mycket där innan vi skulle följa Sofia till bussen,som aldrig kom.Fan va jag frös! Slutade iallafall med att hon blev hämtad och a skjussad till OK och mötte upp lite folk där.Blev iallafall en trevlig kväll.
Nu har jag kommit hem igen,känner mig inte helt fräsh.Ska hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer.Låt ödet leda vägen..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

konstigt för att vara mig

Känns jätte konstigt att helt plötsligt ha tid på morgonen. 25 minuter till och med.Rekord!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Duktig på att spendera

Har prickat av en hel del på listan idag. Klarade först och främst av att gå upp imorse,helt på min egen hand.Visst jag blev väckt men senså.Kom iförsig lite försent men det gjorde inget.Bara någon minut. Det var tänkt att SO arbeten också skulle redovisas idag men icke sa nicke.Har iallafall fått mitt nya bankkort nu,så solat,köpt pengar till mobilen och käkat lite loffes har gjort att jag snart inte har så mycket pengar kvar till annat.Tyvärr. Har även varit på Södra Latin,södershöjder.Fint men inte riktigt jag där heller tror jag.Så Norra Real och Södra Latin ska bort från söklistan.

Imorgon blir det nog stan med matte och nicke.Lite shopping och fika förhoppningsvis. Efter det blir det nog tjejkväll hos jessan om inte annat. Trevligt Trevligt..
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

öppet hus

Kan väll inte säga att jag trodde att Norra Real och Kungsholmen skulle innehålla massa vildmarks-människor men trodde iallafall inte att Norra Real innehöll så mycket människor jag skulle vilja umgås med.Visst var endel grymmt snygga,men backslick och sån där östermalm/lidingö dialekt känns inte riktigt jag. Därimot verkade själva utbildningen bra,kanske lite för ambisköst för mig bara?

Kungsholmen därimot var inte alls lika snobbigt.Kändes som det var lite mer "vanligt" folk där.Verkar vara en bra skola.Frågan är bara hur mycket kraft jag är villig att lägga ner, tål att tänka på.

Tror iförsig inte att jag kommer in på någon av dom eftersom att mina poäng inte ligger riktigt åt det hållet.Men blir nöjd om det blir huddinge eller sjödal också,så.


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Romme 08

image29

Fick verkligen kämpa mig upp från sängen i morse,låg och drog mig och ville verkligen inte! Runt halv åtta snåret blev det ett jävla skrikande på att jag skulle gå upp för att det var frukost och då fick jag kämpa mig upp.Gick alltså upp,käka frukost,och plöstligt kommer jag på att jag inte börjar förens halv nio.
Inte sådär jätte sent men blev besviken eftersom att jag kunde ha sovit den halvtimmen jag låg och drog mig i sängen.Men självklart var det för sent för att gå och lägga sig igen.
Kom iallafall i tid till hemkunskapen.Stort plus till mig själv!!
Våran mat-grupp fick skäll för att det hade sett "förförligt" ut i våran kök förra Onsdagen.Men eftersom att det bara var jag och sofia den här gången så skötte vi oss bättre.Det tyckte tillochmed hon!
Sen gick dagen ganska snabbt.

Bestämde mig för att åka skidor i Romme,trots att jag egentligen ville åka snowboard.Men eftersom att det i prencip bara var jag som ville de och eftersom att jag inte är någon mästare,så får jag åka skidor med dom andra istället.Blir säkert trevligt det också.Får träna på snowboard i sälen på sportlovet och kanske påsklovet också!

Om någon timme ska jag in till stan,möta mamma och sen först på öppet hus på Norra Real och sen Kungsholmen. Fråga mig inte varför. Tror inte dom skolorna är ngt för mig,+ att det finns ingen chans att jag kommer in där.Men kan ju alltid checka in skolorna ändå.För trevlighetens skull, kanske kommer hem med en helt ny tanke om dom.Den som lever får se..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lista..

Hur svarar du i hemtelefonen? Paula

Hur svarar du i mobiltelefonen? Paula

Ringer det mycket till dig? ganska

Ringer du mycket? när jag har pengar

Vem ringde du senast? mamma

Hur mycket pengar har du? inga

Antal timmars sömn inatt? runt 7h

Vem sov hos dig senast? anna,jp,matte & jonte

Sov du ensam? inatt?ja

Vem hånar du?

Vem längtar du mest efter?

Vem vill du helst slippa?

Vem stör du dig på?

Vilken buss åker du oftast? 705/710

Vilken årstid är det nu? Vinter

Anser du dig själv snygg? ibland (haha)

Har du varit kär? ja:)

Är du kär nu? nej..

Är du en bra partner? hoppas jag

Har du varit otrogen? aldrig!

Vad åt du senast? middag,

Är du polare med grannarna? inte polare direkt

Vad gjorde du kl 2 inatt? sov

Vad är de första du gör på morgonen? går upp,kollar mobilen,letar kläder

Vad ska du göra efter de här? plugga klart sen tv tror jag

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

solarium

image28
Känner jätte mycket för att sola! Längtar som tuuusan tills mitt bankkort landar i brevlådan.Kommer springa ner till Handelsbanken och snabbt aktivera och sen sola igen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sockerbehovet måste bort!

Det slutade med att jag följde med alla ner till centrum efter skolan.Precis som alltid annars,trots att jag bor innan.(?) Jossan skulle ha en kanelbulle,så jag jonte, och josse gick till pressbyron.Där jag också handlade choklad,fy!Måste få bort mitt sockerbehov.Det skrämmer mig! Såg nämligen reklam om att på insider ikväll så visar dom om världens typ tjockaste kvinna,29 bast.Vill inte bli den nya hon.Men var precis och träna på Friskis så det löser nog sig till det bästa.får vi hoppas,iallafall..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

google it

Har precis varit på ICA.Tur att det ligger så nära för såna här tillfällen! Hade nämligen ingen mat hemma,(nästan,inget jag ville ha iaf) så var tvungen att låna lite pengsing från mamma.Eftersom att mina pengar är helt slut och för att jag har tappat/kan ha blivit stulet mitt bankomatkort,(men duktig som man egentligen inte kan säga att jag är (haha) så har jag spärrat det.)Hoppas ingen hann göra något med det före bara. Lite besviken över mig själv eftersom att jag hade nästan bestämt att jag skulle ta mig till stan och faktiskt hitta ett par jeans den här helgen.Men icke sa nicke.

Istället för att spendera massa pengar idag så har jag spenderat min dag framför google.se.Det är nämligen så att vi ska redovisa ett SO-arbete imorgon och jag hittar inte mitt.Troligtvis ligger det kvar på skolan men eftersom att det är stängt på helgerna så fick jag skriva om HELT OCH HÅLLET utifall att det inte ligger där. Så det är väll det jag i prencip har gjort idag.Och åkt från morfar med tussan,OCH varit på ICA och handlat. Händelserik dag?

Och pengarna är slut på mobilen så jag kan inte sms:a heller,haha,om jag får tid ikväll/natt innan mamma kommer hem ska jag slå mig till ro i soffan,ringa lite softa samtal och sen kolla på OC,Hoppas Hoppas!
Men är iallafall färdig nu,så jag ska gå och laga lite god mat och sen måste jag röja hela lägenheten.Tänk att den kan se ut som skit när jag knappt har varit här och ingen annan heller? Hela lägenheten är verkligen ett bombnedslag,och då ska vi inte snacka om mitt rum!
Back to work..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

systrar

När skoldagen äntligen kom till sitt slut igår traskade jossan med mig hem och kollade på OC.Naturgodis var också inblandat,mums. Runt sex tiden blev hon hämtad hem,och jag träffade killarna för att gå ut och käka.Thai-en blev det.Där spenderades mestadels av kvällen. Trots att jag skulle till Huddinge och var i Huddinge så  var jag tvungen att åka hem och hämta lite saker,och sen åka tillbaka.Inte så jätte långt iförsig men när man missar tåget precis och när dom bara går två gånger i timman,så suger det.Men ringde jossan som fick underhålla mig den halvtimmen,tack för sällskapet!

Idag ska jag först hem och duscha,byta kläder och fixa till mig.Sen ska jag möta pappa och syrrorna(som jag förövrigt inte har träffat sen hmm..somras kanske?)Så det ska bli trevligt.Blir väll lunch på stan och sen bio.Antagligen Bee movie eller Guldkompassen,eftersom att jag har småsyskon.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

haha,min musiksmak äger,right?

Igår satte jag på radion någon gång under kvällen och då kom det massa bra musik men den som faktiskt var bäst var Linda Bentzing-Alla flickor utom jag. Gammal låt,men ladda derekt ner den och det var även den som fick mig på det här bra humöret jag är på idag.Den gav mig helt enkelt styrka imorse precis innan jag skulle gå till provet.Haha!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

när man tar sig över det jobbiga kommer det alltid något bra.

Kom precis från skolan.Klockan är 14,03 och jag sluta 20 i.Riktigt skönt! Första lektionen va NO prov,andra SO och tredje matte,gjorde diagnosen.- Haha är allt jag kan säga om den! Tur att jag har mina kompanjoner! Äcklig lunch nu igen.Lappkojs?Vem äter det? Just därför sitter jag här,med en skål med snabbnudlar,och en stor kanna vatten.Älska vatten! Iallafall,så vandrade vi till franskan efter lunch och sen tillbaka till matten.Nu känns det riktigt skönt att bara sitta hemma och inte ha massa olika läxor och prov hängandes över än. Har iförsig franska och engelskaläxa men dom är nog inte så jobbiga.

Fick föresten reda på att vi inte har SO imorgon bitti,vilket innebär att jag börjar 9,40 istället för 8,10 eller något liknande.Is´nt that great?


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I huvudet på..

Såg på det där "I huvudet på Carolina Gynning" eller vad det heter igår.Satt helt ärligt och skrattade flera gånger.Och jag skrattar aldrig för något som visas på tv.Låter tråkigt men så är det.Hatar Amercia´s funniest homevideos,det är så sjukt tråkigt så det finns inte!
Carolina funderade iallafall på att skaffa barn nu eftersom att hon snart fyller 30 år.Så hon skulle ha hand om en familj med 8 barn, vilket jag kan förstå inte är det enklaste. Så hon frågade bla: en två-tre åring om man skulle ta av skalet från en falukorv eftersom att hon tydligen aldrig hade stekt det förut.Det verkade lite som att hon ville skaffa barn för att det är det nya modet.Och även att för att klä ungarna i gucci och armani osv.Kändes inte riktigt som om hon kommer pluppa ut en unge ändå på några år.Är väll tur det kanske.
Det var iallafall underhållande:)
image27
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget