senaste

Spenderat några dagar hos min fina man. Gjort massa mys men ändå tagit de hyfsat lungt. Ätit gott och ja, haft det allmänt bra. Idag har jag varit hos tandläkaren och på Um. Um var de trevliga som alltid, ioförsig hos tandläkaren också. Dock lagade jag en tand vilket jag tog bedövning för så har inte kännt någonting i halva munnen idag. Pluggat och sovit har jag gjort förutom det. Fredagskväll nu. Så trött så jag spricker. Ändå kan jag inte riktigt gå och lägga mig nununu liksom. För det är ju inge kul. Imorgon jobbar jag iallafall långt pass och ska till Malin och gänget direkt efter och parta sista gången på ett tag. Sen blir det jobb igen på Söndag och Måndag. Hard workwork.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

eller vad säger ni?

Spenderat denna Fredag med fina Josefinfinfin. Väldans trevligt för det var så länge sedan. Varit i Nacka forum hela dagen och ätit lunch och kollat i affärer. Mys. Efter en fet tacosmiddag här hemma så gick Jossis nyss hemåt. Så här sitter jag, själv och övergiven. Haha, nejdå. Funderade ett tag på att dra ut trots allt men skippar det och tror jag tar det imorgon istället.
 Annars funderar jag på att gå och träna imorgonbitti. Måste få bort den hemska kaggen jag har odnat på senaste tiden. Seriöst. Om man ska utomlands i vinter så är det fan ett måste.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra dag


Vilken mys dag. Gick upp och fixade lite hemma imorse och åkte sedan till Jasminos och Markus med Sandra och Elin. Spenderade några timmar där innan jag drog till jobbet där jag har varit sedan 16. Gud vad mörkt det har börjat bli tidigt nu. Trodde klockan var minst åtta när klockan inte ens var sex pga att det var så mörkt ute. Roligt på jobbet hade jag iallafall som vanligt. M & U jobbade så då är det alltid roligt. Nu ska jag kolla ensam mamma avsnitt och gossip girl och sedan ringa och säga godnatt till min man, som jag dessvärre får sova utan inatt. Imorgon blir det andra bullar, får se om jag skriver då.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

uppdate

Vilket skämt att jag kanske skulle gå ut sist jag skrev. Eller jobba samma helg. Det hände inte riktigt, låg istället och skifta mellan sängen och soffan hela dagarna och det är i prencip det jag har gjort sedan dess. Var smart nog att åka till jobbet för att jag skulle ta hem mina smutsiga kläder och tvätta dom, men nyckeln satt inte på nyckelknippan så det var en resa helt i onödan. Så det måste jag hinna med idag, tänkte kanske sola och köpa några småsaker i la huddinges stora köpcentrum också. Och kankse äta där också när jag ändå håller på. Ieftermiddag/kväll ska jag hem till Mallis och mysa, äta lite mat och ha allmänt trevligt. Me like.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det går inge bra nu

Om det går bra nu? NEJ. Det tog två timmar att somna i förrigår natt och sedan låg jag och tyckte synd om mig själv hos S fram tills två tiden. Mötte trots allt upp pappa för en kort middag på Olearys igårkväll och däckade direkt när jag kom hem vid nio tiden. Vaknade av telefonen vid tio och har legat i soffan sedan dess. Där jag förövrigt fortfarande befinner mig. Med två tv apparater (ena kopplad till datorn eftersom dataskärmen fortfarande är sprucken) framför mig. Helt normalt. Funderar på att gå ner och köpa lite godis för att kurrera mig lite extra. Frågan är bara om jag orkar. Ikväll var det meningen att jag skulle till fina Jessi som fyller 19 barre snart men troligen inte. Jobbar dessutom hela helgen. Fan. Hatar att man alltid blir sjuk när det som minst passar. Hade varit så jäkla kul att träffa alla och köra utekväll. Aja. Nu ska jag vila så får vi se om det blir utgång och jobb i helgen. Blää.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

majskolvsdagen vs kanelbulledagen

Halloj bloggis. Tisdag idag igen. Lunchade och fikade med morfar igår och spenderade sedan kvällen på jobbet. Jobbade alltså. Inte hängde, (eller jo det gjorde jag ioförsig också) men jobbade huvudsakligen. Och så pluggande jag lite däremellan. Plugga har jag i stort sätt gjort hela dagen idag också. Skönt att jag har gjort läxan och lite därtill. Om en timme ska jag bege mig till skolan. Innan dess ska jag duscha och äta upp min majskolv (haha vem vill ha kanelbulle när man kan äta majskolv?). Städa lite här i mitt hem kanske vore något också. Efter seminariet ikväll kanske det blir bio med min plutt som inte är en plutt. Haha. Pussis.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget