min drottning utan krona

Man känner en speciell känsla när man lägger sig i sin egna stora säng efter några dagar utan den. Visst gör man? Precis som man känner en speciell känsla när man delar den med någon. För tro't eller ej, men i min säng har bara vissa få människor som står mig nära om hjärtat legat. Det är inte många gånger man känner den där speciella känslan att man för allt i världen vill dela sin säng med just den där killen med stort k. När man väl gör det svävar man på moln. Ikväll står jag dock stadigt på jorden och vill helst av allt krypa ner under mitt varma täcke alldelens själv. Och det är precis det jag tänkte göra. Godnatt mina vänner!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

cuz im in stuvsta bitch


FETT SÖTA!

Tillbaka. Gud så lång denna dag har varit. Åkte redan vid 4 imorse och kom hem för en timma sedan. Så därför tänkte jag sätta upp en bild på ungefär hur jag ser ut. Lite söt är jag allt. Plötsligt händer det.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Frankrike imorgon


För er som inte vet. Jag åker till Frankrike med mina syskon och min pappa imorgon. Ska träffa släkt och fira lite grejer. Mysigt att träffa mina underbara kusiner och farmor och farfar. Och självklart mina systrar!
Kommer iallafall hem igen på Måndag kväll. Så kommer antagligen till skolan på tisdag morgon. (kl 8? öhm.. ja, jag kommer kanske lite sent,hehe). Hoppas ni inte får för fint väder här hemma för då blir jag ledsen. Och tro inte att jag kommer komma hem helt svart. It's not going to happend. Hihi, ha det bäst kära vänner! Jag <3 er BIGTIME!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ultimate


Snacka om gammal låt jag hitta. Kommer ni ihåg (Anna och Josse) när jag lyssna sönder på den hä heeeela tiden förut?


Kom precis från lunch (typ halv 5?) med brudarna i huddinge. Orientetringen dessförinnan gick BÄST för mig och elin. (nästan) Nu ska jag packa som en jävla galning. Har fortfarande inte börjat. Och lägenheten ser ut som aldrig förr. Fan va mycket jag måste hinna. Kanske skriver igen när jag kommit fram till pappa. Tonight. Puss så länge darlings!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

orientering och packning

Gud vad skönt det är med sovmorgon. Det säger jag alltid. Men det är ju verkligen det! Att få sova några extra timmar på morgonen gör så mycket. Man vaknar upp på ett helt annat sätt. Idag börjar jag dessutom inte förens vid ett så livet leker. Dock med orientering, vilket suger. Men sista saken innan jag åker så jag får hålla humöret uppe för det! Packa skulle jag behöva göra nu. Men har ingen aning om vad jag behöver ha med mig. Inte heller vad jag ska ha på mig idag. Livet är hårt när man heter Paula. Verkligen. Mass-sms nästa!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

i won't settle down for anything but the best

Senaste veckans sanning tror jag. Eller vad säger ni? Mitt i prick. Tack och godnatt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mat och träning

Satt mig precis här framför datorn hos morfar. Det blev lite ändrade planer så jag åkte hit istället. Ska laga lite mat och sedan äta lite mat. Höhö. Nej, men huvudsakligen ska jag laga lite mat till min snälla morfis.  (<3) Efter det ska jag försöka pillra mig ut i skitvädret till friskis och träna. Sista passet jag antagligen hinner med den här terminen eftersom att kortet har gått ut när jag kommer hem från frankrike. Buhu, jag som faktiskt hade kommit igång riktigt bra. Ska försöka springa och kanske simma nu när kortet har gått ut. Anyways, laga mat här hos morfar och sedan träna står på schemat idag. Ikväll ska jag dessutom inte plugga alls. Vilken underbar och ovanlig känsla. Det gillar vi gottfolk! Gud va vi gillar det!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

3 days left


Jag och syster var väldigt glada över att få åka till frankrike tillsammans. Ska dessutom bli roligt att min andra syrra ska med hon med. Fast hon har tyvärr inte facebook ännu. Kanske bäst så. Hålla sig borta så länge man kan.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sussis

Ganska mysig dag ändå. Har plugga lite, städat lite, packat lite, chillat mycket och på det har jag hunnit med träning. Och dessutom hunnit till Coop för att köpa goodis precis innan stängning. Tihi, lönsam träning? Nja, men gott godis! Och god thaimat. (ochsåvardendet).

Nu borde jag sussa. Imorgon är det skoldag, efter det pluggning och förhoppningsvis träning. Tisdag skoldag och sedan hem till M. Kanske hinner med lite träning då med. Onsdag är det orientering och sedan hem för att packa och påkvällen bär det av till (o)coola lidingö för papsen och syrrorna. OCH PÅ TORSDAG MORGON ÅKER VI TILL FRANKRIKE. NICE mina vänner! Har endel jag behöver införskaffa innan jag åker också kom jag på nu. Solbrillor och hörlurar till mobilen bla. Men klänningen är kirrad. Tack för hjälpen J!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndag

Idag regnar det. Jag gråter dock inte för det. Det är mysigt att vara hemma en regnig dag. Speciellt en sådan här dag då jag tänkte plugga, packa och träna. Mår dessutom bra eftersom att det inte blev för sent igår. Något jag dock gråter över är sista sesångsavsnittet av Gossip Girl. Såg det precis. Ursh och fy och blä va bra det var!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helgen

Gårkvällen var trevlig! Satt ute och dunka musik hos M med ett gäng people, smutta på en cider och livet lekte. Höhö. Hade dock tänkt att träna tidigt imorse men så blev det inte med tanke på att jag skulle fått sova alldelens för få timmar inatt då. Det är ju helg liksom! Så det blir träning imorgon istället och utgång igen ikväll. NICE! Men först ska jag in och träffa J i stan. Försöka (jag SKA) bla hitta en klänning att ha på mig i Frankrike på Fredag. Synd som fan att våran frissa ställde in i sista sekund. Får se om jag tar mod till mig och gå till vilken frisör som helst i stan också. Väldigt vågar verkar det. Men kanske. Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi ses i stan lovers.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

avklarad

Gud så glad jag är över att ha klarat av den här dagen. Ursh va lång den kändes. Började klockan åtta med redovisning som faktiskt gick över förväntan. Och sedan fetinghåltimme, någon letion däremellan och sedan historiaprov. Gick väl helt okej det med, hoppas på det bästa. Dessutom var det en riktig bra lunch då vi skratta så mycket så det gjorde ont i våra stackars magar. Hysteriskt! Tänk er då hur det blir med tacos på det. Ojojoj, brudar!

Imorgon har jag ju prov IGEN. Denna jävla gång i samhälle. Har knappt pluggat någonting. Sov knappt något inatt så jag tänkte lägga mig nu. Sussa gott. Och sött. Dröm fina drömmar om mig. Ryktet säger nämligen att man vaknar upp på rätt sida då. Så inatt ska jag drömma om mig själv. Egeeenkääär.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

GIFF

Den man eller kvinna som fixar fram den här väskan till mig står jag i stor skuld till. Och det menar jag. GIFF. Eller om ni vet någon som har en sådan väska som är (helst) oanvänd och bara skriker efter en användare. Mumsa er till min muuusiga blogg och ge mig väskan jag ångrar att jag inte köpte. Nä, fan. Snart måste jag ut på väskletning igen. Hittade inget sist. Och sedan försvann pengarna ändå. Men som sagt, hör av er om ni vet något !

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Turkey och France

Nu har jag och mamma precis bokat resan till Turkiet i sommar! Ska bli riktigt nice! Det var ungefär det jag hade att säga. Pussgurka på den! ( och självklart att jag åker till frankrike i några dagar om ..... exakt 8 dagar !)




Bilder från thailand förra året

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stressig pluggdag

Precis hemma från träningen. Ska fortsätta med historian som jag har hållt på med sedan jag kom hem från skolan idag. Var i skolan helt i onödan, vilket sög men men, what to do. Och så ska jag även försöka hinna med att träna lite mer på Tekniska pyskologi redovisningen som jag har imorgon. Fyfan vilken dag. Och morgondagen kommer bli likadan då jag har samhällsprov som jag inte har hunnit börja med ännu, på fredag. Yey, vilken härlig vecka va? Dessutom suger det att det är varmt ute för jag kan inte sitta ute för man ser ingenting på datorn och man svettas bara sönder. = Kan inte plugga. Men på Fredag efter provet, då jävlar ska jag ut i solen. 15 dagar senare än alla andra. Men som sagt, what to do what to do. Är iallafall stolt över att jag hann med träning nu när allt är så stressigt. Eller att jag tog mig tid. För fan va skönt det känns efteråt.

Nu ska jag hälla i mig lite mat. Duscha får jag göra sen. Fresh va? I know you like it...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skön kväll

Gud vilken skön kväll. Jag sitter och har suttit här i prencip sedan jag kom hem från träningen, ute på balkongen. Med ljus på bordet, utelampan ovanför mig och i skön solstol. Macka, tée och historiaböckerna. Duktig som få. Nästan iallafall. Men nu ska jag inte låta de förstöra stämningen.


Ser inte ut som jag. Men det är mysigt med filt så det gör inget.

Nu ska jag stänga av datorn och snart göra i ordning mig för att sussa. Imorgon är jag egentligen ledig. Eller jag behöver inte befinna mig på skolan utan får plugga hemma om jag vill det. Men tar mig nog till skolan en stund ändå. Kan vara bra att komma upp i tid och få någonting gjort. Man har ju en tendens att göra allt annat än att plugga när man är hemma. Eller håller ni inte med? Har dessutom två stora grejer på Torsdag så imorgon finns det inga men. Möjligtvis till träning igen men inget annat. Punkt.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

everybody

Inte har jag hunnit uppdatera er om allt busigt jag höll på med under lovet inte. Men jag tror ni klarar er. Idag har jag däremot bara haft mattenationella. Bara och bara ioförsig, höll på under fyra timmar så det var inte så jävla lite när jag väl tänker efter. Sämst gick det iallafall, men what to do. Nu ska jag packa resväskan (nästan iallafall) för att ta mig till morfar (ända till huddinge, lång väg I know), måste ta mig dit för att fixa lite allt möjligt. Plugga är en ganska viktig del och foton och ja, allt som jag tjatar om att göra jämt. Sedan blir det middag och träning med Anna. Ska försöka somna i vanlig tid och inte vid 5 inatt dessutom, klarade det fin fint inatt och med träning och massa plugg borde det inte vara några problem ikväll heller. Nu ska jag röra på mig, kanske tom går till Huddinge, det är ju fint väder !!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

den där M.F vet hur man träffar mitt i prick

Vissa människor blir bara ett kapitel i ens liv. Vissa längre, andra kortare. Man inser i efterhand att vi var aldrig menade för varandra, han var inte mannen i mitt liv, min prins, den som skulle rädda mig från den ensamma vardagen. Man trodde det för en millisekund eller flera år. En natt ibland flera. Man avslutar ett kapitel med en tår eller så, det är alltid ett sorgligt täcke över avslut. Sedan blir det många sidor av ingenting alls egentligen tills ett nytt spännande kapitel tar fart. Jag undrar hur det kommer se ut när allt är över. När alla kapitel är skrivna. Vilka som återkommer, sida efter sida, och vilka som försvinner utan förklaring. Varje gång man träffar en ny människa hoppas och tror man att det namnet aldrig kommer sluta skrivas i boken om mitt liv, men allt som oftast blir det så ändå. Namnen försvinner och ersätts med nya. Det är väl så man lär sig om livet och människor. Det är väl också det som är spännande med livet, man vet aldrig hur nästa kapitel kommer att se ut eller hur det som skrivs nu kommer att avslutas. Det viktiga är att boken, när man är inne på sista sidorna slutar lyckligt. Då har man väl på något sätt lyckas med sin självbiografi. Om folk försvinner längst sidorna men de man älskar i slutet finns kvar, sida efter sida till sista punkten är satt. Man drömmer så starkt efter lyckliga slut som i filmerna och även om många av mina kapitel slutar med tårar hoppas jag att allt får ett lyckligt slut. Jag undrar hur många av alla människor det är som får lyckliga slut. Man vet inte. Jag hoppas att det är många.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skolan

Kul att jag inte somnade förens vid fem inatt. Och dessutom glömde ställa klockan så jag vaknade en minut innan vi skulle börja. Ännu roligare är faktumet att jag inte kom hem från skolan förens för någon halvtimme sedan. Så illa, så illa. MEN, jag och J är färdiga med vårat arbete så nu kan jag iallafall bocka av en sak från min långa långa lista. Nu vill jag få i mig mat, sedan blir det matte plugg. Åh, vad jag älskar skolan. Det är som tur är bara 10 dagar kvar tills jag sitter på planet till frankrike. Nice eller nice?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

för er som orkar läsa

Är det inte alltid så att när man skriver eller säger att man är som tröttast tidigt på kvällen så är man uppe längst? Jag känner jag mig så stressad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har räknat ut att vi har alldelens - och här snackar vi verkligen ALLDELENS FÖR MYCKET PLUGG den här veckan. Mår dåligt bara av tanken. Det värsta är dessutom att jag har sovit för få timmar förra natten och kommer sova för få timmar inatt och så kommer det förrvärras hela veckan. Dessutom håller G och S mig uppe. OCH så måste jag göra klart engelskan och samhällen innan jag sover. Det här är fan illa mina vänner. Riktiga ilandsproblem som jag har skapat alldelens av mig själv. Jag vill träna. Fatta att kunna gå ut och springa nu? Utan äckliga gubbar som ligger och väntar på lammkött ute i skogarna. Och fatta om jag faktiskt hade orkat de. Om jag gräver riktigt djupt i mina djupa problem så hade nog väldigt mycket löst sig om jag hade pluggat tidigare och om jag hade tagit en taxi hem i Lördags. Jävla mig och jävla M som alltid ska envisas med att GÅ hem. 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tröttareäntröttastmannen (osämek :ppPpPP)

Det är mysigt att jag har suttit här och plågat mig själv och skrivit om min dag. Och så när jag ska ladda upp inlägget så går det inte för att jag ser att internet sladden inte är helt ikopplad. Blä. Är tröttare än någonsin förut. Har iallafall spenderat dagen på Vaxholm, fint väder och god mat för att fira morfis som fyller år imorgon! Jag får berätta mer om mina lediga dagar imorgon då jag kan hålla upp ögonen som en vanlig människa. Puss och godnatt så länge !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

glajjdag!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Har precis lagt på efter att ha pratat med Jessan i ett antal timmar. Den kvinnan har en läskig effekt att få mig att må bättre när jag mår dåligt! Jag <3 dig! Nu ska jag strax ut och springa och sedan åka och köpa mat. Men först...

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Köpt någonting? Ja
Varit sjuk? Kors i taket. Faktiskt inte!
Sjungit? Sjunger nog varje dag..Stackars vänner/mamma/grannar
Velat säga till någon att du älskar den? Nej
Saknat någon? Ja
Kramat någon? Självklart
Kysst någon? Nej

HAR JAG:

Kamera? Ja, tänk hur mycket gamla minnen som är sparade. Mycket bra uppfinning måste jag säga!
Telefon på rummet? Självklart. Jobbigt annars
Egen dator? Samma sak där
Könssjukdom? Massor! (höhö)
Husdjur? Stora tjocka söta Tussan (hihi)
Bra kompisar? Världens bästa!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dear John <3

Jag har aldrig velat se en film så mycket. Kollar på trailern och vet inte vad jag känner. Det bara pirrar i hela kroppen. Ändå gör det nästan ont att se. Minnen av dig. Jag får en sån där jobbig klump i magen. Men trots de så vill jag så jäkla gärna se den! Kolla Channing Tatum liksom! Jag är inte en sån där kändisälskare men den här mannen slår det mesta! Jag SKA ha en biljett den 4 Juni! Gah, längtan är olidlig!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

illagorilla

Ursh, jag mår illa. Sådär illa som man mår när man har ätit alldelens alldelens för mycket. Urshabusha! Men nu ska jag snart iväg på träning så har endel att fixa ordning innan. Hoppas på att må bätte efter det. Vi hörs senare bloggis!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget