lycka <3

Jag vet att ingen läser. Men det gör inget. Jag läser mitt egna iallafall. Super. Jag mår verkligen bra. Är på semester, har världens bästa pojkvän och väldsbästa vänner. Bästa mamman. Vad mer ska jag begära? Nada. Ni är allt. Fan vad lyckliga ni gör mig!!!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tiden

Godmorgon folket! Vad gör ni? Själv sitter jag och letar lediga jobb. Känner mig sjukt sugen på att ändra massa saker i mitt liv. Ta bort och förbättra,ändra, hitta nya saker man kan glädjas åt varje dag. Jag vill byta jobb (även fast det tar emot sjukt mycket när jag skriver det, för vet hur mycket jag kommer sakna mina arbetskamrater och hur kul vi har på jobbet) men har vill inte vara fast på ett ställe hela mitt liv. Måste våga byta när man kan. (Tro inte att jag kommer byta jobb nu på direkten, jag kollar ändå bara.) Iallafall. Jag funderar även på att börja övningsköra nu också. Verkar så himla spännande. Sen vill jag börja träna igen. Vad jag har saknat det. Mest av allt vill jag väll ha tiden. Tiden att göra allt jag vill göra.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

total life change makeover.

Nu är jag hemma igen. Har haft en världsbäst vecka med min kärlek. Riktigt kul och riktigt skönt har det varit. Idag är jag död. D Ö D. Trött som tusan. Sovit bara några få timmar. Helvetesresa på flyget hem. Eller nu kanske jag överdriver. Men hade ont i hela kroppen och satt på konstig plats i flygplanet och kunde inte sova. Ursh vad jag längtade tills jag kom hem och fick sova i sängen. Runt halv tre inatt landade vi igen men var inte hemma förens vid fem-sex tiden (trots att vi blev hämtade haha). Gick upp innan tolv idag så nu börjar jag känna mig riktigt trött. Ska träffa Elin snart för en fika. Om en vecka börjar jag jobba igen. Känner för total life change makeover. Får se. Vill mycket. Så mycket.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget