helgen

Gaudi i fredags och massa brudar här hemma på krök innan. Nice kväll måste jag faktiskt medge. Sen blev det Lördag och lång dag på jobbet. Åkte direkt till finjasmine för att fira henne och ha de mys med tjejerna. Följde dock inte med på fest sedan eftersom jag var rätt trött efter dagen och eftersom jag skulle jobba idag. Det gick bra idag på jobbet. Det var roligt. Var pigg (förutom den första timmen typ) och var på jobbet nästan en timme innan jag börja så jag hann äta frukost och allt i lugn och ro. Väldans skönt. Gjorde dock största tabben påvägen dit som jag får sona för nu resten av veckan. BAJS är typ allt jag vill säga. Umgicks lite med bossen å gänget och fick sjuds hem. Nu har jag ätit middag och ska snart gå på prommis tänkte jag. Kanske svänger förbi och handlar hem lite godis också. Tihi. Lov nu. Fuck vad skönt.


jag och finjasmine

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemma

Kom precis hem från heron med dj kungen, Tora och mickey. Såg meet the parent: the fockers. Blev förvånad över hur rolig den var faktiskt. Mixen i slutet var bäst haha. Anyways, hemma nu igen iallafall. Haft en bra dag. Träffat o en stund på förmiddagen ( iofs blivit väckt av en viss o innan jag skulle också men) och sedan varit i skolan. Ganska lång men ändå bra dag. Preliminär bokat Rhodos i sommar. Ska bli intressant att se hur jag löser det där pengaproblemet men.. Nu ska jag dricka en kopp te och sedan bege mig till sängen. Börjar åtta med prov imorgon. Ska bli skoj. Kul kul. Sedan ska jag stanna på skolan till fyra också. Ännu mer skoj. Sedan blir det nog utgång. Länge sedan. Men puss på er.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hos morfis

Sitter hos morfis. Insåg precis hur dum Jessica är i sitt lilla huvud.(<3) Glömt att bifoga dokumentet. BRA! Jag som faktiskt hade tänkt ta mig tid och läsa igenom skiten. Haha. Anyways. Ska laga mat till mig, morfar och mamma här ikväll. Blir goodis till middag. Inte ordagrant dåra. Sedan ska dom på bio och jag skulle egentligen jobba men jag slapp. Softish. Verkligen. Så då kanske jag gör lite andra nyttigheter. Plugga skulle nog vara bra. Lite tv blir det kanske också. Om det inte vore så jiddrans kallt skulle jag kanske tom ta mig ut på en prommis men det är ju istid och snöstorm så jag tror jag avstår. Träna kan jag inte heller för har inga kläder. Blir nog en ganska mys kväll! Puss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dagens

Humör: Glad lite trött
Kläder: Just nu mjukis men förut leggings med skinndetaljer och randig tröja
Smink: foundation, mascara, solpuder, lite ögonskugga
Frisyr: lite lockar
Frukost: tror ni jag hinner det när jag börjar 8 eller?
Lunch: Subway
Middag: Vet inte ännu
Extra goda: Apelsinen i bastun efter träningen kommer nog sitta fint
På TV:bra fråga?
Serie: ingen
Positiva: Jag och tjejerna lyckades nästan bestämma oss för datum till utlandsresa i sommar
Negativa: Att det är Tisdag i största allmänhet. Börja 8. Suger snopp.
Borde ha gjort: massa nyttigt
Mysigaste: badet jag nyss tog
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sommar

Hej bloggis. Duktig jag har varit på att skriva de senaste dygnen. Visst? Massa skit men iallafall. Sitter i sängen och kollar igenom lite plugg och messar. Snart kommer mamsa hem och då blir det middag. Sedan blir det friskis för träning och sedan är tisdagen äntligen över. Den var ioförsig inte så hemsk som jag trodde den skulle bli. Inte så hemsk alls faktiskt. Lyckades nästan bestämma datum till utlandsresa med tjejorna i sommar. Det är stort! Taggad till tusen, hoppas för allt i världen att det blir av!


påväg till gotland sum 09 (?)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fräsh tjej

Ganska trött mcdonaldsluktande tjej här. Fresh, I know. Ska hoppa i ett bad strax. Kom nyss hem, eller för lite mer än en halv timma/timma sedan för att vara lite mer exakt. Har kollat igenom lite skolgrejer, mailat om skolgrejer, jobbtider och lite sådär. Nu ska jag dricka en kopp té med min fina mamsa och sedan bada som sagt. Sen blir det sängen hyfsat snabbt efter det tänkte jag. Natti mina fina!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

månd

Hemma. Ganska kort dag. Uppskattas. Hann dock bara ta några steg utanför skolans område tills jobbet ringde och ville att jag skulle komma och jobba ikväll. Stressad som jag var sa jag bara ja och sen las det på. Tog några sekunder och sen ändrade jag mig. Skulle ju hinna hälsa på damlisen på UF mässan idag. Men det kommer jag inte hinna nu när jag ska jobba. Inte träning heller. Men kunde ju inte ändra mig då liksom. Så det blir jobb ikväll. 17-21. Sen ska jag hem och sova så jag orkar upp imorgon. Inte hänga vid tv,läxor eller dator. Börjar åtta imorgon dessutom så ska inte jobba över en minut heller. Nu ska jag laga någon middag (jag vet, klockan är bara tre) och sedan försöka hinna med lite lite plugg innan jag slänger mig på bussen. Tänkte ladda lite musik till mobilen också. (Som om jag kommer hinna det liksom..?!)


imorse. snygg. HA HA.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndag

Lyssnar på music. Älskade radio. Tur att nrj och gänget finns. Klockan är tydligen tjugio i nio. Har legat hemma på soffan hela eftermiddagen/kvällen. Inte mått någe vidare. Vet inte varför jag är så galet trött jäämt. Gick och la mig tidigare än vad jag brukar göra på vardagar igår. Vaknade dock väldans tidigt idag och åkte in till stan med mamsa. Skönt att vara ledig. Alla spänningar släpper då och det är antagligen därför jag är så galet trött. Nu ska jag hänga tvätt och sedan lägga mig i soffan igen. Hah. Eller något liknande. Kolla lite plugg kanske man borde göra. Öppna boken för första gången. Hm. Snart kommer mamma med lite godis iallafall så det kanske kan hjälpa mig hålla ögonen öppna. Time will tell. Ses när vi ses. Hörs när vi hörs.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

torsdag eftermiddag/kväll

Anna kom över en stund efter att jag hade skrivit. Vi hade en del att catcha upp med. Framåt kvällen begav hon sig hem och jag till huddinge för att handla och kolla lite snabbt i affärer. Handla hem till tacos. Mumsa. Mötte dessutom morfar påvägen hem av en slump. Skoj. Sedan dess har jag sett mean girls 2 och lagat + ätit middag. Har även pratat med min helt underbara farmor. För henne finns det inga ord. Hon är bäst. Nu ska jag hoppa i ett bad innan jag beger mig till sängen. Té och äpple blir det innan också. Sen nattinattgott.

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

torsdag och ledig

Torsdag. Känns inte som det. Sjukt skönt att vara ledig måste jag säga. Blev sent igår, därav vakna jag ganska nyss. Ska nog passa på att ta det sådär extremt lugnt idag. Chilla i soffan, dricka té, äta något gott och försöka lista ut lite vad jag vill göra efter studenten. Jäklar vad svårt det ska vara. Kanske vill göra något senare, men kan inte bestämma mig för vad eller med vem. Tufft liv jag lever. Visst?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

onsdag

Hemma från skolis. Dålig jag har blivit på att skriva. Det blir aldrig av. Brukar bero på att jag jobbar så mycket men den här veckan jobbar jag bara på Lördag. Hör och häpna, I know. Skönt måste jag säga. Ta det lite lugnt. Snart lov också. Kryssning och massa ledighet, fan vad skönt. Iallafall. Har varit i skolan och jobbat med projektarbetet idag eftersom det är Onsdag. Kommit framåt en hel del. Skönt. Snart ska den in för tryck. Träffat O har jag hunnit med en snabbis också. Fått bitmärken och därmed rolex klocka. Aj. Ska man vara fin får man lida pin. Nu fattar ni ingenting men whatever.  Blir träning ikväll och sedan möjligen utgång fast tror inte det. Orkar nog inte och de flesta verkar inte vilja/ha pengar heller. Så det blir möjligen bio efter träningen. Nu ska jag kolla G.G. Puss sålänge!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

<3

Sitter på lektionen. Otroligt roligt. Slutar snart. Mys alla hjärtans dag. Fick fin present imorse av Mamsa. Senare blir det träning. Och kanske middag ute. Mys! Funderar på att hinna med att åka till Huddinge sjukhus för att testa så jag kan bli blodgivareoclså.. Får se vad som hinns. Puss oh trevlig alla hjärtans dag. Sprid kärlek till dom du älskar!<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lycka

Så trött så de känns som jag ska dö. Ska kolla klart sista minutrarna på dream girls och sedan sussa. Kom hem från jobbet för två timmar sedan. Ok, skit samma. Jag däckar nu. Hörs imorgon. Ingen skola. Inget jobb. Gaaaah
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trotsa vädergudarna

Schysst weather. Verkligen. Och inte tänker jag ta någon taxi heller. Inte värt att betala, behöva ansöka tillbaka och blablabla för att komma till en lektion som ingen ändå är på. Nu verkar det dock som om folk har tagit sig till skolan ändå. Så ska pillra mig till nästa. Har en timme och 10 min på mig. Får se om jag hinner. Höhö. Mysigt väder det här alltså. Inte. Inte så länge man är själv iallafall. Skulle vara mys om någon var här. Då skulle jag gärna stanna hemma. Nu är jag bara rädd. Så ska pillra mig iväg. Sätta på musik i öronen och trotsa vädergudarna. Fyfan. Nu kör vi ba.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Natti natt världen

Glad chey som precis la sig i sängen. Haft en ganska chill kväll, pratat med två otroligt härliga personer i telefon och blivit sådär härligt glad som man blir av sina vänner. Glad att jag började på McDonalds i kurvan, annars hade jag missat något. Det ska gudarna veta, och ni med. Imorgon blir det skola. Läänge som vanligt på fredagar. Sedan bär det av direkt till jobbet. Funderar på att ha en vit lugn helg sedan. Jobbar på lördag men ledig på söndag. Då ska jag umgås med mina vänner. Eftersom jag varit så sjukt sliten varje dag efter skolan den här veckan så kanske det vore bra också. Får se hur det blir. Nu borde jag sussa för om nio timmar ska jag sitta pigg och lyssna på redovisningar vid skolbänken. Puss och kram på er mina fina vänner!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött chey

Var i skolan ganska länge igår och jobbade. Kom hem, åt och somnade sen typ. Känner att det kommer bli samma sak ikväll. Var i skolan till någon gång efter fyra och nu sitter jag här. Finns inget så underbart som mjukisbyxor. Och ett bad såklart. Som jag precis kom upp ur. Nu blir det nog TV en stund om jag hittar något bra och sedan ganska tidig kväll. Är så trött. Förstår inte varför. Sov jätte mycket i natt. Har massa sömn att ta igen tror jag. NU VET JAG. Gossip girl it is.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra jobb, bra skola, dålig buss

Bussarna verkar inte vara på min sida idag. Tog fel buss till jobbet (dock medvetet) och sprang sedan när jag skulle byta men busstanten/gubben vägrade vänta. Så jag fick gå till jobbet. Dock ganska skönt med promenad men anyways. På vägen hem tar jag fel buss. Blir helt förvirrad när den börjar åka mot fruängen så springer av och ser att min buss som jag egentligen skulle ta är precis bakom. Så jag springer som en idiot men självklart ville inte den tanten/gubben vänta heller. En timme senare skulle bussen gå då. KUUUL. Men ringde och fick skjuts som tur var. Jobbet gick bra annars. DT. Sopp, hammed och chefen, Mathias, Wassi och gänget. Skysst team typ. Nu har jag skickat in labbraporten som jag skrev idag i skolan och precis förberett lite inför intervjun jag har imorgon på svenskan. Ursh, vill inte. Kommer inte kunna svara eller fråga någonting. Dessutom börjar jag åtta imorgon så det börjar bli dags att tagga i säng. Det ser ut att bli en lång dag imorgon. Jobbigt värre.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skolan

Sitter i datasalen med Emsas projektgrupp. Är galet duktig och skriver min labbrapport. Helt förvirrad. Orkar inte. Men måste görat nu för tonight jobbar jag. Kuligt. Funtar på att åka direkt till jobbet idag. Tror inte jag orkar mellanlanda hemma liksom. Nu fick jag ont i huvudet. Blä. Kanske borde åka hem ändå. Får se. Puss.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hallådärköttochbläbär - "jag kom på att vafan du har ju härmat shan banan, trodde du hade kommit på det själv" haha knas pussmeny!

Hemma från jobbet igen. Har ätit och duschat (badat). Mina fötter värker. Borde skriva labb men har inte papprerna. Damn. Skola och labb imorgobitti vid nio. Liten sovis. Extremt uppskattat. Somnade på sängen igår direkt efter jobbet och duschen med en handduk, trosor och en turban på huvudet och vaknade imorse och kom inte ihåg någonting. Verkligen. Vaknade av att solen sken och fick tänka: "Vad är det för dag? Juste, söndag, skönt. Nej, fan jobb. När? Tidigt. Fan. Vad hände igår? Måste ha däckat på sängen när jag bara skulle vila lite. Fan blä på mamma som inte sa till mig att ställa klockan. Shit, juste, klockan. Vad är klockan?" Sen sprang jag upp till vardagsrummet och kollade och insåg att jag inte hade försovit mig utan vaknat ganska bra tid faktiskt. Skönt var det att vara hemma och sova igår iallafall. Det behövdes kan jag ju säga. Fredagen var ganska kul, haft roligare. Slutade med att jag däcka och skulle upp fyra timmar senare. KUL. 9 timmar jobb på de ba. Samma idag. Fyra imorgon. Sen blir det skola skola skola till fredag då det är jobb igen. Kanske borde ta det lugnt förutom jobbet nästa helg. Bokat shopping med Jessis på söndagen då jag faktiskt är ledig. Hör och häpna. Nu ska jag dricka tée och gå och lägga mig. Fick nyss reda på att det är halvdag imorgon i skolan. Me like typ!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

om jag ändå kunde sluta äta i tid

Gårdagen blev jag positivt överraskad över på jobbet faktiskt. Trots att vi fick agera städpatrull samtidigt som vi jobbade och tog beställningar. Men med rätt folk så funkar det ju jättebra! Fick dock världens huvudvärk och somna innan jobbet så riktigt fit for fight var jag kanske inte. Några huvudvärkstabletter senare och en massa sömn så mådde jag bättre. Vaknade av att telefonen ringde imorse trots att jag hade fet sovmorgon. Tack kära rumpa. Hah, nejdå! Åt lite frullebanan med mamma som är hemma och är sjuk och begav mig sedan till skolan. Lång dag. Till fem. Slut. Gick och åt på Olerys (som jag inte kan stava till och inte pallar söka på heller) med Sandrorna och Jasminos. Mysos. Har fortfarande ont i magen för att jag är så mätt. Var flera timmar sedan jag åt. Bra Paula. Aldrig att jag kan sluta äta när jag faktiskt är mätt. Nepp. Tog iallafall nyss ett bad och nu är jag här. Funderar på att kolla gossip girl men börjar så tidigt imorgon så kanske bara borde ta en kopp tée och gå och lägga mig. Låter duktigt. Får se hur jag gör. IMORGON ÄR DET FREDAG! Förutom en stört lång dag i skolan så ser jag fram emot den. Utgång med bruudarna!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

onsdag it is

Hemma efter en kort dag i skolan. Skönt att vara hemma innan jag måste iväg till jobbet. Mamma är hemma också, så då kanske jag kan få skjuts. Hihi. Var duktigt och var i skolan tidigt tidigt tidigt också. Hann med att duscha imorse, inte ofta. Dessutom hann jag med det planerade tåget. Ännu mer sällan jag gör det. Och dessutom gick jag upp i tid. Plötsligt händer det. Imorgon kommer jag antagligen sent igen ska ni se. Då är allt som vanligt igen. Hehe. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och kolla på Gossip Girl. Inhandla en sport lunch och bara njuta av min ledighet. Det har jag dock inte tid med. Måste skriva rapportblä. Ska bli kul. Känner inte för att jobba ikväll heller. Ett bad kanske hjälper.. Ska testa.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Tisdag. Sovmorgon blev det imorse. Förlåt kära lärare. Kunde inte gå upp. Det bara gick inte. Omöjligt. Min kropp bara skrek nej. Ja, ni fattar. Det gick helt enkelt inte. Så kom lagom till svenskan. Lagom dag alltså. Imorgon blir det dock att gå upp till åtta igen. Redovisningar halva dagen och sedan projektarbete. Och jobb på kvällen. Jippi. Nu ska jag strax bege mig till Jessan för taco-kväll. Haha, vem älskar inte det liksom? Sjukt sugen så det blir perfa. Först ska jag bädda min säng och fixa lite här hemma. (typ endast bädda sängen). Funderar på att ta ett bad. Får se om jag gör det nu eller sen när jag kommer hem. Time will tell. Hörs när vi hörs. Ses när vi ses. Tjo. Sko.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

godnatt världen

Pallish. Nu vill jag sova. Ingen té har jag fixat heller. Blä. Middag vore gott också. Haha. Puss och godnatt världen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget