sjuk

Kul idag. Inte. Är megaförkyld så är sjukskriven från jobbet. Hatar egentligen att vara borta från jobbet, att sjukanmäla mig. Samma sak var det med skolan. Får typ ångest. Blä. Som tur är har jag en mamma på andra sidan som tänker logiskt och tvingar mig vara hemma när jag måste. Så idag är jag hemma. Får se om jag klarar av att gå imorgon. Hopefully. Annars gör jag inte speciellt mycket. Precis gråtit till filmen "The notebook". Är sugen på något men ändå så jäkla osugen. Jobbigt. Vill ut i det fina vädret. Vill träffa min prins. Mina vänner. Ta en fika på stan. Shoppa lite kläder. Gå ut och fira Jasmine (Grattis fina du). Måste våren komma idag? Och inte imorgon? Och framförallt Måste JAG vara sjuk just precis nu, idag. Nu ska jag dränka mina sorger någon annan stans. Kanske i en ny film, eller nere på godismonstret. Who knows. Seeya.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sovdags

Super skön dag. Sov till ett men gick nog inte upp förens vid två. Duscha och åkte och mötte upp Elon i Huddinge för mysfika på castello. Efter det spontanåkte jag hem till henne där det blev middag och film. Nu är jag hemma igen och borde gå och lägga mig. Shit vad skönt det är att vara ledig. Imorgon är jag ledig egentligen också men eftersom vi (jag och tatti från jobbet) inte är färdiga med uppgifterna till kursen som vi ska på på Tisdag så måste jag förbi där ändå. Segt. På tisdag blir det hospitalitykurs. Onsdag och Torsdag öppning. FREDAG avicii med Sandrisen och Jessi. GAH. Kul att ha något att se fram emot! På tal om det, kollar på resor till london med Malin om någon månad. Vore skit nice. Dyrt som fan verkar det dock bli. Hoppas det blir av. Nu ska jag checka ut. Sleep tight lovers. I miss you my love.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredagfan

Sitter hemma hos morfar. Precis varit och ätit den största kebabtallriken någonsin. Eller åt ju inte så mycket men tallriken var G A L E T stor. Nu är vi tillbaka och jag och Mamsa ska snart åka hem. Imorgon blir det öppning för mig. Kul att det kommer SOR. Ni fattar ingenting men det gör inget. På kvällen kanske vi firar Pelon som är hemma från Australien med dunder och bravader. Vore kul. På Söndag är jag äntligen ledig. Då blir det andra trevligheter. Annars då. Jo veckan har varit väldans bra faktiskt. Umgåts med min fina massa och jobbat massa. Varit på bio, ute och ätit sovit, jobbat osv. Nu ska jag kila. Ha det bra finisar.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sådärja

Inte blev jag hemma hela dagen igår inte. Följde med mamma till Kungens kurva (ungefär som om jag inte är där tillräckligt) och gick i lite möbelaffärer. Drog en snabbis till skäris, prova en kofta och åkte därifrån. Och så var det nästan kväll igen. Snabbt tiden kan gå. Trevligt var det iallafall att spendera Söndagen med min mamsa. Nu IDAG ska jag faktiskt få saker gjorda. Sitter vid köksbordet och bara det är en bra början. Annars lockar så mycket annat, tv:n, sängen, rummet, you name it. Nu sitter jag här och skriver mail på engelska till min kära farfar. Långt kommer det bli. Mycket att uppdatera. Så jag ska väl fortsätta. Senare ska jag nog ta en tripp till min morfars lägenhet där dom håller på att renovera. Hjälpa till med lite val av tapeter och sådär. Efter det blir det nog träning och att träffa min man. Imorgon blir det jobb igen. Wihoo.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött är bara förnamnet

Var det melodifestivalen igår? Tydligen, eller? Jag gick och la mig någon gång efter nio för var helt förstörd. Vaknade upp för någon timme sedan, fortfarande lika trött dock. Sovit över 12 timmar. Antagligen mitt kära jobb som gör mig så tröttis. Så idag ställer jag in alla planer och hänger hemma istället. Fick inget vettigt gick igårkväll så kan passa på nu. Och kanske kolla lite serier. Var länge sedan. Har mycket jag vill göra. Störande att jag är så sablans trött. Blä.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lördag

Och så var det Lördagskväll igen. Precis ätit en supergod middag a la texmex style. Typ tacos men iallafall. Innan dess jobbade jag (för ovanlighetens skull, hehe, jag vet), kom hem, duschade och väntade på att mamma skulle komma hem så vi kunde göra god god mat. Nu sitter jag med datorn i högsta hugg igen i vardagsrummet. Tänkte bara vara hemma ikväll. Utföra lite saker jag har flyttat fram ett tag nu, som kan vara bra att få gjorda. Maila om körkort, om sommaren, framtiden, läsa/plugga handledarkompendiet från jobbet och så tänkte jag och mamma kanske kolla på lite lägenheter. Riktigt skönt känns det att sitta i soffan inlindad i en filt när det är såhär kallt ute. Bara mysa hemma. Så nu ska jag lämna bloggen och börja någonstans på min långa lista av saker att göra. Trevlig Lördagskväll kära läsare. Om ni nu finns.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget