bye

Nu är det tags!Väskorna är packade,jag är uppe,tågen är igång och allt går som det ska. Så skönt!
Har desvärre inte riktigt vaknat upp ännu,(trots att jag har det).Blev lite för lite sömn i natt tror jag,får försöka sova på tåget.Vilket inte alltid brukar vara så lätt.Jag är klädd i mina baagiga skitkläder så jag hoppas jag inte träffar för många snyggingar..Hah,eller jag hoppas att jag ser dom,men att dom inte ser mig..

Iallafall(!) nu ska jag gå och försöka få någonting i magen och sen bär det av,Sälen here we come.
Kommer nog inte skriva på hela veckan för jag är inte säker på att någon har med sig bärbara datorn och
om den är med är det inte säkert att internett funkar där uppe.Samma sak med TV,ingen tv under en hel vecka.

Ha ett bra sportlov hörrni.. Det ska jag försöka ha:)

PJ

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nästan klar

  • Har tagit mig själv i kragen och gjort nästan allt jag ska!
  • Har packat väskan.Blev två istället för en.Dock är det inte riktigt färdigpackat.
  • Har köpt täckbrallor med mamsen,trots att hon inte var sådär jätte glad på mig när hon kom hem.Tack!
  • Har tagit en sväng förbi Emil & CO och sedan fått sällskap till coop-en.Köpt godis och dricka.
  • Har lagat mat,+ ätit den..
  • Svängt förbi morfar som nyss har varit på sjukhuset.

Det här är riktig vinter!
image51
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sälen nästa

Nu är det äntligen lov.Åker till Sälen imorgon.Känner mig verkligen inte redo för det men det blir nog skönt ändå.Blir lite extra glad när jag tänker på att jag ska åka snowboard,haha.
Har inte ens börjat packa vilket är dumt eftersom att jag har annat att göra ikväll.Men jag orkar inte.Har ingen aning om vad jag ska ha med mig.Självklart vet jag vad liksom,vantar,mössa,halsduk och allt det där men jag hatar alla mina skidkläder och trots det har jag inte fått några nya.Hatar det.Nästa år ska jag ha nya.Vad ni än säger!

Tänkte åka till Kungens kurva senare och köpa mängder av godis,och förhopplingsvis sola en sista gång innan jag ska fara upp till snön och kylan.Hade också tänkt att jag skulle till pappa för att jag hade för mig att han hade en snowboard(eftersom att han också åker)och då tänkte jag att jag kanske skulle kunna låna lite grejjer där.Men icke sa nicke,inte hade han det inte.Och inte heller mina skidglasögon som iförsig han köpte förra året i Lindvallen.Lite surt,men han lova att fixa pengar så jag kunde köpa ett par nya.Hihi,tackar,liksom..
Hade också tänkt mig en mysig fika,men tror inte det hinns med..Tyvärr..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

plastbit orsakar cancer!?

Helt plötsligt funkar min blogg som vanligt igen.Jag kan välja stil och hela köret,va skönt.Nu kan jag sätta in lite bilder också.Har saknat det lite..

Från idag,på matten..Helt plötsligt tyckte alla(framförallt killarna) att det började lukta rök.Det visade sig vara någon plastbit som hade kommit imellan ouverheaden och lamp-ouverheaden.Alla flydde till fönstrerna och öppnade dom.Bara Nicke som var försyld som satt kvar i mitten,haha. Sen alla tjejer. Orsaken till att alla flydde till fönstrerna var att alla trodde att de skulle få cancer om dom satt kvar och fick in röken i lungorna..haha,hajja den!?Röken var enorm och spred sig över hela skolan,som ni ser...

image49
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lycka

Åh,vilken bra dag.
Första lektionen var No,då vi lite segt började skissa på våran ritning till huset.Sen SO,kollade på en film och diskuterade lite kring den.Sen NOSO,vilket i mitt fall skulle ha varit matte,men eftersom att det inte fanns något att göra där så fick det bli plugging till franska provet.Sen var det lunch och sen franska.Hade provet,som var både svårt och lätt.Förvånad som tusan blev jag när jag såg att det gick så mycket bättre än jag trodde.
aa..Tog iallafall bussen tillbaka till skolan,hade lite genomgång av matten och sen slutade vi.
Jag har inga läxor,inga prov,ingen stress och så är det lov efter skoldagen imorgon..Fattar ni hur jävla glad jag är?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

komma fejs

Har precis sett på Fråga Olle,lika intressant varje gång,hah.Egentligen är det ganska dumt och töntigt program men det är kul att se och det är också en vana.Man måste ju se Fråga Olle liksom.Hoppas ni inte missade det!

Nu är det girls of the playboy ...haha jag är bara för töntig..



Föresten så är det roligt,för det är så många av mina vänner som har blogg nu,så nu har jag massvis att läsa,älska det!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

yeah

Man måste sätta på ett antal grisar,innan man hittar sitt svin..

Hälsning sådär mitt i pluggandet..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

soft dag

Hemma från skolan tidigt idag.Har varit en skön dag.Hade iförsig hkk prov trots att det sades igår att det inte skulle vara prov.Det ledde ju självklart till att jag inte pluggade så det gick inte så bra på provet,och eftersom att jag vill hålla kvar/höja mitt betyg så frågade jag om jag fick göra provet efter lovet,och det fick jag.Som tur var.
Efter provet gjorde vi vofflor med sylt och grädde!Mums..

Sen var det prov igen.Eller läxförhör,som hon kallade det!? Men eftersom att hon kommer betygsätta det så tycker jag det räknas som ett prov,haha.Det gick bra så det gör väll inte så mycket.
¨På svenskan körde vi heta stolen (tror jag det heter).Sjukt chill.Sen var skoldagen slut.Nu ska jag plugga franska för jag har prov igen imorgon.Efter det är det slut,och lov.Fatta vad skönt?

Måste börja packa till sportlovet också...hjälp...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

PJP

Sitter för tillfället hos Josefin.Har precis käkat spagetti med köttbullar,och efter det glass med varma hallon och chokladsås.Haha,vadå tjockisar :)
Egentligen skulle vi plugga musik,men eftersom att det inte är något prov utan bara läxförhör så tar vi det när vi kommer hem istället.Men kom precis på att det är Gossip girl,Brothers and sisters och Gynning ikväll.Får se,har ju iförsig sett gossip girl avsnittet och gynning är inget måste,tror jag.Men jag kanske hamnar framför tv ikväll ändå.Haha,mitt nya konstiga motto är ju att inte göra läxor efter nio,så..

Hade iallfall matteprov idag,gick väll helt ok.Hoppas jag.Kändes ganska bra iallfall. Nu ska jag återgå till mitt lekande med min älskade vän josefin,haha 

Hare!
PJ
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

slut på plugg

Efter att ha suttit en stor del av dagen med läxor så har jag nu helt lagt ner.Nu är klockan nio och inga läxor efter nio.Nytt motto? (haha)

Dags för lilla mig att ta ett bad,ska bli skönt.Folk som står mig nära vet att jag är en rackare på att just bada, istället för att duscha.Tycker det är mycket mysigare och skönare.På sista tiden har det mest blivit dusch på mornarna pga att jag har så ont om tid men på kvällarna sitter det fint med ett bad.Mitt tovviga hår behöver det också.
Sen blir det en fet choklad!mums..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dryg natt

Vaknade inatt och hade så sjukt ont i halsen.Låg och drog mig i någon timme och kunde verkligen inte sova pga halsontet.Asjobbigt.Beslöt mig iallfall tillslut för att gå upp och hämta halstabletter och då blev det mycket bättre.Iallafall för någon timme.När jag sen skulle vakna för att gå till skolan,vaknar jag upp med huvudvärk,snuva,öronvärk och världens trötthet.
Ingen höjdare derekt.Funderade länge på att vara hemma men eftersom att vi har matteprov imorgon så bestämde jag mig för att gå på mattelektionen och se hur det gick.

Och när jag väl hade fått lite lunch i magen mådde jag bättre.Så pass mycket bättre att jag stannade kvar på skolan efter matten.Redovisade på SO;n,sprev ut en jävla bunt med papper med massa fakta till engelskan.Och sen var dagen slut.Sköönt!

När jag väl hade kommit hem tog jag något att äta och började med matten.Låter kanske som om jag har tränat hur mycket som helst,men det har jag inte.Därimot skulle jag behöva det.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

:)

Lördagskvällen blev trevligt med Erik som vanligt.Blev lite ändrade planer bara.Fikaställena var stängda över hela stan så det skret sig.Och filmen "30 days of night" blev det inte heller utan det blev Cloverfield.Och det var tur att vi bytte,för den var jäkligt bra.Förutom lite konstigt och plötsligt slut men jag rekomenderar den starkt ändå!

Trots att jag inte la mig allt för tidigt kom jag upp innan 10 i morse.Stolt.Käkade lite frukost och pillrade mig iväg till Lidingö.Träffade syrrorna och hela kittet,alla utom pappa som är i Frankrike.
Blev genomgång av matten eftersom att vi har prov på Tisdag och våran lärare vägrar komma på lektionerna.
Förstod så sjukt mycket bättre när Jenny förklarade än när Rullis gör det.Tack för det!
Jaa..så jag kom inte därifrån förens vid 8 tiden.Kom hem någon gång runt 9 och började kolla på franskan.Som också är på Tisdag! Jippi,liksom.Får se hur det blir med den..

Så min Söndag har gått åt till plugg.Precis som dem brukar.Men det är skönt att ha det gjort.En vecka kvar till lov,ska bli så skönt.

Har för första gången idag bara satt mig ner och inte gjort någonting.Nu ska jag sluta skriva och ta något att äta,sen ska jag nog sussa.

Natti


PJ
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kan man må bättre?

Mår Jätte bra ikväll.Har bara lust att hoppa runt av glädje och det gör jag också.Det är Lördag kväll.Jag har trevliga planer.Telefonen ringer och ringer och dom mest oväntade svarar.Sånnt är så jävla skönt!

Ikväll blir det iallafall inget tråk!Det är en sak som är säker!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ståålar

Lördag! Redan vaknat och klockan är runt 10.Men har nog sovit en sådär 9 h så det får helt enkelt räcka.Idag vet jag inte riktigt vad som händer.Men ikväll står bio på schemat!Trevligt trevligt.Tror det blir den där nya skräckisen,30 days of night.

Eftersom att pengar aldrig vill stanna kvar i mina fickor utan alltid spenderas så är jag luspank(!)Vilket inte är så bra med tanke på att jag kanske ska till staden med matte och co, + bio och fika ikväll.

Får se hur det löser sig..Kanske får hitta på något att göra här hemma för att få lite stålar,hoppas!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

längtar

Fredagkväll!Hur skönt är inte det.Bestämde mig för att följa med på middagen ikväll med familjen med vänner eftersom att Anna var sjuk.Och planerna för kvällen skulle tillägnas med henne.Lite synd faktiskt,eftersom att vi kommer vara borta två helger under två veckor men det får bli efter det..

Var som sagt på middag.Var trevligt.Var hos min kompis som brukar följa med mig upp till landet på sportloven och åka skidor.I år blir det inte skidor utan snowboard.Ska bli sjukt kul.
Skidor känns tråkigare och tråkigare eftersom att man ändå kan det.Det blir liksom inte lika stor utmaning.


Nu är det bara(?) 4 prov kvar den här veckan och sen är det lov.Förhoppningsvis är det inga läxor och skit kvar efter Onsdag.Det som står på schemat just nu,läxmässigt,är:

Matteprov kap 3&4 Tisdag
Franskaprov kap5&6 + massa annat Tisdag
Hemkunskap hela papret (fram & bak) Onsdag
Musik hela papret (fram & bak)Onsdag

Antagligen kommer det komma någon SO eftersom att jag dels inte kunde redovisa idag pga att min lärare helt plötsligt tog semester(?)Blev väldigt irriterad,om man säger så.Eftersom att jag ville ha det överstökat,och eftersom att det redan har skjutits upp i 2 veckor.Åå..störande.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kattiga kitty

Har blivit målad till katt idag på eftermiddagen.Skulle gå ner till lågstadiet för att hämta en kartong som vi behöver till vårat hus som vi ska göra på NO;n,och så kunde jag inte motstå när vi såg Patrik sitta där med penseln.Eftersom att det var Josse som kom på att det där med katt,så fick hon äran att måla.Blev riktigt snygg,HAHA!


Kattiga kitty,
tyvärr så cpar min dator så jag kan inte sätta in några bilder på bloggen,men när det ordnar sig ska jag minsann sätta in någon..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tröttis

Hemma från stan igen.Var mysigt,men vart så sjukt trött och mätt så jag höll på att dö.Inget höjdarhumör heller..Nu sitter jag och gör lite läxor.Lite halvt iallfall.Håller på att somna,och inget bra visas på tv så det blir nog sängen för mig snart.Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

happy valentines?

Idag är det alla hjärtans dag.Har iförsig bara varit en helt vanlig dag,men ändå.Har märkt att många (generellt) blir deprimerade av denna dag.Inte bara endel utan ganska många.Lite synd faktiskt,eftersom att dagen är till för att sprida kärlek.Enligt mig iallfall.


Själv har jag tur.Är inte alls deprimerad med mig själv.Skit skönt faktiskt.Känner just nu för tillfället ingen ångest över att inte ha någon pojkvän.Tar det som det kommer,självklart vill jag ha kille,men inget desperat.


Ikväll blir det lite middag och sen kanske fika i staden.Ska bli mysigt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemma från romme

Är så sjukt trött så jag orkar inte ens skriva.Är iallfall hemma från Romme igen.Hade sjukt kul!Skidåkning,bussen och allt därimellan.Berättar mer senare eller i morgon...

<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sängdags

Nu är det snart dags för mig och Jossan att försöka sova,hur nu det kommer gå.
Jag måste även välja vad jag ska ha på mig,för det är inte klart ännu.Ute i sista sekund precis som vanligt! Önska oss lycka till imorgon!(lär nog behövas)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

VAD SÄGER DU NU DÅ,PJUFFIS?

JAG KOM PÅ DEN,JAG KOM PÅ DEN,JAG KOM PÅ DEN!! ÅÅÅÅÅ,VAD JAG ÄR BRA,TRALALALALLALALALALALALLALA.....
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

alla hjärtans dag

På torsdag är det Alla-Hjärtans-Dag.Personligen tycker jag att det är en gullig dag.Man får visa lite extra kärlek för dem man verkligen tycker om och älskar.Somliga tycker att det bara är onödigt,dumt och ångestbeläggande,och visst får man tycka det,men jag tycker att tanken är gullig och mysig.Man måste ju inte göra något jätte stort bara för att,eller ligga hemma och gråta över att man inte har någon kille/tjej.Eller käka en jävla massa choklad.Haha,det tycker jag är lite roligt.Att käka choklad bara för att det är alla hjärtans dag.

Kan väll kanske bero på att jag gör det jämt annars men..det är ju en bra anledning till att få käka det kanske ;)

Sen är rosor typ den bästa blomman som finns,enligt mig.Och det är ju en bra Alla-hjärtans-Dag present!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Romme 08

Har precis kommit från plugget.Imorgon far vi(klassen) till ROMME!Ska bli väldigt kul faktiskt.Trots att jag kommer se helt sjuk ut på skidor,eftersom att jag inte har åkt på ett år.Ångrar att jag inte tog snowboard lite,känns roligare..

Ikväll måste jag iallfall tidigt i sängen.Och josse med.Hon ska nämligen sova över.Trevligt,trevligt! Har bara lovat att vi ska kolla på Gossip Girl men någon gång därefter så hoppar vi nog i säng.


Nu måste jag gå och prova skidkläderna som jag ska ha imorgon,hoppas dom inte är alldelens för små!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

måndag

Har precis varit och tränat.Känner mig lite duktig,trots att jag inte gav allt,pga att jag bara var allt för trött.
Hann inte göra mycket alls efter skolan.Josse följde med mig hem en stund men var sen tvungen att bege sig hemmåt för att hämta kläder till träningen.

Var lite dum,för jag glömde helt bort att jag egentligen skulle vara hemma och släppa in mamma innan jag kunde åka någon stans.Så eftersom att hon inte hade några nyckar fick hon ringa morfar och så,lite dumt kanske.


Hade föresten Hkk prov idag.Skönt att ha det gjort första dagen.Imorgonbitti har jag,sofie och damla muntliga nationella i engelska.Ska bli skönt att ha det gjort också,men kommer nog vara rätt nervös.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

OTH

Kom för en gångs skull ihåg att kolla på One Three Hill.Blev iförsig påmind men iallfall..Är inte lika inne i serien som jag var förut,men det är fortfarande bra.Hörde att det var sista avsnittet också!

Isf så var det bra slut.

LYCKLIGT!

Är det någon som ska se Andra Avenyn om några minuter?Det ska iallfall jag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget