sportlovet i sälen 09

Nu är jag hemma igen från pass-fixet. Mitt foto blev fult som fan. Såg ut som en uppstoppad tjockis. Men jag tror jag klarar mig. För er som inte vet så ska jag ta mitt pick och pack och dra till Sälen på Lördag morgon. Ska dit med några vänner till familjen kan man väll säga, eller något sånt. Och med Moa, en tjejkompis som jag aldrig umgås i vanliga fall. Kollar man på oss så skulle man aldrig kunna tro att vi ens skulle kunna vara vänner. Men det har visat sig att vi funkar väldigt bra ihop, just eftersom att hon alltid brukar åka med mig upp till Sälen på sportloven. Vi brukar skratta och löjla oss som två galningar. Alltid. Så jag är sjukt glad över att få ta det lite lugnt, åka snowboard och bara chilla galet. Precis vad jag behöver!  Kommer hem nästa Lördag igen. Då blir det fest på direkten hos J och fira födelsedagen galet! Ser fram emot sportlovet skit mycket! Så nu är det bara morgondagen som väntar och sen är det pang på rödbettan.

Nu måste jag börja packa. Har pratat med Anna i en timme och skrivit ner en packningslista eftersom att hon också ska till fjällen. Mitt mål är att all packning ska vara klar ikväll! Då har jag kanske en chans att hinna med allt jag vill hinna med imorgon kväll också...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hihi

Kom precis från skolan. Är trött som tusan pga att vi simma imorse. Vet inte riktigt varför men större delen av klassen var helt slut efter den dära "simlektionen", trots att vi faktiskt inte gjorde något speciellt. Och som pricken över i: et så fick vi reda på att vi skulle simma imorgon också och få mjölksyra. Jippi. Aja, klarade av den här långa dagen så då klarar jag väll av morgondagen också! Nu ska jag alldelens strax rusa ner till tåget och dra mig till flempan för att ta Pass-foto. Behöver det till New York och France i sommar.  Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet så det ska jag väll klara av. Det kanske blir bio med bruttsen på kvällen dessutom, som en liten goodbye (för en vecka). Skulle sitta bra. Då måste jag bara packa klart ikväll, vilket inte låter lika självklart. Aja, nu måste jag rusa. Skriver mer ikväll

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

best friend forever



 
Satt precis och kollade på "Paris Hilton's  My New BFF", antagligen det dummaste jag någonsin sett.  Det handlar om Paris Hilton som ska hitta sin bästavän genom sitt TV -program. Förstår inte hur hon ens kan tro att någon är ute efter hennes vänskap och inte efter all den uppmärksamhet hon får genom media? Och hur kan man vara så misslyckad att man måste skaffa sig vänner genom ett TV program? Jag tycker iallafall synd om henne och är glad att jag inte behöver använda mina pengar för att kunna skaffa vänner.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tröttis

Kan inte påstå att jag var speciellt pigg och social igår. Föredrog att ligga i sängen eller slöa framför datorn. Prata franska när man är svintrött är inte riktigt min grej. Och jag känner mig fortfarande svintrött. Vet inte vad jag ska göra åt min trötthet. Slutar aldrig vara trött! (Mycket trött blev det)
Borde dock plugga lite och sen gå och träna. Men först ska det kollas på film! Vi hörs kanske ikväll..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdag- Lördag

Sitter för stunden hemma hos Jossan. Känns som ni har missat endel av mitt otroligt viktiga liv här i bloggen. Har varit lite dålig på att uppdatera. I Torsdags var en ganska stor del av Sjödal i Kungsberget. För mig blev det snowboard men för mina brutts blev det skidor. Det var iallafall jätte kul där och jag längtar tills jag och M ska till Sälen nu på sportlovet. Ska bli sjukt kul att få åka mer snowboard.  Sedan blev det Fredag och vi hade Svenskaprov i skolan som jag knappt hade pluggat till. Får hoppas på att jag klarade det! Senare på kvällen blev det utgång med J & S. Vaknade upp hemma hos Jasmine i morse trött som ett as. Trots att jag faktiskt hade fått ganska många timmars sömn. Kanske lite dumt att jag gick ut,menmen.Vad gör man inte?
 Framåt lunch idag rörde jag mig hemåt igen och efter några timmar till Jossan, där jag är nu. Vi sitter båda två som två datanördar med en varsin dator framför oss. Men om några timmar ska jag röra mig hemåt för då ska vi få gäster från Frankrike. Ska bli riktigt trevlig och skönt att bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Skulle iofs vara ännu skönare om vi inte fick gäster. Speciellt eftersom att dom kommer från frankrike för fransmän ska alltid envisas med att stanna länge. Haha vilken tråkmåns jag låter som. Det ska Faktiskt bli trevligt!

Nej nu orkar ni säkert inte läsa mer och jag orkar heller inte skriva något mer. Så jag hoppas att alla har haft /kommer ha en trevlig alla hjärtans dag och för er som inte har pojkvän/ flickvän så tycker jag inte ni ska sitta hemma och deppa för de. Det ska inte jag iallafall! Deppa alltså.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lite liknelser

Fryspåsar - Manliga eftersom de håller inne med allting men går att se rakt igenom.
Webbsidor - Kvinnliga eftersom de får så många träffar..
Tunnelbanan - Manlig eftersom den använder samma gamla ställen att plocka upp folk på...
Timglas - Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre delen...
Hammare - kvinnlig eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste 5000 åren, men den är händig att ha hemma.


Nu är jag hemma från bion igen. Den var väll sådär, både bra och dålig. Den hette iallafall "Alla män hatar kvinnor" tror jag. Nu ska jag gå och stoppa något i magen. Ser sjukt mycket fram emot Torsdagen. Då är det snowboardtiiiiiiiimeeee
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Grattis papsen!

Det är snart dags för mig att dra mig in mot stan. Ska först köpa blommor till pappa som fyller år idag! Och få låna den där mobilen jag snacka om igår. Sen få mina skidglasögon och lite sånt smått plock också. Efter det ska jag möta mamma på Ö för att sedan se på bio.  Skön Tisdagskväll! Nu måste jag skynda mig och hoppa in i duschen, mitt hår ska vi inte ens prata om...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

NEW YORK RESAN BOKAD!

ÄR ÖVERLYCKLIG! Pappa har äntligen bokat New York resan. Cant wait! Vi åker den 16 Augusti till en 22-23 Augisti. Är borta i en vecka. En vecka i New York. Ska bli sjukt nice. Är sjukt glad. Allting är sjukt. Nu är jag jättegladers!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mobilnörd

Var hysterisk igår. Vilket ni kanske märkte. Märker först när jag blir av med mobilhelvetet hur mycket jag faktiskt är beroende av den där saken. Min bästa vän, kallar mamma det för. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska säga. Nära därpå iallfall. Tur att jag har riktiga vänner också! Idag var jag iallfall med den till lagning och fick en att ha sålänge. En sån där som alla knappar är sönder på mitten ni vet? Sony Ericson.

Så jag tror jag klarar mig. Imorgon ska jag nog möta pappa också och se om hans gamla är bättre. Tror det är en data-mobil. En sån här tror jag. Eller aa. En sån.


Får se om den funkar bättre. Annars behåller jag den jag fått låna. Lite surt att jag måste vara utan min riktiga mobil i typ 1 månad men får hoppas att jag klarar mig. Aja, det jag ville komma fram till var att nu kan man få tag på mig igen iallafall!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

SKIT SKIT SKIT MOBIL

JAG BLIR GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEN PÅ MIN JÄVLA SKIT MOBIL. FAN ATT DEN SKA KRÅNGLA. NEJ,NU SKA JAG LADDA NER SKITEN OCH FÖRSÖKA FIXA DEN.

ALLA NI SOM HAR SKICKAT SMS IDAG SOM JAG INTE SVARAT PÅ, SÅ VET NI VARFÖR. GAAAAAAAAAH
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

paaaaaaaaartylicious

Är helt slut. Det blev inte många timmars blund inatt inte. Tyvärr så märks det ganska tydligt dagen efter. Inte bara, inte bra. Dessutom ska jag på tjejmiddag ikväll och vi får se om det blir utgång efter det. Tror dock inte att jag orkar det. Aja, orkar inte skriva. Vill äta och sova. Haha. VI hörs senare!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

framtidsdröm?

Nu var det någon dag sen igen. Men ni klarar er va? Jag har nämligen haft full rulle hela tiden. Prov hit och prov dit. Men nu är det över.(Läs: allafall tills imorgon). På Måndag kommer nästa. Men det vill jag inte ens tänka på! Inte skriva heller.  Förövrigt är livet baara bra. Känns skönt med Fredag imorgon. Tror det kommer bli en riktigt härlig helg!
Är just i skrivande stund trött som ett as så jag ska lägga mig i ett bad och sen kolla på någon film. Känns som det var länge sen. Synd bara att det inte går något bra på TV. Nej, nu blir det snart översvämmning i badrummet. See ya!



Önskar jag hade sånt här badkar. Mitt är då en aning mindre. Bara en aning. Menvafan om något/några år ska jag ju flytta hemifrån och då kommer jag ju säkert ha råd med den. Sen ska jag ju vinna på lotto också. Känns som det är mycket kvar att göra på listan. Men vadå, den är ju faktiskt två sittsig och sen har den ju tydligen en TV. Då slipper jag ju köpa både soffa och Tv. Perfekt! Vardagsrummet nästa!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag kväll


Blev en kort men mysig fika på självaste Sandys med father. LOVE IT!
Tog för första gången (I MITT LIV) inte en rostbiffsmacka utan en kyckling sallad. Var väll sådär, min rostbiffsmacka är fortfarande nr.1.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ett gäng brudar och tjockismat så funkar väll allt, eller?

Försov mig imorse. IGEN! Har haft sjukt svårt att gå upp den senaste tiden. Dont ask why. Dagen har förövrigt varit tråkigaste av de tråkiga. Verkligen! Började med att jag försov mig(som jag precis skrev) sen när jag väl kom ner till bussen så kommer jag på att jag har glömt busskortet) dumt,huh? Anna och jag beslutar oss då snabbt för att gå till Huddinge Aulan, eftersom att det var där vi skulle på föreläsning. Föreläsningen handlade om internett i sin helhet och datornspel. Ganska segt eftersom att jag inte känner att jag har något som helst problem med sånt. Blev iallafall glad när Jag,Sandra, Jasmine och Pelin gick hem till Sandra och beställde med oss tjockismat. Det gjorde väll dagen!
Efter några timmar där så var vi tvugna att återvända till skolan igen. (Igen och igen? Men ni förstår) Satt och diskuterade med teknik-design klassen om de föreläsningen hade handlat om. Snacka om onödig dag. Lärde mig absolut ingenting nytt!

Nej, nu ska jag fortsätta plugga franska. Om någon halvtimme ska jag ta tåget in till stan och möta papsen. Blir nog en snabb fika och sen hem igen. Jag behöver en drastisk vändning på min tråkiga dag!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

låtar väcker minnen

Abstrakt kärlek- Norlie


Kan inte säga mer än så,känns det som. Kommer ihåg när alla hängde på Playahead.se. Det är därifrån jag minns den här låten, mitt ex (som då var min pojkis) hade den och jag blev fast! Vi var väll fast i den båda två antar jag.  Men bara av att lyssna på den här låten väcks sjukt mycket minnen! Sitter inte och gråter och är i skrivande stund inte ledsen över att det tog slut. Killen är någon som alltid kommer ligga mig nära om hjärtat, oavsätt vad. Men inga känslor finns kvar, trots det så älskar jag fortfarande den här låten.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pussilipusspuss

Oj va mycket plugg jag hann med. INTE! Jag suger på att plugga som sagt. Och nu är det OTH. Så det får bli plugg efter det. Pussis
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mättsomenplätt

Var sjukt trött igår och gjorde i stort sätt inte ett piss på hela dagen. Förutom på kvällen då jag mötte Jossan och åt middag på Vedugnen. Åt en sjukt god köttbit med pommes och massa sås. En aning för mycket sås,tillochmed. Var proppmätt sjukt länge efter det. Och precis så känns det nu. Jag slapp franskan och blev "tvingad" till fiket med brudarna. spyr snart av mättnad.
Nej, nu ska jag börja plugga. Franska står först på¨schemat ! Vi hörs om ett tag igen ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

efter gårdagen

Nu ska kroppen få mat/och persiennerna ska upp! Jag lider! Jag hatar Söndagar.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget