första dagarna

Nu har jag hunnit med att jobba min första och andra dag på ÖB och det har gått jätte bra. Inget som känns speciellt ångestfullt eller svårt.I juni blir jag nog kvar endel på donken dock. I juli blir det nog nästan heltid på ÖB, och sen förhoppningsvis så kommer jag in på skolan till hösten så då börjar jag väl någon gång i augusti. Och så kanske jag hinner med två resor däremellan. Hoppas!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mäklare

Tänka sig att jag fick jobbet på ÖB, såå glad jag blev!! Första dagen är om exakt en vecka, spännande. Dessutom är jag fortfarande mitt uppe i matte3c snurret. Ska nog få göra en muntlig redovisning ändå och hoppas på att det hjälper mig få det betyg jag vill ha. Då har jag möjligheten att komma in på KTH som jag vill, även fast chansen inte är så stor. Annars tror jag det blir Gävle, är ganska inriktad på de nu. Är fastighetsmäklare jag verkligen helst vill plugga till. Ändå är det så svårt att få ihop allt i hjärnan och vara nöjd. Ångrar kanske ordningen jag satt mina universitetsval och de gör att allt snurras ihop lite extra i hjärnan. Blä. Jobbigt. Men det kommer nog ändå bli bra tillslut. Nu ska jag skriva koranen till farfar. Lååååångt mail.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

housewife?

Idag har jag inte bakat, städat, strukit skjortor, lagat mat och gjort läxor, som alla hemmafruar har. Istället har jag ju faktiskt pluggat matte, tränat på friskis och träffat min bästavän. Mycketbättre. Dessutom har jag spenderat kvällen med min fina mamsa, och ätit god lax middag. Då är jag rätt nöjd. Hade jag haft min kärlek här hade allt varit ännu lite bättre.

Imorgon är det Måndag. En dag kvar tills jag har prov och imorgon kommer jag typ behöva sitta halva natten för att ens ha en chans att klara den här skiten. Vill ha den gjort, och så puttsveck med matten. Klara den, komma in på den program jag vill och ba känna DEN KÄNSLAN!!! Ber till gud att få känna den känslan i sommar. Verkligen.

För att lägga på lite mer stress till min vardag har jag faktiskt en intervju i morgon på Ö&B i Kungens kurva. Får se hur det går, skulle vara skönt att byta jobb. Hoppas det verkar bra och att jag är en självklar kandidat, hehe.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

2014-05-01

Säkert ett år sedan jag skrev sist. Shit, vad tiden går snabbt. Har för någon vecka sedan precis kommit hem från Vietnam med mami. Firat hennes 50 års dag och haft det allmänt jätte skönt. Sist jag skrev hade jag väl precis kommit hem från Thailandet?

Igår var det valborg så jag och Anna och Sara passade på att gå ut, äta lite pizza och bara umgås. Nu sitter jag här efter att ha kommit hem från min boo för några timmar sedan. Borde verkligen plugga matte eftersom jag har prövning om några dagar. Ligger dessutom sjukt efter. Ändå passar jag på att göra allt förutom just att plugga. Dum man är. Nej nu måste jag ta tag i matten. Allt för att komma in på det program jag vill. KTH- fastighetsförmedling och fastighetsutveckling. ÅH VAD JAG VILL!!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget