lördag

Skönt med lördag! Min började med våfflor och hallon, mums! Sen efter det så har jag inte gjort så mycket. Pratat med Anna och gått igenom alla anteckningar till SOn och läst lite SO för mig själv. Mer än det kan jag faktiskt inte påstå att jag har gjort. Inte mycket mer iallfall. Men innan jag försvinner hemifrån ikväll ska jag iallfall städa upp mitt rum och ta ett bad och kanske t.o.m öppna en bok (!) Läser fortfarande den där "Killar & Tjejer"- boken. Får aldrig tid/tar mig aldrig tid till läsning som inte är skolböcker. Och eftersom att det inte är mitt stora intresse heller så har jag inte gjort det alls på lovet..

Kvällens planer blev ändrade så vi får se hur det blir..

Trevlig Lördag iallfall!
<3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

roligt samtal med syster

Har under kvällens gång haft ett väldigt givande samtal, med min syster på 11 år. Har fått reda på att hon ska/vill flytta till Japan när hon blir äldre. Vi kom in på mitt gymnasieval och sedan vidare på vad vi ville göra i framtiden. Då frågade hon vart jag ville jobba, och jag svarade kanske Sverige eller Frankrike. Hon fick en chock när hon hörde att jag Kanske skulle kunna jobba i Frankrike någon sommar eller så. Den ända anledningen till att det var så oerhört konstigt att jag skulle de, var att det är så mycket turister i Frankrike(?) Jag menar har ni hört något roligare? Som om det är mindre turister i Japan?

Föresten så var den riktiga anledningen till att hon från början kom på att hon vill flytta till Japan att hon hade sett en bra japansk film..
Eller en film som hon iallfall trodde var japansk..!?
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

njut av varje sekund

Tänk att det redan är bara en helg kvar till vi börjar skolan igen. Piss on that! Känns som det inte har varit något lov alls, trots att jag har slappat och gjort saker. För att inte tala om Göteborg! Känns som det var flera veckor sedan jag var där. Har iallfall haft ett bra lov. Fast skulle vara skönt med en vecka till..men men..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det är inte lätt att heta Paula

Kom nyss hem från Friskis. Känns väldigt bra nu såhär efteråt.

Påtal om absolut ingenting så måste jag gå och klippa mig snart. Mitt hår ser ut som en risbuske. Men eftersom att jag har frisör-fobi så kan jag inte bara bestämma mig för att gå och göra det sådär precis när jag bestämmer mig för det. Utan det är en lång prosess.(HAHA) Egentligen inte, för det brukar sluta med att jag ångrar mig och tillslut blir jag tvingad till det,någongång på sommaren. Har alltid hatat hårfrisörer. Dom klipper alltid för mycket och så när jag går därifrån kommer jag hem gråtandes utan mycket hår kvar på huvudet. Enligt mig iallfall. Har haft den fobin sen första gången jag klippte mig. Mamma fick hålla i mig medans jag grät och ville ut ur stolen. Har endel hemska minnen. Värst var nog för några år sedan då jag skulle gå och klippa mig i Frankrike med min farmor. Slutade med att dom klippte av mitt jätte långa hår till axlarna utan att ens klippa någon riktig frisyr av det. Kändes som om jag skulle falla ihop och dö den kvällen. Jag kommer ihåg det så väl, det öste ner regn utanför och jag öste ner tårar. Det var verkligen hemskt. Hade toffs HELA tiden,(menar verkligen - HELA TIDEN) i minst ett halvår. Då jag äntligen gick till en frisör som min mamma rekomenderade och hon var asbra. Gick dit en gång till efter något halv år och nu när jag skulle beställa tid igen så jobbade hon inte där längre. Och kärringarna som jobbade där ville inte ge mig nummret till det nya stället hon jobbade på. Arg? JA! När man äntligen hittar någon så ska hon självklart försvinna. Så nu ska jag spendera en årslön på något flott ställe och stämma dom om dom inte klipper mig EXAKT som jag vill. Men först måste jag fundera ut hur jag vill klippas.. Det här är svårt alltså..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fyra små ynka dagar

Vaknade lite tidigare idag. Bara den där lilla timmen gör att dagen känns så mycket längre. Ganska skönt faktiskt. Idag ska jag ta en prommis till Huddinge och sedan till morfar. Ikväll tänkte jag iallfall gå och träna. Får se om jag måste gå själv eller om Sofia följer med. Var på tok för länge sen jag var där. Och de menar jag! Har varit förkyld sen innan sportlovet så har inte varit där alls sen dess..

Nu är det bara 4 dagar kvar till skolan börjar igen. 47 skoldagar tror jag Sofia sa att det var kvar på hela terminen? Alltså inget lov innan vi går ut 9an och ska lämna våran älskade klass. Vet inte hur det ska gå,men det löses då..


Imorgon är det iallfall stan med Jessan som gäller. Då ska jag faktiskt försöka köpa något.. High five for that!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

brandmän vs polis

La mig på tok för sent igår eftersom att jag inte vaknade förens vid 1 tiden idag, (när vi hade bestämmt att åka från Stuvsta senast halv 12.) Som tur var hade dom inte åkt utan mig(!) Eftersom att jag bor närmare pendeln och dom tuben så möttes vi upp på centralen. Gick och mötte gabbe & Co. Tog en snabbis på donken och sedan runt i lite affärer. Eftersom att det inte var några tjejer så gick vi inte in i några tjej-butiker. (förutom när jag drog med matte), men det var trevligt ändå. Hittade alltså inget speciellt förutom en fin jacka på NK.
Framåt kvällen mötte jag upp Sofia,Johanna och Sofie och drog hem till Sofia.Kollade lite OC igen.Hah!

Upptäckte föresten på tåget hem att arbeta som Polis är jävligt ballt.(Var nämligen några på tåget.) Sjukt ballt och sexigt yrke egentligen.Och då menar jag inte kontorsnissarna! De är inte riktigt brandmän men nästan.

För att Inget kan väll ändå slå brandmän och deras slangar..?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

thanks guys

Skrev nyss ett långt blogg "inlägg" som jag råkade radera helt plötsligt. Irriterande? JA! Så nu min dag lite mer kortfattad. Träffade O och åkte direkt till thai-en och köpte med oss mat. Var med honom fram till vid 6 tiden då han åkte hem. Några timmar senare tog jag och Sofia bussen till segeltorp och mötte upp Sofie och Johanna. Gick till Fruängen (eftersom att bussjäveln vägra stanna) och köpte lite onyttigheter och spenderade sedan kvällen hos Johanna. Riktigt trevlig dag faktiskt!

Trots att jag påminde er om att det var våffeldagen idag (igår) så åt jag själv inga. Kanske lite dumt men så blev det.


Imorgon (idag) ska jag upp hyfsat tidigt för matte har gett order att vi inte får åka in till stan för sent. Så nu måste jag sova..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

våffeldagen

Juste jag glömde ju det viktigaste förut! Det är ju våffeldagen idag så jag rekomenderar alla att äta minst 1 våffla. Våfflor med grädde och syld, eller bara med socker. Är det bara jag som tycker det är gott?

image67
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vaken redan (?)

Vakna redan? Det är iallfall jag! Självklart ringer det folk och väcker en första riktiga dagen på lovet.(Första dagen ingen är hemma,dvs.) Klockan är iförsig kvart över 11 så jag kanske inte ska klaga. Jag hade faktiskt struntat i att dra ner persiennerna igårkväll/natt för att jag inte skulle vakna så jädrans sent eftersom att jag har lite saker att göra idag. Ska träffa O om någon timme men jag har endel pul att fixa med här hemma först.

Ikväll kanske det blir tjejkväll..Oc -maraton och någon god take-away? Hoppas på det iallfall, annars kanske det blir prommis igen med Sofia. Who knows?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

a walk to remember

Har precis sätt mitt tillbaka blodcirkulationen i kroppen. Var stel som 'jag vet inte vad' efter tvåm timmars prommis med Sofia i det här jävla vädret. Försökte värma händerna genom att klappa händerna påvägen hem men det blev inte ett dugg varmare för det. Och när jag väl kom hem i värmen frös jag så mycket så jag fick totalt byta kläder, satte på mig dubbla strumpor + tofflor, mjukisar, t-shirt, fleece, dunjacka och till det mina tjockaste vantar, och trots det frös jag! Först nu någon halvtimme efter kan jag röra fingrarna igen. Men dunjackan sitter kvar.

Direkt när jag kom hem försökte jag också hitta något varmt i kylen(?) smart va. Hittade iallfall bär och värmde på dom i mickron en snabbis. När jag tog ut dom tog jag först handen på sidan och sen under, och efter några sektunder bara flög skålen iväg. Ungfär som när man får en stöt. Jag kände inte värmen men ändå så bara flög den bort från min hand och allt skvättes ut i hela köket. Perfekt liksom ? Sen gör jag samma sak med pastan. Tänk vad den här kylan orsakar!


Dagens bästa
Vi skulle ut på promenad i Älvsjöskogen..

Sofia: Ska du ha väska med dig?
Jag: Nej,vi ska ju bara gå i skogen.
Sofia: haha joo men jag tänkte på att ha me sig typ matsäck som godis ?
Jag: HAHA!
Sofia en stund senare..
Ska vi gå?
Jag: aa.. snart, säger till..
Sofia: ok, under tiden kan jag gå och fylla väskan med godis.
Och juste, ska jag ta med mig tårta också?
K O M M E N T E R A (6)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Götet

Hemma igen från Göteborg. Var ju som sagt där med min mamma för att se konståknings-vm. Var himla häftigt att se dem "live" trots att jag mest kollade på skärmen. Vet egentligen inte varför för vi såg bra, men det var bekvämare. Roligaste var när någon ramla eller gjorde fel för då hörde man hela publiken (som bestog av några tusen) få värsta chocken, alla samtidigt. När det var utdelning av priser så såg det ut såhär.. Var ett franskt par som vann.


Förutom det har jag inte sett stan så himla mycket. Vilket iförsig inte gör mig någonting. Var ju bara där två dagar så det passade bra med konståkning, hotell, lite shopping och café-sittande. Appropå det så måste jag sluta dricka så mycket varm-choklad. Har bestämt mig för att jag bara (?) får dricka det på tre ställen i hela staden, på John Chris, Coffee Cup och Espresso House. Som om det kommer hjälpa mig !?

Lite tråkigt hemma eftersom att alla är bortresta, och jag hemma igen. Fast på  Måndag kommer Jessan hem, Lördag, Jossan och Anna och resten är egentligen hemma. Funderar iallfall på att ta en sväng till Huddinge och kanske morfar. Sen har jag roliga saker planerade i veckan också, som tur är ...
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inte min grejj

Det där med att packa väskor är inte riktigt min grej tror jag. När jag åkte till fjällen sist hade jag två stora bags +´en stor handväska och en eller två påsar. Så mycket får det inte bli den här gången. Dels för att jag inte ens ska till fjällen och dels för att jag bara ska sova borta en natt. Två dagar fast en natt. Kommer alltså hem igen någongång ganska sent på Lördagskvällen.


Snart är det grillning och bad som gäller! Eller snart och snart.. Om sommaren någongång kommer..image61
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Påsk-lov

Kom för inte så länge sen hem från en dag med Anna och Jp. Var ett jävla tag sen vi var tillsammans allihoppa så det var trevligt !

Just nu sitter jag och funderar på Påsk-godis. Om jag ska gå och köpa eller inte, och var. Svåra val,alltså.. Var lite konstigt idag eftersom att jag är den som äter godis och sötsaker/onyttigheter mest av alla. Men idag var det Anna som köpte godis och det visade sig att Josse också hade en påse nappar i väskan, och Annas bror kom också hem med en påse godis.  Och där satt jag helt utan. Men jag var inte så sugen så det gjorde inget, var mest lite konstig känsla..(haha)

Nu är det iallfall lov. Har även fått omdömmen som jag är nöjd över.VIlket är skönt! Poängen höjs lite varje gång, nu är det bara något enstaka ämnen kvar att höja..:)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hopefully

Är äntligen klar med den där jävla hemkunskapen. Jätte kul var det.Verkligen.. (?) Har egentligen franska också,som jag nyss skulle börja träna på, då jag märker att jag inte ens har böckerna med mig hem. Bra Paula.Bra.

Har iallfall pratat med min pappa och jag har hoppat och skuttat av glädje för vi kanske ska till New York i april-maj på en week-end eller något liknande (eftersom att vi inte har något lov då, tyvärr). Pappa hade missat mitt "jag vill åka utomlands sms" så idag när vi snacka sa jag det igen. Jag nämde ingenting om New York men jag hade det hela tiden i bakhuvudet. Och så säger han det, "kanske en tripp till Ney York?" Fatta hur chockad jag blev. Är iallfall sjukt taggat för det,och hoppas verkligen det blir av!

Här om dagen, eller om det var igår(?) läste jag någon rubrik där det stod att Dollarn hade sänkt och det var då jag kom på att jag ville åka till New York. Shoppa i en sån stor stad där det dessutom är billigt! ojojoj..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

new york

Sitter hos morfar nu igen.Har varit här mer än vad jag har varit hemma,dom senaste dagarna. Har varit trevligt trots att jag mest har gjort hemkunskapen.Kan inte göra den hemma för min dator har inget riktigt skrivar program och skrivaren har inget bläck.Så morfar finns nära och bra och här funkar allt som det ska.Dessutom får han lite sällskap och det blir god mat..haha!

Väldigt mycket hemkunskap känns det som, inledning,metod,fakta fakta fakta avslutning,jämförelser, källanvisning och allt vad det är..Har en del kvar.har väll gjort hälften.

Påtal om absolut ingenting så hade jag svenska nationella idag.Muntliga.Skönt att ha alla nationella muntliga färdiga iallfall.Men efter lovet väntar skriftliga i både matte och eneglska.Jippi liksom.. Men som sagt, det är efter lovet.

Imorgon är sista dagen i skolan. En veckas lov väntar. How great is´nt thaat?Och vi har kort dag som tur är. Själv ska jag till götet i helgen men sen ska jag bara vara hemma.Försöka ta det så lugnt som möjligt och umgås med vänner.Ska bli sjukt skönt! Alltid skönt med lov. Fick en idé igår om att jag ville åka till New York med pappa nu på lovet.Smsade men har inte fått något svar så det blir nog inget av det.Eller det blir inget av det.99 %.Skulle varit kul men eftersom att inget är bokat så blir det nog inget av det,och för massa andra orsaker. Men det var en kul tanke iallfall.Man måste ju få drömma..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inget för mig

Första lektionen var gympa. Vi skulle lära oss dansa vals,till balen sen. Jag säger bara HAHA! Det gick åt helvete för mig,speciellt när man skulle dansa två och två. Och det är ju en par-dans så det är förjävligt. Blev totalt utflabbad. Så det blir definitivt ingen par-dans för mig på balen inte. Men annan dans,är jag självklart med på. Det är så mycket roligare. På tal om bal,så har jag inte fixat någonting ännu. Men jag har bestämmt och pratat med mamma om att jag vill klippa mig och slinga håret innan så det är fixat. Problemet är bara vart,vill ha ett bra ställe.

Nu har jag inte tid att tänka på sådant, måste göra hemkunskap. Ska vara inne på Onsdag, (kanske torsdag?). Har börjat men är inte riiktigt färdig.
Puss och kram och ha det bra! <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

haha,älska!

Haha,hittade precis lite knaserier från min vän sofies blogg..En liten grej om henne och Jossan,nr 5 säger allt :) <3

image60
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skärgårdsdoktorn

Precis som nästan alla helger,(på senaste tiden), planerar jag saker att göra på kvällarna, men struntar sedan i det. Har ingen ork så jag ställer in allt. Känns dumt,men så är det. Och så är det även den här helgen. Är så otroligt skönt att bara vara hemma,utan att behöva göra läxor och bara totalchilla. Ikväll blev det att jag stannade hos morfar,åt middag,och nu kollar jag på Skärgårdsdoktorn på webben! Var verkligen länge sedan.Nu ska jag fortsätta se..Hoppas ni får en bra kväll!

image59
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fattiglapp

Sitter hos morfar.Han sparng just iväg på någon teater,själv ska jag stanna här och laga lite god mat till honom.Snällt va? Och så slipper jag vara utfattig ett tag igen,vilket är himla bra.Kommer nog räcka tills ikväll eller något.Jag hittar alltid något sätt att göra av med mina stålar.Alltid.

Har inte orkat skriva pga att jag själv inte mår sådär toppenbra.Men jag hittade precis en söt katt(på morfars data), +att jag tror att jag har lite najsiga planer ikväll.Mysigt värre.Så det kanske blir bra ändå.Vi hörs! Hareee
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

orka

jag orkar bara inte,inte nu..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

puss och sov

Äntligen färdig med allt pluggande,eller all engelska,dvs.Franskan har jag inte riktigt jobbat mig igenom ännu,men läste texten igår och kollade nyss glosorna,får lära mig dom imorgon bitti.Nu ska jag snart traska mig iväg till min älskade säng.Ska bli skönt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tack morfar!

image57
Passar perfekt med den här bilden idag!Har precis blivit färdig med engelskan,och min morfar(på bilden) har rättat det.Tur det eftersom att det behövdes.Kortet är taget för många år sedan men vi står fortfarande varandra lika nära,vilket är himla skönt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

efterlängtad belöning

Har precis fått ett efterlängtat brev i brevlådan,nämligen min nya aborre.Tele2 Kompis SMS.UNDERBART! Nackdelen är bara att ALLA mina nummer är raderade så jag skulle vara väldigt tacksam om ni som känner mig kan skicka era nummer till mitt gamla nummer.Även er som står mig nära,är ju inte så bra på nummer så skicka gärna ni också!

Happy happy <3
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

PJP i trubbel på våran lilla skola,haha

Hade lektioner ända till klockan 2 idag.Hade inte sista lektionen men eftersom att jag skulle göra prov klockan kvart över tre fick jag stanna kvar ändå.Tur att Josse och Johanna också skulle det. När klockan äntligen slog "kvart över tre" hade våran lärare inte gjort klart proven ännu.Segt? Iallfall så kom vi på att vi skulle baka en kladdkaka medans vi väntade eftersom att vi ändå var i hkk salen.Och det fick vi,på ett vilkor,att vi tog med oss ägg imorgon.Haha.Självklart så satte vi igång med att blanda ihop allt lite efter vad vi själva trodde skulle vara i.Smeten blev iallfall god.Men när våran lärare Anita kom tillbaka efter tio minuter hade vi precis satt in den i ugnen och då var det dags att börja med provet.20 minuter senare började det lukta brännt.Då sprang jag upp för att kolla om det var kakan,och självklart var det det! Kakan var helt bränd.Stor besvikelse.Så vi fick sätta oss med provet igen.Och så efter ett tag när Johanna hade gjort klart sitt prov fick hon stå och skrapa bort allt det brända.Haha,det blev inte mycket kvar av kakan,men det som var kvar var gott.Som tur var!

Jag och Josse var iallfall inte färdiga förens vid halv 6. Det var vi började springa runt i hela skolan för att leta efter en öppen dörr där vi kunde hitta någon som kunde öppna en annan dörr så vi kunde komma in till skåpen.Fick verkligen springa runt HELA skolan.Tillslut hittade vi fritids-Anna, som kunde släppa in oss i värmen iallfall.Sen hittade vi en städare som vi fick låna nyckeln av.Sen en annan städare som vi fick kåden av.Moahha. När vi väl ,kommer fram till skåpen ser vi rullis sitta där och arbeta.Så under hela den tiden vi hade stått där och bankat och sprungit ute utan skor hade han bara suttit där.Lyckat liksom.
I prencip den ända läraren som var kvar på skolan satt 5 meter in i byggnaden precis utanför där vi stod.Kul..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag vet,jag vet...

Ja,jag vet.Jag stavar ALLT som en jävla kråka!Det är något ni bara får stå ut med.Och förkyld stavas och inte med s,men jag orkar faktiskt inte byta.Inget illa mot er som har sagt till mig,men så är det.Så ni vet.

Nu kan jag iallfall alla hkk glosor helt.Det är någon som jag är lite osäker på,men mamma sa att jag kunde allt så då borde jag kunna allt.Hah.

Och justeja,jag måste bara få säga.
För er som känner mig och har mitt mobilnummer så är det ur funktion fram tills på Onsdag,minst.Bara så ni vet.Så om ni vill något så får ni komma över eller ringa hem,funkar ingen av dom,fattar ni antagligen att jag inte har tid med er...

 Nu ska jag fortsätta med engelskan..och sen andra avenyn :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget