right now

Oj, jäklar vad mycket klockan är. Slutade jobbet 23 idag. Sjuuukt chill på jobbet. Jobbade med jobbiga M, haha. Kom fram till att vi ska köra en sjuk utgång och tävla om lite saker när jag kommer hem från resan. Vi tävlar om varandras löner, (hans är några gånger fetare än min så det ska bli nice då jag självklart kommer vinna). Ska bli mycket intressant haha. Hatar btw att jag missar personalfesten när jag är borta nu på mänskliga resan. Hade varit sjukt roligt att gå!! Hoppas resan blir bra för annars kommer jag hata det ännu mer. He he. Varit uppe sedan 7 igår morse. Cirkus 20 timmar. Imorgon börjar jag åtta. Mycket intressant måste jag säga. Får se hur det kommer gå. Har iallafall laddat ner en massa musik till mobilen till resan. Det lär behövas. Köpt lurar och mascara gjorde jag idag också. Och en massa annat skit. Har dock en del kvar att göra innan resan. Som skriva att skriva två uppgifter, packa, fixa väska, träna, köpa gottistillresantihi, ja vafan you name it. Massor. Nu kanske jag borde vandra iväg till sängen. Kommer vara DÖD imorgon. Fuck.  

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skön

Roligaste ever. Chefen ringde precis och kollade vad det gick för bio ikväll efter nio. Bara sådär helt random. Jag skulle inte med eller något. Så ba; tack hare så bra vi ses imorgon. Haha. Sjukt random men sjukt skön chef! Lovin it. Mitt i prick liksom. Anyways. Blir hemma ikväll. Kom ganska nyss från frissan. Och dessförinnan dirrdirr från skolan som började åtta. Kan behöva lite vila. Imorgon blir det jobb 10:00. Dvs gå upp runt åtta. Score. Nu ska jag nog gå och köpa lite godis och sedan krypa ner och gosa i soffan. Trevlig kväll!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött chey

Det blev inget jobb igår. Precis som väntat så ringde M och frågade om jag ville vara ledig. Och efter den dagen ville man helst det. Skickade in helvetesarbetet precis vid fyra. Galet skönt att ha skiten gjord. Mötte upp Sandra som ville att jag skulle med på teatern så så blev det. Blev middag på kebabtorget med henne och Dannyboy också. Möms. Mätt som en plätt åkte vi snabbt förbi mig och bytte kläder och sedan in till dramaten där vi mötte upp resten av klassen. Kom hem igen vid tolv snåret och dog av trötthet så gick och la mig direkt. Idag har jag varit i skolan hela dagen och sedan en kort svängis hos Jasminos innan träningen. Nu är jag död igen. Min kropp värker. Lite stressad är jag. Vill ha en dag då jag bara kan ta det lugnt. Men det kommer inte hinnas innan resan. Mycket att göra. Blä. Nu ska jag städa mitt helt sjukt stökiga rum och sedan lägga mig i sängen och kolla bb. Imorgon ska jag till frissan. GAAAH!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

godnatt

Hemma igen. Framför despan. Har tydligen börjat igen. Det visste väl ALLA utom jag förståss. Nyss varit ute med mr O. Ätit tjock (ordagrant) pizza som inte var god har vi också. Ätit ute hela dagen. Inte bra för ekonomin kan jag ju säga. Frukost på donken med Mallan. God frukostmacka och tée. Lunch på Subway blev det sedan med tjejorna. Och nu ikväll pizza med mr. Nyttig tjej. Förövrigt har jag klarat av en heldag i skolan. 8-18. Kom hem, tog ett bad och gick ut igen. Nu är det skönt att äntligen ta det lite lugnt innan jag ska sova och sedan gå upp igen. Nu är det strax store bror. Jag som har massa plugg att göra. Imorgon blir det dessutom skola mellan 8-16 och jobb från 16,45-21. LÄNGE sedan jag jobbade nu. Skumt det kommer kännas att komma dit. Men roligt såklart. Nu borde jag fan sova. Tröttast.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndag- mycket nu

Kom precis hem. Var en sväng upp till Kungis för att fixa praktik till ledarskapen. Ska leda 1 or och 2 or 6 gånger nu framöver. Läskigt. Måste börja planera. Hittade precis en till uppgift som ska vara inne innan mänskliga resan till ledarskapen. Kul. Mycket nu elleeeh. Typ ja! Snart ska jag iallafall ta på mig jeansen igen (har alltid mjukis hemma- lortig som jag är) och ta mig till andra sidan stan. Där blir det bio med mamsa ikväll. Minns inte vad filmen hette men den går bara på dagarna inne i stan så därför måste vi dit. Var de nu igen var. Blir kanske middag ute innan också om vi hinner. Förhoppningsvis. Imorgon börjar jag 8. Det ska bli kul. Verkligen. Dessutom måste vi sitta kvar och jobba med projektet efter skolan. Älska skolan. Mums. Bästa platsen. Aja. Whatever. See ya, dont wanna be ya.


Frågade om min syster kunde hjälpa mig att komma på vad jag ska göra på idrottslektionerna. Detta blev resultatet. Tack syster. Men jag kopplar inte riktigt. Mycket smink = fjortis. Lite fel vart det nog där. Det är inte alltid lätt att vara liten.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndag

Vilken skön Söndag. Varit och tränat och ätit god mat. Planerat lite granna inför de kommande månaderna och tagit det lugnt. Perfekt. Inget jobb. Trots att jag saknar det lite. På Onsdag är jag back on track igen. Nu är det snart B.B och jag funderar på om jag ska gå och köpa godis. En dag i veckan hade jag tänkt att jag ska hålla mig till att köpa godis. Brukar ju köpa typ 100 gånger/dag men har inte köpt den här veckan så ikväll förtjänar jag väl lite? Tihi. Glad chey!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who actually cares enough break them down.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra helg

Gud vad trött jag var igår när jag skrev från mobilen. Därav den fina stavningen. Idag är det Söndag. Vad helgen har gått snabbt. Fast ändå inte. Har varit en riktigt bra helg ändå. Utgång med fina Jessi (som jag inte träffat på länge) och sov sedan där. Skakandes i klackar tog vi oss till Statoil i sjöstaden och spenderade där vi spenderade halva natten. Haha. Vaknade upp hos henne någongång mitt på dagen och gjorde mig sedan i ordning och mötte upp O på stan. Tog ett glas vin och åkte sedan till jordbro och åt godaste middagen! Mums! Planerade resa hemma hos honom och sov lite smått gjorde vi efter det. Full kastrull blir jag nuförtiden av ingenting. Bra för ekonomin tror jag. Mycket nu. Mycket att planera. Mycket pengar som ba fjongas bort till höger och vänster. Jobb, utgångar, skivor, resa till mallis, resa med mänskliga kursen, planering inför studenten, mottagning (!!), ledighet i sommar, resor i sommar, när hur var, exakt. Högskoleprov, rummet som måste fixas i ordning, biljetter som måste säljas osvosvosvosv. Mycket bra helg iallfall. Hörs senare. Nu kollar jag utlandsresor!!! GAAAAH
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hej

Länge sen. Eller länge och länge. Sen plugg rushen. Nu har jag tänkt på annat de senaste dygnet. Kom hem precis , känns som de var en vecka sedan jag var hemma. Men icke. Något dygn bara. Blev igång igår iallafall och idag har jag haft mysigaste kvällen med o! Nu värker mitt huvud så ska sova. Baksmälla hoppas jag att jag slipper. Lite tveksamt, trots att jag inte har varit på värsta ute kvällen. Tvärt om . Tant man har blivit. Aja. Dör. Godnattis
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemma idag

Hemma idag. Klarade inte av att gå till skolan för har så ont i magen. Undrar om de är mensvärk. Antagligen. Måste verkligen till um och hämta ut några tabletter. Så ni vet. Så påminn tack. Missade iallafall inte draman eftersom att den var inställd. Sjukt skönt för det var den jag hade ångest över att missa. Svenskan ska jag strax skicka in och gympan gör inte så mycket att jag missar. Hoppas jag. Om jag mår bättre kanske jag orkar med träning ikväll ändå. Skulle vara skönt med paus efter pluggandet. Få lite fysisk ansträngning och sedan komma hem efter en skön dusch och lite bastu till Big Brother. Då kanske man kan sova gott så man förhoppningsvis lyckas komma upp imorgon till åtta. Anyways. Borde göra mig någon sorts lunch nu. Sedan vore det kanske smart att plugga inför provet imorgon. Yey. Love my life.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hejdå boken

Kom hem från skolan för knappt en timme sedan kanske. Har hunnit shoppa loss på coopen med sandra och sedan ätit tacos här hemma. SÅHÄR gott var det! Mumsa! Nu blev jag lite trött. Tänkte sätta mig och plugga men efter en heldag i skolan känns inte det som något sådär jätte roligt. Inte för att det brukar vara roligt men iallafall. Har iallfall fått endel gjort idag vilket är skönt. Projektarbete var inte så kul som man trodde kanske. Och nu en himla massa natur. Så mycket så jag typ skulle vilja rila boken i tusen bitar(!). Ordagrant.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gå och sov kvinna!

Ångest. Vad gör jag uppe? Jo jag letar hårfrisörer. Bra sådana. Hade tänkt att försöka få en tid nu i helgen eftersom att jag inte jobbar. Framförallt för att mitt hår ser förjävligt ut just nu. He. Men borde kanske sussa nu. Har suttit upp så länge så jag har ont i rumpistumpi. (så ni vet) Puss och godnatt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Dagens

Humör:Glad men trött
Kläder: mjukis
Smink: foundation, mascara, solpuder, lite ögonskugga
Frisyr: tofs
Frukost: tror ni jag hinner det när jag börjar 8 eller?
Lunch: firrepinne
Middag: inte ätit ännu
Extra goda: inget
På TV: BB
Serie: BB
Positiva: badet jag ska ta när jag slutat plugga
Negativa: Att det är Tisdag i största allmänhet. Börja 8. Suger snopp.
Borde ha gjort: tränat
Mysigaste: dagens sms & telefonsamtal
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fettisdagen

Ångest. Jag som ville hinna träna. Det hann jag inte. Prutt. Istället blev det en bit kladdkaka på min egna dag. TJOCK. Mitt sockerbehov är helt galet. Blä. Att försöka vara minsta lilla nyttig går inte för mig. Eller det var inte ens det jag ville. Jag ville fortsätta äta som en häst men chilla ner lite med sockret. Riktigt bra gick ju de. Och så hinner jag inte träna heller. Hets typ. Cp. Bara för att jag vill.

Fick iallafall min fina och underbart sköna student 2011 tröja idag. Glad tjej. Nu kanske jag borde plugga istället för att gnälla så dant.

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dygnet enligt....

22 timmar på Mcdonalds. 2 timmar facebook. Och någonstans där emellan lyckades han hitta den här. Ja, vad finns det att säga.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skola

Första dagen i skolan efter lovet. En lektion. Helt ok liksom. Dvs sovmorgon till 12. Ändå är jag trött. Var omöjligt att somna igår och imorse väcktes jag av sms. Kanske borde börja stänga av mobilen på natten. Hört att det är effektivt mot sovbesvär. Har iallafall varit lite effektiv nu på morgonen och hunnit med massa tråkigheter som att byta lakan, hänga tvätt och lite sådär. Nu tänkte jag nog gå och göra en smoodie med hallon. Lät det inte mumsigt? Senare ikväll blir det förhoppningsvis träning. Saknar det. Pinsamt vad jobbigt det var sist. Var blöt som om jag hade duschat efter en låt. Så måste komma igång igen. Lite nyttig skulle det inte skada att bli heller.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemma från jobbet

Hemma från jobbet. Nyduschad. Det behövdes. Haft det super på jobbet. Tiden gick megasnabbt. DT. Grymt vare. Älskar människorna också. Imorgon har jag bara en lektion. Fett ovärt. Får se hur det blir. Nu ska jag äta middag. Ses när vi ses. Hörs när vi hörs.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det går bra nu

Kul att jag försöker ta mig samman och börja skriva på en skoluppgift. Så dör datan när jag skrivit massor och allt försvinner. KUL! Nu pallar jag inte vara duktig och skriva på det där igen. Så det får bli en annan gång. He. Iallafall jobbat idag. Gick as bra. Love my job. Att så lite kan göra så mycket! Ska jobba imorgon också. Duktig som jag är. 11-17. Bästa passet. Men jag ställer ju upp för teamet som jag så fint sa till min chéf. 6 timmar. Funkar liksom. 5h 30 min jobb, 30 min rast. Funkar. Hoppas inte folk är jobbiga imorgon bara. Mys Jessi kom förbi också. (precis då kom rushen-kul!) Mus var det iallfall! Aja, ska kanske glo film nu innan jag somnar. Känns som det är söndag idag. Inte lördagskväll liksom. Knas. Aja. Skönt med lugn hemmakväll iallafall! Puss på alla fina.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemmafrånkryssningen

Hej bloggis. Hemma levande efter kryssningen. Mår dock Inge vidare så ska sussa alldelens strax. Imorgon skulle jag bara behöva ligga på soffan och softa galet. Sådär som man ska göra på lovet. Plugga ruskigt mycket skulle jag i och försig också behöva. Hm. Jobbigt. Tråk. Ångest. Skolan börjar snart igen. Jag börjar känna att jag börjar få lite av en pengabrist. Inte kul alls. Borde jobba mer. He he. Aja. Whatever. Puss på er, sov så gott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hej

Åt nyss en förtjusande god macka. Mumsi. Har varit och lunchat idag inne i stan med mamma och morfar. Sedan åkte jag för att fixa mina naglar och sola. Och tränade efter det. Duktig tjej. Svettades som en gris. För er som ville veta. Nu känner jag mig stressad inför morgondagen då jag inte vet vad jag ska ha på mig, skulle vilja köpa något, behöver duscha, fixa mig, Packa, osv osv osv osv. typ. Jobbigt läge. Aja. Puss. Borde sova.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget