brumm och skål


Trots att det var rätt god mat idag i skolan, (eller god och god, men ätbar) så kunde vi inte hålla oss från att gå och köpa någonting onyttigt! 4 tjejer på 4 påsar och en läsk. Yey, brumm brudar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

;D

Sitter just nu och tittar på Andra avenyn. Serien som ettan skulle satsa på mest, sa dom. Haha blev en lustig serie måste jag säga. Men kan inte sluta se på den för det. Efter det blir det sesångsstart på "Desperate housewives" och Geografi plugg i pauserna. Känner att jag har hunnit med en hel del plugg och stuff i eftermiddag, det känns bra. Men iallfall, who cares, nu ska jag fortsätta kolla! Love brothers!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Min Söndag

Det blev inte så mycket skrivande här idag trots att jag trodde att det skulle bli det. Söndagar är ju min plugg-dag, som ni alla säkert vet. Har haft en ganska relax dag idag ,trots det. Gått runt fram och tillbaka i lägenheten och bara chillat sådär till 100%, så himla skönt. Runt tre tiden blev jag bjuden på årets sista Loffes-glass, och tittade även förbi Kungis en stund. Måste gå upp och hälsa på alla, framförallt fritids-Anna som alltid har varit så snäll mot lilla mig. För mig är kungis ganska speciellt, har ändå gått där i hela 10 år, tro det eller ej. Men jag känner att det är väldigt skönt att lämna den där lilla lilla halvruttna skolan ändå. Men klassen var ju den bästa, utan tvivel. Hoppas innerligt att det kommer bli lika bra stämning i klassen jag går i nu, som i den förra.
Nu ska jag iallfall hoppa i ett skönt bad, och sedan kolla på Andra Avenyn som har börjat igen. Kul kul. Sen blir det nog lite snabbt plugg, har inte så mycket tills imorgon så det är skönt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndagens första, godmorgon folket!

Svart eller vit
Kaffe eller te
Rik och hatad eller fattig och älskad
Modeblogg eller sexblogg
H&M eller MQ
Lakrits eller choklad
Surt
eller salt
Kräm eller fil
Blondinbella eller Kenza
Blonda eller brunetter
Skräckfilm eller komedi
Hemmakväll eller Läs:OCH utekväll
Öl eller vin
Häagen-Dazs eller Ben&Jerry's
Morgontrött eller kvällstrött
Röka eller snusa
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vidgrig var ordet

Tänkte uppdatera lite sådär mitt i helgen nu när jag har tid emellan alltihoppa. Jag hittade precis den där sjukt äckliga videon som jag alltid har velat visa folk och visa här. Den är vidrig,minst sagt!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

haha

Sitter just nu hemma hos Jossan, för er som vill veta..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött och sliten

Känner mig helt yr tillamående och kall. Ursh, mår sämst. Har varit en jobbig men rolig dag. Den började när jag mötte upp Jessica och Emma för att köpa fika i centrum. Sedan tog vi tåget till Huddinge och mötte upp klassen och sen till Mörtsjön. Tog längre tid att bara åka/gå dit än vad vi fick stanna där, alltså en snabbvesit. Efter en äcklig och oätbar lunch hade vi ett snabbt möte med våran grupp-mentor och sedan åkte vi hem till Martina för att filma. Vi ska nämligen spela upp en lite rolig video på oss själva som bla brats. Vi hade iallfall roligt men i slutet på kvällen höll vi alla på att dö av trötthet. Man märker att det verkligen tar på krafterna. Imorgon ska vi dessutom ut igen. Fast till Norra Real och Östermalm. Måste sova länge inatt för att orka med det. + att jag nu måste göra värsta franskaläxan. I hate this! 

Skogsmullar,haha

"Min nya fjortisbästiwwzzzz"
Gissa vad vi spelade liksom..Haha. Tror inte ens att jag någonsin har sett några så översminkade fjortisar som vi var idag alltså. Det var äckligt och ursh. (Ni skulle ha sett våran 93-rand.)Men jävligt roligt att spela in. Kanske lägger upp filmen som vi ska visa upp för klassen sen när den är färdig om någon vecka.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Onsdag

Hej igen! Kan inte förstå att jag aldrig kan lyckas på morgonen. Idag gick jag upp för tidigt och igår för sent.Och båda dagarna har varit nästan lika störande.  Nu måste jag börja klä på mig, ska gå och möta tjejerna som kommer till Stuvsta 9,00. Vi ska under förmiddagen åka (med klassen ofc) på No vandring till Mörtsjön tror jag den hette. Sedan på eftermiddagen ska jag och min basgrupp hem till Martina och spela in film till våran redovisning. Det kommer säkert bli skit kul!  Hare bra!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tisdag

Nu var det några dagar sedan jag skrev igen i bloggen. Det blir så när jag har mycket läxor. Hinner bara med skolan och sen läxor,äta (viktigt hah) och sen sova. Ibland hinner jag med annat också självklart, men inte hinner inte alltid att skriva. Anyways, nu är jag iallfall back in bussiness. Dom senaste dagarna har det bara blivit plugg, allt var tills idag, Tisdag. Nu har jag bara lite småläxor hit och dit, glosor, och sådant.
Påtal om ingenting så är det Annas födelsedag idag. Grattis Grattis säger jag bara. Självklart fick hon sin present, fast inte riktigt när jag hade planerat. Hade planerat och involverat rätt mycket folk för att det skulle funka men våra scheman krockade. Fan säger jag bara! Hade varit roligare då. Men det var trevlans ändå, hon fick den påvägen hem. Såhär ser hon ut i "tagande" stund. Daim and diamonds are Annas best friends. And me ofc :)  (haha)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lyckligast i världen(?)

Jag är lyckligast i världen över att jag har fått en ny mobil! Det behövdes verkligen. Köpte den idag. Den röda W760i. Är helt klart värt det än så länge. Får hoppas att den inte krånglar som alla nya mobiler gör nu för tiden.. Tack mamma!
Det var bara det jag ville säga :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

för att göra en kort historia lång

Jag tror inte riktigt det var meningen att jag skulle gå till skolan imorse. Först satt jag bara hemma upp och ner i två timmar tills jag helt plötsligt fick jätte brottom. Sprang ner till tåget och ska gå igenom spärren då jag ser att tåget är på spåret. Får panik och eftersom att jag inte hade busskortet i fickan försöker jag hoppa över spärren. Lyckas med det men smäller i handen så att jag tappar väskan och mobilen på andra sidan spärren. Stannar upp. Blir tvungen att krypa igenom för att få tag på allt igen. Väskan var halvöppen och mobilen i flera delar. Skriker typ Fan (!!!) så att alla kollar på mig. (vilket dom antagligen gjorde hela tiden). Springer iallfall mot tåget. Ut genom dörrarna med en smäll och precis när jag kommer fram till den första dörren stängs den helt. Jag backar bakåt lite och kollar på tågchauffören som ler lite hotfullt. Gissa om jag var galen på allt då liksom!  Iallfall jag gick framåt på perrongen och sa till mig själv det gör inget, skit samma. Nästa går ju ändå 24. Sitter där i kylan på  perrongen. Minutrarnagår sakta som fan, tillslut slår klockan kanske 9,20. Borde det inte plinga nu? Sitter och väntar några minuter och går tillslut fram till skärmen och ser att den inte går förens 9,29! Visst det är bara 5 min, vad kan det göra!? Men allt kom bara på en gång,det var det som var så jädra jobbigt! När jag tillslut har kommit fram till Huddinge springer jag till skolan men kommer ändå försent. Det gjorde dock inte så mycket. Synd bara att vi hade prov som jag inte riktigt kan påstå att jag hade tränat till..Som också skulle lämnas in till läraren. Någon lärare sa också någongång under dagen att om man hade MVG i något/några/alla ska man vara glad om man får VG i ett ämne/på prov. Tack liksom. Ofta att jag kommer ens få det.. Inte med henne..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Franskan

Idag känns som en sån där jobbig dag då man verkligen inte vill gå till skolan. Eller egentligen vill jag bara skippa första lektionen. Franska. Ändå sitter jag här 2 timmar innan vi ens ska börja och är helt färdig. Snacka om onödigt. Jag har den där lilla gnistran inom mig som säger´" men stanna hem då, så slipper du Franskan". Men den större delen av mig säger att jag franskan är viktig och att jag måste gå. Så jag får helt enkelt tvinga mig dit. Frågan är bara vad jag ska göra under tiden...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Friluftsdag på Sundby

Kom precis hem från Jessica. Gick faktiskt hem. Kan ni tro de? Nej, inte jag heller. Jeansen satt som korvskinn och det var inte skönt, plus att jag var mätt som en pankaka efter allt jag och Jessica hade smällt i oss. Så jag antar att det var bra att jag gick hem ändå, tänkte faktiskt lite där. Innan dess var vi ju "tjuvar och poliser" på Sundby. Det vart en rolig dag trots att jag fick väldigt brottom imorse. Här kommer lite bilder..

Först fick jag skjuts av Anna dit. Burr va kallt.

Sen när vi väl kom dit, började vi tagga oss för dagens "aktiviteter"

Emma och Jessica. Mina två tjuvkompisar.Haha..

Sen körde vi massa konstiga lekar :)

Jag var ju Paula Polis dåra.

Haha.

Det roigaste var ju lätt dragkampen i slutet. Tror vi kom på fjärdeplats.

Taggaaaa!

Jag hade faktiskt jätte roligt ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

friluftsdag imorgon

Kom för inte så länge sedan hem från morfar där jag bara var en snabbis för att hämta upp mina "polis-kläder" till imorgon. Innan dess var jag en sväng till Älvsjö. Känns som jag har hunnit med en del idag. Har även varit i skolan(självklart). Det gick faktiskt bra med svenska-presentationen. Eller helt okej iallafall. Hatar dock att bli sådär jätte nervös och få klump i magen. Får alltid det när jag är nervös!
Jaa, imorgon ska vi ju som sagt till Sundby för friluftsdag med skolan. Alla 1:or bara, tror jag det är. Håller på att sätta ihop min lilla outfit eftersom att jag ska vara polis. Ska låna grejjer av halva skolan (typ). Ska också försöka ta några kort imorgon så får ni se. Nu tänkte jag göra iordning en liten matsäck och sen titta på tv eller något liknande. Hare!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Måndagen snart över

Lite skönt att Måndagen snart är över. Vaknade upp med ont i halsen, smärta i ena örat, täppt och jaa, allt som hör till en riktig förkyldning. Finns det något värre att vakna upp med liksom? Tog mig allafall mot all förmodan till skolan. Var på McDonalds ett x-antal gånger pga håltimme och någon hemsk soppa till lunch. Efter skolan mötte jag upp Damla, åkte hem, gjorde lite läxor samtidigt som jag kollade på The Hills avsnittet som man har sett 1000 gånger. Gjorde faktiskt nyttig middag och Anna kom och gjorde mig sällskap. Mycket trevligt! Nu har hon gått igen och jag ska väll träna på min presentation en sista gång och sedan läsa Geografi. Jag önskar att klockan var exakt såhär mycket fast imorgon istället för idag. Då skulle jag inte ha en jobbig dag framför mig och jag skulle bara kunna ligga i soffan och tjocka i mig chokladen mamma precis kom hem med. Visst är den smarrig?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndagkväll

Söndag kväll. Har precis sett klart på Bridget Jones 2 och tagit bort ansiktsmask och lite sånt skönt. Känns förjävligt att det är Söndag kväll för det känns som att en jobbig skolvecka väntar. Och det gör den. Ursh, presentationer,läxor,långa dagar allt! Ser iallafall fram emot helgen som förhoppningsvis ska spenderas med kära Anna. Och att min mobil hinner komma innan Fredag. (vilket den antagligen inte kommer att göra). Vilket muntert inlägg. Nej, nu ska jag sova. Jag har ju skola imorgon.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemma igen

Det slutade med att jag sov över hos jossan igår. Orkade inte riktigt åka hem och fixa allting så vi följde bara Linda till bussen någongång och sen följde jag med Jossan hem igen. Vi hade det iallfall trevligt igår. Såg på någon film som vi inte fatta så mycket av eftersom att vi missade halva. Men läskig var den iallfall. Ursh.. Sen bakade vi några jättesnabba men goda kakor också.

Nu är jag iallfall hemma igen. Skulle egentligen ut med en kompis ieftermiddag/kväll men det blidde inte av. Det är helt enkelt för kallt och jobbigt att gå ut. Så istället har jag suttit och skrivit en svenska presentation till på Tisdag. Det ska inte bli kul att presentera det! Men men, på Onsdag har vi ju lekdag så..
Har även upptäckt att man blir helt bunden till skolan och ens sociala liv inte längre finns på samma sätt. Ska man umgås med någon är det på helgerna för efter skolan finns det aldrig någondag som passar. Antingen läxor, plugg eller så är det jobb som kommer imellan. That sucks! 
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

idiotiskt inlägg

Ska snart tralla ner till bussen och möta Linda för att sedan ta oss till Jossan. Ska nog bli en lugn kväll med kanske film och lite sådär. Men nu måste jag tydligen rusa. Jossan säger strängt åt mig att jag INTE får missa bussen. Så off I(we) go.Haha, trevlig kväll.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hopefully

Jag ska ha, jag ska ha, jag ska ha, jag ska ha! Jag ska ha och jag tänker inte ge mig förens jag har fått som jag vill. That's me. <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kebab pizza

Har precis ätit Kebab-pizza till middag. Gissa om det var gott eller gott liksom. Mums, dock inte så nyttigt. Med mycket sås och allt.Haha. Tjockisvarning.

Ser iallafall inte fram emot morgondagen. Visst skönt som fan med Fredag men dagen i skolan, svenska,engelska(läxa som jag inte har ork till att göra, = tåget imorgon) matte (diagnos) och geografi. Inget som lockar. Tur som tusan att vi inte har någon gympa på morgonen och därmed sovmorgon till 10 i 10.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jysk

Slutade rätt sent idag, halv 5. Sista timmen fick vi fika, så alla blev helt spralliga av allt (?) socker. Bullar och saft var det som stod på menyn så jag vet inte riktigt vart sockerkicken fanns men.. Sprang till tåget och mötte upp Anna för en lite snabbis med lite prat om skolan och dagen och allt därimellan. Nu ska jag med mamma till Jysk. Får se om jag får med mig något nytt till mitt rum. Efter hoppas jag på gott käk.

Skriv om ni vet något possetivt eller negativt med mobilen i det förra inlägget, vill ju inte lägga ner 3000 i onödan liksom..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mobilbilder

Jag känner att jag vill sätta in lite bilder från dagarna för att göra det hela lite roligare men mitt minneskort till mobilen är borta och jag kan bara inte hitta det. Kan ha glömt det hos farmor och farfar i Frankrike i somras,who know's liksom. Och att gå runt med digitalkamera i skolan känns väll lite "too much". Men eftersom att jag planerar att köpa en ny mobil så snart som möjligt så ska jag försöka att börja sätta in bilder då istället. Den här mobilen vill jag ha iallafall.. I någon färg..
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Brats

Det blir inte av att jag bloggar så ofta nu för tiden. Vet inte riktigt varför, antagligen för att jag känner att jag inte har så mycket att skriva om. Men nu tyckte jag det var dags. Idag hade vi "gemensam ämnestid"= ungdomskultur-arteten= jag och min basgrupp har Brats. Antagligen det roligaste men tror också att det är det svåraste. Dom flesta andra grupper har redan börjat skriva presentation medans vi håller på att skriva intervjuer till senare då vi ska intervjua folk om brats på stan. Ska iförsig bli kul, (och gott med choklad på EH på Östermalm) men det är svårt för vi är alla ganska olika i våran grupp men vi ska nog få det att gå. Hoppas jag. Anyways, vi gick från skolan vid 1 tiden istället för 4 då vi egentligen skulle slutat, och jobbade hemma lite istället. Det, plus läxor och tv är det jag har sysselsatt mig med sen dess. Nu tänkte jag börja laga middag. Min mage börjar kurra,haha.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Britney Spears

När jag var mindre var Britney verkligen min största idol. Hon var blond, söt, sjöng bra, verkade snäll, hade söt pojkvän och jaa, vad mer kunde man begära? Jag gick klädd lite som henne och när folk sa att dom tyckte jag liknade henne var jag gladare än någonsin. Hade alla hennes skivor och jag minns att jag och min kusin sprang runt och sjöng hennes låtar hela sommrarna. Det här var ju ändå ett x antal år sedan. Sedan gick det bara sämre och sämre för henne och jag började väll inse att det fanns andra bra artister också. Har aldrig haft någon riktig riktig idol som vissa har sedan dess. Iallafall inte under en längre period. Jag kan väll inte riktigt påstå att hon är det nu heller, för det är hon inte. Men när jag ser henne i någon tidning vill jag läsa det, och det gjorde jag idag. I dagens Aftonbladet skriver dom om MTV VIDEO MUSIC AWARDS som firar 25 år och där var Britney med och fick tre priser. Bästa kvinnliga artist, bästa popvideo och årets bästa musikvideo. 
Good job!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sunday again

Söndag nu igen, vad jobbigt. Får se hur det blir det där med att träffa syrran idag, antagligen inte. Har liksom inte gjort mycket alls av min helg,vilket iförsig har varit väldigt skönt. Men idag har jag endel att göra. Ett jävla tjat här hemma om att spegeln och gardinerna bara måste sättas upp. Samtidigt som jag själv är HELT inne på att köpa ny mobil (vilket ingen annan verkar vara!) Och sen har jag läxor att göra, Söndagar brukar vara min plugg-dag och då får det väll fortsätta vara det då. Trist bara att jag inte ens vet vad hälften är. Men det löser sig säkert...(?)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget