Lyssna och njut!


Det var riktigt riktigt länge sedan jag lyssna på den här låten sist. Den väcker minnen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

går i ide

Mår inge vidare. Har varit en lång dag känner jag. Magen får sådana där ryckningar och knyter sig så det gör sådär jätte ont ,samtidigt som min rygg precis har börjat värka. Vad är det här? Jag vill inte vara sjuk. Det är inte rätt tillfälle. Måste allt komma på en gång? Skolan, umgänge, grymt mycket plugg, och + det här. Nej, jag orkar inte. Det är nog med att vi har prov imorgon som man är lagom stressad inför. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har lust att gå i ide och vakna upp igen när det är lov. Gud vad skönt det skulle vara! Utan ångest över någonting!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

läggdags

Jag och Elin var så jävla bra på att plugga alltså! Nej men det blev liten fika och lite läsning och efter det blev det middag i kungshallen, precis som alltid. Men det gör inget. Trevligt det med. Nu ska jag strax gå och lägga mig. Är sjukt glad, beror nog på lite av varje. Men bra känns det!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndag

Snart bär det av mot coolaste Huddinge centrum. Ska sola med Pelin och sedan ska vi sätta oss på något fik och plugga. Duktigt va ?


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det är viljan som måste finnas där

Fredagen var precis som alltid nicienice. Blev dock på lite konstigt humör emellanåt men det kanske inte är så kul att höra om. Lördagen var också precis som alltid - var jävligt trött och sliten. Så jag sov, åt tjockismat och kollade på film hela dagen.  Men nu sähär lägligt på Söndagen vaknar jag upp efter att ha sovit i mer än 12 timmar och jag en himla massa grejer att hinna med. Därför förstår jag inte varför jag envisas med att sitta vid datorn. Kommer med olika undanflykter hela tiden. Men nu är det bara en vecka kvar till PÅSKLOOOOV så nu måste jag ligga i det sista i skolan. Prov, prov, inlämning, läxa,läxa,läxa. Det ska gå. Allt går om man vill, right?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trevlig fredagskväll

Nu är det fixa fixa, snabbt snabbt, som gäller. Om en halvtimme bär det av mot Jasmine. Mindre än det tom. Är iallafall taggad för kvällen. Hoppas på att den blir nicienice! Nu måste jag fixa klart. Ha en trevlig kväll gottfolk!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ändrade planer

Det blev ingen Top Shop- kväll ikväll. Tyvärr. Två kompisar ställde in så då orkade inte jag och Annsi. Kände att det inte fanns någon poäng med det hela längre då. Vi ville inte dit för rean på Top Shop utan det var mer en grej vi skulle göra alla tillsammans. Men det får helt enkelt bli en annan gång.  Så ikväll tog jag och mamma en tripp med bilen till morfar. Det låter som om vi åkte miltals, men faktum är att min lilla morfar bor i Huddinge så det är ganska nära. Hjälpte honom iallafall lite med mobilen igen och sen åkte vi hem igen. Nu tänkte jag kolla på en film. Kanske Bedtime stories? Vi får se.

Imorgonkväll är det iallafall fredag och vi vet ju alla vad det innebär! Ooooooooo! TAGG TAGG TAGG. Innan det ska jag hinna med lite shopping i stan med Elinpelin också.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Top shop

Jag klarade av dagen. Och testet! Stolt över mig själv. Nu ska det vilas för ikväll ska jag träffa mina gamla(?) vänner och gå på någon egen öppning för TOP SHOP . Alla som har tidningen ELLE har tydligen fått det och även 20 % på hela sortimentet. Detta är alltså efter stängning,men det kommer nog vara rätt gott om folk ändå. Så nu ska jag lägga mig och ta det lugnt ett tag. Det behövs efter den här dagen, kan jag ju säga!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jobbig skoldag

Känns som det här kommer bli en lååång dag. Tyvärr. Orkar inte riktigt med det. Schemat går till halv 5 + att vi har dataprov efter det. Ursh! Och någon franska-grej nu på morgonen. Sen är det dock gymnastik, som jag faktiskt ska vara med på. Duktiga lilla jag! Lovar att vi ska göra något tråkigt bara för det. Förra veckan när jag var borta hade dom boxning. Fyfan va sur jag blev att jag missade den! DAMP!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mycket plugg = belöning

Är fortfarande superglad för brevet jag fick av farmor. Dock har massa plugg kommit imellan och krånglat,vilket suger. När man väl är glad och sprallig (vilket jag iofs för det mesta är) så ska det alltid komma något imellan. Men man ska väll försöka vara glad för dom possetiva sakerna man har i livet och inte alltid fokusera på det negativa.  Men hur som helst är jag sjukt trött på den där ECDL (läs:datorkunskap). Först går det skitbra men dum som man är så fortsätter man och gör testet igen och då går det bara sämre och sämre. Hel knäppt. Så nu är jag trött och sur på skiten så nu lägger jag av. Jag har iallafall klarat examens-testet på datorn så jag överhuvudtaget får göra provet imorgon. Hur pass bra jag klarar själva tentan imorgon är en annan femma. Men den tar vi då.


Det jag skulle komma till var något helt annat. Nämligen att det är Våffel-dagen idag. En dag då man kan passa på och äta hur mycket våfflor med grädde och sylt man vill. Det ska jag iallafall göra ikväll. Passa på och vara lite extra tjock, är inget som direkt stör mig. Haha. Men en riktigt krispig våffla kan väll ingen säga nej till? Oavsätt om ni har socker, sylt, grädde eller något helt annat på. Våffla som våffla.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Jag har världens bästa farmor!

Det är helt otroligt. Fick precis brev från min farmor. Det finns inte ord för henne. Höll på att börja grina när jag läste brevet dessutom. Längtar som tusan för att få träffa henne i sommar. Och alla kusiner.
Häromdagen kom bekräftelsen på min biljett ner till frankrike så nu är det planerat och allt är spikat. Kan inte bli bättre !


Words can't describe!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I hate this part

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tallinn



Jag orkar inte berätta om resan eftersom att dom flesta av er antagligen redan vet det viktiga om den. Så här får ni andra lite bilder iallafall.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jobbig skolvecka- härlig helg

Kom precis hem från plugget. Eller egentligen donken men det spelar ingen roll. Kallt som tusan är det ute! Ursh och fy! Vill ju som precis alla andra i detta land att Sommaren med stort S ska komma. Men det verkar den inte vilja göra. Någonsin. Den enda lilla skvetten av sommar vi får se är de få solstrålar som kommer fram någongång när vi sitter i klassrummet och som sedan försvinner när vi slutar.

Dessutom är den här och nästa vecka jobbiga skolveckor eftersom att vi har prov och inlämningar och läxor hela tiden. Som tur är så finns det ett andningshål på Fredag. Då blir det in till stan och sen partyparty. Kanske tom restaurang innan. Just as le love it!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nördig som man är med mobiler

Känner mig lite olycklig över att min mobil har börjat glappa lite igen. Snart ska den in på lagning för sista gången! Hoppas verkligen jag får en ny! Men som vanligt så måste man vänta i tio tusen år. Med tanke på mobiler så såg jag att Sony Ericson har en ny. Fånig som jag är kunde jag inte låta bli att söka på den när jag kom hem, och det här blev resultatet!


Inte illa va? Den kanske kanske någon gång i framtiden hamnar i min söta lilla famn. Vem vet? Nejmen jag trivs superduper med min nuvarande. Har gärna kvar den ett bra tag till. Men min mobil -framtid ser ljus ut! Me like!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

home sweet home

Hemma från Tallin igen. Väldigt skönt må jag säga. Älskar att komma hem från en resa. Nu ska jag råchilla i någon timme och sedan är det födelsedags kalas hos min kusin. Berättar mer om resan senare...

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

studiedag

Det blev en lång sovmorgon imorse. Skönt som tusan. Dock inte lika skönt att vakna upp med missade samtal och sms som undrar vad man egentligen gör. HALLÅ? STUDIEDAG?= SOVMORGON?= INTE GÅ UPP KL6?= VAD ÄR DET SOM ÄR SVÅRT ATT FATTA? Låter som jag var skitpissed, men det var jag inte. Lite chockad bara. 
Men duktigt som jag var hoppade jag direkt in i duschen och snabbt ut igen, sen blev det fixifixi och sen mötte jag upp Damlisen. Vi skulle upp till våran gamla skola och hälsa på lite. Jag ville självklart mest hälsa på min gamla fritidsfröken men hon var i Sälen och firade 60 års-dag. Så det blev en riktigt besvikelse. Dessutom var halva skolan borta på dittan och dattan så det blev inte mycket hälsa på där inte.


Hihi


Flashback från 6.års?


Efter det blev det en snabb sväng hem och sedan direkt till Elin. Vi skulle jobba med vårat Indien-arbete som vi knappt hade börjat på. Kan inte påstå att vi fick speciellt mycket gjort idag heller men lite iallafall. Och lite är väll bättre än inget, right? Annars gick vi och handla lite och åt och låg och pratade (och halv-sov) men det var trevligt ändå.


Nu måste jag fortsätta packa och läsa franska. Har 20 sidor kvar i boken som ska vara utläst imorgon..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

god natt mina kära vänner

Har hänt lite av varje idag känner jag. Har tappat nyckar, fått hjärtattack över det, gått i skolan, ätit tjockismat med Pelin och Sandris,varit i e***** för andra gången i mitt liv, badat två gånger,kollat lite film, varit ute och sprungit, missat tåget, åkt taxi.. Ja, kanske inte kan kalla det för en helt normal dag men nästan, eller hur?

Tur som fasen att vi har ledigt imorgon iallafall! Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av The City och sen gå och lägga mig. Har lite saker jag måste hinna med imorgon känner jag.


Gaaah
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Har en skön vecka framför mig

Det är Måndagar som dessa jag älskar. Det går inte att unvika det. Att bara komma hem och inte behöva göra mycket alls, utan det räcker med att man har gått i skolan till halv 5. Det räcker  tom med stora marginaler! Finns nog inge skönare. Har bara ett litet häfte och franska att läsa på hela veckan. Än så länge iallafall. Studiedag på Onsdag dessutom.






Sen för er som inte visste så ska jag på Torsdag eftermiddag kryssa till Tallin med Tallink. Eller ja, med mamma (och 2500 andra gäster). Ska bli riktigt skönt att åka bort lite och att det blir spa-week-end kan ju inte annat än sitta helt perfekt!  Så jag blir tyvärr borta till helgen. Känns helt knäppt att jag inte ska vara hemma till helgen. Men en helg måste ni väll klara er utan mig? Och tvärtom självklart. Tänker ju inte direkt slänga mobilen i vattnet, om det var någon som trodde det..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helgen

Fredagen var enligt mig helt galen men skit bra. Blev som vanligt ingen sömn så var helt död hela lördagen. Så det var hur skönt som helst att bara vara hemma hela dagen och kvällen. Det blev även Melodifestivalen på kvällen. Blev grymt besviken på svenska folkets röster. Helt åt helvete. Men jag kanske inte ska säga så mycket eftersom att jag var fattig och lat nog att inte ringa in alls.




Idag har jag iallafall tagit det rätt lugnt också. Varit och hjälpt mamma att tvätta bilen, varit i Huddinge och hos morfar och lite så. Chillis billis.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

someday somehow

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gladers

Är jätte glad idag för idag är det Fredag. (dock inte lika lyckligt med prov, men vafan). Ska även träffa Jossan idag efter skolan. Ska bli nicie! Var länge sen vi sågs nu! Framåt kvällen bär det av mot  Jasmine & Sandra. Wiiii
FREDAG

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sooooo good

Fantaskigt hur otroligt jävla bra jag är på att plugga. Inte! Hittar helatiden saker jag "bara måste göra först" sen när dom tar slut är jag helt tom och gör absolut ingenting. Och trots det pluggar jag inte. Lyckat va?
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pluggish dagen innan provet, som vanligt

Lång dag idag. Eller egentligen inte. Jag skippade franskan och är sjuk så var bara med och kollade på på idrotten. Så två lektioner idag blev det. Ändå slutade jag inte förens vid halv 5 snåret. Kom hem någon gång innan fem och här sitter jag nu. Direkt efter det här måste jag bege mig till pluggandet. Har engelska prov imorgon och har knapt börjat. Inte bra inte bra. Nej, ångest! Nu måstejag sätta igång.. Kanske skriver lite senare..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

alltså pil hjärna trea


Älska minen efter " pil hjärta trea"HAHA!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget