Shopgirl

Har precis skickat iväg min engelska inlämning( som förövrigt skulle varit inne i Fredags) och ett långt mail på franska till min farbror. Är sjukt pepp för våran resa till Chile!

Förutom det så är jag lite smått besviken över att jag missa GP ikväll. Läste dessutom om någon film som hette Shopgirl, vilket lät som en passande Söndags-film. Såhär stod det i recentionen.

"Brittisk-amerikansk komedi från 2005. Den här filmen är baserad på Steve Martins böcker om den unga Mirabelle, som flyttar till Los Angeles, där hon träffar två män. Ray Porter, som är dubbelt så gammal som henne, är en rik man med privatflyg. Jeremy, å andra sidan, är en spontant och oansvarig musiker. Mirabelle tycker om båda männen, men hon kan bara välja en av dem."

När jag sen söker " Shopgirl" på google får jag upp det här. Klickar och kollar vad det är.


Helt plötsligt kändes den inte så Söndags-filmig ut längre. Men jag var envis och kunde inte ge mig så jag läste recentionen igen. Och ännu envisare den här gången gick jag in på Youtube och sökte där. Precis som väntat fick jag då upp helt andra alternaltiv.
I all min hets och allt mitt letande hittar jag tillslut den rätta. Men 2 minuter och 24 sekunder är inget jag hinner med. För nu har jag envisats om att hitta rätt film, och tillslut hittat den, men det verkar som att tiden inte står på min sida. Filmen började redan 21,00 och nu är klockan 21,18. Jag har missat hela 18 minuter. Men nu när jag har envisats om filmjävlen så måste jag ju gå och kolla. Så vi ses imorgon gott folk! Nu jävlar ska det bänkas framför TV:n!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Mors-dag

Inget flyga flygplan, stutsa stutsmatta(så man får ont i huvudet) och ingen fika men nog blev det en rackarns fin dag ändå. Har spenderat Mors lilla dag med min lilla mor. Oväntat va? Vi har varit iväg och handlat och varit i Ågesta, promenerat och legat och haft det skönt i solen. Dessutom har vi kommit underfund med att ananas och melon var det bästa man kan ta med till beachen. Man får i sig massa vätska samtidigt som man är nyttig. Mycket sånt blir det i Thailand vill jag lova. 

Sen när vi väl kom hem satt jag direkt igång med min tre-rätters middag till mamsen. Det blev en trevlig dag med min mams helt enkelt!  



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

flickorna

Nu är det brottom! Skulle ha varit hos Sofia för en och en halv timme sen. Haha! Precis som vanligt är jag och Jossan sist av alla! Men vi gillar det ! Ikväll ska vi gamla brudar ses iallafall för er som inte vet. Men nu ska jag möta Jossan-. Puss på er !
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Skål för livet mina vänner!

Gårdagen/kvällen var nice. Spenderade ju som sagt dagen med Pelin först, och sen drog vi och brudarna vidare på kvällen. Jag fick dessutom besök av Mr O på kvällen så jag åkte runt och snacka lite med honom. Annars var väll kvällen lite sådär, men det slutade roligt och det är väll det viktigaste! Kebab löser väll allt? Natten och morgonen med Pelin var sjukt flumm dessutom! Blir nog lite långdraget om jag ska sitta här och berätta allt för en dataskärm men kort sagt så kretsade hela morgonen kretsade kring två glas vatten! Nu ska jag gå och ta ett till och trycka ner en eller två alvedon på det!

Skål för livet!


 


Jag & Elin för ett tag sen!
<3
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Girls night out

Har spenderat hela soliga dagen med knas elin. Nu ska jag snart möta upp henne igen och sen hem till brudarna.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sov gott till mig själv

Jag är så trött så jag dör snart. Skoldag till över 6 med oerhört tighta jeans hör inte ihop. Har precis ätit hemma hos morfar. Nu ska jag lägga mig i soffan och bara vara. GUD VA SKÖNT! Imorgon är det studiedag så de blir sjukt chill !
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det är bra brudar

Jag är helt slut. Har varit full rulle hela dagen. Började med mentorsträff och sedan EU-arbete i några timmar. Sen blev det lite mer filmning idag igen. Vi är långt ifrån klara men framåt går det iallafall. Tur att våran grupp fick en uppskjuten deadline.  Efter det fick vi reda på att betygen skulle sättas i datakunskapen imorgon så då fick vi göra två prov helt oförberedda. Helt sjukt att jag höjde mig till VG! Alla klarade det precis på gränsen. Jävligt skillat tycker jag!
Nu ska jag laga mat, håller på att svälta ihjäl!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

with you


Bringing back those memories
again
 thinking threw what has happened
 and
thinking it was bad then
knowing
next time I'll have a better end
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

långholmen it was

Det var faktiskt ganska mysigt att gå runt på Långholmen i förmiddags. Dessutom var det lätt och gick snabbt så det var perfekt. Speciellt eftersom att vi slutade efter det. Så då blev det stan med Elin och 100(typ) olika ställen som vi åt på. Vi hann även med att sitta i solen och steka lite i Kungsan och hemma hos Elin innan Jasmine och Sandra kom för att vi skulle spela in våran film till draman. Den kommer bli knas kan jag ju säga. Väldigt knas, men som sagt det gillar vi!

Nu ska jag kolla på The Hills och sen hoppa in i duschen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Långholmen imorgon

Imorgon är det orgentering med klassen som gäller. Eller skolan rättare sagt. Kan inte riktigt påstå att jag är speciellt pepp. Men det är väll bara att bita ihop och göra det till det bästa. Det är stads/park orgentering så vi behöver inte vara lost i en skog iallafall. Det gäller att se det positiva!

Nu måste jag gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorgon eftersom att vi ska vara där redan vid nio.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sommar 09

Thailand
Gotland
Chile
Frankrike
New York

OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det gillar vi

Har precis kommit hem från skolan. Eller donken som vi hamnadew på efter. Haha, Sandra är i farten igen. Men det gillar vi! Annars har varit i skolan hela dagen. Slapp franskan så vi har spelat in våran film till draman hela eftremiddagen. Den kommer bli så konstig och dålig så det inte är sant. Tur att vi har kul när vi filmar iallafall.


Jag och Elin är som vanligt så otroligt jävla snygga. Gillar ni min colla nya kill-look? Jag har ju alltid varit lite kill;ig av mig så jag tänkte börja min riktiga kariär som kille från och med nu.
K O M M E N T E R A (5)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blä

Nej nu är jag trött på att plugga och trött på att det är Söndag. Jag vill till skolan för att träffa folket men helsike heller för att plugga. Det har jag fått nog av. Tack och hej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndag

Så kom Söndagen. Inte allt för mycket ångest idag men när jag väl tänker på det så finns det endel inom skolan man kan ha ångest över. Jobba inlämningar, filmningar och allt vad det är. Ska försöka få endel undanstökat idag och gå och träna i eftermiddag. Så ser shcemat ut för dagen. Underbart roande, huh?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hur ska denna Lördag spenderas?

Lördag kväll! Tänk vad mycket man kan göra en lördagskväll. Själv mår jag sådär så jag kan inte bestäma mig om vad jag ska göra. Brudarna, utekväll,filmkväll,hemma-kväll, stan-kväll, sova kanske prommis? Känner dessutom för chips, kanske godis kanske choklad, gå i högklackar, ha mjukisbrallor och allt skitkonstigt. Oc, Gossip Girl eller någon annan nice serie skulle också sitta fint. Speciellt med lite trevligt sällskap. Men jag vet inte. Desstom känner jag för att färga mitt hår blond (are). Inte äckel platina men blondare. Skulle också kunna träffa mina söta kusiner eller sätta mig på planet till Thailand idag istället för om tre veckor.

Thailand, sist vi var där!

Många olika val. Mamma kom precis in och tyckte jag skulle stanna hemma med henne. Så blir det antagligen. Men jag vet inte, som tur är är kvällen fortfarnde ung.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Britney Spears

När jag inte har något för mig sitter jag alltid och bläddrar mellan alla bloggar och hoppas på uppdatering varje sekund. Såklart händer det aldrig att dom uppdaterar precis då. Så jag bläddrar vidare och kommer till Aftonbladet.se. Där fastnar jag oftast inte på de viktiga nyheterna om saker som har hänt runt om i världen utan något mer "oviktigt". Idag fastnade jag på en artikel kring "Britney Spears", sjävklart.

Där står det självklart om Britney och hennes Sverige konsär som äger rum när jag befinner mig på Gotland. Har sörjt över det här ett tag nu. Jag som missade konsären sist när hon var här, för typ 5 år sedan. Och nu missar jag den igen. Men det hemskaste av allt är att hon tydligen ska göra en extrashow dagen efter den riktiga show-en bara för att alla biljetter har sålts ut. OCH JAG ÄR FORTFARANDE INTE HEMMA. Skjut huvudet av mig liksom. Gotland med brudrrna kommer ju bli galet så ingen tvekan om att jag inte ska dit med dom. Men iallafall. Det är störande!


Bilden är dessutom helt galen. Den får mig att vilja klippa lugg igen. Men jag vågar fortfarande inte. Men lite klippning blir det nog snart och slingning.


 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

söndags ångest= imorgon, lev i nu:et!

Har hänt en hel del de senaste dagarna. Gud va skönt det har varit att vara ledig. Som två helger på raken. När jag vaknade i Fredags morse, kände jag min söndags-ångest, Direkt(!) När jag sen några sekunder senare kom på att det bara var Fredag kunde jag slappna av igen. Hatar Söndags-ångest. Men den kommer inte förens imorgon, så idag är det frid och fröjd.

Idag tänkte jag ta med mamma runt i Huddinge centrum. Måste köpa en bikini (två egentligen) och lite små grejer inför thailand. Känns dumt att komma dit och inte ha något att bada i. Men mamma envisas med att prata klart med hennes kompis i telefon. Hade det varit tvärt om att jag hade velat prata klart och mamma åka, hade vi åkt för länge sen för annars hade mamma vägrat. Livet i Stuvsta är hårt mina vänner, det ska ni veta. Så mycket mer än så hade jag väll inte att berätta. Trevlig Lördag på er!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Heidi Montag

Heidi Montag's nya låt blackout kan man inte annat än att skratta åt.

Liksom, hallå?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ledig dag

Gud va skönt med ledig dag. En extra dag alltså. En dag då alla andra behövde gp i skolan men inte vi. Moahaha.  Jag har iallafall spenderat min förmiddag med mamma då vi gick och åt god lunch. Sedan mötte jag upp Jossan när hon hade slutat och nu är vi hemma hos henne. Ikväll blir det träning tror jag. Känner att det var ett tag sen så det skulle nog sitta fint. Dessutom tänkte vi gå på Ki-box ( om vi orkar) ..

Nu kom Jossan upp igen så nu ska vi leka. Trevlig kväll lovers!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lediga till på måndag!

Hemkommen från skolan för inte allt för länge sen. Men en stund sen var det allt. Gjorde Ma- nat och sedan gammalt kriminologi prov som jag hade missat. Får väll se hur det går på dom. Fick även reda på att vi är lediga imorgon + Torsdag och Fredag som alla andra. Vilket betyder att vi inte behöver gå till skolan förens på MÅNDAG! Nice eller vad?

Har dock en inlämning som jag måste lämna in idag.  Så den tänkte jag göra någon gång idag men nu tänker jag kolla på The Hills och laga pankakor. Är sjukt sugen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

slask väder

Gud vilket tråkigt väder det är. Igår när jag var hos min moster var det 41,1 grader i solen och det var steek. Medans det nu är 10,5 grader och regnar. Har suttit inne hela dagen vilket gör att det bara ser jätte ruggigt och kallt utomhus. Dock funderar jag på att gå och göra ett litet ärende i Stuvsta centrum. Frågan är bara om jag orkar gå den långa vägen.Haha.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Kort Måndag

Gud va skönt att ha slutat redan nu. Försov mig i morse och kom lite sent till skolan men hade ett läxförhör som gick dåligt och sedan slutade vi tydligen för dagen. Eller franska i eftermiddag men jag får se hur det blir med den. Nu ska jag sätta mig ner och plugga. Skit mycket till imorgon och jag har inte ens börjat. Sen blir det pizza. Haha, lite bra måste man ju få ha det.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

älskade sommar 09!

Pratade precis med min älskade farmor. Gud, blir lika lycklig varje gång! Pratade om allt ifrån melodifestivalen till i sommar till den "hemska styvmamman". Jag kan inte vänta till i sommar alltså!


  • Först Thailand (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)med mamsen - Älska älska älska thailand!!!

  • Sen  Gotland med brudarna(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) brudar, finns det några ord? Blir helt pirrig i hela kroppen.. Vill bara ställa mig upp och skrika!

  • Sen Frankrike och träffa hela släkten (!!!!!!!!!!!!) Är så sjukt glad! Vill bara träffa alla mina underbara kusiner som står mig sjukt nära, och min älskade farmor!!!! och farfar självklart!

  • Sen New York(!!!!!!!!!!!!!!!!!) med pappa- ska bli sjukt nice att åka till New York bara pappa och jag. Så jävla pepp för det också!

Seriöst, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det här är helt sjukt. Min sommar kommer bli helt sjuk. Kan inte bestämma mig för vilket jag är gladast över dessutom. Allt är så perfekt! Allt på samma sommar. Så sjukt jävla bra så det är inte sant.

Det lite tråkiga med det är att jag antagligen kommer vara pank typ hela sommaren. Och att jag kommer vara borta från alla så länge. Kommer sakna min brudar och allt skönt folk här hemma! Önskar att jag kunde ta med mig alla överallt. Men ändå inte. Nej jag vet. Nu måste jag skärpa mig. Hur fan kan jag se någonting negativt med den här sommaren? Börjar nästan tro att jag kommer dö i flygkrash bara för att den här sommaren bara är för bra för att vara sann.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gossip Girl nästa

Det har varit en trevlig helg måste jag säga. Igår var ajg ute med brudarna och idag hos min kära moster och firade min morfar. Trevlans trevlans. Dessutom mår jag inte pytonhuvud för jag fick faktiskt några timmars sömn inatt. Underbart!

Nu ska jag kolla på GOSSIP GIRL! Hoppas ni har haft en trevlig helg kära vänner!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

galet ont= galet taggad?

Gårkvällen spenderades med godis och Anna! Båda var skadade, eller hon skadad och jag hade ont i halsen. Så lite godis och så var perfekt! Men ikväll då jävlar ska vi ut! Igår blev det rehab och då vet vi alla att det inte blir det ikväll, haha.
Är galet taggad trots att jag har galet ont. Men det är nice. Vi ses ikväll!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget