ledighet

Halloj bloggen. Idag har jag varit ledig. Sovit borta och hängt där halva dagen, mött upp min fina Jessa i stan på eftermiddagen och nu är jag hemma igen. Åt nyss god middag (thai precis som igår he he) nu ska jag fika med te och apelsinkrokant. Gud vad ni bryr er. Men jag tycker om att berätta ändå. Imorgon blir det öppning igen. Jobbigt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Avicii 2/3 2012

Nu har vi Avicii biljetter! Fan vad kul att ha något sådant att se fram emot!! Lycka.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Söndag

Vilken skön dag. Ledighet stavas det. Har bara legat hemma i soffan och chillat galet. Fixat lite med bloggen (som ni kanske ser- jävlar va irriterad man blir när det inte går som man vill) och pratat i telefon. Imorgon öppnar jag restaurangen igen. Jag som trodde jag var ledig! Kanske blir det skidåkning med min man på eftermiddagen. Vore ju så jiddrans kul. På Tisdag däremot är jag ledig igen. Då blir det till att luncha med Damlisen och kanske fixa håret hos frissan efter det. Om jag har tur och får en tid. Nu ska jag betala räkning och sedan beställa Avicii biljetter!!! GAAAAH.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hejhejdå

Hemma från jobbet. En hel del timmar där. Gick upp fem imorse. Var och träna intensiv igår. Det börjar kännas. Vet inte vad jag ska skriva. Fett irriterad. Arg. Så ska inte skriva något mer än det. Bäst så.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hej igen

Hej bloggisen. Har precis satt mig i soffan framför guldbaggegalan (heter den så?) med datorn i största hugg. Kom nyss hem från middag ute med mina fina små vänner på Olearys. M ä t t stavas det. Annars har jag bara varit ledig på dagen och varit hemma. Tagit det lugnt, lagat lite god mat, kollat på film och badat. Igår hann jag med massa saker däremot. Städade hemma, var i skärholmen och shoppade, var på fika hos kusinen och träffade sedan min man och åt godaste thai middagen. Då var jag ungefär lika mätt som nu. Jaja, slut tjatat om min passion för mat nu. Jobbar imorgon, ska väl snart lägga mig. Puss på er, hörs väl om en vecka eller så.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ny vecka

Nu är det väl kanske dags att titta in igen och uppdatera mitt händelserika liv ut till världen. Skämt åsido. Inte händer det mycket här inte. Men jag trivs. Jobbat hela veckan, öppning. Ganska slitit att gå upp så vidrigt tidigt men skönt på sätt och vis också. Somnat tidigt på kvällarna till The OC säs. 3. Ska köra igång skiva tre snart. Igår skulle det bli bio med my love men det blev mys med hemlagad mat istället. Fina pojke. Idag har jag mött upp min goa mamma på stan och spenderat dagen där. Det blev en massa affärer, god lunch och fika. Imorgon är det ny vecka igen och jag har några lediga dagar. Mitt schema är lite special. Nu ska jag gosa ner mig i sängen framför OC.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sovmorgon

Är hemma denna lördagskväll. Skönt som tusan, hade aldrig kunnat gå ut och festa. Jobbat nästan 10 timmar och började redan vid sju i imorse. Försov mig dessutom och jag hade nycklarna så U kom inte in. Paniken när jag vakna. Ojojoj. Jag fick ialllafall skjuts av min fina mamma och har varit hemma ända sedan jag slutade jobbet för några timmar sedan. Helt död. Förstår inte hur jag har klarat att hålla mig uppe men men. Imorgon och på Måndag är jag ledig. Ska stänga av ljudet och vibrationen innan jag lägger mig så jag slipper att ev bli väckt av jobbet imorgonbitti. Sovmorgon!!! Nej nu ska jag gå och lägga mig. Puss och kram mina fina.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Gott nytt år mina vänner!

Gott nytt år mina vänner. Härligt med nytt år. Nya möjligheter. Idag har jag mycket att göra. Eller mycket jag vill göra. Hinna med. Har skrivit en lång lista. Är ledig idag som tur är. Så vill hinna med att göra massa praktiska saker som man aldrig hinner med annars. Sedan blir det jobb i princip hela veckan. På Fredag ska vi fira Damlis och på Lördag kör jag öppning. Ikväll ska jag till morfars nya lägenhet och efter det träffa min älskling.


 Firade in det nya året med fest hos Tatti.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget