Friskis

Och så var veckan igång igen. Som tur är har vi underbara tider på Måndagar så jag överlever. Morgondagen är dock inte full så underbar men det får man ta. Tydligen. Ikväll bär det iallafall av till Friskis för första gången på terminen eftersom att jag hängde på Gymmix förra veckan. Kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle skaffa friskis-kort eller inte, men jag håller mig nog till traditionen och fortsätter där. Nu ska jag gå och packa och sen tigga skjuts från min moder. Hoppas det funkar för annars hinner jag inte. Är ni förvånade? Nej, inte jag heller.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

helgen

Igår vart det utgång med brudarna. Och middag med hela faderullan hemma hos Jasminos innan. Så det ska vara! Om någon timme ska jag dra till Jessan och börja kvällen där. Är glad för Jessan är jättepepp inför kvällens bravader. Nu ska det fixas, kom precis ut ur duschen..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

im back

Gottfolk! Jag är hemma igen! Underbart är det. Trots att skolan har börjat. Sommaren har varit helt underbar, har varit runt i världen och haft det great. Men trots det så är man så jäkla bra hemma ändå. Så nu ska jag stanna hemma såmycket som möjligt. Kan lägga upp lite bilder från NY senare men håller på och laddar upp de 1300 bilder jag har på mobilen och sen måste kamerabilderna in och så. Så det kan ta ett tag. Men ni överlever. Nu har jag ont i huvudet så jag ska gå och sätta in mig lite piller (läs:alvedon) och laga lite pastasallad. Gud va sugen jag är.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

egot i mig har talat

Håller fortfarande på med den sista packningen. Och har precis fyllt mobilen med en massa musik till flygresan. Om en halvtimme ska jag åka. Så nu måste jag skynda mig lite. Hoppas vädret blir riktigt kasst här hemma i Sverige tills jag kommer hem. Eller iallafall mycket sämre än i New York. Haha, egot Paula har talat!


Nu ska jag ut och upptäcka Amerika. Usa. New York. You name it!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

packning

Träffade Elin igår och åkte förbi huddinge och sedan vart det middag på "Annas kök & bar". Sedan tog vi bussen och mötte upp brudarna och drog sedan ut. Det blev dock tidig kväll för mig eftersom att jag inte var så pepp. Men desto bättre för mig idag för idag mår jag prima pallerina och det är bra för jag har haft en hel del att göra. Packningen började jag med idag och tvätta och cykla och göra ärenden gör jag emellanåt. Men det ska nog gå bra. Jag är van, såhär gör jag nästan alltid. Men jag trivs med det, trots att mina familjemedlemmar kanske inte trivs fullt lika bra som mig med det.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

idag mår jag apa


så det blir rehab på hög nivå.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Torsdagskväll

Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig. Har precis haft kräft-middag med mamma och morfar. Sörplat sådär mycket som man ska och ätit så mycket så jag verkligen lär klara mig hela kvällen. Det är väll bra för om någon timme ska jag möta upp brudarna och sedan dra ut. Gud va härligt med lite utgång! Var 2 veckor sedan vi var ute sist alla tre.(Ska nog ta det lugnt ikväll ändå) Synd nog att Pelin inte ville följa med. Men det finns ju en kväll imorgon också. Som tur är. För på Lördag-kväll bär det av till papsen och på söndag morgon sitter vi på planet till New York. Underbart!


Nu verkar duschen vara ledig så nu ska jag ta och dillra mig dit. Ha en trevlig torsdagskväll gottfolk!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

facebook för yngre och äldre ??

Inlägget jag skrev igår natt blev tydligen inte publicerat och just nu sitter jag hemma hos morfar så jag kan inte ladda upp några fler foton. Idag har jag iallafall varit inne i stan med morfar och lunchat. Trevligt trevligt! Sedan har jag varit här och hjälpt till med lite olika saker.

                                             http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5624327.ab

Eftersom att jag nyss satt mig vid datorn och loggade in på facebook såg jag direkt att "mina vänner" -förfrågningarna hade ökat. Någon av dom var som jag säger: från den äldre generationen. Inte de äldsta utan bara äldre. Jag chockades därför över hur många vuxna som har hittat sig in på facebook. Men några sekunder senare släpper jag det och bläddrar mig vidare på facebook och in på MSN. Eftersom att jag fortfarande inte har något speciellt att göra klickar jag mig in på allas bloggar eller hemsidor (som folk har skrivit som deras namn på MSN) och en av dom är just en artikel från aftonbladet som beskriver just det jag har suttit och funderat över, - att mer och mer föräldrar samt vuxna har skaffat Just Facebook.

Lite lustigt måste jag säga. Själv har jag aldrig varit något riktigt fan av facebook. Tycker inte att det är lika kul som man tyckte om tex playahead eller lunastorm för några år sedan. Var väldigt sen med att skaffa och från början när folk i min omgivning  började skaffa sa jag att jag aldrig skulle skaffa det. Men så blev det ju inte. Jag hittar ganska mycket från facebook som jag inte tycker är så bra. Men för att vända på steken så hittar jag faktiskt några saker som är bra också, såsom att man kan vara vän med folk över hela världen. Vilket är bra för mig eftersom att jag har familj och vänner i Frankrike.
Och kolla på andras foton måste jag ju också erkänna att det är ganska kul. Men nu när föräldrar och äldre börjar komma in till facebook är det lätt att bilder och annat missuppfattas. Och det är det inte riktigt värt. Jag påstår inte att jag ska ta bort min facebook eller att jag tycker att det ska finnas en åldersgräns.
Jag konstaterar bara faktum (precis som dom på aftonbladet har gjort) -  Yngre ratar Facebook när äldre hittat dit
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

gårdagens inlägg som aldrig blev publicerat

Vilken bra dag det blev. Det började med att jag spenderade dagen och början av kvällen hos min käre vän Jessica. Lite flängandes runt i stan och så blev det dessutom(och jag hittade ännu en helt underbar väska som jag vill ha, blir galen). Efter det åkte jag hem och efter allt snack om chips och dip med Jessica kunde jag inte motstå så jag var beredd på att snabbt gå ner till ICA för att köpa gräddfil, krydder, chips och hela faderutten, då min mamma upplyser om att klockan har passerat åtta och ICA har stängt. Och eftersom att jag inte har hört av min käre vän Jasmine på hela dagen tar jag och ringer upp henne (som förövrigt också älskar chips&dipp) och bestämmer att vi ska ses i Huddinge centrum en halvtimme senare. Så där träffas vi med massa chips och cola och hela grejsen och har det allmänt trevligt. 

Och så spenderar jag en del av kvällen med henne och åkte sedan hem för att fortsätta att gotta mig. Imorgon ska jag upp på läkarbesök påtok för tidigt på morgonen, och hade tänkt att ändå gå förbi min morfar påvägen därifrån. Men nu kommer ångesten tillbaka om att jag faktiskt borde ta tag i mig själv och gå ut och springa imorgon. Men så påminns jag om att jag lovade morfar att följa med honom på någon kulturfestival-grej imorgon och sedan luncha ihop. Och även att jag skulle vilja tjäna ihop några slantar därinnan så jag inte behöver gå helt tomhänt i självaste New York nästa vecka. Så vi får se hur allt löser sig. Konstigt (?)nog vill jag alltid springa sent på kvällarna och inte på dagarna när jag faktiskt Kan gå ut och springa. Och lite så är det väl med allt. Men jag får ta ett steg i tagen. Nästa är att ladda upp fotona.

Varsogoda mina vänner!


Vi solade och badade, pool & jacutzzi


Åt massa glass

Lärde oss dyka..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hemma igen

Hej bloggen. Vet inte vart jag ska börja. Var så länge sen jag skrev. Men för att göra det kort så har jag varit i Sandiago de Chile i några dagar och åkt snowboard och sedan flygit tillbaka till min älskade franska familj som hade hyrt ett hus i södra frankrike. Kan langa lite bilder för jag hinner inte skriva så mycket mer än så.


Familjen !

Ps. Mer bilder än så kan jag faktiskt lova. Men inte nu. Har endel att hinna med nu innan jag ska träffa Jessan. Så puss på er. dss
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget